05-08-09

"Jij hebt toch echt wel een mooie kut hè schat!"

Niet alleen aan de rechterkant van het veldweggetje, waar wij al eens gevreeën hadden, was alles afgemaaid, maar ook aan de andere kant en plots bleek nu juist die linkerkant een nieuwe opportuniteit te bieden. Een beetje verder achterin dat veld stond namelijk een solitaire boom die op zijn beurt gedeeltelijk achter een bosje loofbomen stond. Achter die boom konden er volgens mij moeilijk mensen komen en naast die boom, of liever naast dat veld, was er dichte bebossing langs beide kanten dus op het eerste gezicht zag dat schaduwplekje er ideaal uit. Wij dus, met onze fietsen dat veld in en zo snel mogelijk op Sindy's dekentje onder die boom gaan liggen. Daar lagen we dan, naast elkaar, de omgeving verkennend en wachtend op de dazen die ons massaal zouden komen aanvallen.  

Maar er waren geen dazerikken en er kwamen ook geen dazerikken. Er waren eigenlijk opvallend weinig vliegende beestjes. Misschien was het zelfs voor hén te heet. Bovendien passeerde niemand op dat weggetje en was er ook nergens iemand te zien. Het leek wel het aardsparadijs waar we terecht gekomen waren. We keken mekaar glimlachend aan en kusten. Eindelijk waren we helemaal alleen en konden we toegeven aan onze verlangens. Op mijn arm steunend bekeek ik van onder tot boven Sindy's sexy lichaam, wetende dat ik haar seffens zou kunnen neuken en dat zij ook niets liever wilde. Hmmmm, ik kon amper wachten maar probeerde mij toch te beheersen. Ik wou eerst nog zoveel mogelijk genieten van haar verleidelijke rondingen. Ik trok haar kleedje naar boven tot juist boven haar witgrijze slipje en trok dan het loszittende broekje wat naar beneden. Toen haar mooi behaarde schaamheuvel tevoorschijn kwam, wist ik niet waar ik het had. "Jij hebt toch echt wel een heel mooie kut hè schat!" waren de woorden die spontaan uit mijn mond vloeiden. Wat kan ik toch opgewonden geraken van het aanschouwen van die haardos op die vulva van haar! "Doe je dat slipte niet uit schat?" vroeg ik haar. Sindy aarzelde even, keek in het rond maar deed het slipje dan toch uit en stak het in haar handtas.

Ze moet zich heel relaxed gevoeld hebben want ze ging op mij zitten zodat eventuele voorbijgangers weinig moeite zouden gehad hebben om te zien dat er mensen in dat veld lagen. Ze keek me aan en lachte. Maar in haar ogen zag ik dat ze opgewonden was, heel opgewonden. Ik voelde dat ze zo snel mogelijk mijn penis in haar kut wilde. Maar ze begon me niet te neuken, nee, ze ritste mijn gulp open, haalde mijn al half stijve piemel uit mijn onderbroek en begon me te pijpen. Mmmmmmmmmmm .... zalig .... zó zalig was het! Terwijl zij duidelijk genoot van haar dikke vriend, genoot ik van haar heerlijke mond die vol overgave mijn geslachtsorgaan bewerkte. En terwijl ik steeds meer en meer opgewonden geraakte, kon ik, op mijn armen steunend, rustig de omgeving in het oog houden. Heel in de verte zag ik plots iemand passeren maar het kon me geen moer schelen. Ik zei er ook niks van tegen Sindy zodat zij ongestoord mijn penis verder kon afzuigen.

Ik voelde mijn hoogtepunt dichterbij komen maar ik wilde dit keer niet klaarkomen in haar mond. Ik wilde haar neuken. Ik duwde Sindy van me af zodat zij plat op haar rug kwam te liggen. Ik deed mijn broek wat verder naar beneden, trok haar kleedje wat naar boven, pakte mijn keiharde penis vast en ramde hem diep bij haar naar binnen. Sindy kreunde van genot. Ondertussen zocht ik met mijn hand haar schaamzone en vond tussen onze schaamharen niet alleen haar harde clit tussen haar natte warme lippen maar er net onder ook de glibberige stam van mijn stijve paal. Gelijktijdig raakte ik ze aan, onze lustorganen, die zich op nog geen centimeter van elkaar bevonden. Nadat ik al neukend Sindy's clitje even gemasseerd had, zei ze: "doe jij maar eerst schat." Ik begreep wat ze wilde zeggen; ik liet haar clitje voor wat het was en dacht nog enkel aan mijn eigen lusten. Ik zou haar straks wel verwennen ...

Daar lag ik dan uitgeteld en puffend op mijn rug, kijkend naar de blauwe hemel en nagenietend van het heerlijke orgasme dat ik juist had beleefd. Sindy lag nog naast mij, wachtend op de ontlading van háár seksuele spanningen. Ik liet haar niet langer wachten. Steunend op mijn ellebogen, liet ik mijn hand in haar kruis glijden. Mijn blik hield enkel de omgeving in het oog zodat zij ongeremd kon genieten van de strelingen aan haar kut. En ongestoord genieten kon ze en deed ze want er was niemand te zien en er kwam ook niemand opdagen. Ik zag haar niet maar voelde wel aan de schokkende en verkrampte bewegingen van haar onderlichaam dat ik het goed deed. Het duurde niet lang voor ze zachtjes kreunend haar hoogtepunt bereikte. Nadat ze wat bekomen was, zei ik haar: "schat, dat is hier nu toch wel een ongelooflijk mooi plekje dat we alsnog gevonden hebben hè!"

Voordat we richting Sindy's auto fietsen, zijn we onderweg nog iets gaan drinken. Met zijn tweetjes zaten we daar in de schaduw op dat terrasje terwijl er redelijk wat volk passeerde. Toch raar dat we durfden. We zaten daar alsof we een gewoon koppel waren en vermits het niet zover van mijn woonplaats was, was de kans toch niet gering dat er iemand mij zou herkennen. Maar ik had niet de minste stress, integendeel, ik voelde mij honderd procent op mijn gemak. Enkele jaren geleden zou ik dit nooit geriskeerd hebben. Toen Sindy even wegging om iets uit haar fietszak te gaan halen, passeerde er juist een troep mannelijke wielertoeristen. Eén van hen vroeg haar: "Gaat gij met ons meefietsen madam?"      

 

Commentaren

had ik maar zulk een minnares, dat moet zalig zijn, maar ik durf niets aan te gaan met een vrouw uit schrik voor mijn huwelijk. Mijn vrouw is vrij frigide en er zit geen variatie in ons vrijen. En dat wetende dat ik vroeger een liefje heb gehad die orale sex heel leuk vindt Mijn vrouw wil er al 15 jaar niets van weten maar ik heb de wijn wel geproefd.

Gepost door: Mark | 05-08-09

Ik zie en lik toch liever kutjes die niet behaard zijn :-)

Gepost door: Wim | 05-08-09

Ja Wim, voor ik Ron kende was ik ook 'haarvrij',maar hoe raar het voor sommigen ook lijkt....Ron kickt op behaarde kutjes!
Dat is de reden waarom ik ze af en toe laat groeien:)

Gepost door: sindy | 05-08-09

behaard of onbehaard, ik zou al blij als ik eens zou kunnen likken

Gepost door: Mark | 05-08-09

Ik vind dat idd ook eigenaardig, ik dacht dat de meeste mannen het liever haarvrij hadden. Dat lijkt ten eerste praktischer (geen haar in de mond) en ten tweede vind ik het genot zelf ook hoger als je geschoren bent. Precies of je het dan allemaal beter voelt :-)
Lang geleden trouwens dat ik hier nog geweest ben. Leuk te lezen dat jullie nog altijd zo passioneel met elkaar bezig zijn! Doe zo verder hé..

groetjes sheila ;-)

Gepost door: Sheila | 05-08-09

Behaard of kaal, het blijft natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak. En dat vrouwen hun kutje graag kaal hebben, kan ik nog begrijpen, alhoewel ik het geen zicht vind, maar dat mannen hun schaamzone beginnen te scheren (en niet alleen hun schaamzone)... daar heb ik het toch lastig mee. Ik hoor het argument "hygiëne" al vernoemen maar zijn die proper gewassen haartjes dan zo vies en zo lastig? Ik heb er geen enkel probleem mee, integendeel, het windt me op. En een man moet toch een man blijven of niet soms en wees nu eens eerlijk, het is toch echt geen zicht zo'n kale penis.

Gepost door: Ron | 06-08-09

Naar het schijnt is het wel zo dat als je al je haartjes van je schacht scheert je penis groter lijkt.

Gepost door: mark | 06-08-09

Om groter te lijken moet Ron het alleszins niet doen :)

Gepost door: sindy | 06-08-09

En met 'lijken' zijn wij ook niet veel hé Marc :-)

Gepost door: Sheila | 07-08-09

Ik moest wel lachen toen ik die reactie van Mark las over dat groter lijken. Ik zag al direkt het beeld voor mijn ogen van zo'n "micro-penisje" dat verborgen zit tussen een hoop schaamhaar :-)
En inderdaad Sheila, daar zijn "jullie" niks mee hè met "groter lijken" :-)

Gepost door: Ron | 07-08-09

inderdaad sheila met "lijken" ben je niets, veel vrouwen zeggen de grote geen rol speelt maar het lijkt me dat zo een klein wietertje toch ook niet alles is.

Gepost door: Mark | 10-08-09

wat is klein he ,voor de ene is 13 cm klein voor de andere 17 cm, doe mij toch maar een groter exemplaar

Gepost door: wieterke | 11-08-09

'lekker stevig' heeft mijn voorkeur:)

Gepost door: sindy | 11-08-09

ik vind 17 cm toch al redelijk hoor

Gepost door: Mark | 11-08-09

De commentaren zijn gesloten.