06-06-09

Voor de 2de keer samen iets gaan eten.

Ik zeg bijna altijd "schat" tegen Sindy en nu op de fiets was het niet anders. Ze zei dat ik daarmee moest oppassen omdat we zoveel bekend volk tegenkwamen. Maar als je al jaren "schat" tegen iemand zegt, probeer dat dan maar eens te veranderen van de ene op de andere dag. Bij mij lukte het in ieder geval niet. Puur instinktief kwam dat woordje er om de haverklap uit. Op den duur maakte ik er een spelletje van en als ik achter haar reed en er was niemand in de geburen dan riep ik hard "schaaattt" of dan riep ik bijvoorbeeld opzettelijk "Sindyyy ... ik ben geil en wil je neuken." Ik genoot er met volle teugen van, van dat fietstochtje. Nadat ik al een paar keer geroepen had dat ik haar wilde kussen, stopte ze plots op een afgelegen plaatsje en kuste ze me vol op de mond. Hmmmmmmmmmmm, heerlijk!

En dan werd het tijd om ergens iets te gaan eten. Sindy kende de streek als haar broekzak en ze wist wel een brasserietje waar ze zelf al eens iets gaan drinken was. We hadden geluk, het "eetcafé" was open. Er zaten nog enkele mensen maar niemand die Sindy kende. We gingen aan een tafel zitten tegen een muur, Sindy tegenover mij. Achter mijn rug was er een soort wand die onze tafel een beetje afzonderde van de rest van de ruimte zodat ik het gevoel had van toch wat "privacy" te hebben. Ik voelde mij honderd procent op mijn gemak maar bij Sindy was dat duidelijk niet het geval, wat ook wel te begrijpen was. Ze keek voortdurend rond, ze wou niet naast mij gaan zitten en ik mocht haar niet aanraken, aanvankelijk toch niet.

We bestelden allebei een slaatje, een glas witte wijn en een fles water. In tegenstelling tot de vorige keer dat we samen iets gaan eten waren, ondertussen weeral een hele tijd geleden, was het eten nu wél lekker en het smaakte me heerlijk. Ik voelde me zo gelukkig en probeerde optimaal en zo lang mogelijk te genieten van deze bijzondere momenten samen. Het was er niet echt warm, in dat brasserieke op deze frisse lentedag maar ik voelde wel de warmte van mijn schatje. Af en toe keek ik diep in haar ogen en besefte ik dat ik haar nog steeds heel graag zag.

Nadat Sindy haar glaasje wijn had opgedronken, voelde ze zich blijkbaar wat meer op haar gemak want plotseling pakte ze mijn hand vast die uitnodigend op de tafel lag. Het was niet meer dan een hand maar wat voelde deze aanraking heerlijk aan! Onder de tafel vonden onze benen elkaar en het deed echt deugd haar benen tussen de mijne te kunnen klemmen. Vanzelfsprekend verlangden we allebei naar meer dan deze oppervlakkige aanrakingen maar het is hierbij gebleven. Voor we doorgingen ben ik nog even naar het toilet geweest en fluisterde ik tegen Sindy: "Niet achterna komen hè." Lachen  

Het weer begon te verslechteren en we zijn dan maar richting auto gefiest. De allerlaatste kilometertjes hebben we in de regen afgelegd. Aan de auto hebben we mekaar nog even vastgepakt en een afscheidskusje gegeven. Toen onderweg de regendruppels op mijn vooruit pletsen, moest ik aan Sindy denken; Zij moest immers op haar fiets nog terug naar huis door die regen, het arme schaap.

Commentaren

Fantasie [b]Hey Ron........kun jij nog genieten van je eigen vrouw als jullie de liefde bedrijven,of fantaseer je dan dat je met Sindy vrijt ,terwijl je met je vrouw vrijt? Ik heb ook een minnaar,maar beiden vrijen we in gedachten met elkaar terwijl we met onze partner vrijen.
De sex is wel veel heftiger en komt natuurlijk ook ten goede van onze partner,herkennen jullie dat? liefs Jade[b]

Gepost door: Jade | 06-06-09

[b]Hey Ron........kun jij nog genieten van je eigen vrouw als jullie de liefde bedrijven,of fantaseer je dan dat je met Sindy vrijt ,terwijl je met je vrouw vrijt? Ik heb ook een minnaar,maar beiden vrijen we in gedachten met elkaar terwijl we met onze partner vrijen.
De sex is wel veel heftiger en komt natuurlijk ook ten goede van onze partner,herkennen jullie dat? liefs JadeTekst[/b]

Gepost door: Jade | 06-06-09

Hey Jade,
Ik kan nog genieten van seks met mijn eigen vrouw maar het is minder en anders dan vroeger en soms is het meer een "opgave" dan wat anders, "een echtelijke verplichting" laat ons zeggen. Er is minder variatie in de vrijpartijen en deze duren minder lang.
Maar ik fantaseer bijna altijd over Sindy als we seks hebben en ik heb de indruk dat de seks daardoor ook wat heftiger geworden is, van mijn kant tenminste. Maar dat kan ook het gevolg zijn van het feit dat het er tussen Sindy en mij een stuk heviger aan toe gaat.
Groetjes,
Ron.

Gepost door: Ron | 07-06-09

Hey Ron........het is dus helemaal niet zo raar dat we dat zo ervaren. Zijn vrouw is ook een hele andere type dan ik.....ik ben heel vrouwelijk ,passioneel en warmbloedig en dat maakt hem ook heel geil,omdat ik intens geniet van sex. Ik draag ook altijd mooie lingeri en daag hem uit en het voorspel duurt dan ook heel lang. Zijn vrouw neemt ook nooit het initiatief en is droog en zal hem ook nooit pijpen. Ik vind het heerlijk om te pijpen en het door te slikken. Hij is soms onwezenlijk gelukkig dat hij een vrouw als mij heeft ontmoet.Hij vindt het ook ontzettend geil dat ik spuitend klaarkom en als hij de liefde met zijn vrouw bedrijft,stuurt hij een smsje ....zodat ik mezelf klaarvinger ,hij denkt dan aan mij en vrtijt heftiger doordat hij mij voor zich ziet! We zijn zielsverwanten en voelen veel dingen van elkaar. Als wij vrijen heeft het een diepere laag en de sex is zo heftig omdat we intens van elkaar genieten,zodat we ook heel lang daar in kunnen blijven hangen en navoelen. Hij houdt nog van zijn vrouw omdat ze een goede moeder voor de kinderen is en ze samen dingen doen,maar sexueel voelt hij zich minder aangetrokken door haar. Ik vrij ook heftiger met mijn man door mijn minnaar,maar de sex was altijd wel goed tussen mijn man en mij. Alleen wij hebben minder gezamelijke interesses. Toch heerlijk om zo bemind te worden,ik voel me ook heel aantrekkelijk,omdat ook mijn minnaar me een mooie vrouw vindt. Jade

Gepost door: Jade | 08-06-09

Als ik jullie verhalen lees,kan ik daar ook ontzettend opgewonden van raken. Zo open en direct. Zoals jij de gebeurtenissen beschrijft kan ik daarin helemaal in meegaan,dat mijn kutje daar nat van wordt.Ga zo door...mmmmmmmmmmmmm
Jade

Gepost door: Jade | 08-06-09

Met mijn man Eric is het idd alleen maar sex met Ron is het veeleer vrijen. Ik kan de 2 niet vgl want daarvoor zijn ze te verschillend.
Met Ron gebeurt ook alles heel passioneel, kussen we elkaar voortdurend en heb ik steeds de behoefte om hem vast te pakken en te knuffelen....ik kan er gewoon niet afblijven. Met Eric ben ik veel passiever geworden. Zelf zal ik bijna nooit meer het initiatief nemen en laat ik alles maar gebeuren. Soms krijg ik tranen in mijn ogen omdat ik besef hoe het anders kan(gelukkig vrijen we meestal in het donker zodat hij er niks van merkt). Dus ja Jade ik denk aan Ron wanneer ik met Eric sex heb, maar niet dat ik daardoor opgewondener word...veeleer sentimenteler.

Gepost door: sindy | 08-06-09

Ja, ik zou ook wel zo'n minnares willen zoals Jade:)Je stelt je wel voor als de ideale bedpartner.

Gepost door: marc | 09-06-09

Ik ben wie ik ben en ik denk schijnbaar toch iets warmbloediger dan de gemiddelde vrouw.
Ik weet niet beter,maar ik hoor vaker reacties van mannen en vrouwen ,dat ik wel moet gaan denken dat het bijzonder is!
Ik heb een vrij hoog libido en geniet volop. Misschien komt het wel dat ik een klein beetje chinees bloed heb 25%) hihi Liefs Jade

Gepost door: Jade | 09-06-09

Marc..nieuwsgierig?

Gepost door: Jade | 09-06-09

Tuurlijk ben ik nieuwsgierig. Leef al jaren met mijn vrouw samen maar van passie is nog weinig sprake. Ben nog nooit vreemdgegaan maar denk niet dat ik het nog lang volhou. We leven eeder als broer en zus samen dan als geliefden. Zij maakt er niks uit maar ik mis het enorm.

Gepost door: marc | 10-06-09

En Debbie hoe is je afspraakje verlopen?

Gepost door: sindy | 10-06-09

Dat is heel lastig Marc........en is het wel bespreekbaar,ik bedoel;gunt ze jou wel de sex bv. met een andere vrouw?Jade

Gepost door: Jade | 10-06-09

Hallo, ik lees al een tijdje mee op dit blog en vind het allemaal heel fijn voor jullie.
Nu zit ik ook in het zelfde schuitje. Sinds 3 maand heb ik een minnaar ... Het grote "probleem" is hij is een goede vriend, van het een kwam het ander. Komt er nog eens bij we wonen in dezelfde straat EN deze zomer gaan we samen op vakantie .... Ik vind het tegelijk superspannend maar toch ook wel iets te benauwd. Als dat maar goed afloopt

Gepost door: melissa | 11-06-09

@Melissa: ik denk dat je heel erg je best zult moeten doen om niets te laten merken aan je partner en de partner van je vriend. Vooral als je zo dichtbij elkaar leeft is de kans natuurlijk groot dat er iemand iets van merkt. Heel veel succes!

@Jade: Ik denk dat dit het ultieme is voor een man met een vrouw zonder passie of libido (zoals de mijne). Je kunt dan je relatie in stand houden en je sex-tekort aanvullen! Maar hoeveel vrouwen zullen dit accepteren? Zoiets is ook niet zomaar even te bespreken: "Schat, ik snap dat je weinig zin hebt in sex, daarom wil ik er een vriendin bij nemen, Ok?".

Gepost door: Jeroen | 12-06-09

amai Melissa:) In het begin van mijn relatie met Ron dacht ik ook dat zoiets tof moest zijn. Maar ik denk toch ook dat het heel moeilijk te verbergen is. Vroeg of laat merken de partners toch wel iets. Ik hoop voor jou niet natuurlijk en wens je een heel 'spannend ' verlof toe. Maar wees toch maar heel voorzichtig:)

Gepost door: sindy | 12-06-09

Ja Jeroen moest zoiets mogelijk zijn was alles wal veel simpelder hé. Maar ik denk idd dat je dit als vrouw moeilijk kan toestaan als je man zoiets vraagt. Wanneer je er beiden zo over denkt is alles ok natuurlijk.

Gepost door: sindy | 12-06-09

Gm........ik wil even reageren op Jeroen.
Jeroen als mijn man zou aangeven dat hij sexueel tekort komt bij mij en hij zou openlijk vragen wat ik er van vind ,als hij een vriendin voor de lust zou willen,zou ik hem dat gunnen.
Gelukkig ben ik altijd in voor sex,dus dat probleem ken ik niet,maar ik kan me wel verplaatsen in de man die intimiteit moet ontberen.
Jade

Gepost door: Jade | 12-06-09

Jade, ik denk dat je dit zou toestaan omdat je zelf ook vreemdgaat is het niet? Moest Eric mij dit vragen dan zou ik dit waarschijnlijk ook niet erg vinden. Hij droomt er bv al jaren van om een triootje te doen maar ik zie dat helemaal niet zitten. Maar van mij mag hij hoor ....als ik er maar niet bij hoef te zijn!

Gepost door: sindy | 12-06-09

De commentaren zijn gesloten.