28-09-09

"En ... kriebelt het schat?"

Dan denk je dat je iemand door en door kent na vier jaar maar in de week ben ik toch serieus van Sindy verschoten, in positieve zin dan wel. We waren nog maar pas aan het chatten met mekaar toen ze zei dat ze op mijn site aan het zien was. "Op mijn site?" vraag ik haar, "welke site?" "Awel, op die camsite van jou" antwoordt ze.

Een tijdje geleden had ik toevallig een nieuwe erotische site ontdekt waarop gelijk wie met zijn webcam (of zonder webcam) gratis kon inloggen. Je kon dus kijken naar en eventueel gelijktijdig chatten met mannen of vrouwen of koppels die voor hun webcam seks hadden met hun partner of met zichzelf. Als zulk een chatbox niet gratis is, zie je vanzelfsprekend meiden bij de vleet die een centje willen bijverdienen maar bij deze gratis chatbox verwachtte ik natuurlijk alleen maar geile zich aftrekkende mannen. Niets was echter minder waar. Ondanks het feit dat het een gloednieuwe site was, vond ik er regelmatig een vrijend koppel en zelfs masturberende vrouwen alleen die het meest intieme van zichzelf blootgaven.

Ik zei dus tegen Sindy dat ik een site had ontdekt waar ze absoluut eens moest op gaan kijken en toen ik in de week online kwam, was het dus zover. "Ik zie niks!" zei ze. "Hoe, jij ziet niks?" "Ja, ik zie niks, alleen stilstaande beelden." Ik logde in op die site en zag onmiddellijk dat er een drietal venten met webcam online waren. "Zie jij die penissen dan niet schat?" vroeg ik haar. "Jawel, moet je daar op klikken of wat?" "A ja, natuurlijk!" Ze deed alsof het de allereerste keer was dat ze op die site inlogde maar ik geloofde het eigenlijk niet echt. "En ..." vroeg ik haar, "zie je nu iets?" "Ja, nu wel" antwoordde ze. We keken allebei naar dezelfde naakte man, het is te zeggen naar de onderbuik van die man. Hij had een knoert van een penis die in volle erectie was en die hij met zijn hand zachtjes streelde.

"En ... kriebelt het schat?" vroeg ik haar ... Geen antwoord. Zelfs toen ik het even later opnieuw vroeg, ontweek ze de vraag en praatte ze verder alsof ik de vraag niet had gesteld. Ik verwachtte niet dat ze bevestigend ging antwoorden want ik kon me niet voorstellen dat ze opgewonden zou geraken van beelden van alleen een penis, ook al was het "live". Ze had me vroeger trouwens al verteld dat ze niet zo visueel ingesteld was en niet echt geil werd van foto- en beeldmateriaal. Maar nu vond ik het toch wel raar dat ze tweemaal geen antwoord gaf. Ik moest het weten en vroeg haar een derde keer "kriebelt het nu schat?" Tot mijn grote verbazing antwoordde ze "ja, het kriebelt." En ze voegde er aan toe "mag ik krabben?"

Ik wist niet wat ik hoorde. Mijn hart ging ogenblikkelijk in een hogere versnelling kloppen en stuwde meer bloed in mijn piemel. Dit had ik echt niet verwacht. Mijn Sindy werd nat van het kijken naar een andere piemel dan de mijne. Maar ik vond het niet erg, integendeel, ik vond het juist heel opwindend. "Je mag krabben schat, op voorwaarde dat ik het mag zien" antwoordde ik en gelijktijdig vroeg ik haar om haar webcam aan te zetten. Daar stonden ze dan, samen op mijn groot scherm: links het beeld van die naakte man en rechts het beeld van Sindy haar hoofd en een gedeelte van haar prachtige decolleté. Ze had trouwens een hele mooie nieuwe BH aan die me nog geiler maakte dan ik al was. Ergens was het een grappig zicht, die twee beelden zo samen op het scherm: Sindy die naar die man keek en ik die naar Sindy en die man keek, maar langs de andere kant was het geweldig opwindend. Ik pakte mijn vibrator, duwde hem door mijn broek tegen mijn penis en belde Sindy op ...

   

 

23-09-09

Op naar de 100000 bezoekers!

De kaap van de "100000 bezoekers" komt stillaan dichterbij en als mijn blog zo intens door jullie blijft gelezen worden als dat de laatste weken het geval is, dan gaat dat niet zo lang meer duren.

Sindy en ik hebben besloten om dat te vieren als het zover is en wel samen met jullie! Ondertussen zijn we met z'n allen een paar jaar ouder geworden en we kunnen dit moment niet zomaar laten voorbijgaan, nietwaar.

Ik had niet veel tijd nodig om te bedenken met wat we jullie een plezier konden doen. Ra ra ra ... wat zou dat zijn ... inderdaad, dat is het Lachen. Vanaf het moment dat de teller op 100000 springt, gaan we jullie "verblijden" met één of meerdere naaktfoto's van Sindy en misschien zelfs van mij Knipogen. Verwacht nu niet dat u haar lichaam volledig in al haar glorie én met gezicht te zien gaat krijgen want het is wel de bedoeling dat ze onherkenbaar blijft hé.

Dus op naar de 100000 zou ik zeggen! 

18-09-09

Waarom Ron mijn minnaar is.

Waarom is Ron mijn minnaar?
 
Hij is lief
Hij is attent (in ieder geval attenter dan mijn man)
Hij verzorgt zich goed
Hij is knap ... helemaal mijn type (donker haar en huid)
Heeft mooie blauwe ondeugende ogen
Een schitterende glimlach
Een prachtig lichaam
Een mooi kontje (al gelooft hij dit zelf niet)
 
Hij kan heel goed luisteren
Hij interesseert zich in verschillende dingen
Houdt van fietsen
Gaat graag een dagje op stap
Is sociaal
Winkelt zelfs graag
Eet gezond en graag
Houdt van de zuiderse landen en taal
Houdt zich aan afspraken
Vertrouwt mij zijn geheimen toe
Belooft mij niks dat hij niet kan waarmaken
Weet een vrouw te charmeren
Laat mij genieten!
Weet mij sexueel te bevredigen
Is zeker niet egoistisch in bed
Geeft zalige massages
Houdt van dingen uit te proberen
 
En ziet mij graag!
 

En nu een paar minpuntjes :

Doet weinig in het huishouden (weinig verschil met mijn man)
Kan niet koken (denk ik)
Heeft héél veel aandacht nodig
Vertrouwen? ... altijd toch de schrik dat hij ooit nog gaat vreemdgaan

04-09-09

Bijna vergeten hoe het voelde.

"Meer dan 300 km file", klonk het door mijn autoradio op weg naar mijn schat. Noch de slenterende auto's, noch het droevige herfstweer, niks kon mijn goede humeur bederven. Ik zou immers mijn lieveke terugzien na drie lange weken.
Tijdens onze vakantie had Eric mij amper aangeraakt, deels ook wel mijn fout want ik neem ook wel nooit meer het initiatief. Ik had Ron zijn aandacht en warmte enorm gemist en had dan ook maar weinig genoten van mijn vakantie. Vandaag zou daar verandering in komen. We hadden afgesproken in ons vertrouwde motelletje (zouden eens moeten informeren of goede klanten geen korting kunnen krijgen).

Nog wat opgefokt door de stress, Ron had immers ook de file moeten trotseren, begroette hij me met een lief kusje op mijn mond. Zijn ogen straalden weer en ik besefte nog maar eens hoe graag ik die man wel zie. Eenmaal in ons kamertje aangekomen bleef hij me aanstaren. "Schat laat mij je eens goed bekijken" zei hij.  We omhelsden elkaar op een manier om nooit meer los te laten, mmm ... met zoveel emotie en warmte. Ik voelde zijn warme lichaam tegen het mijne en hoorde zijn hartslag versnellen. Zijn stijve piemel verraadde zijn opgewonden toestand. Ik kon bijna niet meer wachten. Ik wilde hem diep in mij voelen want het was al weer zolang geleden.

Zijn warme lippen bezochten alle plaatsjes van mijn lichaam, mijn hals, mijn oorlelletjes, mijn borsten, mijn buik, ... mmmmmmmmm ... ik genoot!
Hij kwam op mij liggen en ik voelde zijn stijve, kloppende piemel tegen mijn clitje aandrukken. Schat neuk mij alstublief!!!!!
Voorzichtig schoof hij hem in mijn ondertussen al kletsnatte kutje, steeds dieper en dieper, een zalig gevoel. Ik was bijna vergeten hoe het voelde en mompelde dat ik noot meer zolang wou wachten. Met zachte stoten, soms plagend, dan weer vol overgave, gleed mijn 'dikke vriend' in en uit. Ik nam hem ondertussen vast met mijn volle hand en gaf mezelf een massageke met het topje van zijn dikke eikel op mijn gezwollen clitje. Pffffffff ... ik word al terug opgewonden wanneer ik dit neerschrijf. Met ronde bewegingen, nu en dan eens de druk wat verhogend, gaf het mij een zalig gevoel.
Ik wilde zijn warme tong voelen, op de manier zoals ik het in een mailtje had beschreven als antwoord op de vraag: "Hoe zou je graag gebeft willen worden schatteke?" Ik vroeg hem één van die verfrissende muntjes in zijn mond te steken en me te likken. Vol overgave begon hij aan zijn 'taak'.
Mijn schaamlippen werden zacht opengesperd en zijn frisse tong ging op zoek naar mijn genotsknobbeltje. Het muntje in zijn mond bezorgde mij een koude, verfrissende elektroshock waar ik ten volle van kon blijven genieten. Langzaam bewoog zijn tong vanuit mijn kutje naar mijn clitje ...mmmmmmmmm. Met het puntje van zijn tong draaide hij rond terwijl zijn vingers in mijn kutje verdwenen op zoek naar mijn g-plek. Simultaan met zijn vingerbewegingen begon ik hem te pijpen. Samen zacht, dan weer iets harder en dieper.
Ik voelde mijn hoogtepunt naderen. Ik weet dat ik dan meestal "nee schat!" roep maar "ja schat!" bedoel. Maar hij kent mij al voldoende om dit te weten.
Een overweldigend orgasme was het gevolg. Tijdens mijn orgasme bleef hij me zachtjes masseren met zijn tong tot het stilletjes uitdoofde. Alle energie verdween uit mijn lichaam en een gelukzalig gevoel overmeesterde mij. Ik nam 'mijn vriend' terug iets steviger vast en begon hem terug te pijpen. Het duurde niet lang vooraleer hij spuitend klaarkwam in mijn mond. Zijn sperma liep langs mijn mondhoeken wat naar buiten maar ik bleef hem zachtjes verder likken tot hij zijn normale grootte weer had bereikt. 

Nog lekker nagenietend bleven we in elkaars armen liggen, mijn hoofd op zijn bostkas en zijn arm rond mijn lichaam ... een zalig geborgen gevoel dat alleen hij mij kan geven.