23-09-09

Op naar de 100000 bezoekers!

De kaap van de "100000 bezoekers" komt stillaan dichterbij en als mijn blog zo intens door jullie blijft gelezen worden als dat de laatste weken het geval is, dan gaat dat niet zo lang meer duren.

Sindy en ik hebben besloten om dat te vieren als het zover is en wel samen met jullie! Ondertussen zijn we met z'n allen een paar jaar ouder geworden en we kunnen dit moment niet zomaar laten voorbijgaan, nietwaar.

Ik had niet veel tijd nodig om te bedenken met wat we jullie een plezier konden doen. Ra ra ra ... wat zou dat zijn ... inderdaad, dat is het Lachen. Vanaf het moment dat de teller op 100000 springt, gaan we jullie "verblijden" met één of meerdere naaktfoto's van Sindy en misschien zelfs van mij Knipogen. Verwacht nu niet dat u haar lichaam volledig in al haar glorie én met gezicht te zien gaat krijgen want het is wel de bedoeling dat ze onherkenbaar blijft hé.

Dus op naar de 100000 zou ik zeggen! 

Commentaren

Tsjonge,

en dan mogen wij ook?

Ik zal de voorzet doen, na jullie he......

Gepost door: Anne | 23-09-09

Ben al eens benieuwd! Ron moet mij wel eerst die foto's laten zien dewelke hij wil publiceren!!!!!!!!!!

Gepost door: sindy | 23-09-09

Hahahaaaaaaaaaaa,

Mag ik ze niet beoordelen?

Gepost door: Anne | 23-09-09

zucht........nu moet het er hier ook maar eens van komen, morgen komt hij weer, zal me camera alvast klaar leggen, maar dat ding vergeten we altijd he.....

Gepost door: Anne | 23-09-09

Is echt wel plezant hoor Anne! Gewoon doen zou ik zeggen.

Gepost door: sindy | 23-09-09

Oké Anne, we zullen ze samen beoordelen. Binnenkort moet ik jouw naaktfoto's toch ook beoordelen hé ;-)

Gepost door: Ron | 24-09-09

massaal bezoeken , de blog en massaal veel naakt fotos sturen naar ron, komaan dames , gun de heren ook is wat, mss al een voorproefje

Gepost door: luk | 24-09-09

massaal bezoeken , de blog en massaal veel naakt fotos sturen naar ron, komaan dames , gun de heren ook is wat, mss al een voorproefje

Gepost door: luk | 24-09-09

naaktfoto's....
Jullie menen het heè?

ps, ik verhuis volgend weekend.. en de minnaar, die nu trouwens alleen is, zonder relatie is er suprblij mee... alles komt op zijn pootjes, ook voor ons!
We kunnen een start maken samen en dan zien wat er verder van komt...

ps, verwacht geen naaktfoto van mij ... hahaha

Gepost door: sanne | 24-09-09

Hu? Luk toch…..

denk je dat de dames niet graag genieten hier? Ik wil ook hè, een mooie vent zal ik niet afslaan om naar te kijken hoor! Dus ook voor jou, gun ons een voorproefje zou ik zeggen………

Ron,

op mijn foto`s zul je toch nog even moeten wachten, het komt er maar niet van hè, zonde, ik had me er zo op verheugd vandaag.
Maar zoals zo vaak, eer we het weten is het alweer tijd om te gaan, en dan zie je bij het zoeken naar de juiste kledingstukken dat ding weer liggen…..dorie, weer geen foto`s gemaakt hè…….

Maar uiteraard wil ik jou helpen om een mooie foto uit te zoeken, ben wel benieuwd of je ook van jezelf hier iets durft te laten zien.

Sindy,

Gewoon doen zeg je, hoe moet dat? Ik vergeet dat hele toestel zodra hij voor me staat, dan wil ik nog maar een ding he, en dat zijn geen foto`s maken……….

Gepost door: Anne | 24-09-09

Sanne,

Heel veel geluk met de keuzes die je maakte, ik ben ervan overtuigd dat je er beter uitkom, en je zult idd zien, alles komt zoals het moet.

Gaan jullie samen verder?

En wrom geen foto? haha, nee hoor, is geen plicht he, maar alleen al dat we het hier roepen maakt dat de site massaal bezocht wotrd, en wie weet wat er straks voor lekkers te zien is.........ik doe in ieder geval wel mee, mits ik een heel mooie, beetje verhullende foto kan laten maken, wil er smaakvol bij staan he.......Gepost door: Anne | 24-09-09

Luk,
Of ge het nu graag hebt of nie maar ge gaat toch nog een beetje geduld moet hebben zenne! :-) Maar ge weet al wat doen sè, Anne is geïnteresseerd in een foto van jou, das al iets hè ;-)

Sanne,
Ge gaat nu toch niet flauw doen zeker! Natuurlijk dat wij het menen van die naaktfoto's! Laat uw minnaar maar eens een mooi fotootje trekken van uw mooiste lichaamsdelen en laat ons er mee van genieten, nietwaar Anne? ;-)

Anne,
Ik vind die spontaniteit van jou wel tof; zo onmiddellijk een verhullende naaktfoto van jou willen tonen ... hmmm heerlijk! :-)
En weet je wat? Ik was van plan van er eentje te vragen maar nu hoef ik dat niet meer te doen hé ;-)
En ik ben ook wel benieuwd naar mezelf of dat ik iets van mezelf ga (durven) tonen.

Gepost door: Ron | 25-09-09

Zeg mannen!
Natuurlijk dat ik ook benieuwd ben naar jullie:)
groetjes sindy

Gepost door: sindy | 25-09-09

we moeten dus om te beginnen aan die 100000 geraken hé!
het zal wel geen goed idee zijn om een 'smeekmailtje' om deze blog te bezoeken naar gans onzen adresboek te sturen zeker?!?
we kunnen wel 'reclame' maken op andere blogs hé: zoals die van "ov": (http://www.ovsverhalen.nl)
kom op mannen en madammen!

zeg ron, gij leest da wel 'soepel' hé hetgeen anne schrijft: ze heeft het over een "beetje verhullende foto" en jij vindt haar spontaniteit om onmiddellijk een "verhullende foto" te willen tonen wel tof! (knipoogje!)

anne, als jij het doet doe ik het ook... jij bent mijn 'duwtje in de rug'! en geloof mij: dat zal voor mij een ferme 'overwinning' zijn hoor!!!
ik heb echter 1 probleem: ik heb ne fotograaf nodig... wegens geen toestel thuis én die van mijn gsmmetje heeft het begeven na een valpartij (of 2...)
iemand kandidaat? lol!

en luk: we rekenen ook op je sportieve bijdrage hé!

Gepost door: an | 25-09-09

Ik doe mee! Ik zeg een naaktfoto toe. Daar heb ik geen probleem mee. Ik knip er wel mijn gezicht vanaf.... :-)

Gepost door: Jeroen | 25-09-09

An,
Het doet me een plezier (en niet alleen mij denk ik) dat we ook jou binnenkort in je nakie zullen mogen bewonderen :-)
Maar het kan toch nie dat er bij jullie thuis helemaal niks is waarmee dat je een foto kan nemen!?

Gepost door: Ron | 26-09-09

Jeroen,
Er gaat alvast één vrouwtje blij zijn met jouw initiatief, nietwaar Sindy? :-)

Gepost door: Ron | 26-09-09

He Ron,

ik denk dat er nog wel iemand heel blij mee zal zijn. Ik maak jullie nieuwsgierig, maar ik kan er verder niks over zeggen. LOL!
An, kom op, daar laat je het toch niet van afhangen! Ga desnoods een camera kopen, ze kosten niet zo heel veel meer. Succes! ;-)

Gepost door: Jeroen | 26-09-09

maar zeg, zijn r nu al foto's geplaatst?
heb eens de minichat zitten lezen, en kon daaruit toch afleiden dat sommigen elkaars foto gezien hebben of denk ik verkeerd?

Gepost door: sanne | 26-09-09

Allé Jeroen, vertel! Nu maak je zelfs mij nieuwsgierig. Wanneer mogen we het dan weten en kan je geen tip geven?

Gepost door: Ron | 28-09-09

Sanne,
Wees gerust, er zijn nog geen foto's geplaatst, ge hebt nog niks gemist ;-)
Alleen heeft Boostie al een fotootje (ondertussen eigenlijk al twee) naar mij doorgestuurd en het is de moeite zenne! :-)

Gepost door: Ron | 28-09-09

En opeens blijft die Luk wel heel stil he......Kom op jij, we willen jou ook zien hè!

Voor de duidelijkheid Ron, ik zal een BEETJE verhullende foto sturen hè, niet zoals jij hoopt een waar ik helemaal op sta dus......

Gepost door: Anne | 28-09-09

Laat maar komen Anne, wat je ook opstuurt, het is allemaal goed :-)

Gepost door: Ron | 28-09-09

Nee Ron, sorry man, maar ik heb haar beloofd niets los te laten. En dan doen we dat dus niet, he.

Gepost door: Jeroen | 28-09-09

De commentaren zijn gesloten.