28-09-09

"En ... kriebelt het schat?"

Dan denk je dat je iemand door en door kent na vier jaar maar in de week ben ik toch serieus van Sindy verschoten, in positieve zin dan wel. We waren nog maar pas aan het chatten met mekaar toen ze zei dat ze op mijn site aan het zien was. "Op mijn site?" vraag ik haar, "welke site?" "Awel, op die camsite van jou" antwoordt ze.

Een tijdje geleden had ik toevallig een nieuwe erotische site ontdekt waarop gelijk wie met zijn webcam (of zonder webcam) gratis kon inloggen. Je kon dus kijken naar en eventueel gelijktijdig chatten met mannen of vrouwen of koppels die voor hun webcam seks hadden met hun partner of met zichzelf. Als zulk een chatbox niet gratis is, zie je vanzelfsprekend meiden bij de vleet die een centje willen bijverdienen maar bij deze gratis chatbox verwachtte ik natuurlijk alleen maar geile zich aftrekkende mannen. Niets was echter minder waar. Ondanks het feit dat het een gloednieuwe site was, vond ik er regelmatig een vrijend koppel en zelfs masturberende vrouwen alleen die het meest intieme van zichzelf blootgaven.

Ik zei dus tegen Sindy dat ik een site had ontdekt waar ze absoluut eens moest op gaan kijken en toen ik in de week online kwam, was het dus zover. "Ik zie niks!" zei ze. "Hoe, jij ziet niks?" "Ja, ik zie niks, alleen stilstaande beelden." Ik logde in op die site en zag onmiddellijk dat er een drietal venten met webcam online waren. "Zie jij die penissen dan niet schat?" vroeg ik haar. "Jawel, moet je daar op klikken of wat?" "A ja, natuurlijk!" Ze deed alsof het de allereerste keer was dat ze op die site inlogde maar ik geloofde het eigenlijk niet echt. "En ..." vroeg ik haar, "zie je nu iets?" "Ja, nu wel" antwoordde ze. We keken allebei naar dezelfde naakte man, het is te zeggen naar de onderbuik van die man. Hij had een knoert van een penis die in volle erectie was en die hij met zijn hand zachtjes streelde.

"En ... kriebelt het schat?" vroeg ik haar ... Geen antwoord. Zelfs toen ik het even later opnieuw vroeg, ontweek ze de vraag en praatte ze verder alsof ik de vraag niet had gesteld. Ik verwachtte niet dat ze bevestigend ging antwoorden want ik kon me niet voorstellen dat ze opgewonden zou geraken van beelden van alleen een penis, ook al was het "live". Ze had me vroeger trouwens al verteld dat ze niet zo visueel ingesteld was en niet echt geil werd van foto- en beeldmateriaal. Maar nu vond ik het toch wel raar dat ze tweemaal geen antwoord gaf. Ik moest het weten en vroeg haar een derde keer "kriebelt het nu schat?" Tot mijn grote verbazing antwoordde ze "ja, het kriebelt." En ze voegde er aan toe "mag ik krabben?"

Ik wist niet wat ik hoorde. Mijn hart ging ogenblikkelijk in een hogere versnelling kloppen en stuwde meer bloed in mijn piemel. Dit had ik echt niet verwacht. Mijn Sindy werd nat van het kijken naar een andere piemel dan de mijne. Maar ik vond het niet erg, integendeel, ik vond het juist heel opwindend. "Je mag krabben schat, op voorwaarde dat ik het mag zien" antwoordde ik en gelijktijdig vroeg ik haar om haar webcam aan te zetten. Daar stonden ze dan, samen op mijn groot scherm: links het beeld van die naakte man en rechts het beeld van Sindy haar hoofd en een gedeelte van haar prachtige decolleté. Ze had trouwens een hele mooie nieuwe BH aan die me nog geiler maakte dan ik al was. Ergens was het een grappig zicht, die twee beelden zo samen op het scherm: Sindy die naar die man keek en ik die naar Sindy en die man keek, maar langs de andere kant was het geweldig opwindend. Ik pakte mijn vibrator, duwde hem door mijn broek tegen mijn penis en belde Sindy op ...

   

 

Commentaren

Mooi stukje weer, Ron, zou bij mij ook wel kriebelen... ben nu natuurlijk wel benieuwd naar die website die jij [i]toevallig[/i] ontdekte, klinkt immers wel als een aanrader ;-)

Gepost door: Vero | 28-09-09

Het lijkt erop dat jullie toch rijp aan het worden zijn voor een triootje :-)

Gepost door: Wim | 28-09-09

het lijkt me spannend zo naaktfoto's op het blog te zetten maar ik weet niet of ik het wel durf. De gedachte windt me echter wel op.

Gepost door: mark | 28-09-09

Ja Ron, vertel, niet voor jezelf houden he.

Wij zitten ook vaak op zo`n site, maar idd, veel mannen, en daar ben ik niet altijd blij mee, maar om live te kijken naar een stel, samen met mijn vriend, als hij op kantoor is,ik thuis, heel opwindend, ik mastrubeer dan ook wel eens, en dat vindt hij dan weer opwindend

Gepost door: Anne | 28-09-09

URL please!

Gepost door: Stijn | 28-09-09

Vero,
Bedankt voor het complimentje.

Wim,
Denk jij dat wij rijp aan het worden zijn voor een triootje? Met jou zeker? ;-)

Mark,
Komaan Mark, stuur eens iets op. Ik zal er mijn gedacht eens over zeggen ;-) en dan kan je nadien nog altijd beslissen of je wil dat ik die foto publiceer of niet.

Anne en Stijn,
Ik hou de naam van die site voorlopig toch liever voor mezelf, sorry. Maar misschien deel ik hem later wel mede.

Gepost door: Ron | 29-09-09

Hey allemaal,
ben er ff een paar dagen tussenuit geweest en heb veel gemist precies:) foto's, afspraakjes...
Ben al eens benieuwd :) naar het vervolg.

Gepost door: sindy | 29-09-09

Dorie Ron,

Wil het weten, vertel ik waar wij wel eens zitten.

Trouwens, word spannend nu, loopt als een trein, zie het gebeuren dat we nu heel vlug plaatjes krijgen hier.......

Gepost door: Anne | 29-09-09

Ik vind het ook best spannend! Als er al afspraakjes voortvloeien ui dit blogje:)

Gepost door: sindy | 29-09-09

zou ook wel graag eens hebben dat het kriebelt...toe Ron, vertel ons eens de naam van die site

Gepost door: anneke | 29-09-09

en moesten we nu eens zelf googlen: wees inventief en tik in waar ge naar zoekt! wedden da ge 't vindt?!!

Gepost door: an | 29-09-09

ok, zelf googlen, allemaal goed en wel, begin er maar aan zou ik zo zeggen :p

Een paar tips en hints zou het natuurlijk wel wat meer doenbaar kunnen maken (Belgische site, nederlandstalige site... ?)

Hoe meer zielen op die site hoe groter de kans dat het gratis blijft hé ;-)

Gepost door: Vero | 29-09-09

laten we met zen allen naar die site gaan dan kunnen we elkaar allemaal naakt zien, ik doe mee!

Gepost door: Mark | 29-09-09

Zeg, seksmaniakken !! Ik had precies beter gezwegen over die site ;-)
Weet ge wat we zullen doen ... met zijn allen één grote orgie houden, wat denken jullie daarvan ;-)

Gepost door: Ron | 30-09-09

Zeg schat, wie is er hier de sexmaniak!
Niet genoeg aan mij?

cindy09@live.be

Gepost door: sindy | 30-09-09

Ron!

Neeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gepost door: Anne | 30-09-09

ola anne: da's klaar en duidelijk!

Gepost door: an | 30-09-09

allé ik zal meedoen

Gepost door: mark | 30-09-09

OMG, het begint hier op een hoerenboel te gelijken

Gepost door: ik | 30-09-09

een hoerenboel, gewoon mensen met een natuurlijke drift is niks mee , en dames heb jullie liever wat heter en spontaner dan achterbakse mensen die niet durven uitkomen voor hun driften. Doe zo verder

Gepost door: luk | 30-09-09

Achterbaks??? Vinden jullie dat een partner bedriegen niet achterbaks is dan? Heb dan ook het lef om jullie veilige thuishaventje te verlaten.
Enfin, veel amusement nog ;-)

Gepost door: ik | 30-09-09

Lieve "ik"

Wie meen jij te zijn om een oordeel hier zomaar neer te leggen,zonder nader te worden geinformeert. Jij bent wel heel snel klaar he, niemand dwingt jou hier mee te lezen, en als jij dat vrijwillig doet staat er niemand te wachten op dit soort opmerkingen, die kwetsend zijn en ook nog een niet helemaal waar. Ik heb geen zin mij hier verder uit te leggen, maar ik zag graag dar jij ergens anders ging spelen, voor dat jou partner dit merkt, zou jou nog in problemen brengen, en dat is het laatste wat wij willen.

Rest mij niks anders dan je de beste wensen voor je toekomst mee tegeven.

Voor iedereen die er plezier in heeft, mijn vriend komt morgen weer, heb zo`n vreselijk veel zin in hem, ben niet meer te houden nu, wil hem voelen, is al weer lang geleden ( maandag). Miss dat hij nu wel een foto kan maken, maar ik vrees van niet...........

Gepost door: Anne | 30-09-09

Wel Anne, dat heb jij goed gezegd sè :-)

Ik hoop toch dat het lukt vandaag met die foto.

Gepost door: Ron | 01-10-09

Nope, was te vlug weer voorbij, dorie

Gepost door: Anne | 01-10-09

Maar je hebt toch weer een heerlijk vrijpartij achter de rug hé anne!

Gepost door: mark | 01-10-09

Iets nieuws geprobeerd en ik ben er nog niet goed van:)

Gepost door: sindy | 01-10-09

Mark,

tuurlijk, dan is er geen tijd voor foto`s hè.....vergeten dat dan gewoon

Sindy?

Dit vraagt om uitleg hè, ik hang aan je lippen nu......

Gepost door: Anne | 01-10-09

ff wachten Anne:)misschien schrijft Ron er wel een blogje over binnenkort.

Gepost door: sindy | 02-10-09

De commentaren zijn gesloten.