12-11-09

Naar de sauna zonder Sindy.

Door omstandigheden is mijn vrouw de laatste weken veel meer thuis dan gewoonlijk en ik word er zot van. Ik word geremd in mijn normale dagelijkse stiekeme bezigheden zoals mailen, chatten en bellen met Sindy en natuurlijk ook in het schrijven aan de blog en dat werkt bij momenten bijzonder frustrerend. Els weet het dat ik niet graag heb dat ze zoveel thuis is en ze zal ook wel vermoeden waarom maar ze kan er niks aan doen. Ik denk wel dat ze me bewust toch wat privacy gunt door regelmatig eens van huis weg te gaan en door misschien wat langer weg te blijven dan ze normaal gezien van plan was. Natuurlijk werkt dit niet alleen bij mij op de zenuwen maar ook bij Sindy. Een poosje geleden zei ze me dat ze zich precies een weduwe voelde.

Deze week leek het erop dat we nog eens samen naar de sauna konden gaan, Sindy weliswaar met een collega en ik met mijn vrouw. Uiteindelijk zijn we die dag wel allebei naar de sauna gegaan maar niet naar dezelfde. Toevallig zaten Els en ik in de rustruimte op dezelfde plaats als vorig jaar toen Sindy met een vriendin ook in die rustruimte zat. De ligzetel waar Sindy toen op lag, was nu leeg maar ik zag haar wel in mijn gedachten. Ik zag ze daar terug liggen in die witte badjas met dat boekje op haar schoot, bijna continu tetterend tegen haar vriendin en voortdurend lachend met die prachtige brede smile op haar gezicht. Ik kon niet verstaan wat ze zei maar ik hoorde wel haar "gegibber". Ik weet nog dat het me zelfs een beetje ergerde dat ze zoveel "lawaai" maakte in die ruimte waar iedereen stil hoort te zijn. Maar ik genoot zó van haar. Mijn ogen weken geen seconde van haar af. Ik denk dat ze van het magazine dat ze zogezegd aan het lezen was, geen enkele regel echt gelezen heeft want ze sloeg veel te snel de bladzijden om. Af en toe wierp ze een ondeugende blik in mijn richting. Heerlijk was het!

Rond een uur of één gingen Els en ik iets eten in het restaurant. We gingen recht tegenover mekaar zitten aan een tafeltje dat zich aan de buitenkant van de ruimte bevond. Terwijl ik aan het genieten was van mijn slaatje, zette er zich een jong koppeltje aan een tafeltje 'n vijtal meter vóór mijn neus. Die jongen ging met zijn rug naar mij toe zitten, dat meisje met haar gezicht in mijn richting. Toen ik even later mijn hoofd terug oprichtte en naar dat meisje keek, werd mijn aandacht ogenblikkelijk gevestigd op hetgeen er onder die tafel te zien was. Normaal kijk ik in een saunacomplex niet geniepig en opvallend naar de aanwezige vrouwen maar ditmaal kon ik er gewoonweg niet naastkijken. Het leek wel of ze daar speciaal voor mij op die manier aan die tafel gaan zitten was. Ze zat met haar benen lichtjes geopend en haar badjas viel zo over haar billen dat haar lichtbehaarde kutje net helemaal zichtbaar was voor mij. 

Ik moest lachen in mijn binnenste. Toch raar dat als je een meisje volledig naakt in een sauna ziet zitten of liggen, dat je dat dan de normaalste zaak van de wereld vindt maar dat, als je datzelfde meisje dan ziet eten aan een tafel met enkel dat bloot driehoekje, dat er dan onmiddellijk erotiek van uitstraalt. Ik vroeg me af of ze het zelf besefte dat ze daar zo zat. Ik kon er haar toch niet attent op maken. Stel je voor dat ze het bewust deed. Ik heb er tegen Els maar niks van gezegd. Ik zou waarschijnlijk toch weer negatieve commentaar gekregen hebben.    

Commentaren

Schat,
vrouwen zijn heel subtiel in het verleiden van mannen hoor:)

Gepost door: sindy | 12-11-09

Moet dringend nog eens naar de sauna...

Gepost door: Stijn | 12-11-09

Waar spreken we af:)
Zou wel spannend zijn...een aantal bloglezers samen naar de sauna niet wetende wie wie is:)

Gepost door: sindy | 13-11-09

Serge,
Ik zou echt niet liever hebben dan dat mijn vrouw een vriend had, echt, dat meen ik. Ik heb zelfs al meer dan eens overwogen hoe ik Els aan een vriend zou kunnen helpen.
Daar verschiet je van hè! ;-)

Gepost door: Ron | 13-11-09

Ron, misschien moet je Serge aan Els voorstellen als we met zen allen in de sauna zitten.

Gepost door: Mark | 13-11-09

gaan we naar de sauna (knipoog!)?

Gepost door: an | 13-11-09

Als jullie met z'n allen naar de sauna gaan, dan wil ik zeker niet ontbreken. Wanneer en waar? Kijk er al naar uit...

Gepost door: anneke | 13-11-09

Haha ja, stel je voor, een aantal bloglezers in de sauna zonder te weten wie wie is... Spannend...

Gepost door: Stijn | 13-11-09

We moeten dan wel een teken hebben dat we weten wie van het blog is bv. rode slippers. Dan kennen we de namen nog niet behalve misschien Ron en Cindy want die hebben al wat foto's gezien!

Gepost door: Mark | 13-11-09

ik wil ook mee

Gepost door: boostie | 14-11-09

Hohohoooooo iedereen,

Nu gaan wel all samen naar de sauna? Ik wil eerst ddie foto`s wel eens zien hè, daarna wil misschien niemand meer, haha.

maar om eens met zijn allen zo ergens bij elkaar te zitten, spannend hoor, maar Mark, ik heb geen rode slippers.

Zullen we eerst die foto`s maar eens afwachten?

warme knuf en kus,

Gepost door: Anne | 14-11-09

Ben laatst naar de sauna geweest en vond het een heerlijk geile ervaring vooral naakt zwemmen in warm water. Maar inderdaad, Ron, heb je al genoeg foto's? Ik ben erg benieuwd naar de anonieme wie-is-wie :-)
Zie trouwens mijn blog voor een speciaal verhaal (in ieder geval voor mij!).

Gepost door: Jeroen | 16-11-09

Ze komen eraan, de foto's, althans die van de dames, van de heren heb ik er nog niet genoeg. Straf hè, altijd de eersten om naar blote dames te kijken, die mannen, maar als ze dan zelf een naaktfoto moeten sturen ... ;-)

Gepost door: Ron | 16-11-09

Anne, ik vrees dat jouw laatste repliek niet zal kloppen... Nu bij de reacties op de fotos jouw naam verscheen, geloof ik nooit dat er niemand meer zou willen. Wie weet wil nu wel zowat iedereen :-)

Gepost door: jaak | 19-11-09

De commentaren zijn gesloten.