12-08-09

Te heet voor een motelkamer.

Na een verlofperiode is het toch altijd een beetje spannend, zelfs na bijna 4 jaar en vele vakanties later.
Is er niets gebeurd? Heeft hij niet teveel nagedacht over zijn huwelijk, zijn vreemdgaan; Vragen die ik me stelde maar die na ons eerste contact op msn en na ons eerste telefoontje al vrij vlug beantwoord waren.
We konden mekaar al vrij vlug terugzien, al was dit niet zo evident. Met de warmte van de laatste dagen had ik wel tegen Ron gezegd dat ik het niet zag zitten om af te spreken op die warme motelkamer want dat ik het al heet genoeg had! Alles was oké voor hem zolang hij mij maar kon vastpakken.

Ik vertrok dus met de fiets in mijn klein autootje gepropt richting afspreekplaats. Het was schitterend weer. Ik had een bikini aangetrokken onder mijn fleurig gedecolleteerd kleedje. Was het niet té? Nee, voor Ron is het nooit té, die heeft niet liever. Ik zag hem al in de verte aankomen, lekker bruingebrand van de zuiderse zon, leuk hemdje en driekwart broek. Hij zag er weer schitterend uit! Hij wordt er zich ook van bewust dat hij echt wel een knappe vent is en straalt dit ook uit. Na een kort kusje op de mond vertrokken we voor een fietstochtje. Naar waar wisten we nog niet maar dat speelde ook geen rol. Het was redelijk druk op de weg maar dit weerhield er ons niet van om elkaar aan te raken  en  ons te gedragen als een verliefd koppeltje. De schrik om betrapt te worden, vermindert precies met de jaren en ik genoot met volle teugen van dit ongedwongen gedoe.

Na ongeveer een uurtje rijden, weken we van het fietspad af, op zoek naar een geschikt plaatsje in de schaduw. Het leek wel of die houten bank een eindje verderop op ons stond te wachten. We plaatsten onze fietsen naast elkaar en gingen naast mekaar zitten. Vóór ons, een uitzicht over de velden met wat koeien en naast ons wat grazende paarden, meer niet.  Of ja, toch wel ... in de verte een huis met tuin, waar de bewoners in en rond het zwembad aan het spelen waren. Ron had al gauw de vrouw des huizes in het oog die aan het zonnen was! Hij begon al te fantaseren.

Ik kon mij niet verder meer bedwingen, volk of geen volk, ik begon hem passioneel te kussen. Het was veel te lang geleden! Zijn warme lippen en tong beantwoordden meteen mijn vraag naar meer. Zijn hand dwaalde af naar mijn schaamstreek en ik liet hem begaan. Hij wist wat ik wilde. Woorden waren overbodig en ik liet me gaan. Hij masseerde mijn clitje en bevochtigde het af en toe met mijn kutsap. Mmmmmmmm doe verder schat, meer kon ik niet uitbrengen. De wereld rondom mij kon me gestolen worden  en ik gaf me helemaal over. Ik kwam heel zacht maar intens tot mijn hoogtepunt. Geen gekreun deze keer, maar heel ingetogen. Dank je lieverd, was het enige dat ik zei. Ik nam hem in mijn armen en wilde hem niet meer loslaten. Natuurlijk wist ik wel wat hij nu wou. De grote bult in zijn jeans verraadde hem wel, maar alsof het zo moest gebeuren, werden we ineens overstelpt door voorbijgangers; Fietsers, wandelaars, noem maar op of ze waren er. Ik vond het eigenlijk wel grappig. Mijn lusten waren wel bevredigd maar mijn schatteke zat daar nu.

Na een tiental minuutjes besloten we toch maar onze tocht met de fiets verder te zetten. We moesten immers nog een 15 km rijden naar onze auto's. Bijna daar aangekomen, vroeg Ron nog even om iets te gaan drinken op een terrasje. Ik was enigszins verwonderd, het was namelijk al vrij laat en de kans dat zijn vrouw al zou thuis zijn voor hem, was vrij reeel, maar ik stemde toe, blij met de tijd dat we samen waren. Sommige blikken waren op ons gericht. Zouden ze iets merken? 
Ik heb in ieder geval genoten van die lange namiddag samen en ik denk Ron ook maar ik heb hem in ieder geval iets moeten beloven, van hem niet meer in opgewonden toestand naar huis te laten vertrekken.

Commentaren

Vanaf morgen moet ik mijn Sindy 14 volle dagen missen en zit ik hier helemaal alleen :-( ... snik snik snik ...
Dus entertainen júllie mij maar dan hè! :-)

Gepost door: Ron | 14-08-09

t'zal wel gaan zeker lieveke,.......:)

Gepost door: sindy | 14-08-09

Ja, Ron & Sindy, dat hoort er nu eenmaal bij hé. Onze vakantie's zijn gelukkig al achter de rug, maar als de kinderen thuis zijn geraak je ook zo makkelijk niet weg hé. Pfff, k zal content zijn dat de vakantie voorbij is. :)

Gepost door: Astrid | 14-08-09

wat word ik nog altijd geil van die vent , ni te doen , en dit na alle problemen en 7 jaar? en hem graag zien doe ik ook nog maar laat mezelf ni meer doe om er onder door te gaan.

Gepost door: boostie | 15-08-09

Vakantie voorbij hier Hallo Ron & Sindy,

Per toeval kwam ik op jullie blog, en me mond viel zowat open van verbazing. Zou zo ons verhaal kunnen zijn, en eindelijk......na twee hele lange weken is mijn minnaar terug van vakantie. Ik heb die twee weken nog nooit zo lang ervaren als nu, en maandag zie ik hem eindelijk weer.
ook wij mailen ons suf naar elkaar, en de opwinding is nu haast niet meer te houden, zoals hij zich voorsteld dat ik boven aan de trap op hem wacht, op hoge hakken, spannend jurkje aan.......zucht.

Ik zal jullie blog in ieder geval gaan volgen, heerlijk te lezen hoe jullie hier schrijven.

Dikke kus, Anne

Gepost door: Anne | 15-08-09

ik lees hier al een tijdje mee...
is zo leuk te lezen wat jullie allemaal uitspoken!
Maar mijn situatie heeft me doen beseffen dat ik niet zo verder wil in mijn huwelijk... het kan ook anders en heb er dus voor gekozen om alleen verder te gaan!
zal het wat worden met mijn minnaar - die trouwens gescheiden is, weet ik niet..
Maar besef dat communicatie en goede sex de basis zijn voor elk goed huwelijk!

Gepost door: sanne | 16-08-09

Sanne,

Ook ik heb besloten alleen verder te gaan, mijn minnaar is net als ik getrouwd, en toen hij weg was heb ik de knoop door gehakt. Idd, in een huwelijk hoord communicatie en seks, en dat is er beiden niet meer. Doordat ik mijn minnaar nu heb besef ik dat des te meer, hij heeft mij niks beloofd, en ik verwacht ook niks van hem, maar om mijn huwelijk op te geven krijg ik de kans om weer eerlijk te zijn, vooral tegenover mezelf.

heel veel wijsheid en sterkte toegewenst,

Anne

Gepost door: Anne | 16-08-09

ik heb jullie blog gelezen en ik snap wel dat je verliefd bent, maar leg je niet een beetje té veel nadruk op de sex? no offense maar vraag je je niet eens af of je zonder die wilde sex dezelfde relatie zou hebben? zouden jullie beste vrienden kunnen zijn, en uren praten over de kat of gewoon dingen die in je leven gebeuren?

xx megan

Gepost door: Megan | 16-08-09

Welkom op de blog Anne.
Ik ben eigenlijk om 2 redenen een beetje jaloers op jou. Ten eerste omdat jij vandaag je ventje terug ziet en ook ik zie je daar al staan bovenaan de trap, klaar voor een stomende vrijpartij. Ten tweede omdat jij gescheiden bent. Mocht Sindy gescheiden zijn, zou het allemaal al een stuk gemakkelijker worden.
Nog veel leesplezier!

Gepost door: Ron | 17-08-09

Sanne,
Natuurlijk dat communicatie en goede seks heel belangrijk zijn in een huwelijk. Maar buiten de minder goede seks en de daarmee samenhangende intimiteit, hebben Els en ik eigenlijk een hele goede relatie met veel gemeenschappelijke interesses en brengen wij veel tijd samen door. Niet zo vanzelfsprekend om dan zomaar een punt achter je huwelijk te zetten hoor.

Gepost door: Ron | 17-08-09

Hey Megan,
Eerst en vooral: waarom gaan mensen vreemd?
Er zullen er zijn die het doen om de dagelijkse sleur te doorbreken maar de meesten zullen het wel doen omdat ze thuis iets missen dat ze bij hun minnaar of minnares wel vinden, nietwaar?
Bij mannen zal het belangrijkste argument om vreemd te gaan bijna altijd de betere seks zijn; bij vrouwen schijnt het vooral de aandacht en de zelfbevestiging te zijn die ze bij een minnaar zoeken en krijgen. Maar ik heb ondertussen wel heel duidelijk ondervonden dat ook seks bij Sindy een heel belangrijke drijfveer is om vreemd te gaan.
Dus nee, ik vind niet dat ik teveel nadruk leg op de seks. Was er geen seks geweest dan had ik nu ook geen relatie met Sindy. Vreemdgaan draait volgens mij nog altijd in de eerste plaats om het seksuele verlangen om met elkaar te kunnen vrijen.
En om dan op het 2de deel van je vraag te antwoorden: Wij zien mekaar niet alleen graag maar hebben dan ook nog eens het geluk dat wij soulmates zijn. Wij zijn mekaars beste vrienden en doen natuurlijk nog wel wat anders dan vrijen maar binnen de beperkingen van een verboden relatie natuurlijk.

Gepost door: Ron | 17-08-09

Hey Ron, wat bedoel je eigenlijk als je zegt dat het al makkelijker zou zijn als Sindy gescheiden zou zijn ? zou jij dan ook weggaan bij je vrouw ??
Ik ben ook blij te horen dat er vrouwen zijn die de knoop durven doorhakken. Ik zit al bijna 3 jaar in dezelfde situatie als Ron & Sindy en ik weet echt niet hoe dit ooit zal aflopen.
Grts, x

Gepost door: Astrid | 17-08-09


Ron, even iets duidelijk maken, ik ben nog niet gescheiden, volgende week eerste afspraak bij advokaat, en dan begint het pas he. Verdelen van boedel, geld en eigen zaak.

Maar dat terzijde, leuk te zien dat jij reageert op mijn reactie.
Nu wil je vast horen hoe het was he, hij is weer naar zijn vrouw, ik geniet nog na…..
Idd, ik stond hem op te wachten boven aan de trap, sexy jurkje aan, witte hoge kakken, hij zag er heerlijk uit, korte broek, lekker bruin, beetje vakantiespek erbij, heerlijk gewoon, om op te vreten.
Beiden een uitroep dat we blij waren elkaar weer te zien, een hete gepassioneerde tongzoen als begroeting en ik wist niet hoe snel ik hem mee naar mijn bed moest slepen. Knopen zijn dan krengen he, blij dat er geen afsprong, had goed gekunt.
Ik heb zijn blouse losgemaakt en zijn lijf betast, hmmmmmm, duwde hem achterover op het bed en gelijk zijn broek op zijn enkelen laten zakken. Toen vanaf zijn mond, via oorlel, hals oksel, buik naar zijn lul, die ook blij was dat ik er was. Heb hem gepijpt, tot hij de leiding overnam. Toen ergens zijn zijn broek, schoen en sokken ook verdwenen. Ik wilde gewoon rauw geneukt worden, wat hij met plezier dee, en binnen een paar tellen kwam hij de eerste keer……..ff rustig verder doen, tot het tempo weer sneller kon, en hij een tweede keer kwam. Hij heeft mij toen met zijn handen verwent tot ik ook kwam, maar we hadden nog niet genoeg van elkaar. Ben hem gaan berijden alsof het me eerste keer was.
Uiteraard duurde dat niet lang genoeg, maar hij nam weer leiding en nam me op ze hondjes, mens…….genoten he. Ik kwam een tweede keer toen, en pijpte hem als dank.
Ben hem weer gaan berijden, en ijs naast het bed maakte het dragelijk, zou je eens moeten proberen, met ijsklontjes kussen, likken en pijpen, wow.
Toen hij niet meer kon heb ik hem opnieuw gepijpt, maar ik was ontdeugend. Heb hem met een vinger rond zijn poep verwent terwijl ik hem pijpte, ik wist niet of hij dat wel fijn vond, maar zijn reactie maakte dat ik het als snel wist.
Heb hem nog niet eerder zo zien klaar komen, handen wild om zich heen slaan, en schokkend. Heerlijk, en ik was er trots op.
Daarna eindelijk ffkes gekletst, en jammer, maar hij moet weer naar zijn vrouw he.

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn verslag, ik geniet in ieder geval wel van jullie.

Een fijne dag voor iedereen, Anne

Gepost door: Anne | 17-08-09

Ja Anne, dat leek me daar wel een gezellige date :-)
Ik vind dat Ron gelijk heeft: vreemdgaan draait nogaltijd rond seks en de seksuele aantrekkingskracht tussen twee mensen die geen partner van elkaar zijn. Ik vind trouwens dat 'seks' nogal ferm onderschat wordt in relaties. Ik hoor dagelijks dat er belangijkere dingen zijn tussen 2 mensen dan seks maar draai het en keer het gelijk je wil, als de seks niet goed is, dan wordt een relatie in zijn totaliteit helemaal scheef getrokken.

Gepost door: Sheila | 17-08-09

Anne, ik wens je het ook toe... we zullen het nodig hebben....
leuk te horen dat ik niet alleen ben

xxx

Gepost door: sanne | 17-08-09

Sanne,

moest ff lachen, dat je blij was dat je niet allen was, dubbel he, ik had het liever toch anders gezien, maar dat er meer zijn die zo worstelen is fijn, voel je je niet alleen in alle ellende he.
Ik ben zelf 46 jaar, bijna 47, en 26 jaar getrouwd. ik kan je vertellen, mijn omgeving snapt er nog steeds niks van, voel me vaak alleen, en vind het dan ook fijn hier mensen te "ontmoeten" die gelijkgestemd zijn.

Dikke kus, Anne

Gepost door: Anne | 17-08-09

Moest ik meemaken wat Ron en Sindy nu beleven... ik zou eraan kapot gaan op langer termijn... dit hou je toch echt niet vol op langer termijn!?
Pas op, ik wens hun alle geluk toe maar een dubbel leven... pfffffff

Anne, als je nood hebt aan een lotgenoot... ??

Gepost door: sanne | 18-08-09

Sanne,

Mail mij gerust, ik wil graag met je praten hierover.

anna17111962@hotmail.com

jus

Gepost door: Anne | 18-08-09

Hey Astrid,
Sorry voor de late reactie maar heb nog geen tijd gehad.
Jij weet evengoed als ik dat het allemaal niet zo eenvoudig is om weg te gaan van je partner. Ik heb het daar vroeger in de blog ook al verscheidene keren over gehad. Maar het is wel zo dat bepaalde dingen zeker gemakkelijker zouden worden moest Sindy scheiden van haar man zoals bijvoorbeeld het afpreken.
Ik denk dat ik het wel weet hoe het bij jullie gaat aflopen. Juist zoals bij ons, zal vroeg of laat iemand betrapt worden en dan zal de bal vlug aan het rollen gaan denk ik en zullen er waarschijnlijk knopen moeten doorgehakt worden, als je begrijpt wat ik bedoel.

Gepost door: Ron | 18-08-09

Anne,
Ik heb inderdaad genoten van je verslagje. Je mag gerust nog meer van zulke verslagjes schrijven :-)
Maar amai, zeg Anne, jouw vriend heeft nogal eens wat van zijn zaad bij jou verschoten zeg !!! Hoe dikwijls is die wel niet klaargekomen zeg!

Gepost door: Ron | 18-08-09

Sanne en Anne,
Ik ben ook blij dat er hier op de blog eindelijk mensen zijn die al knopen doorgehakt hebben. Het zal zeker niet alleen voor Sindy en mij, maar ook voor anderen die deze blog volgen, interessant worden om te horen hoe het jullie vergaat, wat er allemaal bij komt kijken bij zo'n scheiding en wat de consequenties ervan zijn.
Maar nu jullie mekaar gevonden hebben en gaan mailen met elkaar, niet gaan lopen hier op de blog hè!

Gepost door: Ron | 18-08-09

als je durft

Gepost door: boostie | 18-08-09

Ron,

Ik las je antwoord dat je Astrid gaf, ik wil toch ff opmerken dat dit nu een van de redenen was om te scheiden. Ik wil niet betrapt worden, mijn minnaar heeft mij niks beloofd, en er is geen toekomst met hem. Als ik betrapt werd zou ik mij zelf en hem de schuld kunnen gaan geven van mijn breuk, die vast volgt nadat ik betrapt werd. Daarom, en ook omdat niet wil dat ik nagewezen word als die overspelige vrouw heb ik deze beslissing nu genomen. Het feit dat ik een minnaar heb nu maakt dat ik eindelijk mijn situatie onder ogen heb durven zien, als hij er niet was had ik miss nog heel lang bij m`n man gebleven.

Mijn verslag was dus naar jou zin, fijn te horen, ben blij dat je genoten hebt. Ik wel in ieder geval, toen hij er was, maar zeker ook toen ik het schreef. Hij is idd 3x gekomen, na zo`n lange tijd geen wonder dacht ik, en ik gunde het hem helemaal. Ik heb uiteraard ook mijn deel gehad, en mijn drie keer zijn niet zo bijzonder, heb dat vaak.
En leuk miss om te vertellen, morgen gaat hij weer mij bezoeken, zal er een verslag van proberen te maken, jij steld dit wel op prijs he, en je vroeg ons jou te entertainen, dus wacht maar af, jij krijgt je zin.

Over ons contact, Sanne en ik, leuk dat wij ons hier vonden, ik denk dat velen die een minnaar hebben dit niemand kunnen vertellen, en als je gelukkig bent wil je dat eigenlijk van de daken schreeuwen he. Door jou blog hier kunnen we er openlijk, en anoniem over praten, lucht op, voor mij dan. Ik heb wel twee vriendinnen die het weten, en praat er met hun ook vaak over, maar dat heeft niet iedereen.

Ik hoop dat het wachten voor jou zo dragelijk word, ik vond het in ieder geval vreselijk, en dan moet je weten dat we elkaar elke dag wel een aantal geile mailtjes stuurde.

Tuurlijk blijf ik je blog volgen en ik roep bij deze de andere lezers op hun verhaal of verslag van hun minnaar hier te schrijven, lees graag hoe andere het hadden, geniet er echt van, en steek zo ook nieuwe ideeen op he.
Dikke warme kus voor iedereen, Anne


Gepost door: Anne | 18-08-09

Boostie,
Ik ben er helemaal niet zeker van dat het mij zou lukken om jou te verleiden en ik wíl je ook niet verleiden.
Wat die foto betreft, ik weet niet waarom maar ik heb inderdaad een beetje schrik om naar jou een foto door te sturen. Van mensen die graag een foto van mij hebben, verlang ik sowieso dat ze eerst een foto naar mij sturen en dan nog kan ik ze niet beloven dat ze een foto van mij zullen te zien krijgen, sorry.

Gepost door: Ron | 19-08-09

Ron en Anne..

Je kan dan wel knopen doorhakken voor jezelf, maar het is niet makkelijk!
Intussen ben ik verliefd geworden op mijn minnaar... maar is er geen garantie op verder geluk samen, dat weet je dus nooit he!
En dan kom je uiteindelijk alleen te staan..
Zit je in de molen van scheiden, verdriet, mss verlies je wel de minnaar... kan je dat verdriet er ook nog eens bijnemen...

Maar feit is dat de minnaar me de ogen deed openen en het zo niet verder kan in mijn huwelijk!

Mocht het ooit bij jou gebeuren, Ron, zou je dan kiezen voor Sindy?

Gepost door: sanne | 19-08-09

Interessant om ervaringen van anderen te lezen...
Ik heb ooit eens een wijze raad gelezen: stap nooit uit je huwelijk voor een andere man maar enkel en alleen omdat het huwelijk niet meer draait. Ik vind dat daar veel waarheid in zit want je weet wel wat je hebt maar nooit wat je zal krijgen. Een minnaarrelatie is niet hetzelfde als een relatie met iemand waarbij je de dagelijkse sleur meemaakt. Als je nog positieve punten in je huwelijk kan vinden, blijf je beter bij je echtgenoot.

Gepost door: Sheila | 19-08-09

Als ik jullie verhaelen lees (van Anne en Cindy) en dan hoor graag jullie pijpen vind ik het des te erg dat mijn vrouw er niet van moet weten hoewel bij mij het verlangen heviger wordt

Gepost door: mark | 19-08-09

Sheila,

Ik stap niet uit mijn huwelijk voor een andere man, wel omdat een andere man gevoelens in mij los maakt waarvan ik niet eens wist dat ik deze had. Door mijn minnaar besef ik de leegte in mijn huwelijk nu des te meer. Mijn keuze om mijn huwelijk te eindigen heeft alles daar mee te maken. Ik besef heel goed dat mijn minnaar mijn gras niet hoeft te maaien, zijn sokken mee naar huis neemt, en ik alleen de leuke dingen met hem beleef.

Wel ben ik veel bewuster geworden, en als er ooit een nieuwe relatie voor mijn voeten komt weet ik beter wat ik daar in verwacht, toen ik trouwde was ik 20 jr. en seks was iets dat er toen pas bij kwam. Niet dat ik nog maagd was, maar op die leeftijd heb je geen idee wat er te koop is. Door mijn minnaar ben ik vrijer geworden, durf me te geven, en doe dingen die ik nooit met mijn man heb durven doen, die ik zelfs vrouwonterend vond.

Ik weet wat ik nu heb, en ben er niet gelukkig mee, ondanks alle bezittingen.

Ik wil gewoon ooit een man die er voor me is, me aandacht geeft en me verlekkerd aankijkt als we ergens lopen. Iemand waar ik me geborgen bij voel, die voor me zorgt, me steunt en gewoon van me houd. Die gewoon met me wil vrijen omdat ie mij zo lekker vind, niet omdat het er bij hoort.

Ik zou er ook voor hem willen zijn, aandacht geven, en roepen dat ie lekker is, hem willen neuken op onmogelijke tijden, daar gewoon ffkes alles voor laten liggen, wetende dat dit kon.

Kusss, Anne

Gepost door: Anne | 19-08-09

Mark,

Mijn man heb ik nooit gepijpt, kon het niet opbrengen en dacht dat dit vernederend was. Inmiddels weet ik hoe machtig ik ben als ik mijn minnaar pijp, en kan er zelf dan helemaal van genieten. Vroeger ging ik over me nek als ik dacht dat ik zijn zaad in mijn mond zou hebben, nu slik ik het zelfs, en hij houd rekening met wat hij eet, maakt dat ik het lekker vind zelfs.

Ik denk dat veel vrouwen hun man nooit pijpen, net als op z`n doggy geneukt worden, terwijl ik nu ondervind hoe heerlijk dis is.

Door contact te hebben met een man op het net ben ik nieuwsgierig geworden hier in, en toen mijn minnaar mij zo nam beleefde ik het heel anders, en zou nooit meer zonder willen. Elke keer weer proberen we wat anders uit, kan niet gek genoeg zijn, en we lachen ons wat af hoor, hoort er ook bij he.

dikke kus, Anne

Gepost door: Anne | 19-08-09

Hallo Anne, had je dan soms ook geen zin je man eens te pijpen als je het zo lekker vond met je minnaar? Ik zou graag zo eens het een en ander uitproberen samen met mijn vrouw, maar zij is nogal terughoudend ingesteld op gebied van sex en dat mis ik wel.

Gepost door: mark | 19-08-09

Mark,

Zin om mijn man te pijpen? Je gebrijpt het denk ik niet helemaal. Ons huwelijk is al zo`n 10 jaar seksloos, en sinds een half jaar zoek ik naar die spanning weer. Met mijn man dit weer zoeken was onmogelijk voor mijn gevoel, het was over, en had geen zin meer in hem. Hij dee ook geen moeite meer voormij, we dobberde samen maar wat rond en noemden ons getrouwd met elkaar.

Ik heb mijn minnaar gepijpt, was mijn eerste keer, en de schat zei dat ik verdomde lekker kon pijpen, das pas een opsteker he. Hij wist toen niet dat ik dat nog nooit gedaan had, maar het voelde goed voor mij, verwachtte niks van hem, zoals bv de kliko buiten zetten, ik denk dat het voor mij toen makkelijker was, als ik mijn man vroeg iets te doen kreeg ik een sneer, alsof hij nog niet druk genoeg was. Wij zijn elkaar verloren, ergens onderweg.

Ook wij waren preuts toen we trouwde, en dat is niet meer goed gekomen, ofschoon ik met mijn minnaar merk dat ik steeds vrijer word, en zelfs initiatief durf te nemen, gaan zo vanzelfspreken nu.

Ik hoop dat je wat aan mijn uitleg hebt, is uiteraard mijn beleving he, miss hebben andere vrouwen het anders ervaren, dat hoor ik dan graag.

Ron,

Voor jou nog een kort verslagje over mijn ontmoeting vanmorgen met mijn lief, hij kwam, we vlogen elkaar aan, heerlijk gezoent, en kleding verwijderd. Dat gaat zo automatisch dat het eerdaags gaat opvallen bij zijn vrouw. Ik kan zo genieten van hem, ik lik en kus hem overal. In het begin had ik daar toch moeite mee, hem te kussen op zijn buik bv. , voelde zo intiem, alsof dat alleen zijn vrouw mag. Via zijn buik gelijk naar zijn grote vriend, er langs, zijn ballen verwent, billen, dat werk he. Uiteindelijk nam ik hem in me mond en begon hem heel langzaam te pijpen, plagend. Toen ik merkte dat hij ging mee stoten keek ik hem aan en vroeg hem wat hij graag wilde.....hij duwde mij op een zij, ging zelf op zijn rug liggen, nam een been in zijn nek ( mijn been he) en de ander over zijn benen. We hebben liggend zo geneukt, konden elkaar aankijken en hij kon ook kijken wat daar beneden gaande was, daar geniet hij zo van he, dat hij kan zien hoe zijn lul mijn poes in glijd. Omdat hij niet lang kon blijven heb ik hem daarna nogmaals gepijpt tot hij kwam, en dan plaag ik hem door hem onder zijn navel te strelen, heel gevoelig plekje dan.

Hebben nog lekker liggen kletsen, en toen moest hij weer gaan.

Was niet lang, maar ik ben blij dat hij er was.

Dikke warme kus van Anne

Dames, jullie wil ik vragen mij te helpen, we genieten allemaal van ron`s blog, en hij heeft het moeilijk nu. Wie wil ook eens schrijven hoe een ontmoeting met jullie minnaar er uit ziet??

Gepost door: Anne | 19-08-09

tuurlijk , begrijp ik dat Ron , je weet nooit met wie je te maken heb. Maar ik bevind me in de zelfde situatie als jullie en kan het me ook ni veroorloven om lichtjes om te springen met zulke dingen, ik zit zo trouwens ni elkaar.
Dit is enkel uit curiesiteit ,hoe jij en sindy eruit zien, verder rijkt mijn interesse ni. Nauurlijk het lezen van jullie verhaal vind ik boeiend en herkanbaar.

Gepost door: boostie | 19-08-09

Sanne,
Het zit allemaal zo ingewikkeld in mekaar dat ik geen pasklaar antwoord kan geven op je vraag. Eén ding weet ik momenteel wel zeker: dat ik mijn vrouw zeker niet ga verlaten zolang er kinderen onder mijn dak leven.

Gepost door: Ron | 20-08-09

Sheila,
Ik denk dat die wijze raad die je ooit gekregen hebt, inderdaad een héél wijze raad is, en ik ben me daar ook tenvolle van bewust. Ik weet echter wel wat ik ongeveer ga krijgen maar besef ook wat ik allemaal ga verliezen.

Gepost door: Ron | 20-08-09

Anne,
Met jouw laatste reacties heb ik enerzijds moeten lachen maar anderzijds ben ik er ook wel ergens door "gepakt".
Een groot stuk van je leven heb je ook weinig of geen seks gehad en als er dan al seks was, kon je moeilijk van goede seks spreken.
En dan plots komt die minnaar in je leven en bloei je volledig open. Je kan je voor de eerste keer in je leven volledig geven en je laten gaan. Je geniet nu echt van seks. Pijpen, waar je vroeger een afkeer van had, doe je nu zelfs graag en tot je grote verbazing slik je zelfs zijn sperma door.
Schoon vind ik het, heel schoon!
Gisterenavond toen ik naast mijn vrouw voor TV zat, moest ik aan jou denken. Ik dacht, zou het mogelijk zijn dat, mocht Els ooit een minnaar hebben, zij hem dan ook vol overgave zou pijpen ondanks het feit dat zij van mij altijd vies geweest is en mij nooit heeft willen pijpen. Ik zag haar al in mijn fantasie zijn sperma doorslikken en kreeg er een heel raar gevoel bij.
Maar Anne, je bent bedankt dat je zo met mij inzit. Ik vind het heel tof wat je voor me doet en geniet ook echt van je verhaaltjes. Als je me binnenkort nu ook nog een fotootje van jou laat zien sè, dan is het perfect ;-)

Gepost door: Ron | 20-08-09

Weet je Ron,

na drie kinderen, te veel overgewicht, en de bijbehorende compleksen ga je vanzelf wegduiken als er gesekst "moet" worden. Zo is ons seksleven doodgegaan denk ik. Mijn man kon mij niet het vertrouwen geven dat ie mij aantrekkelijk vond denk ik, lag helemaal aan mij. De heersende norm was toch slank, platte buik he. Toen ik mijn minnaar vond ( eigenlijk vond hij mij, maar dat is een heel ander verhaal) keek hij me aan met heel lieve ogen, en ik smolt terplekke. Onze eertse keer dee hij precies wat ik hoopte, hij nam me op zo een manier vast dat ik me aantrekkelijk voelde, ondanks mijn overgewicht. Zijn handen op mijn lijf, krijg er zo weer kippenvel van, heerlijk. Dat alleen maakte dat ik hem weer wilde zien, en nu nog steeds. Hij moet altijd lachen als ik zeg dat er zoveel mooiere, slankere en jongere vrouwen zijn. Hij wil vlees......zucht. En dan te bedenken dat ik eigenlijk niet eens zo dik ben, maar door de jaren groeide dat wel zo in mijn hoofd.

Jou raar gevoel bij de gedachte dat jou vrouw iemand anders zijn zaad zou slikken, was je jalours? Op gaat het dan meer om het pijpen an zich?

Fijna dag, Anne

Gepost door: Anne | 20-08-09

Ron,

Hetgeen Anne hier zegt ivm dat pijpen, heb ik jou een hele tijd geleden ook al eens gezegd. Toen heb je geantwoord dat je nochtans 200% zeker wist dat Els van je hield en dat ze gewoon in het algemeen niet van pijpen houdt. Ik denk dat je je daar toch in kan vergissen. Bij mijn man doe ik dat zelden en dan moet ik er mijn knop voor omdraaien. Bij mijn vriend doe(of deed) ik niets liever en slik ik met alle plezier. Als een vrouw niet wil pijpen, denk ik dat het toch niet helemaal 100% goed zit. Niet dat ik wil stoken hoor maar ik geef je een visie vanuit het standpunt van een vrouw. Misschien heeft Marc daar ook iets aan.

groetjes

Gepost door: Sheila | 20-08-09

Sheila,

Ik sluitme helemaal aan bij jou mening.

Pijpen vond, en vind ik nog steeds iets wat zo intiem is, dat kan ik niet met iedereen.

Niet dat ik vies ben van mijn man hoor, maar de stress met hem maakt dat ik er niet aan denken moet. Overdag ruzie? Dan blijf van me af, kan die knop niet omzetten, Integenstelling tot een man, die heeft daar geen probleem mee hoor ik.

Mijn minnaar zorgt dat ik me goed voel, en dan gaat het vanzelf. Ik snap ook wel dat wij geen stress hebben, we verwachten verder niks van elkaar he.

Liefst, Anne

Gepost door: Anne | 20-08-09

Ron, had jij dan nog geen foto's van jezelf doorgestuurd naar vrouwen die op de blog komen?

Gepost door: Wim | 20-08-09

Anne,
Of ik jaloers was?
Misschien wel, het gaf me in ieder geval een heel vreemd en wrang en onwezenlijk gevoel.

Gepost door: Ron | 20-08-09

Voor wie het weten wil, ik heb GEEN foto van ROn gehad, en zit daar ookniet op te wachten!!!

Gepost door: Anne | 20-08-09

Sheila en Anne,
Jullie hebben me gisteren opnieuw zwaar doen nadenken over de relatie met mijn vrouw.
Als het zo zou zijn dat zij met een andere man wel een hele intieme relatie zou kunnen aangaan, zou me dat heel hard verbazen maar misschien zouden jullie toch wel eens gelijk kunnen hebben.
Ik zou het eigenlijk aan Els zelf eens moeten vragen maar omdat zij nog nooit een ander lief gehad heeft, zal zij het waarschijnlijk zelf ook niet weten hè.

Gepost door: Ron | 21-08-09

Wim,
Ik had inderdaad al foto's doorgestuurd naar sommige vrouwen. Toch niks mis mee, of wel?

Gepost door: Ron | 21-08-09

Sheila en Anne, ik denk dat het inderdaad zo is dat mijn vrouw niet 100% meer van me houdt omdat ze zich niet volledig kan laten gaan. Ik heb haar gezegd dat ik het gevoel dat ze me niet 100% graag ziet en dat heeft ze ten stelligste ontkent. Ik denk toch dat het voor mijn voruw meer de schrik is dat het tussen ons tot een breuk komt, schrik voor de kinderen en voor de klap van de mensen.
Verder vroeg ik me af of jullie graag gelikt werden door jullie partners. Het is zo dat ik dat zeer graag doe bij mijn vrouw maar ze kan er niet echt van genieten, ze vindt het een beetje vies. Gevolg is natuurlijk dat ik haar ook bij nooit meer lik.
Groetjes.
En Anne je minnaar heeft gelijkt, liever een wat vollere vrouw dat een panlat.

Gepost door: Mark | 21-08-09

Mark,

Ik heb het idee dat veel mannen graag likken, ik kan daar zo van genieten he, en ik hoor om me heen niet anders, maar mijn vriendinnen hebben bijna allemaal een minnaar die hun lijkt. Hoe zou dat nu komen?

Gepost door: Anne | 21-08-09

ik lik ook heel graag, misschien wil mijn vrouw het niet omdat ze dan druk voelt dat ze mij zou moeten pijpen, hoewel dat niet het geval is.

X

Gepost door: Mark | 21-08-09

Mark,
Misschien wordt jouw vrouw niet graag gelikt omdat ze dan vindt dat ze jou ook moet pijpen.
Dat is ook de reden waarom ik mijn man dan pijp. Hij likt mij altijd en ik vind dat wel fijn en daarom pijp ik hem soms, omdat ik iets wil terug doen. Het verschil is dat ik mijn vriend pijp omdat ik dat bij hem GRAAG doe. En dat heeft niets met hygiëne te maken.

Ron,
Ik zou daar idd eens over spreken met Els. Maar misschien is zij zich daar zelf niet van bewust. Voordat ik mijn vriend tegenkwam, was ik mij daar ook niet van bewust dat pijpen toch zalig kan zijn.
Voor mij heeft het ergens met een 'afstand' te maken die ik liever behou met mijn man dan met mijn vriend, het valt moeilijk uit te leggen.

grtjs

Gepost door: Sheila | 21-08-09

Ron, neen niks mis mee maar ik vroeg mij gewoon af waarom je nu dan zegt dat je dat niet meer wil doen.
Anne en Sheila,jullie minnaars hebben geluk, een vrouw die hun graag pijpt ;-)

Gepost door: Wim | 21-08-09

Dan zou ik nu wel eens heel graag horen wat "de andere partij" hier over te zeggen heeft en met andere partij bedoel ik de vrouwen die niet graag pijpen of helemaal niet wíllen pijpen. Of er zulke vrouwen deze blog lezen, is natuurlijk nog de vraag maar bij deze doe ik toch een oproep om te reageren. We kunnen er misschien allemaal iets uit leren en mekaar beter leren begrijpen.

Gepost door: Ron | 21-08-09

Pijpt jou vrouw je ook niet of niet graag Wim?

Gepost door: Mark | 21-08-09

Ron,

Geen enkele dame, die niet graag pijpt, zal hier reageren. Deze wezens houden er niet van om zo'n blog te lezen, zouden gechoqueerd zijn.

Gepost door: anneke | 21-08-09

amaai, sindy gaat werk hebben als ze terug is uit verlof. zoveel berichten geplaatst !!
Hahaha


Ik pijp mijn man ook bijna nooit, maar mijn minnaar bijna altijd. Ik weet ook niet goed hoe dat komt, maar bij mijn man blokeer ik precies, en bij mijn minnaar gaat dat allemaal vanzelf.
Grts, x

Gepost door: Astrid | 21-08-09

mijn minnaar laat me dingen doen waarvan ik niet wist dat ik het in me had...
Ik heb me in mijn huwelijk nooit zo gevoeld, zelf niet in het begin van onze verliefsheidsperiode....

Hij leert me van mijn eigen lichaam te houden, leert me dat er niks mis is met aantonen dat ik verlang naar hem.. en dat ik dat ook kan tonen..

En dat pijpen... ja.. dat leer ik nu bij hem... zalig te zien hoe hij geniet, de blik in zijn ogen, daarvoor alleen al zou ik het doen, en met plezier..

Waarom wil een vrouw haar man niet pijpen, volgens mij is dat heel simpel... ze voelt niet wat wij voor onze minnaar voelen... en wij pijpen onze echtegnoot ook niet he!

Gepost door: sanne | 21-08-09

Voila Ron, heb je nu getuigenissen genoeg :-)

Blijkbaar pijpen de meeste echtgenoten niet als ik het hier lees.

Gepost door: Sheila | 21-08-09

Bedankt dames voor jullie spontane en snelle "pijp-reacties" ;-)
Het verbaast me toch wel dat de meesten onder jullie het niet graag doen bij hun partner maar wel bij hun minnaar. Maar zo te horen kunnen jullie zelf er ook niet altijd de goede verklaring voor geven, laat staan dat wij als mannen het kunnen begrijpen.
Toch een rare wereld waarin wij leven en ik leer er nog elke dag in bij.
Groetjes,
Ron.

Gepost door: Ron | 22-08-09

Neen Marc, mijn vrouw pijpt jammer genoeg ook niet :-( Maar ik heb niet direkt de intentie om haar te bedriegen, ik zou niet kunnen omgaan met het schuldgevoel denk ik. Maar dat neemt net weg dat ik dit blog met alle plezier en stiekem wat jaloers ben. Ook heb ik het interessant gevonden om de reacties van Sheila en de rest te lezen. Dank u dames ;-)

Gepost door: Wim | 22-08-09

Wim, graag gedaan hoor,

Ron,

Raar he, opeens hebben we het over pijpen, of beter, over het niet pijpen van de echtgenoten.

Ik dacht toch dat ik duidelijk was waarom ik mijn man nooit gepijpt heb, en ook nooit zal pijpen. Daarom vind ik het raar dat je verbaasd bent.

Ik probeer het om te draaien ffker, miss begrijp je ons dan beter. Stel jou vrouw zou jou het gevoel geven dat je niks goed kon doen, altijd wat te morren had, en nooit tevreden was, zou jij je dan nog laten pijpen door haar? En als je wist dat ze daarna gebeft wilde worden?

Ik vraag me toch af of mannen het dagelijkse leven dan kunnen vergeten, ik niet in ieder geval hoor, bij mij werkt die ergernis in bed gewoon door, en ik denk dat ik nu voor veel vrouwen spreek.

Fijn weekend

Gepost door: Anne | 22-08-09

Anne,
Ik begrijp wel wat je wil zeggen. Je kan de seks op zich moeilijk loskoppelen van de rest van je relatie. Dus als de relatie met je man niet zo goed zit, kan je je niet volledig geven en laten gaan op seksueel gebied.
Het is inderdaad zo dat mannen dat veel gemakkelijker kunnen, de seks loskoppelen van de rest.
En om op je vraag te antwoorden, zelfs mocht mijn vrouw zich zo gedragen zoals jij het beschrijft, dan nog zou ik het heelijk vinden dat ze me pijpte en ik zou ze nadien met alle plezier oraal verwennen ;-).

Gepost door: Ron | 24-08-09

ik pijp mijn vriend altijd evenals doorslikken,alleen heb ik het ongeluk maar af en toe gebeft te worden..ook al hou ik zo van dat gevoel...de reden is dat hij het niet telkens graag doet,maar af en toe maar (max 4 keer op een jaar) En ik begrijp perfect dat je dan je plezier op een ander gaat zoeken.OOk hij heeft me niet het gevoel aantrekkelijk te zijn,terwijl hij wel naar andere zit te staren...Nu is het zover dat ik sommige plaatsen begin te mijden (openluchtzwembad bv) om te pijn van zijn blikken naar anderen me te besparen.

Gepost door: lara | 24-08-09

Lara
Raar hé je man wordt graag gepijpt maar beffen vindt hij maar niets, ik zou als ik in zijn plaats zijn nogal likken hoor. Wel is het zo dat de meeste mannen naar andere vrouwen kijken zonder dat dat wil zeggen dat je je partner niet mooi vind. Ik kijk zelf ook als er een mooie vrouw passeert hoewel ik ook een mooie vrouw heb (zo een van de mooie tafel waarvan niet noodzakelijk het eten smaakt!)
groeten
Mark

Gepost door: Mark | 24-08-09

Lara,
Dat mag je niet doen hè, bepaalde plaatsen beginnen te mijden omwille van het feit je man naar andere vrouwen kijkt! Alstublieft zeg! Neem nu maar van mij aan dat het de normaalste zaak van de wereld is dat een man naar andere vrouwen kijkt, zelfs als zijn partner een mooie vrouw is! Een man die dit niet doet, is volgens mij een homo (en dan nog) of wel abnormaal.

Gepost door: Ron | 25-08-09

Ron, Lara,
Het is inderdaad zo dat veel mannen naar andere vrouwen kijken, maar ik kan me heel goed inbeelden dat als je partner (man) je dan konstant de indruk geeft dat jezelf niet aantrekkelijk bent, je daarbij een heel slecht gevoel krijgt zoals bij Lara. En dan kan ik best Lara begrijpen dat ze die veredering (want dat is het toch) niet steeds wil ondergaan.

Gepost door: Mark | 25-08-09

Mannen kijken gewoon naar vrouwen, dat is altijd zo geweest en dat altijd zo blijven. Ik vind dat helemaal geen vernedering.
Ik zie mijn man ook dikwijls naar vrouwen kijken maar dat kan mij eigenlijk geen barst schelen. Misschien is het ook wel niet normaal dat ik dan geen greintje jaloezie voel. Integendeel, ik vind het best wel grappig. Hij kijkt altijd naar dezelfde types en als ik dan zo'n type zie rondlopen dan weet ik al op voorhand dat zijn blik ernaar zal afdwalen :-)

Gepost door: Sheila | 25-08-09

Nou Ron, zo krijg je deze week ook om he, schiet al op zo. Hoe lang nog eer Sindy terug is?

Gepost door: Anne | 25-08-09

Mark,
Ik vind dat je toch wel een beetje overdrijft met die "vernedering" zenne. Het is zoals Sheila schrijft: "Alle mannen kijken naar vrouwen." Dit is ook weer zoiets typisch mannelijk dat geprogrammeerd staat in onze genen en waar je niks aan kan veranderen, of je het nu graag hebt of niet. Sorry Lara!

Gepost door: Ron | 26-08-09

Anne,
Wel ik moet zeggen dat ik me tot hiertoe nog niet verveeld heb en dat ik, boven mijn verwachtingen, aangenaam geëntertaind wordt op de blog :-). Bij deze mijn dank aan iedereen. Doe zo voort!
Ik heb juist een hele aangename verrassing gehad, namelijk een volledig onverwachts telefoontje van mijn lieve schat. Ze komt zaterdag terug dus lang heel lang gaat het niet meer duren hè.

Gepost door: Ron | 26-08-09

Ron,
zo bedoelde ik het niet, ik bedoelde als je als vrouw door je man wordt vernederd doordat hij zegt dat je niet mooi bent of niet aantrekkelijk bent dan kan ik aannemen dat dat des te pijnlijker wordt als hij dan ook nog eens constant naar andere vrouwen staart.
Maar inderdaad 99% van de mannen kijkt naar de vrouwen.

Gepost door: Mark | 26-08-09

Ron, fijn te horen, ik heb genoten van het blog nu, ben benieuwd wat Sindy ervan vind straks en ik kijk uit naar je volgende stukje, en ik denk dat ik niet de enige ben he.

Dikke kus, ook voor haar, Anne

Gepost door: Anne | 26-08-09

hahaaaaaaaaa,

niks mis mee dat 99% van de mannen naar ons kijkt, sinds ik een minnaar heb geniet ik daar dubbel van, en seks heb ik alleen met hem, dus heren, geef uw ogen de kost, kijken kost niks.

Ik bedoel eigenlijk, als een vrouw genoeg zelfvertrouwen heeft, zal ze daar geen moeite mee hebben, maar in het geval van Lara is er denk ik wat mis, zowel met haar vriend, maar Lara zelf ook, meid kijk eens rond, zo veel moois te zien daar buiten.........

Gepost door: Anne | 26-08-09

Allé "gasten", de laatste dag vóór Sindy terug thuiskomt. Laat jullie nog eens goe gaan en vlamt er alles maar uit wat je graag kwijt wil. Maar vergeet niet dat ik niet reageer op "anonieme" lezers of lezeressen hé! ;-)

Gepost door: Ron | 28-08-09

idd anne..in de tijd dat ik minnaars had had ik zelfvertrouwen in overvloed,nu met een vaste relatie mis ik dat,de dingen doe die ik echt wou,al mijn fantasiekes die door anderen als raar zouden worden beschouwd ....met een minnaar kan en mag ook echt alles;terwijl in huidige relatie's dit niet steeds het geval is..

Gepost door: lara | 28-08-09

Zouden we niet aan 100 reacties kunnen geraken tegen dat Sindy thuis komt. Mooie verrassing voor haar :-)

Gepost door: Sheila | 28-08-09

100 reacties!!! Dan gaan jullie toch nog heeeeeeel goed jullie best moeten doen zenne! :-)

Gepost door: Ron | 28-08-09

We zijn toch goed op weg :-)

Gepost door: Sheila | 28-08-09

ik zal mijn steentje bijdragen en nog eens een reactie plaatsen aan de honderd moetenwe toch wel geraken.
heb mijn lover gezien , wat ziet hij er na de vakantie lekker bruin en beetje aangekomen uit, zijn blauwe ogen komen nu prachtig over.
Ron bedankt voor je positieve reactie

Gepost door: boostie | 28-08-09

ik zal mijn steentje bijdragen en nog eens een reactie plaatsen aan de honderd moetenwe toch wel geraken.
heb mijn lover gezien , wat ziet hij er na de vakantie lekker bruin en beetje aangekomen uit, zijn blauwe ogen komen nu prachtig over.
Ron bedankt voor je positieve reactie

Gepost door: boostie | 28-08-09

Lara,

met een minnaar kan en mag ook echt alles;terwijl in huidige relatie's dit niet steeds het geval is..
precies wat ik bedoel, alleen al daarom zou ik een minnaar willen hebben.

Ron, als jij Sindy eerst dit blog laat lezen zul je een hele tijd moeten wachten eer je haat ziet, mijn voorstel zou zijn om eerst elkaar eens lekker te verwennen, en haar dan te vertellen wat wij hier uitspookte, kan ze lekker nagenieten.

kus voor iedereen,

Gepost door: Anne | 29-08-09

Ik heb een akelige droom gehad vannacht. Ik werd bevend wakker en voelde mijn hart veel sneller kloppen dan normaal. Ik droomde dat Sindy bij mij thuis was en dat ze net iets te laat door de achterdeur verdween toen mijn dochter binnenkwam. Zij had het direkt in de gaten dat er iets niet klopte, liep Sindy achterna en wist meteen hoe laat het was.
Jongens, je had die alles vernietigende blik van mijn dochter naar mij moeten zien toen ze terug binnenkwam! Ze was ontzettend boos en stampte naar me zoals die Marokkaan dat gisteren deed bij die man met dat geweer in die film "Babel". Ik ben er nog steeds niet goed van.

Gepost door: Ron | 29-08-09

er komt mss ooit wel een tijd dat het een keer uitkomt, begrijp me ni verkeerd, ik hoop van jullie van niet. Ik heb het meegemaakt , iedereen gaat er kapot aanen ja dan heb je spijt maar niet van je affaire, maar dat het uitgekomen is en dat je er zoveel mensen met pijn doet. De pijn in de ogen van mijn man en kinderen, ben nog bij hem (en bijmijn minnaar) maar begin me meer en meer af te vragen waar ik mee bezig ben. Dat het het wel waard is, alles op te geven dat ik met mijn man heb opgebouwd. Moesten de kinderen er ni zijn of ouder, had ik makkelijker een keuze gemaakt maar durf ook wel te stellen dat ik bij mijn man blijf omdat het vertrouwd en makkelijk is.
Lelijk van me, en ik zie mijn man toch nog wel graag. Maar watmijn minnaar mij geeft ja , julie kennen het gevoel he. Het is allemaal zo dubbel. Ene moment denk ik maak er een einde aan, korte pijn maar kan het gevoel , drang naar hem de spanning ook ni weerstaan. Mijn gedachten maken zulke spinsels, dat ik er soms echt gek van word. Maar door mijn minnaar komt ook dat mijn huwelijk standhoud. Want dan relativeer ik alles en denk wanneer zal ik hem weer zien of ben blij als ik hem weer even heb gezien, ik voelme soms slecht en dan weer zielsgelukkig. Maar wil eigenlijk terug gelukkig worden zaols in het begin van ons huwelijk , metmijn man, zou dit nog lukken??? begrijpt jullie dit??

Gepost door: boostie | 29-08-09

Boostie,
Ik heb al dikwijls reacties van jou gelezen die ik niet zo goed begreep maar wat je nu schrijft, begrijp ik heel goed. Maar ik denk eerlijk gezegd niet dat dat zou lukken, terug even gelukkig worden met jouw man als in het begin van jullie huwelijk. Die tijd was anders en is voorbij en zal nooit meer terug komen op die manier, denk ik toch. Daarenboven heb je geproefd van iets anders wat jouw man je waarschijnlijk nooit kan geven.
Ik moet zeggen dat ik nooit zo gelukkig geweest ben in mijn leven als de laatste jaren. Ik heb me volledig neergelegd bij het feit dat ik mijn vrouw toch nooit zal kunnen veranderen en ik voel me daar nu wel goed bij. En langs de andere kant geniet ik natuurlijk tenvolle van Sindy en al hetgene dat ze me geeft en wat ik vroeger zo gemist heb.
Groetjes, Ron.

Gepost door: Ron | 29-08-09

Ze slaapt, mijn schatteke.
Ze is al thuis en ze heeft me een kort mailtje gestuurd dat ze in haar bedje ging kruipen omdat ze een vermoeiende reis achter de rug had.

Gepost door: Ron | 29-08-09

ZEG mannekes en vrouwkes:) ben 14 weg en heb meer dan een dag nodig om alles te lezen!!!!
goetjes sindy

Gepost door: sindy | 29-08-09

Nog even over pijpen: Ik word ontzettend graag gepijpt, maar wel graag met overgave. Mijn vrouw doet het wel, maar nogal mechanisch, alsof ze nog even een kwarweitje moet afmaken. Na een minuut of 5 heeft ze er ook nog eens genoeg van. Dat is wel een afknapper hoor!

Gepost door: Jeroen | 30-08-09

Sindy,

welkom terug

Gepost door: Anne | 30-08-09

Hallo iedereen, eindelijk de tijd ff gevonden om alles eens door te nemen. Jullie hebbn wel niet stilgezeten de voorbije 14 dagen!
Ben blij dat mijn vakantie voorbij is, 14 dagen is toch wel heel lang hoor om elkaar te missen. Ik vind het wel leuk dat er nieuwe lezers bij zijn die idd de knoop al hebben doorgehakt en bij hun man zijn weggegaan. Ik ben echt benieuwd om jullie ervaringen daarover te horen. Ikzelf zou ook nooit weggaan bij mijn gezin voor Ron alleen! Dit moet je volgens mij doen voor jezelf! Ooit zal het er wel van komen denk ik want ik voel me echt niet meer gelukkig hier, iets wat nog harder opvalt tijdens vakanties wanneer je constant bij elkaar bent.
O ja nog iets......wat die anonieme lezeres betreft.."oit zal Ron wel de mijne zijn!..was dat bedoelt als een bedreiging?
groetjes sindy

Gepost door: sindy | 30-08-09

Hallo Anne:)
denk dat wij veel gemeen hebben.....ook evenveel kinderen,wat overgewicht:)....en een fantastische minnaar waarbij we volledig onszelf kunnen zijn , geen complexen hoeven te hebben en die ons een heerlijk gevoel geeft.
cindy09@live.be

Gepost door: sindy | 30-08-09

wat zou ik er nu veel voor hebben om een nacht samen door te brengen....

enne, hier zijn de eerste stappen naar een scheiding gezet, maar het is zooooooo zwaar!
wens dit niemand toe

ps, ik kan niet pijpen, k bak er niks van ...
hoe doe je dat toch he! pffffffff

Gepost door: sanne | 30-08-09

Leuk debat :-) Hoi,
Ik ben al een tijdje met rooie oortjes en andere fysieke gevolgen dit bijzonder leuke verhaal van Ron en Sindy aan het volgen. Ik heb al een paar keer iets gezegd in dat chat venstertje links boven. En nu, na het lezen van alle bijzonder interessante commentaren, leek het me leuk om ook hier eens wat te zeggen en aan het gesprek deel te nemen. Mijn situatie zal voor velen bijzonder herkenbaar zijn: een huwelijk dat geen ramp is, maar niet zoals het moet zijn. Leven zonder passie en intimiteit. Verlangen naar meer, niet alleen naar spanning en ongeremde sex, maar ook naar vlinders, naar geluk, naar iemand die beter bij je past. Maar tegelijk (voorlopig?) de moed niet vinden om radicale keuzes te maken, omwille van kinderen/huis/geld/gemak...
Een tijdje geleden heb ik enkele ontmoetingen gehad met een andere vrouw die ik via een online forum toevallig had leren kennen. Die ontmoetingen hadden plaats na heel wat heen en weer gemail waarin we elkaar eerst hebben leren kennen, maar waarin het er snel heel vurig aan toe ging. De enkele keren dat ik haar gezien heb waren zo zalig, zo intens, hevig, geil, alles erop en eraan, en behoren tot de heerlijkste momenten van mijn leven :-). Door omstandigheden is er een einde aan gekomen, maar ik zou er zo opnieuw voor gaan.
Wat Ron en Sindy hebben lijkt me zalig. Daar samen zo van kunnen genieten, en vooral elkaar ook op regelmatige basis kunnen zien, het moet super zijn. Het toont aan dat een mens die stevige brok passie in het leven echt wel nodig heeft. Ik ben er dan ook bijzonder jaloers op ;-), maar ben blij dat ze die ervaringen hier met ons willen delen.

Aan degenen die de stap zetten om uiteen te gaan: knap dat je durft voor je eigen geluk te kiezen. Goeie moed voor het verdere verloop.

En in de pijpdiscussie meng ik me wel een andere keer, maar ik weet uit ervaring dat het bijzonder leuk is die orale sex met even veel enthousiasme terug te krijgen als je ze gegeven hebt ;-)

Groetjes

Gepost door: Stijn | 30-08-09

Stijn,

helemaal mee eens, en Sanne, tis helemaal niet moeilijk hoor, gewoon kijken naar de lichaamstaal van je partner, dan heb je zo door of het goed gaat.

Lijkt me leuk om er eens een blog aan te besteden, hoe pijp / bef je het lekkerst, dan zul je zien, niemand heeft dezelfde wensen, iedereen is anders, en niemand doet het het zelfde.

Ik blijf erbij, vind het heerlijk, doe het graag, en weet dat mijn aktie steeds met hartstocht ontvangen word.

kus voor iedereen hier,

Gepost door: Anne | 30-08-09

Anne, het mag ook zijn 'hoe heb je het zelf het liefst ?':)
Ron vroeg mij juist :schat, hoe zal ik je verwennen deze week?
Ik antwoordde : awel zal het op de blog schrijven hoe ik het graag zou hebben sé:)
Na mekaar een tijdje te hebben moeten missen zijn we beiden zo 'horny' als wat....kan bijna niet meer wachten.

Gepost door: sindy | 31-08-09

De vraag:"Hoe heb jij het het liefst?" is mij nog nooit gesteld geweest.

Gepost door: Mark | 31-08-09

Dan heb ik meer geluk dan jij hé Marc:)
Maar het is niet omdat die vraag je nog nooit werd gesteld dat je er niet op kan antwoorden hé.

Gepost door: sindy | 31-08-09

Hoe heb jij het het liefst, of hoe doe jij het het liefst, toch twee heel verschillende dingen hoor, over beiden valt heel wat te zeggen dacht ik zo.
Meid heerlijk nu zo horny te zijn, heb zelf mijn minnaar vanmiddag eventjes gezien, geen bed voorhanden, dus dan maar in de auto. Moest gewoon ffkes, had hem alweer een week niet gezien, en dan wil ik wel heel graag, zelfs in de auto, als pubers, heerlijk gewoon.

Gepost door: Anne | 31-08-09

Hehe, die vraag is me toch al meermaals gesteld, en ik heb er telkens uitgebreid op geantwoord ;-)

Gepost door: Stijn | 31-08-09

Ken dat puberale gevoel maar al te goed:) zalig gewoon.

Gepost door: sindy | 31-08-09

Hoe is het graag zou hebben?:)
Jou zachte handen op mijn billen, af en toe je greep steviger op mijn poep.
Mijn benen opengespreid op de zachte matras...
Je warme adem voelend op mijn clitje...
Je sensuele lippen plagend op de mijne:)
En je zachte tong spelend in mijn kutje...van onder naar boven, eerst zacht en dan weer iets harder...uitrustend op mijn genotsknobbetje.
Dan weer sabbelend en spelend...
Kijk nu diep in mijn ogen terwijl je me verder verwent...en laat me genieten van een heel intens orgasme.

Gepost door: sindy | 01-09-09

Zucht..........Sindy........ik wil ooooooooookkkkkk

Heerlijk ja, zou elke dag wel willen, ben erg he........

Gepost door: Anne | 01-09-09

Erg?? Nee juist goed :-). Heerlijk, een vrouw die er voor uit komt en zegt wat ze wil

Gepost door: Stijn | 01-09-09

Nog een beetje geduld lieveling en je wensen zullen verhoord worden.

Gepost door: Ron | 02-09-09

Ron en Cindy, puur uit nieuwsgierigheid:
Ik neem aan dat jullie de meeste van jullie seksuele fantasieën al met elkaar uitgeprobeerd hebben. Wat denken jullie van een trio? Hebben jullie daarover al eens gepraat, is dat voor jullie ook een fantasie? of houden jullie het liever bij experimenteren met z'n tweëen?

Gepost door: Wim | 02-09-09

Hallo Wim,
een triootje? Denk dat dat de fantasie is van bijna alle mannen dus ook van Ron. Zelfs Eric mijn man heeft dat ooit eens voorgesteld:) Ik zou het zelf niet kunnen. Ik zie Ron té graag om te kunnen toezien hoe een andere vrouw aan zijn lichaam zou zitten en hem eventueel naar een hoogtepunt zou brengen.

Gepost door: sindy | 03-09-09

Heb mijn schatteke gezien:)maar owv tijdsgebrek morgen een verslagje:)

Gepost door: sindy | 03-09-09

Astrid, het is idd niet gemakkelijk om te leven als minnares. Ik weet ook dat ik op dit moment veel gelukkiger zou zijn met Ron dan nu met mijn echtgenoot, maar dan nog heb ik het lef niet om de stap te zetten...wetende dat Ron zijn vrouw nooit zomaar zal verlaten en welk verdriet ik mijn kinderen zou aandoen. Ik bewonder sommigen hier op de blog die de stap wel hebben durven zetten en ooit zal ik het ook wel doen , maar dan waarschijnlijk om alleen te gaan wonen....en daar ben ik helemaal niet klaar voor. Ik worstel dikwijls met de gedachte....nee met Eric zie ik me zeker niet oud worden. pffffffff
Gisteren vroeg Ron me nog:" Schat wanneer gaan we samenwonen?" Ik weet dat hij dat op dat moment wel echt meent en wil maar dat dit zeker nog zover af is.

Gepost door: Sindy | 04-09-09

De commentaren zijn gesloten.