12-08-09

Te heet voor een motelkamer.

Na een verlofperiode is het toch altijd een beetje spannend, zelfs na bijna 4 jaar en vele vakanties later.
Is er niets gebeurd? Heeft hij niet teveel nagedacht over zijn huwelijk, zijn vreemdgaan; Vragen die ik me stelde maar die na ons eerste contact op msn en na ons eerste telefoontje al vrij vlug beantwoord waren.
We konden mekaar al vrij vlug terugzien, al was dit niet zo evident. Met de warmte van de laatste dagen had ik wel tegen Ron gezegd dat ik het niet zag zitten om af te spreken op die warme motelkamer want dat ik het al heet genoeg had! Alles was oké voor hem zolang hij mij maar kon vastpakken.

Ik vertrok dus met de fiets in mijn klein autootje gepropt richting afspreekplaats. Het was schitterend weer. Ik had een bikini aangetrokken onder mijn fleurig gedecolleteerd kleedje. Was het niet té? Nee, voor Ron is het nooit té, die heeft niet liever. Ik zag hem al in de verte aankomen, lekker bruingebrand van de zuiderse zon, leuk hemdje en driekwart broek. Hij zag er weer schitterend uit! Hij wordt er zich ook van bewust dat hij echt wel een knappe vent is en straalt dit ook uit. Na een kort kusje op de mond vertrokken we voor een fietstochtje. Naar waar wisten we nog niet maar dat speelde ook geen rol. Het was redelijk druk op de weg maar dit weerhield er ons niet van om elkaar aan te raken  en  ons te gedragen als een verliefd koppeltje. De schrik om betrapt te worden, vermindert precies met de jaren en ik genoot met volle teugen van dit ongedwongen gedoe.

Na ongeveer een uurtje rijden, weken we van het fietspad af, op zoek naar een geschikt plaatsje in de schaduw. Het leek wel of die houten bank een eindje verderop op ons stond te wachten. We plaatsten onze fietsen naast elkaar en gingen naast mekaar zitten. Vóór ons, een uitzicht over de velden met wat koeien en naast ons wat grazende paarden, meer niet.  Of ja, toch wel ... in de verte een huis met tuin, waar de bewoners in en rond het zwembad aan het spelen waren. Ron had al gauw de vrouw des huizes in het oog die aan het zonnen was! Hij begon al te fantaseren.

Ik kon mij niet verder meer bedwingen, volk of geen volk, ik begon hem passioneel te kussen. Het was veel te lang geleden! Zijn warme lippen en tong beantwoordden meteen mijn vraag naar meer. Zijn hand dwaalde af naar mijn schaamstreek en ik liet hem begaan. Hij wist wat ik wilde. Woorden waren overbodig en ik liet me gaan. Hij masseerde mijn clitje en bevochtigde het af en toe met mijn kutsap. Mmmmmmmm doe verder schat, meer kon ik niet uitbrengen. De wereld rondom mij kon me gestolen worden  en ik gaf me helemaal over. Ik kwam heel zacht maar intens tot mijn hoogtepunt. Geen gekreun deze keer, maar heel ingetogen. Dank je lieverd, was het enige dat ik zei. Ik nam hem in mijn armen en wilde hem niet meer loslaten. Natuurlijk wist ik wel wat hij nu wou. De grote bult in zijn jeans verraadde hem wel, maar alsof het zo moest gebeuren, werden we ineens overstelpt door voorbijgangers; Fietsers, wandelaars, noem maar op of ze waren er. Ik vond het eigenlijk wel grappig. Mijn lusten waren wel bevredigd maar mijn schatteke zat daar nu.

Na een tiental minuutjes besloten we toch maar onze tocht met de fiets verder te zetten. We moesten immers nog een 15 km rijden naar onze auto's. Bijna daar aangekomen, vroeg Ron nog even om iets te gaan drinken op een terrasje. Ik was enigszins verwonderd, het was namelijk al vrij laat en de kans dat zijn vrouw al zou thuis zijn voor hem, was vrij reeel, maar ik stemde toe, blij met de tijd dat we samen waren. Sommige blikken waren op ons gericht. Zouden ze iets merken? 
Ik heb in ieder geval genoten van die lange namiddag samen en ik denk Ron ook maar ik heb hem in ieder geval iets moeten beloven, van hem niet meer in opgewonden toestand naar huis te laten vertrekken.

05-08-09

"Jij hebt toch echt wel een mooie kut hè schat!"

Niet alleen aan de rechterkant van het veldweggetje, waar wij al eens gevreeën hadden, was alles afgemaaid, maar ook aan de andere kant en plots bleek nu juist die linkerkant een nieuwe opportuniteit te bieden. Een beetje verder achterin dat veld stond namelijk een solitaire boom die op zijn beurt gedeeltelijk achter een bosje loofbomen stond. Achter die boom konden er volgens mij moeilijk mensen komen en naast die boom, of liever naast dat veld, was er dichte bebossing langs beide kanten dus op het eerste gezicht zag dat schaduwplekje er ideaal uit. Wij dus, met onze fietsen dat veld in en zo snel mogelijk op Sindy's dekentje onder die boom gaan liggen. Daar lagen we dan, naast elkaar, de omgeving verkennend en wachtend op de dazen die ons massaal zouden komen aanvallen.  

Maar er waren geen dazerikken en er kwamen ook geen dazerikken. Er waren eigenlijk opvallend weinig vliegende beestjes. Misschien was het zelfs voor hén te heet. Bovendien passeerde niemand op dat weggetje en was er ook nergens iemand te zien. Het leek wel het aardsparadijs waar we terecht gekomen waren. We keken mekaar glimlachend aan en kusten. Eindelijk waren we helemaal alleen en konden we toegeven aan onze verlangens. Op mijn arm steunend bekeek ik van onder tot boven Sindy's sexy lichaam, wetende dat ik haar seffens zou kunnen neuken en dat zij ook niets liever wilde. Hmmmm, ik kon amper wachten maar probeerde mij toch te beheersen. Ik wou eerst nog zoveel mogelijk genieten van haar verleidelijke rondingen. Ik trok haar kleedje naar boven tot juist boven haar witgrijze slipje en trok dan het loszittende broekje wat naar beneden. Toen haar mooi behaarde schaamheuvel tevoorschijn kwam, wist ik niet waar ik het had. "Jij hebt toch echt wel een heel mooie kut hè schat!" waren de woorden die spontaan uit mijn mond vloeiden. Wat kan ik toch opgewonden geraken van het aanschouwen van die haardos op die vulva van haar! "Doe je dat slipte niet uit schat?" vroeg ik haar. Sindy aarzelde even, keek in het rond maar deed het slipje dan toch uit en stak het in haar handtas.

Ze moet zich heel relaxed gevoeld hebben want ze ging op mij zitten zodat eventuele voorbijgangers weinig moeite zouden gehad hebben om te zien dat er mensen in dat veld lagen. Ze keek me aan en lachte. Maar in haar ogen zag ik dat ze opgewonden was, heel opgewonden. Ik voelde dat ze zo snel mogelijk mijn penis in haar kut wilde. Maar ze begon me niet te neuken, nee, ze ritste mijn gulp open, haalde mijn al half stijve piemel uit mijn onderbroek en begon me te pijpen. Mmmmmmmmmmm .... zalig .... zó zalig was het! Terwijl zij duidelijk genoot van haar dikke vriend, genoot ik van haar heerlijke mond die vol overgave mijn geslachtsorgaan bewerkte. En terwijl ik steeds meer en meer opgewonden geraakte, kon ik, op mijn armen steunend, rustig de omgeving in het oog houden. Heel in de verte zag ik plots iemand passeren maar het kon me geen moer schelen. Ik zei er ook niks van tegen Sindy zodat zij ongestoord mijn penis verder kon afzuigen.

Ik voelde mijn hoogtepunt dichterbij komen maar ik wilde dit keer niet klaarkomen in haar mond. Ik wilde haar neuken. Ik duwde Sindy van me af zodat zij plat op haar rug kwam te liggen. Ik deed mijn broek wat verder naar beneden, trok haar kleedje wat naar boven, pakte mijn keiharde penis vast en ramde hem diep bij haar naar binnen. Sindy kreunde van genot. Ondertussen zocht ik met mijn hand haar schaamzone en vond tussen onze schaamharen niet alleen haar harde clit tussen haar natte warme lippen maar er net onder ook de glibberige stam van mijn stijve paal. Gelijktijdig raakte ik ze aan, onze lustorganen, die zich op nog geen centimeter van elkaar bevonden. Nadat ik al neukend Sindy's clitje even gemasseerd had, zei ze: "doe jij maar eerst schat." Ik begreep wat ze wilde zeggen; ik liet haar clitje voor wat het was en dacht nog enkel aan mijn eigen lusten. Ik zou haar straks wel verwennen ...

Daar lag ik dan uitgeteld en puffend op mijn rug, kijkend naar de blauwe hemel en nagenietend van het heerlijke orgasme dat ik juist had beleefd. Sindy lag nog naast mij, wachtend op de ontlading van háár seksuele spanningen. Ik liet haar niet langer wachten. Steunend op mijn ellebogen, liet ik mijn hand in haar kruis glijden. Mijn blik hield enkel de omgeving in het oog zodat zij ongeremd kon genieten van de strelingen aan haar kut. En ongestoord genieten kon ze en deed ze want er was niemand te zien en er kwam ook niemand opdagen. Ik zag haar niet maar voelde wel aan de schokkende en verkrampte bewegingen van haar onderlichaam dat ik het goed deed. Het duurde niet lang voor ze zachtjes kreunend haar hoogtepunt bereikte. Nadat ze wat bekomen was, zei ik haar: "schat, dat is hier nu toch wel een ongelooflijk mooi plekje dat we alsnog gevonden hebben hè!"

Voordat we richting Sindy's auto fietsen, zijn we onderweg nog iets gaan drinken. Met zijn tweetjes zaten we daar in de schaduw op dat terrasje terwijl er redelijk wat volk passeerde. Toch raar dat we durfden. We zaten daar alsof we een gewoon koppel waren en vermits het niet zover van mijn woonplaats was, was de kans toch niet gering dat er iemand mij zou herkennen. Maar ik had niet de minste stress, integendeel, ik voelde mij honderd procent op mijn gemak. Enkele jaren geleden zou ik dit nooit geriskeerd hebben. Toen Sindy even wegging om iets uit haar fietszak te gaan halen, passeerde er juist een troep mannelijke wielertoeristen. Eén van hen vroeg haar: "Gaat gij met ons meefietsen madam?"