14-05-09

"Joepie morgen gaan we virusjes doorgeven"

"Joepie morgen gaan we virusjes doorgeven" mailde Sindy me op de vooravond van ons wederzien na mijn vakantie. De vrij zware verkoudheid die ik net had opgelopen zou immers nooit een passionele zoenpartij in de weg kunnen staan, ook niet als Sindy verkouden zou zijn. Onze laatste afspraak was ondertussen al weer ongeveer een maand geleden en ik was heel benieuwd om haar terug te zien, zeker nu er weer wat kilootjes af waren en ze zoveel positieve reacties over haar uiterlijk vanuit haar omgeving had gekregen. 

Toen ze op weg naar ons motelletje overstapte in mijn auto, zag ik waarom ze zoveel complimenten had gekregen de laatste dagen. Ze straalde en ze zag er echt schitterend uit. Maar het was pas nadat we de hotelkamer binnengegaan waren, dat ik echt merkte hoe goed ze er wel uitzag. Mijn mond viel bijna open van verbazing, zo mooi was ze. Sindy wou me onmiddellijk rond de hals vliegen en me kussen maar ik wou haar dit keer eerst eens uitgebreid bewonderen. Haar gezicht was mooi bruin en haar loshangende lange haren waren terug iets blonder, het kleurtje dat ik zo graag zie. Het nieuwe bloesje of hemdsbloesje, hoe moet ik dat noemen, dat ze droeg, was echt prachtig. Ik heb al vele mooie dingen van haar gezien maar dit kledingstuk is zeker en vast het allermooiste dat ze ooit gedragen heeft, whoawww. Het was alsof het speciaal voor haar was gemaakt en dan dat kleurenpatroon ... echt chique. Onder dat bloesje duwde een nieuwe BH haar borsten zodanig samen en naar boven dat haar boezem nog mooier was dan anders. Ik begrijp soms niet dat ze zo over straat durft lopen. Het kan niet anders dan dat mannen , en misschien niet alleen mannen, haar voortdurend nakijken.

Ik vind dat Sindy niet zo goed staat met een broek maar als ze een zwieperig rokje aanheeft zoals op die dag ... jongens! Geen enkele gezonde man zou aan haar kont kunnen weerstaan. Maar het allermooiste bevond zich net onder haar rok. Ze had prachtige open schoentjes aan met een vrij hoge hak die haar stevige maar op en top vrouwelijke bruingebrande kuiten er zo sexy deden uitzien. Ik werd er helemaal opgewonden van. En last but not least had ze zowel op de nagels van haar vingers als op die van haar tenen zo van die witte "gelnageltjes" laten aanbrengen. Heel mooi en lief vond ik ze en op die kleine handjes van haar straalden ze een zekere vorm van onschuld en reinheid uit.

Kortom ze zag er oogverblindend uit. Ik ben met haar voor de spiegel gaan staan, nog steeds met al onze kleren aan, om haar nog beter te kunnen bewonderen. Met mijn armen rond haar middel en mijn hoofd op haar schouder zag ik in de spiegel een mooi koppeltje staan. Ik ben wel een heel stuk ouder maar ik vond dat we perfect bij elkaar pasten. 

Commentaren

op liefde staat geen leeftijd hé ron! prachtig hoe mooi het is tussen jullie... geniet ervan!

Gepost door: an | 15-05-09

We hebben een fantastische week achter de rug!
Alles leek zo goed in mekaar te passen, geen vragen werden gesteld, gewoon van elkaar genoten alsof het nooit anders is geweest. Het gevaar hierbij is wel dat we er heel los beginnen mee om te gaan alsof het ons niet kan schelen dat iemand ons betrapt. Maar het voelt o zo natuurlijk aan allemaal, dat we beiden soms uit het oog verliezen dat we vreemd aan het gaan zijn.

Gepost door: sindy | 16-05-09

Hoe mooi het ook mag klinken... jullie gaan nog steeds vreemd. Moest het echt zo superfantastisch zijn tussen jullie, zouden jullie wel voor elkaar kiezen... mijn bescheiden mening he

Gepost door: nele | 16-05-09

Wij weten wel beter hè schat.

Gepost door: Ron | 17-05-09

Nele, ik begrijp wat je bedoelt, maar ik zit in de zelfde situatie als ron en sindy, en voor elkaar kiezen is niet zo evident. Je kan soms niet zomaar alles in de steek laten. Er zijn zoveel factoren waar je rekening mee moet houden. We zijn geen pubers meer hé!! Ik ben er wel van overtuigd dat vroeg of laat er wel een oplossing voor is. In tussentijd is het gewoon leuk om iemand te hebben waar je jezelf bij kunt zijn, en waar je je echt goed bij voelt. Iemand die je begrijpt en je steunt.

Ron en Sindy, trek het jullie niet aan dat men zo over jullie denkt.
Veel liefs !

Gepost door: Astrid | 20-05-09

Het is idd zo dat we genieten van de momenten die we samen kunnen zijn. Zomaar alles opgeven waar je jarenlang voor gewerkt hebt is niet zo evident. En dan heb ik het niet alleen over het materiële. OK het klinkt misschien wat egoïstisch maar zoals Astrid ook al zei we zijn geen pubers(al voelen we ons soms zo:)) meer die impulsief beslissingen kunnen nemen.
Voor iedereen trouwens een prettig verlengd weekend.

Gepost door: sindy | 21-05-09

Sorry, maar ik vind dat sommige lezers toch wel cru reageren hoor. Eerst krijgen Ron & Sindy kritiek op het feit dat het steeds draait rond seks, en dat het fout is wat ze doen. Het is en het blijft vreemdgaan, ect.....
En nu vragen lezers zich af of het sprookje uit is, of er een haar in de boter zit, .......
Tis toch normaal dat Ron en Sindy zich nu wat "stiller" houden, hoe zou je zelf zijn als je kritiek krijgt.
Niemand zegt dat je deze blog MOET lezen hé!! Dus als je er niet tegenkan, lees dan iets anders. Ik vind dat je over de situatie van Ron & Sindy niet kan oordelen als je zelf nooit in een gelijkaardige situatie gezeten hebt.
Ron & Sindy, trek het jullie niet aan, en geniet van elkaar.
Veel liefs, x

Gepost door: Astrid | 01-06-09

Bedankt Astrid dat je het zo voor ons opneemt maar we kunnen wel wat kritiek verdragen hoor en het is niet omwille van een beetje kritiek dat ik minder schrijf. Soms is er gewoon wat minder inspiratie of wat minder goesting om te schrijven.
Groetjes, Ron.

Gepost door: Ron | 01-06-09

De commentaren zijn gesloten.