18-09-09

Waarom Ron mijn minnaar is.

Waarom is Ron mijn minnaar?
 
Hij is lief
Hij is attent (in ieder geval attenter dan mijn man)
Hij verzorgt zich goed
Hij is knap ... helemaal mijn type (donker haar en huid)
Heeft mooie blauwe ondeugende ogen
Een schitterende glimlach
Een prachtig lichaam
Een mooi kontje (al gelooft hij dit zelf niet)
 
Hij kan heel goed luisteren
Hij interesseert zich in verschillende dingen
Houdt van fietsen
Gaat graag een dagje op stap
Is sociaal
Winkelt zelfs graag
Eet gezond en graag
Houdt van de zuiderse landen en taal
Houdt zich aan afspraken
Vertrouwt mij zijn geheimen toe
Belooft mij niks dat hij niet kan waarmaken
Weet een vrouw te charmeren
Laat mij genieten!
Weet mij sexueel te bevredigen
Is zeker niet egoistisch in bed
Geeft zalige massages
Houdt van dingen uit te proberen
 
En ziet mij graag!
 

En nu een paar minpuntjes :

Doet weinig in het huishouden (weinig verschil met mijn man)
Kan niet koken (denk ik)
Heeft héél veel aandacht nodig
Vertrouwen? ... altijd toch de schrik dat hij ooit nog gaat vreemdgaan

Commentaren

't zijn er geen 100 maar 't is klaar en duidelijk hé!
ja sindy, uw laatste zinneke, da's iets da ge goed moet afspreken onder jullie 2! maar waarom zou hij dat doen? omdat hij graag 'mooie vrouwen' ziet? da's daar geen reden toe hé!
maar misschien heeft zijn vrouw die schrik misschien ook hé...Gepost door: an | 18-09-09

daar staat dus ne 'misschien' teveel...

'k wou nog eens vragen: wat is zo 'minpunt-achtig' aan héél veel aandacht nodig hebben? is het dan zo extreem? is toch leuk: aandacht geven én krijgen...

Gepost door: an | 18-09-09

An, ik dacht eigenlijk net hetzelfde :-) Ik vond dat ook geen minpunt. Ik zou het juist leuk vinden moest een man héél véél aandacht nodig hebben en zo kunnen genieten van de mijne. Maar ik vind het ook leuker om te geven.

Gepost door: sheila | 18-09-09

NA HET LEZEN VAN DE VOLLEDIGE BLOG ; geeft ron te kennen dat het gene hij met sindy heeft ook kan hebben met een andere vrouw , tot er iemand in zijn leven komt die veel dichter staat bij hem, een collegaatje of zo dan zou het gerust wel eens kunnen dat hij daar ook gaat proeven. Als het al ni gebeurd is maar dat is tussen jullie. Niets duurt voor eeuwig en mensen maken fouten , alhoewel sex iets natuurlijks is en niet fout , maar mensen in onze samenleving zijn zo kortzichtig.
Aan sindy en ron : hoe zou jullie reactie zijn moest blijken dat een van jullie toch een avontuurtje (eenmalig) met iemand zou hebbben??kijk uit naar jullie reactie en van andere

Gepost door: luk | 19-09-09

Eerst en vooral iets over dat minpuntje: Héél véél aandacht nodig!
Natuurlijk dat ik als minnares heel veel aandacht aan hem besteed wanneer we samen zijn, dat is ook heel normaal en vanzelfssprekend. Maar moesten we nu samenwonen, dan zijn er natuurlijk ook nog de kinderen( die bij mij zeker nog het huis niet uit zijn), het huishouden, werk.....Dan moet mijn aandacht verdeeld worden onder dit alles. En ik denk dat Ron het daar iets moeilijker mee zou hebben.

Gepost door: sindy | 19-09-09

Dat is een moeilijke hoor Luc:) Ik kan alleen voor mezelf spreken natuurlijk, maar ik weet dat ik Ron nooit zou kunnen bedriegen. Daarvoor zie ik hem te graag. Maar het klopt dat ik hem op dat vlak niet volledig vertrouw. Het is en blijft een man die van vrouwelijk schoon houdt en van sex:) Hoop dan alleen dat hij eerlijk tov mij is en het mij dan ook verteld.

Gepost door: sindy | 19-09-09

Als hij jou vertelt dat hij ook nog met een andere vrouw gevreëen heeft, dan kan je het eigenlijk ook geen 'bedriegen' meer noemen, dan is hij eerlijk.
En verder kan ik idd bevestigen dat het vlees van een man idd zwak is als er een mooie vrouw avances maakt ;-)

Gepost door: Wim | 19-09-09

Wim,

Jou opmerking, het vlees van de man is zwak als een mooie vrouw advances maakt...........das denk ik nu precies waarom wij allemaal een minnaar of minnares hebben. Zou mijn minaar een scheve schaats rijden is het afgelopen, hoe graag ik hem ook zie, onze afspraak is dat we allebei trouw blijven, en zou er interresse zijn in een ander wordt dit oprecht verteld. Dan is het over, gaan we ieder onze eigen weg.
Ik zou dat betreuren, zie hem nu eenmaal vreselijk graag, maar als een van ons een ander zou tegenkomen moeten wij wel zo eerlijk zijn. Nu zijn we niet eerlijk naar onze partners, wij gaan vreemd he, en toch heb ik vertrouwen dat onze afspraak staat. Als ik dat vertrouwen niet had zou ik niet meer met hem kunnen vrijen, zou doodsbang zijn een "relatiegeschenk" op te lopen.
Als zou uitkomen dat een van ons een ander had gehad zou iets dat heel mooi is nu kapot gemaakt worden, en mijn vertrouwen, miss naief he, beschadigd zijn. Ik zou nooit hem bedriegen, ofschoon hij weet dat ik straks allleen ben, en alle kansen zou hebben, als ik daar voor open stond. Zodra ik merk dat hij me hiermee niet vertrouwd is het ook over, ik wil oprecht en vol vertrouwen mijn minnaar kunnen zien, zonder dat hij gaat twijfelen aan mijn trouw.

Sindy,

Net omdat jij Ron zo graag ziet is het zo moeilijk hem 100% te vertrouwen denk ik, hij gaat nu ook vreemd he, en wie weet wat hij nog meer doet.
Toch denk ik dat je zonder vertrouwen gaat vastlopen, gedurende jullie, nu al een paar jaren, relatie denk ik dat hij genoeg vertrouwen moet hebben opgebouwd om jou de rust te geven dat hij voor jou wel trouw is.
Ik hoop dat jullie allebei net zo open en oprecht kunnen zijn als wij.

Verder mis ik een heel belangrijk punt in jou lijst, je hebt het eerder benoemd, en ik vind gewoon dat het erbijj hoort meid. Ron is voor jou de perfecte minnaar omdat hij jou het gevoel weet te geven dat je er mag zijn, je neemt zoals je bent, en geniet van jou lijf, zodat jij je gelukkig voelt zoals je bent, met al je frustraties, overgewiicht en andere complexen.
Iemand die mij zo ziet, mij mezelf zo mooi laat voelen...........mijn perfecte minnaar ja

Ik weet het, wij gaan vreemd, zijn niet te vertrouwen, en wie zegt dat wij er niet nog wat naast hebben, om te snoepen af en toe he. Voor mijzelf heb ik de keuze gemaakt er helemaal voor te gaan, zou ik iemand anders tegen het lijf lopen zal ik ook dan oprecht zijn.

An, met mijn rug gaat het weer helemaal zoals het hoord, blij toe, had hem gemist he.

Zo, mijn bijdrage voor vandaag, drukke dagen gehad, vroeg naar bed gegaan, resultaat: ik ben veel te vroeg wakker

Gepost door: Anne | 20-09-09

Wat dat vreemdgaan betreft (vreemdgaan terwijl je vreemdgaat), vind ik dat er toch wel serieus geïnsinueerd wordt dat ik dat zou doen. Jullie hebben mijn lijstje niet goed gelezen zeker? Ik denk dat ik met zo een minnares als Sindy héél moeilijk te verleiden zou zijn. En als er zijn die denken dat ze dat toch kunnen, dan moeten ze dat maar eens proberen ;-)
Langs de andere kant moet ik toegeven dat ik al van in het begin dat ik Sindy ken, laten horen heb dat ik haar niet kan beloven dat ik nooit vreemd zou gaan. We hebben ook afgesproken dat, als er iets zou gebeuren dat we dat dan eerlijk zouden zeggen tegen mekaar. Maar ik twijfel eraan of Sindy dit wel echt zou willen weten als het dan zover is.
Zij is er zeker van dat zij mij nooit zou bedriegen maar ik ben van het principe, zeg nooit nooit. Het is zoals Luk zegt, mensen veranderen voortdurend (samen met de wereld). Maar ik denk dat ik het ook wel heel erg zou vinden als Sindy mij moest bedriegen. Haar daarvoor zomaar laten vallen? Nee, zeker niet, daarvoor zie ik haar te graag.

Gepost door: Ron | 21-09-09

Door een toeval kwam ik pas geleden op dit blogje terecht, waarbij ik dacht dat er vanaf juli al niet meer op werd geschreven. Niets is minder waar zo kwam ik achter.
Met veel plezier lees ik hier de reacties en de blogs.
Ook ik heb een getrouwde minnaar, maar ben zelf single, dus kan ik hem ten allen tijde gewoon ontvangen. Wel zo makkelijk natuurlijk dat ik ook nog eens geen kinderen heb, dus niets stiekem hoef te doen.
Ik verkeerd dan ook in een gemakkelijke positie, dit in tegenstelling tot veel getrouwde vrouwen die er een minnaar op na houden en zich in allerlei bochten moeten wringen om elkaar voor een uurtje of wat te kunnen gaan zien (meestal in een hotelkamer).
Ik kan zonder problemen mijn minnaar bij mij thuis hebben. (Wel zo makkelijk, want ik houd niet zo van ingewikkelde dingen).
Het énige wat ik wel eens vervelend vind van mijn minnaar is dat hij nooit kan blijven slapen en samen een keer wakker worden, maar gezien zijn werkzaamheden zit dat er misschien in de nabije toekomst ook nog wel eens in.
Ga zo door met dit logje en de reacties, ik zal jullie blijven volgen.
Liefs OV

Gepost door: O.V. | 21-09-09

Als ik zo lees wat Ron allemaal over Sindy schrijft, dan zou het me ten zéérste verwonderen dat hij er nog een ander op nahoudt... Waarom zou hij?
Als je zo gek bent op iemand, en je vindt er de dingen bij die je mist in een huwelijk, waarom dan nog een ander he, ik zou ook niet makkelijk te verleiden zijn dan.
Trouwens, daarmee wordt het leven, en het regelen van afspraakjes toch wel heel erg ingewikkeld, met alles stress vandien, en daarmee is de lol er wel af.
Eén goeie minnares om gek op te zijn, meer hoeft niet :-)

Gepost door: Stijn | 26-09-09

Bij het lezen van de blog valt het toch wel op dat Ron en Sindy echt dol op elkaar zijn. Ik zie een van de 2 niet zo direct nog met iemand anders aanpappen. Ik ervaar hetzelfde : mijn minnares is zo lief en ze is voor mij zo zeer de vrouw van mijn dromen, dat ik zelfs niet meer omkijk naar mooie meisjes, zoals vroeger. Nu moet je weten dat wij zeker niet in de fase van 'nieuwe liefde' zijn : we hebben al meer dan 10 jaar wat met elkaar. Het kan dus echt wel, dat je, om het zo maar te zeggen, trouw in de ontrouw bent :-)

Gepost door: jaak | 10-11-09

De commentaren zijn gesloten.