08-07-09

Shit, het gras is weg!

In plaats van de "normale" door ons gekende fietsroute te volgen, sloegen we direkt een zijwegje in waar we beiden nog niet geweest waren. Vermits geen van ons een fietskaart bij had, was het een beetje fietsen met de natte vinger en hopen dat we vroeg of laat terug op een bekend punt toekwamen. Ondanks het feit dat het vakantie was, was het onderweg zeer rustig en kwamen we zo goed als geen mensen tegen. Misschien bleven de meesten wel binnen omwille van de hoge temperaturen. Toen we op een lang stuk rechte weg temidden van een wijds veldenlandschap reden, vroeg ik Sindy van even te stoppen. Ik had zo'n zin om haar te kussen en omdat er in de verste verte geen levend wezen te bespeuren viel, was dit een gelegenheid om mekaar eens lekker uitgebreid vast te pakken. Hmmm ... wat smaakten haar lippen en haar tong heerlijk!

Even later stopten we opnieuw op een zandweggetje aan de achterkant van een rij huizen, om wat te drinken dit keer. Maar ik had niet alleen dorst, ik had ook honger, honger naar dat poesje van Sindy. Ik pakte haar langs achter vast, kuste ze, tilde haar kleedje op en liet mijn hand in haar slipje glijden. Maar op het moment dat ik met de toppen van mijn vingers haar schaamlippen aanraakte, duwde ze me van haar weg en zei ze al lachend: "Nee schat, hier niet!" Ik wist het wel dat de kans relatief groot was dat iemand ons zou kunnen zien, maar ja, wat dan nog. Maar ik was toch blij dat ik haar behaarde kutje had kunnen voelen, ook al was het maar voor heel even.    

Naarmate we langer aan het fietsen waren en onze lichamen plakkeriger werden van het zweet, kregen we, en dan vooral "ik", meer en meer last van die vervelende dazerikken. Eerst was er eentje of twee of drie, maar op den duur leken er overal dazen te vliegen en waren het er soms wel een stuk of twintig tegelijk die heel graag op mijn armen en benen wilden gaan zitten. Vooral in de geburen van een maisveld bleken die beesten zich op te houden en vermits we het ene maisveld na het andere passeerden, waren de "daasvrije-momenten" schaars en begon ik te vrezen dat we vandaag misschien wel eens geen vrijplekje in de natuur zouden vinden. 

Op den duur vonden we terug aansluiting met onze vertrouwde fietsroute en we besloten van het plekje op te zoeken waar we al eens een paar keer gevreeën hadden. Misschien waren er daar geen dazerikken. Maar wat bleek toen we daar aankwamen ... dat al het gras afgemaaid was. Shit, het hoge gras, of wat er ook stond, dat ons normaal beschermde tegen de blikken van toevallige voorbijgangers, was weg. Wat nu? ...

 

Commentaren

Oké, omdat jullie zo aandringen ;-), even een verklaring.
Het is inderdaad zo dat ik, vóór ik Sindy heb leren kennen, nog een andere vrouw heb gekust. Maar op het moment dat ik schreef dat ik nog nooit een andere vrouw dan mijn eigen vrouw had gekust, wist Sindy nog niets af van dat avontuurtje. Het is pas achteraf dat ik het haar heb verteld.

Gepost door: Ron | 12-07-09

Het duurt wel lang vooraleer we weten wat jullie dan gedaan hebben hé ;-)

Gepost door: Wim | 27-07-09

Ja Wim, Ron is op vakantie en ik mag het niet verklappen:)

Gepost door: sindy | 27-07-09

De commentaren zijn gesloten.