16-06-09

Seks op mijn bureaustoel.

Enkele dagen na die fietstrip hebben we mekaar al terug gezien en dit keer was er wel seks. Sindy zou naar mij thuis komen. Toen ze hier 's morgens arriveerde en ik haar mee naar mijn bureel loodste, viel me opmiddellijk haar indringende parfumgeur op. Meestal doet ze helemaal geen of toch zo weinig mogelijk "geurtjes" op, op mijn vraag trouwens, maar nu rook ze echt opvallend hard naar parfum. Het was dus oppassen geblazen.

Haar glimlach en die verliefde blik in haar ogen deden echter mijn 'voorzichtigheid' als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ik pakte haar vast en we kusten. Datgene waar we enkele dagen geleden de kans niet toe kregen, lukte nu wel: we konden mekaar aanraken en strelen overal waar we maar wilden. Niemand die ons kon zien. Wat volgde was iets waarover ik al zo dikwijls had gefantaseerd hier in mijn bureel achter mijn computerscherm. Ik liet me op mijn bureaustoel zakken en Sindy had geen woorden nodig om te begrijpen wat ik graag wilde. Ze ritste mijn broek open, haalde mijn half stijve piemel eruit en begon me staand en voorover gebogen te pijpen. Ik zag dat dit een alles behalve gemakkelijke houding was voor haar en ik duwde haar van me af, ging terug rechtstaan en trok haar mee, weg van het raam, tegen de muur.

Mijn penis was ondertussen keihard geworden en stond stokstijf naar voren gericht. Sindy liet er geen gras over groeien en opnieuw deed zij een frontale aanval op haar dikke vriend.  Ze pakte hem met één hand stevig vast en stak hem gretig in haar mond. Hmmmmmmmm ... heerlijk was het om weer die zalige mond en tong rond mijn eikel te voelen. Op het ideale ritme en met de juiste druk bewoog ze haar hand naar voor en naar achter terwijl ze mijn geslachtsorgaan afzoog en likte alsof ik zo snel mogelijk moest klaarkomen. Maar het was zo heerlijk wat ze deed en mijn hoogtepunt kwam met rasse schreden dichterbij. Ik wilde echter nog niet klaarkomen en juist op tijd kon ik haar doen stoppen. Ik wilde Sindy niet naar huis laten gaan zonder haar eerst geneukt te hebben, niet zozeer omdat ìk het zo graag wou maar omdat ik wist dat zij er zo naar verlangde en omdat ze thuis op dat vlak helemaal niet aan haar trekken kwam.

Met mijn broek nog steeds op mijn schoenen en met mijn penis in "geef acht positie" schoffelde ik samen met haar terug naar mijn bureaustoel. Terwijl zij een beetje onderuit zakte op mijn stoel, zette ik mij op mijn knieen, deed haar rok wat naar boven, duwde haar benen uit elkaar, schoof haar slip opzij en ramde mijn paal in haar natte kut. Hmmm, wat was het heet en vochtig daarbinnen. Iemand "diep" neuken op een stoel is niet zo vanzelfsprekend maar ik pakte Sindy met stoel en al stevig vast, trok haar zo dicht mogelijk tegen mijn lichaam en stootte mijn penis hard en zo diep mogelijk in haar onderbuik. Bij elke stoot kreunde ze zachtjes. Toen ik haar clitje begon te masseren, voelde ik aan de manier waarop ze haar bekkembodemspieren opspande en zo mijn piemel bij wijze van spreke in een houdgreep hield, dat ze volop genoot. Het duurde dan ook niet lang voor ze gillend klaarkwam.

Nu was het mijn beurt. Nadat ik Sindy even had laten bekomen, nam ìk plaats op mijn bureaustoel. Sindy zette zich op haar knieen tussen mijn benen en begon me opnieuw te pijpen. Opgewonden als ik was, had ook ik niet veel zuig-, lik- en trekwerk nodig om tot een hoogtepunt te komen. Al schokkend schreeuwde ik het uit van genot toen ik mijn zaad in haar mond voelde spuiten. Sindy hield haar lippen rond mijn eikel tot het allerlaatste druppeltje sperma uit mijn langzaam verslappende geslachtorgaan was gelopen. Ze keek naar me en glimlachte. Pppffffff ... wat een heerlijk orgasme! 

Sindy wou nadien toch nog graag even mijn slaapkamer zien. Ik heb ze mee naar boven geleid en heel even heeft ze dan toch kunnen zien waar en in welk bed ik zo graag met haar zou gevreeën hebben. Ik was er zeker van dat deze vluchtige beelden voor altijd op haar netvlies zouden gebrand blijven en dat ze die nog dikwijls terug voor de geest zou halen als ze alleen was en aan mij dacht.       

06-06-09

Voor de 2de keer samen iets gaan eten.

Ik zeg bijna altijd "schat" tegen Sindy en nu op de fiets was het niet anders. Ze zei dat ik daarmee moest oppassen omdat we zoveel bekend volk tegenkwamen. Maar als je al jaren "schat" tegen iemand zegt, probeer dat dan maar eens te veranderen van de ene op de andere dag. Bij mij lukte het in ieder geval niet. Puur instinktief kwam dat woordje er om de haverklap uit. Op den duur maakte ik er een spelletje van en als ik achter haar reed en er was niemand in de geburen dan riep ik hard "schaaattt" of dan riep ik bijvoorbeeld opzettelijk "Sindyyy ... ik ben geil en wil je neuken." Ik genoot er met volle teugen van, van dat fietstochtje. Nadat ik al een paar keer geroepen had dat ik haar wilde kussen, stopte ze plots op een afgelegen plaatsje en kuste ze me vol op de mond. Hmmmmmmmmmmm, heerlijk!

En dan werd het tijd om ergens iets te gaan eten. Sindy kende de streek als haar broekzak en ze wist wel een brasserietje waar ze zelf al eens iets gaan drinken was. We hadden geluk, het "eetcafé" was open. Er zaten nog enkele mensen maar niemand die Sindy kende. We gingen aan een tafel zitten tegen een muur, Sindy tegenover mij. Achter mijn rug was er een soort wand die onze tafel een beetje afzonderde van de rest van de ruimte zodat ik het gevoel had van toch wat "privacy" te hebben. Ik voelde mij honderd procent op mijn gemak maar bij Sindy was dat duidelijk niet het geval, wat ook wel te begrijpen was. Ze keek voortdurend rond, ze wou niet naast mij gaan zitten en ik mocht haar niet aanraken, aanvankelijk toch niet.

We bestelden allebei een slaatje, een glas witte wijn en een fles water. In tegenstelling tot de vorige keer dat we samen iets gaan eten waren, ondertussen weeral een hele tijd geleden, was het eten nu wél lekker en het smaakte me heerlijk. Ik voelde me zo gelukkig en probeerde optimaal en zo lang mogelijk te genieten van deze bijzondere momenten samen. Het was er niet echt warm, in dat brasserieke op deze frisse lentedag maar ik voelde wel de warmte van mijn schatje. Af en toe keek ik diep in haar ogen en besefte ik dat ik haar nog steeds heel graag zag.

Nadat Sindy haar glaasje wijn had opgedronken, voelde ze zich blijkbaar wat meer op haar gemak want plotseling pakte ze mijn hand vast die uitnodigend op de tafel lag. Het was niet meer dan een hand maar wat voelde deze aanraking heerlijk aan! Onder de tafel vonden onze benen elkaar en het deed echt deugd haar benen tussen de mijne te kunnen klemmen. Vanzelfsprekend verlangden we allebei naar meer dan deze oppervlakkige aanrakingen maar het is hierbij gebleven. Voor we doorgingen ben ik nog even naar het toilet geweest en fluisterde ik tegen Sindy: "Niet achterna komen hè." Lachen  

Het weer begon te verslechteren en we zijn dan maar richting auto gefiest. De allerlaatste kilometertjes hebben we in de regen afgelegd. Aan de auto hebben we mekaar nog even vastgepakt en een afscheidskusje gegeven. Toen onderweg de regendruppels op mijn vooruit pletsen, moest ik aan Sindy denken; Zij moest immers op haar fiets nog terug naar huis door die regen, het arme schaap.

01-06-09

Liefde is "samen op de fiets".

Een week of drie geleden hadden we het geluk dat onze beide partners moesten gaan werken terwijl Sindy en ik samen een vrije dag hadden. Mijn schatje moest die dag normaal gezien ook wel op het werk zijn maar op het laatste moment had ze toch nog kunnen switchen met een collega. Het was "de" uitgelezen kans om nog eens samen een fietstochtje te maken en onderweg ergens iets te gaan eten.

Het was geen denderend fietsweer die dag. Het zonnetje kreeg amper de kans om zich te laten zien, de temperatuur was aan de lage kant , er was veel wind en de regenkans zou groter worden naarmate de dag vorderde. Maar weer of geen weer, fietsen zouden we gaan doen. De fietsroute mocht niet te ver van Sindy's huis liggen, zodat zij rechtstreeks met haar fiets naar ons afspreekpunt kon fietsen. Voor mij was de keuze minder belangrijk omdat ik "officieel" toch ergens met mijn auto naartoe moest en zo mijn fiets kon meenemen. Uiteindelijk werd het een fietsroute die omzeggens in Sindy's achtertuin lag. Toen ik haar vroeg of ze het niet te dichtbij vond en of ze het het wel zou aandurven van daar ergens iets te gaan eten, antwoordde ze dat het haar allemaal niet meer kon schelen.

Om 11 uur hadden we afgesproken op een plaats niet zo ver van haar huis waar ik nog al geweest was. Ik was er als eerste en na een paar minuutjes zag ik haar aan komen rijden met haar nieuwe fiets. Ze droeg een nieuwe lange jas en ze had haar brilletje op. In de regel zie ik dat niet graag, een bril, en ze zet die niet gemakkelijk op als ik erbij ben maar nu vond ik het wel mooi passen bij haar. Ze leek er wat "strenger" mee. We gaven mekaar een vluchtig kusje, de fiets op en weg waren we.

Alhoewel de fietsroute vlak in de geburen van Sindy's woonplaats was, had ze die nog nooit gefietst en ze verschoot ervan hoeveel bekende plekjes ze wel tegenkwam. En het waren niet alleen voor haar vertrouwde straatjes en steegjes maar ook bekende huizen en mensen die we voorbij fietsten. Ik vond het wel grappig. Telkens ze opmerkte dat ze iemand bekend zag of als ik dacht dat er misschien een bekende dichterbij kwam, hield ik wat meer afstand van haar. "Dat was mijn buurvrouw" en "dat was een collega van het werk" en "dat is de school van mijn zoon" en "hier ga ik gewoonlijk joggen" waren maar enkele van de vele en voordurende opmerkingen van haar. Maar zoals ik al zei, ik vond het wel prettig en ook een beetje spannend. En Sindy vond het ook wel leuk dat zij mij wat meer van haar dorp en leefomgeving kon laten zien en dat ze achteraf zou kunnen zeggen dat ze hier overal met haar schatteke was geweest ...