26-11-09

Ik ben vreemdgegaan terwijl ik al vreemdging.

Een tijdje nadat Geena Lisa en Kid Coco een punt achter hun relatie hadden gezet, werd hem gevraagd of hij al terug een nieuwe liefde had. Hij antwoordde dat er geen nieuwe vaste relatie was maar dat hij wel verscheidene vriendinnen had. Ik vroeg me toen al af wat hij daar juist mee wilde zeggen maar nu denk ik dat ik wel weet wat hij bedoelde. Het is maar de vraag of die meiden het van mekaar weten dat zij allemaal een vriendin zijn van hem.

Ja, ik geef het toe, ik ben vreemdgegaan terwijl ik al vreemdging. En ik ben blij dat ik vorige vrijdag eindelijk de moed had om het op te biechten tegen Sindy. Zij had helemaal niets in de gaten maar vorige donderdag hebben Sindy en ik een gesprek gevoerd dat bij mij voor die klik gezorgd heeft om het haar allemaal te vertellen. Dat het zover is kunnen komen, zal wel het gevolg van een samenloop van verscheidene omstandigheden zijn geweest. Maar ik heb geen excuses, want ik heb dikwijls de mogelijkheid gehad om "nee" te zeggen en ik kom hier ook niet om medelijden vragen. Ik ben nogmaals geconfronteerd geworden met die heel negatieve eigenschap van mezelf namelijk mijn egoïsme. En je kan dan proberen jezelf op dat vlak te veranderen maar ik vrees ervoor dat er weinig of niets aan te doen is. Het is iets dat in me gebakken zit.

Ik vind van mezelf dat ik een gevoelig iemand ben maar ik kan soms zo hard zijn. Ik ben eigenlijk kwaad op mezelf dat ik me niet meer schuldig voel dan dat nu het geval is. Ik denk dat, mocht Sindy hetzelfde doen als wat ik heb gedaan, dat ik het niet zou kunnen verdragen maar langs de andere kant verwacht ik dan wel van haar dat ze het mij vergeeft. Ik weet dat ik Sindy heel veel pijn heb gedaan maar ik ben er ook zeker van dat ze hier nog veel meer van afziet dan dat ik het me kan voorstellen. Daarstraks zei ze me dat ze dit geen tweede keer wilde meemaken maar ik kon haar niet beloven dat zoiets nooit meer zou gebeuren. Het enige wat ik haar kon antwoorden is, dat ik me voorgenomen heb van nooit nog iets achter haar rug te doen of te verzwijgen. Onze relatie is immers tot voor een paar maanden altijd gebaseerd geweest op eerlijkheid en vertrouwen en zo wil ik het terug.

Dus beste blog-lezers, stenig me maar want ik voel dat ik het nodig heb; raak me in het diepst van mijn hart en geweten want wat ik heb gedaan is slecht, heel slecht. Spijtig genoeg zullen het geen stenen zijn maar alleen maar wat woorden die ik over me heen zal krijgen want ik zou de pijn liever fysiek willen voelen en dat meen ik echt. 

Om af te sluiten nog het volgende: hetgeen is gebeurd, is niet meer ongedaan te maken maar het is ook niet voor niets geweest. Ik wist dat ik het met Sindy had getroffen en dat zij een vrouw uit de duizend is maar nu besef ik nog meer wat ik aan haar heb, hoe graag zij mij wel ziet en wat voor een ongelofelijke prachtvrouw zij wel is. Sorry mijn lieve schat maar weet dat ik je nog altijd even graag zie!  

 

20-11-09

Eerlijkheid.

Eerlijkheid
 
Wees ook eerlijk in moeilijke tijden,
al zal je dan niet altijd ieder verblijden.
Eerlijkheid duurt het langst, al doet ze soms zo’n pijn.
Het vertrouwen is voor even beschadigd of weg.
Ik kan niet meer geloven wat de ander zegt.
Van al de dingen in mijn leven,
zijn er maar een paar waar ik verder op wil bouwen.
Liefde, vriendschap, eerlijkheid en vertrouwen.
Ik wil die alle vier bij jou vinden.

Sindy

16-11-09

Naaktfoto's van enkele lezeressen.

lezeres1

 

lezeres2

 

lezeres3

 

lezeres4

 

12-11-09

Naar de sauna zonder Sindy.

Door omstandigheden is mijn vrouw de laatste weken veel meer thuis dan gewoonlijk en ik word er zot van. Ik word geremd in mijn normale dagelijkse stiekeme bezigheden zoals mailen, chatten en bellen met Sindy en natuurlijk ook in het schrijven aan de blog en dat werkt bij momenten bijzonder frustrerend. Els weet het dat ik niet graag heb dat ze zoveel thuis is en ze zal ook wel vermoeden waarom maar ze kan er niks aan doen. Ik denk wel dat ze me bewust toch wat privacy gunt door regelmatig eens van huis weg te gaan en door misschien wat langer weg te blijven dan ze normaal gezien van plan was. Natuurlijk werkt dit niet alleen bij mij op de zenuwen maar ook bij Sindy. Een poosje geleden zei ze me dat ze zich precies een weduwe voelde.

Deze week leek het erop dat we nog eens samen naar de sauna konden gaan, Sindy weliswaar met een collega en ik met mijn vrouw. Uiteindelijk zijn we die dag wel allebei naar de sauna gegaan maar niet naar dezelfde. Toevallig zaten Els en ik in de rustruimte op dezelfde plaats als vorig jaar toen Sindy met een vriendin ook in die rustruimte zat. De ligzetel waar Sindy toen op lag, was nu leeg maar ik zag haar wel in mijn gedachten. Ik zag ze daar terug liggen in die witte badjas met dat boekje op haar schoot, bijna continu tetterend tegen haar vriendin en voortdurend lachend met die prachtige brede smile op haar gezicht. Ik kon niet verstaan wat ze zei maar ik hoorde wel haar "gegibber". Ik weet nog dat het me zelfs een beetje ergerde dat ze zoveel "lawaai" maakte in die ruimte waar iedereen stil hoort te zijn. Maar ik genoot zó van haar. Mijn ogen weken geen seconde van haar af. Ik denk dat ze van het magazine dat ze zogezegd aan het lezen was, geen enkele regel echt gelezen heeft want ze sloeg veel te snel de bladzijden om. Af en toe wierp ze een ondeugende blik in mijn richting. Heerlijk was het!

Rond een uur of één gingen Els en ik iets eten in het restaurant. We gingen recht tegenover mekaar zitten aan een tafeltje dat zich aan de buitenkant van de ruimte bevond. Terwijl ik aan het genieten was van mijn slaatje, zette er zich een jong koppeltje aan een tafeltje 'n vijtal meter vóór mijn neus. Die jongen ging met zijn rug naar mij toe zitten, dat meisje met haar gezicht in mijn richting. Toen ik even later mijn hoofd terug oprichtte en naar dat meisje keek, werd mijn aandacht ogenblikkelijk gevestigd op hetgeen er onder die tafel te zien was. Normaal kijk ik in een saunacomplex niet geniepig en opvallend naar de aanwezige vrouwen maar ditmaal kon ik er gewoonweg niet naastkijken. Het leek wel of ze daar speciaal voor mij op die manier aan die tafel gaan zitten was. Ze zat met haar benen lichtjes geopend en haar badjas viel zo over haar billen dat haar lichtbehaarde kutje net helemaal zichtbaar was voor mij. 

Ik moest lachen in mijn binnenste. Toch raar dat als je een meisje volledig naakt in een sauna ziet zitten of liggen, dat je dat dan de normaalste zaak van de wereld vindt maar dat, als je datzelfde meisje dan ziet eten aan een tafel met enkel dat bloot driehoekje, dat er dan onmiddellijk erotiek van uitstraalt. Ik vroeg me af of ze het zelf besefte dat ze daar zo zat. Ik kon er haar toch niet attent op maken. Stel je voor dat ze het bewust deed. Ik heb er tegen Els maar niks van gezegd. Ik zou waarschijnlijk toch weer negatieve commentaar gekregen hebben.    

03-11-09

De eerste naaktfoto van Sindy.

sindy1_250

Het is zover. Jullie hebben er lang op moeten wachten maar de teller staat eindelijk op 100.000 en zoals beloofd krijgen jullie een eerste naaktfoto van Sindy te zien. Of ik er nadien nog meer ga tonen, hangt enkel van jullie reacties af. Dus laat maar komen die commentaar, positief of negatief, maakt niet uit als je maar eerlijk je gedacht zegt. Hoe meer reacties hoe liever.

Over reacties gesproken, ik wil jullie trouwens allemaal nog eens hartelijk bedanken voor jullie respons op de blog. Drie jaar geleden toen ik aarzelend aan deze blog begon, had ik nooit durven denken dat het het zo'n vaart zou lopen. Ik had vooral reacties van mannen verwacht maar het zijn vooral de vrouwelijke lezers geweest die het meest van zich lieten horen. Ik vind het zalig dat jullie zo eerlijk en open gereageerd hebben en sommige zeer intieme zaken uit jullie eigen leven aan mij en de andere lezers toevertrouwd hebben. Mede door jullie reacties heb ik toch een hele andere kijk gekregen op "de vrouw" in het algemeen en voel ik me "rijker" en meer verbonden met het andere geslacht.

Het doet me ook ontzettend veel deugd te weten dat het bestaan van deze blog voor sommige lezers echt iets betekent in hun leven en dat ze er onder andere steun en troost in vinden. Ik heb al heel veel tijd in deze blog gestoken maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad; integendeel, het heeft me al talloze gelukkige momenten bezorgd en ik hoop van er nog lang mee te kunnen doorgaan. Nog heel veel leesplezier!

P.S: Nu maar hopen dat Sindy's man deze blog niet leest want hij zou deze foto wel eens kunnen herkennen.