05-10-09

Hij likte aan zijn eigen ...

"Zijt ge weer met uw vibrator aan het spelen schatteke?" vroeg Sindy me toen ze de hoorn afnam. Het was een heerlijk gevoel, die vibrator tegen mijn penis terwijl ik haar stem hoorde en gelijktijdig haar gezicht en die man zijn overmaatse lul op mijn computerscherm kon zien. Sindy's ogen vertelden me hoe geil ze wel was. Ze deed haar broek uit, vervolgens haar slip en richtte dan haar webcam wat naar beneden zodat ik enkel nog haar onderbuik en billen te zien kreeg. Ze opende haar benen en begon met haar kutje te spelen. Mmmmmm ... Ik kon haar gezicht niet meer zien maar wist dat ze onafgebroken naar die man zijn stijve penis bleef kijken en jongens, wat wond me dat mateloos op! Er werd niet veel gezegd aan de telefoon. We luisterden naar mekaars gekreun met het constante gezoem van mijn vibrator op de achtergrond.

"Ik heb mijn beide handen nodig schat, ik leg in hè" zei ze plots. En zo verdween de klank en was er enkel nog beeld. Met de ene hand trok Sindy haar schaamlippen wat open en met de andere masseerde ze haar genotsknobbeltje en liet ze af en toe één of twee vingers diep in haar kut verdwijnen. Ik vroeg me af of ze nu enkel over die man zijn pik aan het fantaseren was en hoe ze die pijpte en neukte of dat ze ook aan "mijn" piemel dacht. Ik hoefde het niet te weten. Ik genoot met volle teugen van het schouwspel en ergens ver in mijn achterhoofd speelde ik al met de gedachten van een triootje. 

Met haar beide handen tussen haar samengedrukte billen kwam ze klaar. Even nadien richtte ze haar webcam terug op haar gezicht en ze lachtte en pufte. Het was alsof ze zei: amai, wat was dat! Ondertussen was er nog ne gast bijgekomen op die camsite. Deze had nóg een grotere lul dan die andere. Echt niet te doen! Ik maakte Sindy er attent op. En toen gebeurde er iets waarvan je denkt dat het alleen in verhalen gebeurt en heel zelden eens in een pornofilm maar nu gebeurde het vlak voor mijn neus in real time en dan nog wel juist op het moment dat Sindy ook aan het kijken was. Wat een chance! Die gast buigt zijn hoofd voorover en steekt toch wel zijn eikel in zijn mond zeker! Weliswaar niet helemaal maar je kon hem er toch duidelijk aan zien "slabberen". Mijn eigen trots is nu ook niet van de kleinsten maar wat ik nu zag kan ik met de beste wil van de wereld niet. En ik kan het weten want ik heb het ooit, in mijn jongere jaren, meer dan eens geprobeerd. En welke man heeft daar nog nooit van gedroomd, van zichzelf eens te kunnen pijpen.

Sindy's ogen werden heel groot en vielen bijna uit haar oogkassen van verbazing. "Gebeurt dit echt?" hoorde ik haar denken. "Kriebelt het nog schatje?" vroeg ik haar. "Nee nee, het jeukt niet meer" antwoordde ze, en al spottend vervolgde ze "binnen een kwartiertje opnieuw hè." "Ben jij nog bezig?" vroeg ze. Mijn vibrator stond inderdaad nog steeds aan en ook mijn fantasie draaide op volle toeren. "Ik moet mijn kindjes van de school gaan halen lieveke, amuseer je nog hè." En weg was ze. De wijzer op mijn libidoschaal stond ondertussen op stand "5", de hoogste stand en ik "moest" klaarkomen. Ik rende naar het toilet, haalde mijn piemel uit mijn broek en met één hand leunend tegen de muur trok ik me al rechtstaand af boven het wc. Een geweldig zalige en luidruchtige ontlading was het gevolg. Ik verschoot van mezelf dat ik zoveel lawaai maakte. Terwijl het zaad uit mijn penis gutste, beelde ik me in dat ik klaarkwam in Sindy's mond en dat zij het gretig inslikte ... Pppfffffffffff.