14-05-09

"Joepie morgen gaan we virusjes doorgeven"

"Joepie morgen gaan we virusjes doorgeven" mailde Sindy me op de vooravond van ons wederzien na mijn vakantie. De vrij zware verkoudheid die ik net had opgelopen zou immers nooit een passionele zoenpartij in de weg kunnen staan, ook niet als Sindy verkouden zou zijn. Onze laatste afspraak was ondertussen al weer ongeveer een maand geleden en ik was heel benieuwd om haar terug te zien, zeker nu er weer wat kilootjes af waren en ze zoveel positieve reacties over haar uiterlijk vanuit haar omgeving had gekregen. 

Toen ze op weg naar ons motelletje overstapte in mijn auto, zag ik waarom ze zoveel complimenten had gekregen de laatste dagen. Ze straalde en ze zag er echt schitterend uit. Maar het was pas nadat we de hotelkamer binnengegaan waren, dat ik echt merkte hoe goed ze er wel uitzag. Mijn mond viel bijna open van verbazing, zo mooi was ze. Sindy wou me onmiddellijk rond de hals vliegen en me kussen maar ik wou haar dit keer eerst eens uitgebreid bewonderen. Haar gezicht was mooi bruin en haar loshangende lange haren waren terug iets blonder, het kleurtje dat ik zo graag zie. Het nieuwe bloesje of hemdsbloesje, hoe moet ik dat noemen, dat ze droeg, was echt prachtig. Ik heb al vele mooie dingen van haar gezien maar dit kledingstuk is zeker en vast het allermooiste dat ze ooit gedragen heeft, whoawww. Het was alsof het speciaal voor haar was gemaakt en dan dat kleurenpatroon ... echt chique. Onder dat bloesje duwde een nieuwe BH haar borsten zodanig samen en naar boven dat haar boezem nog mooier was dan anders. Ik begrijp soms niet dat ze zo over straat durft lopen. Het kan niet anders dan dat mannen , en misschien niet alleen mannen, haar voortdurend nakijken.

Ik vind dat Sindy niet zo goed staat met een broek maar als ze een zwieperig rokje aanheeft zoals op die dag ... jongens! Geen enkele gezonde man zou aan haar kont kunnen weerstaan. Maar het allermooiste bevond zich net onder haar rok. Ze had prachtige open schoentjes aan met een vrij hoge hak die haar stevige maar op en top vrouwelijke bruingebrande kuiten er zo sexy deden uitzien. Ik werd er helemaal opgewonden van. En last but not least had ze zowel op de nagels van haar vingers als op die van haar tenen zo van die witte "gelnageltjes" laten aanbrengen. Heel mooi en lief vond ik ze en op die kleine handjes van haar straalden ze een zekere vorm van onschuld en reinheid uit.

Kortom ze zag er oogverblindend uit. Ik ben met haar voor de spiegel gaan staan, nog steeds met al onze kleren aan, om haar nog beter te kunnen bewonderen. Met mijn armen rond haar middel en mijn hoofd op haar schouder zag ik in de spiegel een mooi koppeltje staan. Ik ben wel een heel stuk ouder maar ik vond dat we perfect bij elkaar pasten.