03-11-09

De eerste naaktfoto van Sindy.

sindy1_250

Het is zover. Jullie hebben er lang op moeten wachten maar de teller staat eindelijk op 100.000 en zoals beloofd krijgen jullie een eerste naaktfoto van Sindy te zien. Of ik er nadien nog meer ga tonen, hangt enkel van jullie reacties af. Dus laat maar komen die commentaar, positief of negatief, maakt niet uit als je maar eerlijk je gedacht zegt. Hoe meer reacties hoe liever.

Over reacties gesproken, ik wil jullie trouwens allemaal nog eens hartelijk bedanken voor jullie respons op de blog. Drie jaar geleden toen ik aarzelend aan deze blog begon, had ik nooit durven denken dat het het zo'n vaart zou lopen. Ik had vooral reacties van mannen verwacht maar het zijn vooral de vrouwelijke lezers geweest die het meest van zich lieten horen. Ik vind het zalig dat jullie zo eerlijk en open gereageerd hebben en sommige zeer intieme zaken uit jullie eigen leven aan mij en de andere lezers toevertrouwd hebben. Mede door jullie reacties heb ik toch een hele andere kijk gekregen op "de vrouw" in het algemeen en voel ik me "rijker" en meer verbonden met het andere geslacht.

Het doet me ook ontzettend veel deugd te weten dat het bestaan van deze blog voor sommige lezers echt iets betekent in hun leven en dat ze er onder andere steun en troost in vinden. Ik heb al heel veel tijd in deze blog gestoken maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad; integendeel, het heeft me al talloze gelukkige momenten bezorgd en ik hoop van er nog lang mee te kunnen doorgaan. Nog heel veel leesplezier!

P.S: Nu maar hopen dat Sindy's man deze blog niet leest want hij zou deze foto wel eens kunnen herkennen.

Commentaren

Ik ben de eerste lijkt het, en wil toch even kwijt dat mijn adem even stokte, wat ik ook verwacht had, maar deze zeer smaakvolle foto dus niet.

Mijn complimenten hoor, naakt, maar heel WOW!!!

Gepost door: Anne | 03-11-09

Ik snap het zicht niet zo goed. Is dat van langsonder getrokken?

Gepost door: wim | 03-11-09

valt wel ni veel te zien he, dacht nu gaat het komen maar valtme toch wel tegen , wel mooie borsten en precies niet zo mager , mooi

Gepost door: lekkere jan | 03-11-09

Ron je nu ni laten kennen , wij willen wel wat van jou zien KOM OP

Gepost door: boostie | 03-11-09

Hetzelfde idee als lekkere jan: er valt niet veel te zien, ik weet niet hoe ik mij moet oriënteren en er is precies veel pak aan (teveel naar mijn gedacht dan maar da's ieder zijn smaak natuurlijk)

Gepost door: Wim | 03-11-09

Laat ik dan de eerste man zijn met een compliment!
Ik vind het een prachtige foto. Ik maak zelf ook graag foto's en de mooie compositie viel me meteen op. Misschien bewust zo gemaakt of misschien toeval, het maakt niet uit. Een prachtige plaat.
En Sindy, je hebt mooie volle borsten en ik denk ook een mooie buik. Daar kun je met recht trots op zijn!

Gepost door: Jeroen | 03-11-09

Ik vind de foto héél mooi, een beetje artistiek zelfs...bravo voor de fotograaf en mijn complimenten voor het model. Mag gerust een vervolg op komen.

Gepost door: anneke | 03-11-09

wim , ik vind de foto te weinig onthullend maar wel een mooi vol lichaam , zeker ni dik he en hele mooie borsten, een vrouw zonder pak aan is weinig sexyGepost door: lekkere jan | 04-11-09

Bedankt voor jullie reacties! Maar ik had er wel meer verwacht eerlijk gezegd. Waar zitten de anderen?

Wim, natuurlijk dat dat een foto is die van langsonder getrokken is. Sindy staat recht. En anders zouden er siliconen in gezeten hebben hè ;-)

Lekkere Jan, ik had jullie verwittigd van het feit dat ik niet heel veel zou kunnen laten zien (hoe graag ik het ook wil) omdat Sindy op de foto('s) in de eerste plaats onherkenbaar voor "iedereen" moet blijven hé!

Jeroen, ik ken niets van fotografie maar heb wel geprobeerd om er toch een iets of wat "speciale" foto van te maken.

Gepost door: Ron | 04-11-09

En nu wacht ik op foto's van jullie :-)
Dus diegenen die zich geroepen voelen, stuur ze maar op, die foto's. Ik kan wel niet garanderen dat ik elke ontvangen foto zomaar en onmiddellijk ga publiceren. Ik heb een plannetje in mijn hoofd dat jullie misschien wel leuk gaan vinden ...

Gepost door: Ron | 04-11-09

Haha, Ron en zijn plannetjes,

Dan wil ik toch eerst weten welk plannetje je in gedachten had hoor, ik heb wel een foto die ik zelf erg mooi vind, roep maar, dan stuur ik hem je toe.

Gepost door: Anne | 04-11-09

Anneeeeeeeeeeee, joehoeeeeeeeeeeeeee ...
hard genoeg geroepen? ;-)

Gepost door: Ron | 04-11-09

ik vind hem schitterend!! ja sindy, je hebt volgens mij een mooi lichaam en inderdaad mooie volle borsten!
wim, ik denk dat jij een beetje het 'soort'
man bent die het voor de zoals de boekskes-het-voorschrijven-type-vrouwen heeft... maar bij deze zou ik zeggen: welcome to the real world!
maar zoals je zegt: smaken verschillen en elk zijn goesting en mening!
en ron, allé gij, da was nu toch gene slimme zet hé van jou om aan te kondigen dat je "een plannetje" hebt met de binnenkomende foto's! ik denk, had je dat niet gezegd, er toch wel al een paar in je boxje zaten vandaag!!!
kom op, vertel je plan!

Gepost door: an | 04-11-09

An,
Wie zegt dat er al niet een paar foto's in mijn "boxje" zitten.
En wat dat plannetje betreft, dat moet even een verrassingske blijven maar wees gerust ik ga geen nare dingen doen met jullie foto's en ik ben er eigenlijk zeker van dat jullie het leuk gaan vinden.

Gepost door: Ron | 04-11-09

Oké, ik heb even overlegd met Sindy in verband met dat plannetje en zij vindt dat ik dat maar moet verklappen dus doe ik dat maar hè.
Ik was van plan van zodra ik een aantal foto's bij mekaar had, van deze allemaal samen aan jullie te tonen, zonder er een naam bij te zetten zodat jullie zelf kunnen raden wie wie is. Wat denken jullie daarvan :-)

Gepost door: Ron | 04-11-09

Toch ff slikken zo je eigen foto zien op de blog:)
Maar ben er eigenlijk heel tevreden mee. Mannen dat was natuurlijk de voorwaarde hé dat het onherkenbaar zou blijven....
Ik kan één ding zeggen, alles is puur natuur dus ook wat gevuld:)
Fotoshoppen kon natuurlijk ook....maar dan was het niet eerlijk geweest hé. Ben blij met mijn lichaam en ik voel me zeker goed in mijn vel.
groetjes sindy
En vrouwen....ik heb Ron een hint gegeven ivm met zijn planneke:)

Gepost door: sindy | 04-11-09

Een wondermooie foto, eentje die je zeker niet mag fotoshoppen, echt mooie rondingen. Ik denk persoonlijk dat Ron ook goed zat bij het nemen van de foto

Gepost door: mark | 04-11-09

Wees daar maar zeker van dat hij goed zat:)
Best wel plezant zo'n fotoshoot maken en heel opwindend!

Gepost door: sindy | 04-11-09

Echt n mooie, stijlvolle en sprekende foto. En ook spannend! Ook wij (feitelijk vooral ik) zijn fervente fotografen. Tja als je secret vriendje in het buitenland woont moet je wel creatief zijn hé. Maar je foto op het internet zetten is natuurlijk nog iets anders! Echt leuk!

Gepost door: Marie | 04-11-09

Zo negatief bedoelde ik het ook niet hoor. Ik vind het, creatief gezien, zeker een prachtige foto. Ik had als man alleen verwacht dat we iets 'meer' zouden te zien krijgen maar nu hoor ik dat dit het begin is en dat er nog andere foto's volgen :-)
Sindy zal zeker een mooie vrouw zijn en dit zijn mooie borsten maar er werd eerlijke reactie gevraagd en die gaf ik. Mijn smaak is eerder een B-cupke en slank figuurtje maar gelukkig vallen we daar niet allemaal voor hé ;-)

Gepost door: Wim | 04-11-09

Blijft de vraag waar we onze foto's naar toe kunnen sturen....

Gepost door: Jeroen | 04-11-09

Jeroen,
Kijk eens goed ... links bovenaan staat er ergens "Mail mij!"

Gepost door: Ron | 04-11-09

Wim,
Ik heb niet liever dan dat je eerlijk je gedacht zegt.

Gepost door: Ron | 04-11-09

ik ga zeker iets opsturen

Gepost door: mark | 05-11-09

Even ter informatie aan mensen die problemen hebben met het doorsturen van een foto via "Mail mij!":
Ik denk dat jullie pas een foto kunnen doorsturen als jullie eerst een mailtje van mij gekregen hebben dus best eerst even een mailtje zonder foto sturen en wachten op een reactie van mij.

Groetjes,
Ron

Gepost door: Ron | 05-11-09

Marc, ben al eens benieuwd:)

Gepost door: sindy | 05-11-09

Ron..........

me oren tuiten nog na hoor.....is verzonden, kijk en huiver.......

kus

Gepost door: Anne | 05-11-09

Anne,
Bedankt voor de foto. Ik ga nog niks verklappen om het wat spannend te houden hé maar ik heb wel niet "gehuiverd" :-)

Gepost door: Ron | 06-11-09

Allé mannekes, ik heb al wel wat foto's binnengekregen maar nog niet genoeg. Ik zou er toch minstens 5 per geslacht moeten hebben hè om er een mooi plaatje van te kunnen maken.

Gepost door: Ron | 06-11-09

Rond, naturel, mooi, geil! Ik ben blij met wat we te zien krijgen! Dat is gezien de omstandigheden meer dan waar we eigenlijk op mogen hopen he? Ik hoop dat Sindy's man er niet op botst:-).

'k Zou zeggen, meer van dat, maar dat zal niet evident zijn.

Ron, you are on hell of a lucky guy!

Groetjes

Gepost door: Stijn | 07-11-09

Trouwens, dat kikvorsperspectief is helemààl om jaloers op te zijn ;). Njamnjam!

Gepost door: Stijn | 07-11-09

Zeg seffens ga ik blozen zenne, met al die positieve commentaren. Bedankt Stijn voor de complimenten. Een foto van jou tonen zie jij niet zitten?

Gepost door: Ron | 07-11-09

blozen? Ron, jij hoeft niet te blozen, de complimenten zijn voor Sindy en helemaal terecht...van jou hebben we nog niks gezien. Zouden we ook zo aangenaam verrast zijn? Ben nu toch wel heel nieuwsgierig.

Gepost door: anneke | 07-11-09

Hehe, nee, het lijkt me leuk en spannend, en het zou wel iets voor mij kunnen zijn, maar ik moet echt anoniem blijven hier. Ben wel benieuwd naar wat voor foto's je allemaal toegestuurd krijgt, hopelijk is het allemaal wel wat esthetisch verantwoord :-))

Gepost door: Stijn | 07-11-09

Anneke,
Van jou had ik nu geen andere reactie verwacht! ;-)
Zijt ge zo nieuwsgierig naar mij? :-)
Laat eens eerst zien hoe jij eruit ziet sè.

Gepost door: Ron | 07-11-09

Een trouwe lezeres, eerste reactie hier:

Sindy, je bent een mooie vrouw. Kwetsbaar gefotografeerd, heel naturelle en oooh zo vrouwelijk !

Knap hoor !

Gepost door: Patje | 08-11-09

Wat we te zien krijgen straalt
echte puurheid uit.

Heel erg mooi!

Liefs,

Gepost door: leeanne | 08-11-09

wil lekker veel bloot zien zonder gene, vrouwen hou van jullie lichaam

Gepost door: lekkere jan | 08-11-09

Lekkere Jan,

Waarom heb ik zo`n vieze smaak in mijn mond na jou opmerking?
Om porno te kijken raad ik je toch aan een andere site te zoeken, wij, de mensen die een foto stuurde, deden dat met de intentie om een tipje van de sluier op te lichten, en een smaakvolle foto die niet alles verhuld lijkt mij dan echt wel beter op zijn plaats hier. Ik kan me vergissen, maar Ron mag mij verbeteren dan.

Nogmaals, ik hou van mijn lijf, met alle sporen van de tand des tijds, maar ik heb niet het plan mij hier voor jou ten toon te stellen. Daarbij het ik ook absoluut niet de behoefte om porno te zien hier, daar heb ik een veel mooiere plek voor.

Vriendelijke groeten en een fijne dag verders,

Gepost door: Anne | 08-11-09

Je hebt gelijk , het komt zo over nu ik het nalees , ik bedoel maar dat iedereen mooi is zoals ze zijn , hou van je lijf, geniet van jezelf, weet dat je mooi bent ook met alle rondingen en onvolmaaktheden. En inderdaad alsik porno wil kijken zou ik wel op een andere site zitten. Jullie zijn echt vrouwen geen pornotrienen die er wat op los hijgen en denken dat ze alles zijn .
Mijn excuses , maar ik ontken niet de fotos mogen iets pikanter voor mij of mag ik dat niet zeggen??

Gepost door: lekkere jan | 09-11-09

amai, het is maandagmorgen en het eerste wat ik doe is de blog bezoeken:)
Leuke reakties allemaal! Mijn dag kan al niet meer stuk:)
Ron heeft nog een paar fotootjes van mij, de één al iets pikanter dan de andere maar sommigen zijn idd niet geschikt om mijn anonimiteit te garanderen. En dit vind ik toch wel heel belangrijk.
groetjes sindy

Gepost door: sindy | 09-11-09

100% gelijk Anne!

Gepost door: Ron | 09-11-09

Lekkere Jan,

excuses zijn aanvaard hoor, ben blij dat je inzag dat je wel erg hebberig werd, en fijn dat je respect hebt en reageert. kan dat waarderen. Mijn foto is niet meer dan die van Sindy, ik blijf erbij dat er andere sites zijn, wilde je meer zien, maar idd, het idee, wij kennen ons al een beetje persoonlijk he, en dat maakt dan deze foto`s een stuk spannender.
Geen probleem dat jij meer wil zien, vind het wel amusant eigenlijk.

Ron, hoe ver staat de teller, zijn er nog mannen die overgehaald moeten worden? Ik begin nu ook wel nieuwsgierig te worden, miss wel meer naar de dames dan de heren, maar die wil ik ook zien hoor, spannend allemaal. Ik zou zo zeggen, Jan, kom op!
Heren, ik hoop wel dat jullie ook een smaakvolle foto stuurde, een lul op de foto zetten is geen kunst, maar omm mij te laten kwijlen wel, ik hoop dat er gekwijlt wordt, haha

Fijne dagen jullie,

Gepost door: Anne | 10-11-09

Anne,
Voor de dames is het al in orde, ik heb er genoeg alhoewel natuurlijk nog meer dames iets van zich mogen laten zien hé ;-)
Maar bij de heren heb ik nog één foto tekort dus ....

Gepost door: Ron | 10-11-09

Mooie foto, niet vulgair. Hij straalt iets uit.
Ik heb zopas de blog ontdekt en in een adem haast alles doorgelezen. Het zou het verhaal van mijn minnares en van mij kunnen zijn... Doe zo voort! Jullie beleven het heerlijkste wat het leven te bieden heeft.

Gepost door: jaak | 10-11-09

Anne, sommige mannen moeten een foto alleen maken en dan is het moeilijker om een hele mooie pose aan te nemen hoor!

Gepost door: Mark | 10-11-09

Mark,

Misschien zijn er hier wel kandidaten die fotograafke willen spelen hé?

Gepost door: anneke | 10-11-09

Hahahaaaaaa,

Ik wil me best aanbieden, roep maar......

Gepost door: Anne | 10-11-09

HALLO, wie wil er een kunstige erotische foto van mij nemen?

Gepost door: Mark | 10-11-09

Mark,
Je hebt niet goed gelezen zeker!?
Je moet maar roepen en ze komt :-) en luisteren doet ze zeker, ik spreek uit ervaring, als je maar hard genoeg roept :)

Gepost door: Ron | 10-11-09

Jaak,
Welkom op de blog.
Ge zijt wel ne straffe gast gij, in één adem heel die blog doorgelezen waar ik al bijna 3 jaar aan het schrijven ben ... Amai!

Gepost door: Ron | 10-11-09

Ik heb er inderdaad wel wat tijd ingestoken om te lezen, maar ik vond het boeiend.

Gepost door: jaak | 11-11-09

Haha ik wil gerust fotograaf spelen! Best wel wat ervaring mee ;-)

Gepost door: Stijn | 11-11-09

Ik heb net jullie volledige blog doorgenomen. Wat zeg ik doorgenomen, neen verslonden is beter. Heb er twee avonden over gedaan. Adembenemend, beklijvend en, zoals ik zeer dikwijls las, zeer zeer herkenbaar.
Ik (wij) zitten in een zelfde situatie en beginnen binnen enkele dagen aan ons negende jaar samen. Uiteraard heeft dit ook zijn ups en downs gekend, maar ondertussen is het allemaal wel wat makkelijker geworden. Haar en mijn partner weten van onze relatie. Ook haar kinderen hebben dit ondertussen aanvaard.
Maar toch, ondanks dat je alles, wat je hier leest, zelf al hebt meegemaakt, is het lezen van deze blog een heel bijzondere ervaring.
Misschien vertel ik later wel meer over onze ervaringen, we zien wel.
Ron en Sindy blijf van elkaar houden, en uiteindelijk valt alles wel in z'n plooi, daar ben ik zeker van.
Heb natuurlijk ook met spanning uitgekeken naar "de foto" en ik wil jullie beiden hiermee feliciteren, zowel van de fotograaf als van het model prima werk, een echt prachtige foto.
Tot later....

Gepost door: Willy | 11-11-09

Hallo Willy,
welkom op de blog zou ik zeggen:)
Ik vond je reaktie heel tof. Ik hoop dat wij binnen enkele jaren hetzelfde kunnen schrijven. OK het spannende om iets te doen wat niet mag verdwijnt misschien wel voor een stukje wanneer je dit alles doet met medeweten van de partners maar het lijkt voor ons wel ideaal. We willen elkaar zeker niet opgeven en onze relatie geeft ons beiden zo'n grote meerwaarde maar 'ons' gezin verlaten voor elkaar....ja ligt toch nog een beetje moeilijk. Ben eigenlijk wel benieuwd hoe jullie daartoe gekomen zijn en of deze situatie echt leefbaar blijft.
groetjes cindy

Gepost door: sindy | 12-11-09

Dag Willy,
We hebben al zoveel positieve reacties van lezers gekregen maar úw reactie is toch wel heel speciaal en deugddoend. Het lezen van deze blog was voor u "adembenemend, beklijvend, een heel bijzondere ervaring"; de superlatieven vliegen me nu om de oren! Dank u wel!
En al acht jaar samen met medeweten van de partners en kinderen ... Het stemt me toch hoopvol.
Het ga jullie verder goed samen en nog veel leesplezier.

Gepost door: Ron | 12-11-09

Ron,

Mark heeft niet eens hard hoeven te roepen, en heb al de kriebels hoor. Spannend allemaal, ik heb de eer hem op de foto te zetten, fijn dat hij er vertrouwen in heeft.
Nu maar hopen dat ik net als jij de juiste plek weet te vinden die het erotisch genoeg maakt, laat jullie verrassen!

Liefst,

Gepost door: Anne | 12-11-09

Anne,
Dat meen je nu niet! Ga jij foto's van Mark maken???
En wat zegt jouw vriend daarvan?

Gepost door: Ron | 12-11-09

SSSSSSSSSSSsstttt, dat vertel ik hem dus niet he, en jullie ook niet!

Vreselijk spannend hoor,

kus,

Gepost door: Anne | 12-11-09

Trouwens Ron,

Jou schuld he, jij zei dat ie maar moest roepen.....

Gepost door: Anne | 12-11-09

We gaan alleen maar foto's nemen hé................

Gepost door: Mark | 12-11-09

Ja ja ja, alleen maar foto's nemen :-)...
Mark, dat geloof je nu toch zelf nie!
Wedden dat er meer van komt?

Gepost door: Ron | 13-11-09

De commentaren zijn gesloten.