01-06-09

Liefde is "samen op de fiets".

Een week of drie geleden hadden we het geluk dat onze beide partners moesten gaan werken terwijl Sindy en ik samen een vrije dag hadden. Mijn schatje moest die dag normaal gezien ook wel op het werk zijn maar op het laatste moment had ze toch nog kunnen switchen met een collega. Het was "de" uitgelezen kans om nog eens samen een fietstochtje te maken en onderweg ergens iets te gaan eten.

Het was geen denderend fietsweer die dag. Het zonnetje kreeg amper de kans om zich te laten zien, de temperatuur was aan de lage kant , er was veel wind en de regenkans zou groter worden naarmate de dag vorderde. Maar weer of geen weer, fietsen zouden we gaan doen. De fietsroute mocht niet te ver van Sindy's huis liggen, zodat zij rechtstreeks met haar fiets naar ons afspreekpunt kon fietsen. Voor mij was de keuze minder belangrijk omdat ik "officieel" toch ergens met mijn auto naartoe moest en zo mijn fiets kon meenemen. Uiteindelijk werd het een fietsroute die omzeggens in Sindy's achtertuin lag. Toen ik haar vroeg of ze het niet te dichtbij vond en of ze het het wel zou aandurven van daar ergens iets te gaan eten, antwoordde ze dat het haar allemaal niet meer kon schelen.

Om 11 uur hadden we afgesproken op een plaats niet zo ver van haar huis waar ik nog al geweest was. Ik was er als eerste en na een paar minuutjes zag ik haar aan komen rijden met haar nieuwe fiets. Ze droeg een nieuwe lange jas en ze had haar brilletje op. In de regel zie ik dat niet graag, een bril, en ze zet die niet gemakkelijk op als ik erbij ben maar nu vond ik het wel mooi passen bij haar. Ze leek er wat "strenger" mee. We gaven mekaar een vluchtig kusje, de fiets op en weg waren we.

Alhoewel de fietsroute vlak in de geburen van Sindy's woonplaats was, had ze die nog nooit gefietst en ze verschoot ervan hoeveel bekende plekjes ze wel tegenkwam. En het waren niet alleen voor haar vertrouwde straatjes en steegjes maar ook bekende huizen en mensen die we voorbij fietsten. Ik vond het wel grappig. Telkens ze opmerkte dat ze iemand bekend zag of als ik dacht dat er misschien een bekende dichterbij kwam, hield ik wat meer afstand van haar. "Dat was mijn buurvrouw" en "dat was een collega van het werk" en "dat is de school van mijn zoon" en "hier ga ik gewoonlijk joggen" waren maar enkele van de vele en voordurende opmerkingen van haar. Maar zoals ik al zei, ik vond het wel prettig en ook een beetje spannend. En Sindy vond het ook wel leuk dat zij mij wat meer van haar dorp en leefomgeving kon laten zien en dat ze achteraf zou kunnen zeggen dat ze hier overal met haar schatteke was geweest ...

Commentaren

Het allerleukste vond ik eens samen ongedwongen iets gaan eten. Ron zei....we moeten wel een beetje oppassen en ik mag je zeker geen schat noemen !!!!!!! Maar het 'woordje'floepte iedere keer uit zijn mond voor hij er erg in had:)

Gepost door: sindy | 02-06-09

Zeg schat, ge zijt al wel de rest van het verhaal aan het vertellen hè! Ongeduldige Stouterik!

Gepost door: Ron | 03-06-09

ok ik zwijg al:)

Gepost door: sindy | 04-06-09

tof om te lezen dat jullie samen durven te gaan fietsen. k kan mij niet voorstellen dat ik dat met mijn schatteke zou doen. Lijkt mij zaaaaaaaalig.

Gepost door: Astrid | 05-06-09

Astrid, een paar jaar geleden zou ik dat ook niet gedurfd hebben waarschijnlijk.

Gepost door: sindy | 05-06-09

Een "herschikking" van het "relatielandschap" zou voor mij een uitkomst zijn! Ik Sterre een gebonden temperamentvolle passionele gebonden vrouw ga nu al weer bijna 1 1/2 jaar vreemd met een gehuwde man.De emotionele en sexuele band die we hebben is voor ons beiden zo geweldig.
Hij mist de intimiteit en de sex bij zijn vrouw en ik krijg voldoende sexuele aandacht ,maar mis de geestelijke diepgang bij mijn partner.Toch willen we beiden niet bij onze partner weg. Het tegenstrijdiger is dat wij steeds hechter worden en meer en meer naar elkaar verlangen. Ik herken heel veel in jullie verhaal en voel soms ook de pijn die jullie voelen..........hoe lang zal dit duren?

Gepost door: Sterre | 05-06-09

De commentaren zijn gesloten.