16-06-09

Seks op mijn bureaustoel.

Enkele dagen na die fietstrip hebben we mekaar al terug gezien en dit keer was er wel seks. Sindy zou naar mij thuis komen. Toen ze hier 's morgens arriveerde en ik haar mee naar mijn bureel loodste, viel me opmiddellijk haar indringende parfumgeur op. Meestal doet ze helemaal geen of toch zo weinig mogelijk "geurtjes" op, op mijn vraag trouwens, maar nu rook ze echt opvallend hard naar parfum. Het was dus oppassen geblazen.

Haar glimlach en die verliefde blik in haar ogen deden echter mijn 'voorzichtigheid' als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ik pakte haar vast en we kusten. Datgene waar we enkele dagen geleden de kans niet toe kregen, lukte nu wel: we konden mekaar aanraken en strelen overal waar we maar wilden. Niemand die ons kon zien. Wat volgde was iets waarover ik al zo dikwijls had gefantaseerd hier in mijn bureel achter mijn computerscherm. Ik liet me op mijn bureaustoel zakken en Sindy had geen woorden nodig om te begrijpen wat ik graag wilde. Ze ritste mijn broek open, haalde mijn half stijve piemel eruit en begon me staand en voorover gebogen te pijpen. Ik zag dat dit een alles behalve gemakkelijke houding was voor haar en ik duwde haar van me af, ging terug rechtstaan en trok haar mee, weg van het raam, tegen de muur.

Mijn penis was ondertussen keihard geworden en stond stokstijf naar voren gericht. Sindy liet er geen gras over groeien en opnieuw deed zij een frontale aanval op haar dikke vriend.  Ze pakte hem met één hand stevig vast en stak hem gretig in haar mond. Hmmmmmmmm ... heerlijk was het om weer die zalige mond en tong rond mijn eikel te voelen. Op het ideale ritme en met de juiste druk bewoog ze haar hand naar voor en naar achter terwijl ze mijn geslachtsorgaan afzoog en likte alsof ik zo snel mogelijk moest klaarkomen. Maar het was zo heerlijk wat ze deed en mijn hoogtepunt kwam met rasse schreden dichterbij. Ik wilde echter nog niet klaarkomen en juist op tijd kon ik haar doen stoppen. Ik wilde Sindy niet naar huis laten gaan zonder haar eerst geneukt te hebben, niet zozeer omdat ìk het zo graag wou maar omdat ik wist dat zij er zo naar verlangde en omdat ze thuis op dat vlak helemaal niet aan haar trekken kwam.

Met mijn broek nog steeds op mijn schoenen en met mijn penis in "geef acht positie" schoffelde ik samen met haar terug naar mijn bureaustoel. Terwijl zij een beetje onderuit zakte op mijn stoel, zette ik mij op mijn knieen, deed haar rok wat naar boven, duwde haar benen uit elkaar, schoof haar slip opzij en ramde mijn paal in haar natte kut. Hmmm, wat was het heet en vochtig daarbinnen. Iemand "diep" neuken op een stoel is niet zo vanzelfsprekend maar ik pakte Sindy met stoel en al stevig vast, trok haar zo dicht mogelijk tegen mijn lichaam en stootte mijn penis hard en zo diep mogelijk in haar onderbuik. Bij elke stoot kreunde ze zachtjes. Toen ik haar clitje begon te masseren, voelde ik aan de manier waarop ze haar bekkembodemspieren opspande en zo mijn piemel bij wijze van spreke in een houdgreep hield, dat ze volop genoot. Het duurde dan ook niet lang voor ze gillend klaarkwam.

Nu was het mijn beurt. Nadat ik Sindy even had laten bekomen, nam ìk plaats op mijn bureaustoel. Sindy zette zich op haar knieen tussen mijn benen en begon me opnieuw te pijpen. Opgewonden als ik was, had ook ik niet veel zuig-, lik- en trekwerk nodig om tot een hoogtepunt te komen. Al schokkend schreeuwde ik het uit van genot toen ik mijn zaad in haar mond voelde spuiten. Sindy hield haar lippen rond mijn eikel tot het allerlaatste druppeltje sperma uit mijn langzaam verslappende geslachtorgaan was gelopen. Ze keek naar me en glimlachte. Pppffffff ... wat een heerlijk orgasme! 

Sindy wou nadien toch nog graag even mijn slaapkamer zien. Ik heb ze mee naar boven geleid en heel even heeft ze dan toch kunnen zien waar en in welk bed ik zo graag met haar zou gevreeën hebben. Ik was er zeker van dat deze vluchtige beelden voor altijd op haar netvlies zouden gebrand blijven en dat ze die nog dikwijls terug voor de geest zou halen als ze alleen was en aan mij dacht.       

Commentaren

Zijn jullie dan niet bang om betrapt te worden?

Gepost door: marc | 16-06-09

Marc,
De kans was op dat moment heel klein dat er iemand binnen zou komen. Natuurlijk dat we een beetje schrik hadden om betrapt te worden. Zulke afpraakjes laten we dan ook niet langer duren dan nodig is.

Gepost door: Ron | 17-06-09

Het zal wel bij dromen blijven denk ik bij mij.
Mijn vrouw zou al woest zijn moest ik naar blote vrouwen kijken op het internet.

Gepost door: marc | 17-06-09

Zeg Marc, nu overdrijft ge toch een beetje hé! We leven wel in het jaar 2009 hé. Naar blote vrouwen op het internet kijken ... welke man doet dat nu niet. En als je vrouw dat niet doorheeft dat elke man dat doet als hij de kans krijgt, dan wordt het hoog tijd dat iemand dat haar eens duidelijk maakt.

Gepost door: Ron | 17-06-09

Natuurlijk dat ik dit doe maar ze weet het niet. Tenminste dat denk ik toch.
Ik ben wel een beetje jaloers op jou. Sindy lijkt me een warme ondernemende vrouw te zijn, die jou heel veel geeft:)

Gepost door: marc | 17-06-09

Toch zijn er van die vrouwen, Ron! Kennelijk heeft Marc er een, en ik hoor ook bij die club. Regelmatig blijf ik langer op om zo aan mijn trekken te komen. Ze vraagt nooit wat ik dan ga doen als zij naar bed gaat. Ik dacht daaruit te kunnen opmaken dat ze wel iets moest vermoeden maar het niet wilde weten oid. Maar naar aanleiding van een discussie over mijn behoefte, andere vrouwen en vreemd gaan bleek toch over duidelijk dat ze niets in de gaten had...

Ik neem aan dat jullie elkaar vaak (dagelijks?) spreken of in ieder geval SMS-en. Hoe houden jullie dat verborgen voor je familie? Is er dan nooit iemand die eens een keer in je GSM kijkt, bv als je onder de douche staat oid?

Gepost door: Jeroen | 17-06-09

Marc,
Je hebt terecht alle reden om jaloers te zijn op mij ;-) want Sindy is een "prachtvrouw" in alle betekenissen van het woord en ze geeft mij alles waar een man van kan dromen.

Gepost door: Ron | 18-06-09

Jeroen,
Als ik het mij goed herinner, heb jij die vraag over die SMS-en al eens gesteld. Wij hebben bijna dagelijks kontakt met elkaar maar wij SMSsen nooit met elkaar dus ...

Gepost door: Ron | 18-06-09

idd Jeroen, Ron en ik zijn beiden niet verknocht aan onze gsm en ik laat die dan ook dikwijls rondslingeren. We hebben een afspraak gemaakt dat we elkaar nooit sms-jes sturen omdat dan idd de kans om ooit betrapt te worden wel vrij reëel is. Chatten doen we wel dagelijks en telefoneren...ja alleen als we er zeker van zijn dat er niemand anders thuis is:)

Gepost door: sindy | 18-06-09

Niet sms-en, maar gewoon bellen. Heel slim, jongens!

Gepost door: Jeroen | 18-06-09

De commentaren zijn gesloten.