04-09-09

Bijna vergeten hoe het voelde.

"Meer dan 300 km file", klonk het door mijn autoradio op weg naar mijn schat. Noch de slenterende auto's, noch het droevige herfstweer, niks kon mijn goede humeur bederven. Ik zou immers mijn lieveke terugzien na drie lange weken.
Tijdens onze vakantie had Eric mij amper aangeraakt, deels ook wel mijn fout want ik neem ook wel nooit meer het initiatief. Ik had Ron zijn aandacht en warmte enorm gemist en had dan ook maar weinig genoten van mijn vakantie. Vandaag zou daar verandering in komen. We hadden afgesproken in ons vertrouwde motelletje (zouden eens moeten informeren of goede klanten geen korting kunnen krijgen).

Nog wat opgefokt door de stress, Ron had immers ook de file moeten trotseren, begroette hij me met een lief kusje op mijn mond. Zijn ogen straalden weer en ik besefte nog maar eens hoe graag ik die man wel zie. Eenmaal in ons kamertje aangekomen bleef hij me aanstaren. "Schat laat mij je eens goed bekijken" zei hij.  We omhelsden elkaar op een manier om nooit meer los te laten, mmm ... met zoveel emotie en warmte. Ik voelde zijn warme lichaam tegen het mijne en hoorde zijn hartslag versnellen. Zijn stijve piemel verraadde zijn opgewonden toestand. Ik kon bijna niet meer wachten. Ik wilde hem diep in mij voelen want het was al weer zolang geleden.

Zijn warme lippen bezochten alle plaatsjes van mijn lichaam, mijn hals, mijn oorlelletjes, mijn borsten, mijn buik, ... mmmmmmmmm ... ik genoot!
Hij kwam op mij liggen en ik voelde zijn stijve, kloppende piemel tegen mijn clitje aandrukken. Schat neuk mij alstublief!!!!!
Voorzichtig schoof hij hem in mijn ondertussen al kletsnatte kutje, steeds dieper en dieper, een zalig gevoel. Ik was bijna vergeten hoe het voelde en mompelde dat ik noot meer zolang wou wachten. Met zachte stoten, soms plagend, dan weer vol overgave, gleed mijn 'dikke vriend' in en uit. Ik nam hem ondertussen vast met mijn volle hand en gaf mezelf een massageke met het topje van zijn dikke eikel op mijn gezwollen clitje. Pffffffff ... ik word al terug opgewonden wanneer ik dit neerschrijf. Met ronde bewegingen, nu en dan eens de druk wat verhogend, gaf het mij een zalig gevoel.
Ik wilde zijn warme tong voelen, op de manier zoals ik het in een mailtje had beschreven als antwoord op de vraag: "Hoe zou je graag gebeft willen worden schatteke?" Ik vroeg hem één van die verfrissende muntjes in zijn mond te steken en me te likken. Vol overgave begon hij aan zijn 'taak'.
Mijn schaamlippen werden zacht opengesperd en zijn frisse tong ging op zoek naar mijn genotsknobbeltje. Het muntje in zijn mond bezorgde mij een koude, verfrissende elektroshock waar ik ten volle van kon blijven genieten. Langzaam bewoog zijn tong vanuit mijn kutje naar mijn clitje ...mmmmmmmmm. Met het puntje van zijn tong draaide hij rond terwijl zijn vingers in mijn kutje verdwenen op zoek naar mijn g-plek. Simultaan met zijn vingerbewegingen begon ik hem te pijpen. Samen zacht, dan weer iets harder en dieper.
Ik voelde mijn hoogtepunt naderen. Ik weet dat ik dan meestal "nee schat!" roep maar "ja schat!" bedoel. Maar hij kent mij al voldoende om dit te weten.
Een overweldigend orgasme was het gevolg. Tijdens mijn orgasme bleef hij me zachtjes masseren met zijn tong tot het stilletjes uitdoofde. Alle energie verdween uit mijn lichaam en een gelukzalig gevoel overmeesterde mij. Ik nam 'mijn vriend' terug iets steviger vast en begon hem terug te pijpen. Het duurde niet lang vooraleer hij spuitend klaarkwam in mijn mond. Zijn sperma liep langs mijn mondhoeken wat naar buiten maar ik bleef hem zachtjes verder likken tot hij zijn normale grootte weer had bereikt. 

Nog lekker nagenietend bleven we in elkaars armen liggen, mijn hoofd op zijn bostkas en zijn arm rond mijn lichaam ... een zalig geborgen gevoel dat alleen hij mij kan geven.

 

 

Commentaren

Normaal gezien kan ik er voor efkens tegen (een paar dagen bedoel ik dan) nadat we seks gehad hebben, Sindy en ik, maar vandaag (the day after) verlang ik al terug naar haar!
Het was zó zalig en zó intens gisteren. We zijn allebei maar één keer klaargekomen maar wat een heerlijke vrijpartij hebben we beleefd! En wat een geweldige meerwaarde kan seks toch krijgen als ge mekaar zowel geestelijk als lichamelijk graag ziet!

Gepost door: Ron | 04-09-09

Super! En I know the feeling(s) :-)
groetjes

Gepost door: Stijn | 04-09-09

Lieverds,

Jullie hebben net als wij genoten van het weerzien, alleen daarvoor zou ik zo weer 3 weken weg willen, ware het niet dat ik hem vreselijk zou missen, en idd, het hunkeren naar elkaar word erger na zo`n heerlijke vrijpartij. Ik mis mijn lieverd ook, niet dat we elkaar niet kunnen zien, maar ben door me rug gegaan, dus ffkes rustig aan nu he, wat zou erger zijn? Vakantie of lichamelijk ongemak?

Gepost door: Anne | 05-09-09

veel beterschap anne, en idd als je terug zo van elkaar heb geproefd wil je MEER
PRETTIG WEEKEND

Gepost door: sindy | 05-09-09

Hoi,
Leek me zalig, jullie weerzien...
Ik had hem 21 dagen niet gezien, had wel de laptop mee op vakantie.. is toch iets he!

Gisteren konden we elkaar zien maar lukte me niet om er te geraken, dat is echt wel balen dan!

Het is soms zo moeilijk om af te spreken...

En jaaaaaaaa, ik verlang heel erg naar hem..
Nog even tanden bijten..

Prettig weekend

Gepost door: sanne | 05-09-09

Ron is een beetje ziekjes
Wat zou ik hem graag verzorgen en vertroetelen !

Gepost door: sindy | 05-09-09

Ik begin me nu toch af te vragen of het hebben van een affaire iets met de buitentemperatuur te maken heeft, tis zo stil opeens he...

Morgen zie ik hem weer, hmmm, kijk er naar uit, ik wil idd meer Sindy.....krijg gewoon geen genoeg van hem, heeft het dan toch met de leeftijd te maken? Midlife-crisis? Hieronder een stukje overgenomen van
http://mens-en-samenleving.infonu.nl/psychologie/11573-de-midlifecrisis-nader-bekeken.html
Mensen met de grootste kans op een midlifecrisis zijn mensen die vastzitten in een langlopende baan en/of relatie. Ze voelen zich verveeld en afgestompt met de routine van alledag, zien hun kinderen volwassen worden, worden nerveus bij de gewaarwording dat het lichaam veroudert en dat de resterende levenstijd steeds korter wordt.

Wie verder wil lezen verwijs ik naar deze pagina, ik herken mezelf daar wel, wie nog meer?
Maar morgen zie ik hem weer.............

Gepost door: Anne | 09-09-09

.........een triootje,zal wel een blijvende droom van iedere man zijn.
Ron vroeg me wat ik dan het liefst zou hebben, een vrouw erbij die helemaal zijn type is of juist niet! Hij gaat er maar van uit dat ik zowieso een vrouw erbij wil:) waarom geen man?

Gepost door: sindy | 09-09-09

Anne,
Wat die midlifecrisis betreft, kan het wat mijn gevoelens betreft, niet beter verwoord worden dan zoals het daar geschreven staat.

Gepost door: Ron | 09-09-09

Wat vinden mannen dan het opwindendst aan zo'n triootje? Dat beide vrouwen met hem vrijen en verwennen of dat hij kan toekijken hoe zijn minnares met een andere vrouw vrijt?

Gepost door: me | 09-09-09

Anne, ik heb ook juist het artikeltje gelezen over de midlifecrisis....en idd ik kan me er ook best in vinden. Heb ook het gevoel van 'op de manier waarop ik nu leef' wil ik niet oud worden!

Gepost door: sindy | 09-09-09

Bloooooooooosssss,

heb ik jullie aan het denken gekregen?
haha, bedoel er niks verkeerds mee he, maar zoeken naar antwoorden op mijn levensvragen levert zo een teksten op, kon het niet laten deze met jullie te delen.

We zitten gewoon allemaal in de midlife-crisis, zouden eigenlijk stil in een hoekje moeten gaan zitten en wachten tot het over gaat, maar dan zou ik iets heerlijks missen, en dat wil ook niet.

Over trio kan ik ook meepraten, mijn minnaar opperde dit ook, was er wel voor te vinden, mits dat het een vrouw was die niet elke week een ander had dan he. We vonden er een, ik wilde haar eerst beter leren kennen, en wat bleek, mijn minnaar knapte volledig op haar af. Haar leefwijze is heel anders dan de onze, en hij voelde gewoon geen respect. Was er denk ik ook niet echt, geen idee, heb me er niet eens meer in verdiept.
Voorlopig geen trio voor ons dus, en iemand beter leren kennen vraagt om problemen merk ik. Ik zou zo vriendin kunnen worden met haar, en ik heb een gouden regel! Nooit met een vriendin het bed delen, dat kost vriendschappen, of mijn minnaar rent hard weg. En dat zou ik nooit willen.

Een man erbij Sindy? Brrrr, nee dank je, de verhalen die ik hierover hoor stellen ook niks voor, als vrouw ben je dan mechanisch bezig om de heren tot een hoogtepunt te laten komen, en waar blijft de aandacht voor ons dan? Ik bedank daar vriendelijk voor.

Blijft over dat ik mijn minnaar morgenvroeg eens heerlijk ga verwennen, de laatste keer dat we elkaar zagen heeft hij vreselijk zijn best gedaan mij te verwennen, en plagen, ben weer gezond, en kijk hunkerend uit naar het moment dat ik mijn deur hoor dichtgaan, ik weet dat hij dan mnij zo ziet, wat zou ik eens aantrekken?

Gepost door: Anne | 09-09-09

Geniet morgen maar Anne:)Ik zal er eens aan denken terwijl ik aan het werk ben...

Gepost door: sindy | 09-09-09

Ik heb ook nog geen trio meegemaakt, maar het lijkt me natuurlijk heerlijk. Om door twee vrouwen verwend te worden, ja, maar ook om dubbel zo veel te kunnen doen wat ik zo graag doe: alle aandacht geven om een vrouw te laten genieten.
Een trio met een man erbij zou ik misschien ook wel doen. Niet dat die man mij interesseert, maar zo met twee samenspannen om de vrouw helemaal gek te maken, dat moet heerlijk zijn!

Voila, mijn stoute bijdrage van vandaag ;-)

Gepost door: Stijn | 09-09-09

Haha, hoop dat jij je werk nog kon doen dan. We hebben weer een heerlijke tijd gehad, zou nooit moeten overgaan soms he, maar de plicht roept.
Ik vraag me toch af of hij normaal is, ik pijp hem, hij komt, heerlijk, maar een normale grootte krijgen is moeilijk hoor, hij kan zo weer verder. Ik denk dat ik gewoon bof, stel maar geen vragen en geniet gewoon van hem.

Gepost door: Anne | 10-09-09

Anne,
Dat moet je toch eens ietsje meer expliceren, dat "normale grootte krijgen is moeilijk" want ik begrijp niet goed wat je hiermee wil zeggen.
En dat hij gewoon kan doorgaan direkt nadat hij is klaargekomen, vind ik eerlijk gezegd ook niet normaal. Ik zou het hem toch maar eens vragen of hij normaal is ;-)

Gepost door: Ron | 10-09-09

schatteke, wie zegt er steeds?:GIJ ZIJT TOCH WEL ECHT NIE NORMAAL:)

Gepost door: sindy | 10-09-09

Anne, het was idd niet simpel om me te concentreren op mijn werk:) Ben blij voor je dat je het zo getroffen hebt met je minnaar.

Gepost door: sindy | 10-09-09

Ron,

"En dat hij gewoon kan doorgaan direkt nadat hij is klaargekomen, vind ik eerlijk gezegd ook niet normaal. Ik zou het hem toch maar eens vragen of hij normaal is ;-)"

Heb het hem gevraagd, ik vond het nl. wel normaal, en klopt toch echt wel hoor, nadat hij klaar is gekomen doen we ff rustig aan, is zijn erectie is niet helemaal weg en binnen no time is ie weer present. Dat gaat zo vlug, ik merk het nauwelijks, ik bof dus, of hij is niet normaal?

Kan het ook omdraaien nu, maar wil niet op iemands tenen gaan staan he.

kus,

Gepost door: Anne | 10-09-09

Weet je wat ik denk Anne? Dat jouw vriend zó opgewonden raakt van jou, dat hij er maar niet genoeg van krijgt ;-)
Zeg hem maar dat ik er jaloers op ben, want ík kan dat níet, zo snel terug een erectie krijgen en opnieuw klaarkomen.
Wie weet bestaat er (net zoals dat bij vrouwen voorkomt) ook wel een soort van nymfomane man ;-)

Gepost door: Ron | 11-09-09

Haha,

Nee Ron, dat vertel ik hem dus niet he, gaat ie naast zijn schoenen van lopen denk ik. Ik houd hem voor mezelf, wil hem niet kwijt, en nu ik dit van jou hoor weet ik zeker dat ik met hem bof.
Een soort van nymfomane man, als ie bestaat heb ik er een! En ik geniet er helemaal van ja.
Of hij van mij zo opgewonden word weet ik dus niet he, hij zegt altijd te kunnen, en ik weet dat dit waar is, hoop natuurlijk dat dit door mij komt ja. Ook ik ben er altijd wel voor te vinden nu, was vroeger anders hoor, maar dat heeft vast te maken met druk zijn, gezin, en weet ik wat nog meer allemaal. Nu geniet ik veel meer van seks, gewoon, om de seks……

Kusssss

Gepost door: Anne | 11-09-09

Satyriasis....is de mannelijke tegenhanger van de nyphomane:)

Gepost door: sindy | 11-09-09

Satyriasis ... een mannelijke nymfo ... bestaat dat echt dan ???
Wel, dat wist ik nu niet sè.
Ik heb er nog eens over nagedacht Anne en als ik heel eerlijk mag zijn, vind ik het toch maar beter van geen nymfomaan te zijn. Altijd kunnen dus waarschijnlijk ook altijd goesting hebben en waarschijnlijk ook nooit echt volledig bevredigd zijn na een orgasme ... Nee, bedankt, dan toch liever nie. Maar leuk voor jou natuurlijk! :-)
Tussen haakjes, blijft daar dan altijd iets uitkomen?

Gepost door: Ron | 12-09-09

Ron,

Of hij satyriasis is? Dat zou niet goed zijn denk ik nee, maar hij is wel erg potent he, kan altijd, wil altijd, en voor mij is dat geen probleem hoor. Dat wil niet zeggen dat hij nymfomaan is, dan zou ik het ook zijn, haha.

Maar ons seksleven is gewoon geweldig nu, zou willen dat het zo bleef ook. Altijd goesting hebben is gewoon heerlijk, maar het is meer wat je er mee doet. We hebben ook nog ons werk, gezin en hobby`s hè, en als dat in het gedrang kwam hadden we pas een echt probleem.

Ik kan je vertellen dat wij wel degelijk bevredigd zijn na een orgasme, maar het is de kunst om daarna door te kunnen gaan, en dan nogmaals een orgasme te hebben is gewoon top. Ik hoop toch echt dat er meer mensen zijn die dat kunnen, denk het wel. Hij verstaat de kunst om zijn orgasme uit te stellen, niet altijd even gemakkelijk, maar dat maakt het denk ik ook mogelijk om altijd goesting te hebben.

Jou vraag, blijft daar altijd iets uitkomen, ik moest daar toch even mee lachen hoor. Als wij elkaar een week niet gezien hebben is er natuurlijk meer voorraad hè, de eerste keer komt er dan meer uit ja, en de volgende keren steeds minder ja. Tuurlijk komt er een moment dat hij leeg is, letterlijk, en dan liggen we uitgeput naast elkaar. Toch kan ik hem dan in no time weer zover krijgen dat hij weer verder kan, ik heb zo`n zin in hem hè, vind het steeds weer jammer als hij weer weg moet, maar der moeten ook centjes verdient worden nu eenmaal.

Sindy,

Slim van jou dit te vinden, ik wist niet eens dat het bestond, een woord voor een man die zo wellustig is, maar ik weet zeker dat hij, en ik daar geen last van hebben. We genieten gewoon schandalig veel van elkaar.
Morgen zie ik hem weer…………………………kus,

Gepost door: Anne | 13-09-09

De commentaren zijn gesloten.