03-07-09

Te heet om te vrijen?

Deze week hadden we direkt na de middag afgesproken want Sindy moest 's morgens nog naar de kapper. Zij zou met haar auto naar ons afspreekpunt komen, ik met de fiets. Ik had haar die morgend nog een paar pikante mailtjes gestuurd om haar al wat op te winden, of misschien beter gezegd, haar nog wat meer op te winden. In die mailtjes vertelde ik haar onder andere wat ik allemaal bij haar zou doen maar ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat die dingen ook echt zouden gebeuren. Om de spanning er nog wat in te houden, ga ik dus niet vertellen wat er in die berichtjes stond.

Het was broeierig heet die dag en wolken waren er in de verste verte niet te zien. Onderweg op de fiets was ik verschillende scenario's aan het bedenken om straks met Sindy te kunnen vrijen. We zouden zeker niet naar een motel gaan, daar was het veel te mooi weer voor en trouwens ook veel te heet. Bij haar in de auto zou het ook veel te warm zijn, ze heeft trouwens geen airco, dus moesten we wel ergens in de natuur een plekje weten te vinden en dan nog in de schaduw. Ik wist dat het niet simpel zou worden temeer omdat het vakantie was en het druk was op de fietswegen en omdat ik wist, of beter gezegd, omdat ik dacht dat Sindy zonder fiets zou komen. We zouden dus waarschijnlijk met de auto ergens een plaatsje moeten gaan zoeken, maar waar?

Maar net toen ik bijna op onze afspreekplaats toekwam en nog diep in gedachten verzonken, naar een oplossing aan het zoeken was, gebeurde er iets totaals onverwachts. Enkele meters voor mij zag ik daar plots mijn schatje op de fiets komen aangereden. Wat een aangename verrassing! Eigenlijk is haar auto veel te klein voor die fiets maar ze had aan iemand hulp gevraagd om die er uit te halen. Enfin, nu dat we allebei over een fiets beschikten, maakte het vinden van een "vrijplek" zeker een stuk gemakkelijker en bovendien konden we het combineren met een gezellig fietstochtje. 

Sindy zag er weer stralend uit. Ze had dat nieuwe kleedje aan dat ze nog maar pas gekocht had en dat ik, tussen haakjes, al had zien hangen in de winkel nog voor zij het gekocht had, toen ik met mijn vrouw gaan winkelen was. Els zou er niet mee staan denk ik maar bij Sindy leek het alsof het voor haar was gemaakt. Het eerste wat ik haar zei was: "Schat, durft gij met zó een decolleté alleen te fietsen!? Hebt gij geen schrik om verkracht te worden?" Je had het moeten zien, die decolleté van haar terwijl ze zo lichtjes voorovergebogen op haar fiets zat. Ik dacht dat ze zelfs geen BH onderaan had maar bij nader toezien bleek ze toch een bikinietje te dragen. Ik moest direkt denken aan al die fietsende mannen die ons zouden kruisen en wat die zouden denken. Een uur of twee later zou blijken hoe "sommige" mannen denken wanneer ze een vrouw zoals Sindy tegenkomen als die schijnbaar alleen aan het fietsen is ...

Commentaren

Laat ons nu niet te lang wachten op het vervolg hé Ron !! Ge kunt ne mens nogal in spanning laten ze !! haha.
veel liefs, x

Gepost door: astrid | 03-07-09

t'Is nooit te heet om te vrijen met jou!:)

Gepost door: sindy | 04-07-09

Nog even geduld Astrid, het volgend stukje komt eraan.

Gepost door: Ron | 08-07-09

De commentaren zijn gesloten.