21-12-09

"Wanneer biechten we het op?"

"Ze voorspellen voor morgen sneeuw hé!" had Sindy me de dag ervoor nog gezegd maar omdat die weervoorspellers er zo dikwijls naast zitten, had ik helemaal geen belang gehecht aan die uitspraak en hadden we toch afgesproken. Toen ik 's morgens uit het raam keek, was er van sneeuw niks te merken. Het had wel flink gevroren maar het was droog op de weg. Nog snel even een kort mailtje naar Sindy om te zeggen dat bij mij alles oké was en weg was ik. Bijna op mijn bestemming aangekomen, begonnen echter de eerste sneeuwvlokjes uit de lucht te dwarrelen maar het waren heel kleine vlokjes en als het op die manier bleef verder sneeuwen, voorzag ik zeker geen problemen bij de terugkeer naar huis.

Sindy stond met haar autootje al op de afgesproken plek. Telkens weer, als ze zo in mijn auto stapt en me even in de ogen kijkt terwijl ze die zalige glimlach rond haar mond tovert, smelt ik en voel ik die liefde voor haar. Toen ze iets langer dan gewoonlijk haar lippen op de mijne zette, proefde ik haar lekkere lippenstift en kon ik nog amper wachten om meer van haar te proeven. Het zou de eerste "normale" vrijpartij worden na mijn bekentenis en ik wist dat ook bij Sindy het verlangen hiernaar zeer groot was. We hadden al wel eens seks gehad sindsdien maar díe morgend vóór Sindy mij zag, wist ze zelfs niet of ze wel "wilde" vrijen met mij.

Maar nu, eens in de motelkamer binnengekomen, kon ze me niet snel genoeg vastpakken. Ik hield haar eerst nog af omdat mijn trui en hemd nog uitmoesten -onnodig te vertellen waarom- maar van zodra ik in bloot bovenlijf stond, konden we mekaar eindelijk terug stevig tegen mekaar drukken en tongzoenen. Ik kon er niet genoeg van krijgen. Ik wou haar blijven kussen. Die zachte lippen, die heerlijk draaiende warme tong, die lekkere lippenstift ook .... hmmmmmmmmmmm. Wat had ik dit weer lang moeten missen!

Terwijl Sindy, met enkel haar BH en slipje nog aan, zich op het bed liet vallen, ontdeed ik me zo snel mogelijk van mijn andere kledingstukken en liet ik mijn naakte lichaam over het hare glijden. Onze lippen plakten al gauw terug op elkaar en we likten mekaar als nooit tevoren. "Wij horen eigenlijk samen te zijn hè schat," zei ik haar tussen de tongstrelingen door, "wanneer biechten we het op?"  Ik zag in haar groter wordende ogen enige verbazing maar ik meende wel wat ik zei en ik weet zeker dat ook zij niet liever zou hebben dan dat onze partners het allebei wisten. "Och schat toch, ik zie je zo graag!" kreunde ik en opnieuw duwde ik mijn tong bij haar naar binnen en moest me inhouden om niet in de hare te bijten. Ik had ze wel willen opeten ...

   

Commentaren

Wel Heel mooi dat je zoiets zegt tegen Cindy en misschien meen je het wel en dat zou mooi zijn als dat is wat je echt wil.
Maar ke minnares kun je in dit geval nog bedriegen en dat zou je ook niet laten, ga je Sindy als vriendin/vrouw bedriegen of ga je het dan kunnen laten?

Gepost door: Broken Rose | 21-12-09

Sinds dat gedoe met An, ben ik in ieder geval wel wat wijzer geworden, dat voel ik. Het zal veel moeilijker zijn dan een paar maanden geleden om me te "strikken". En ik heb me echt voorgenomen van niets meer te verzwijgen voor Sindy dus als er nog "iets" zou gebeuren, zal het met medeweten van Sindy zijn en kan je in dat geval nog moeilijk van "bedriegen" spreken hé.

Gepost door: Ron | 22-12-09

Ik denk echt wel dat Ron het op dat moment meende wat hij zei.....niet dat hij zijn vrouw zou verlaten maar meer en meer de behoefte heeft om open kaart te spelen.
Ik heb het thuis ook steeds moeilijker om alles op zijn beloop te laten.

Gepost door: Sindy | 22-12-09

Hoi Kate, leuk dat ook jij eens reageert.
Vertel eens Kate, waarom wil jouw minnaar ruimte? En als je dan toch zo'n kanjer van een man hebt, waarom ga je dan vreemd?
Groetjes,
Ron.

Gepost door: Ron | 23-12-09

Ik was dus "gedoe"... knipoog!!
Maar ik ben blij te lezen dat ik toch nog voor iets goed was: je werd wijzer... en ik leerde relativeren door dat "gedoe"!

Geniet van elkaar!!

Prettig eindejaar... voor iedereen!

Gepost door: an | 23-12-09

Allee dan ben je er alletwee 'wijzer' van geworden :)
Prettige eindejaarsfeesten ook aan iedereen

Gepost door: sindy | 23-12-09

Hij meent het wel altijd maar hij doet het toch maar nooit, hoe kan je dat nog geloven dat hij dat meent. Ik heb soms de indruk dat Ron er zo één is die het allemaal wel goed en romantisch kan uitleggen maar dat het toch allemaal in zijn eigen voordeel moet passen. Een praatjesmaker dus Cindy, wees ook niet te naïef, liefde verblindt.

Gepost door: x | 24-12-09

beste wensen iedereen , een jaar vol plezier , juiste beslissingen en minder hartzeer ook al doen we het ons zelf aan , iedereen geniet van elkaar , van je man , van je minnaars, wees geduldig en denk dat het altijd slechter kan.

groetjes D

Gepost door: naugty girl D | 24-12-09

Vanuit iets verder afgelegen oorden, en in dubbel goed gezelschap, heb ik toch nog ff rap de tijd gevonden om het vervolg van de blog te lezen en jullie allemaal een prettig jaareinde te wensen, en natuurlijk ook een goed 2010. Groetjes, en een virtuele knuffel voor iedereen!

Gepost door: jaak | 25-12-09

Leuk van jou Jaak dat je zelfs op vakantie (in dubbel gezelschap dan nog) de tijd neemt om deze blog even te lezen. Dat doe ík zelfs nooit op vakantie. Het amusement ginder met je twee vrouwen ;-)

Gepost door: Ron | 26-12-09

Er zullen zeker en vast velen onder jullie het extra moeilijk hebben nu tijdens deze eindejaarsdagen. Ook ik mis mijn schatje heel erg en zou haar zo graag bij mij hebben nu!

Gepost door: Ron | 26-12-09

Schat, ik moet je zien volgende week!
Vakantie of niet, ik hou het niet meer vol.
Ik mis je ook verschrikkelijk.

Gepost door: sindy | 26-12-09

Tjah Ron waarom... bij hem is alles zo zaaaaaalig, lekker, spannend! Niet zomaar gewoon en normaal en lekker. Het gevoel dat er méér is... iets doen wat eigenlijk niet mag, in een wereld waar zoveel dingen moeten! Denk dat het daar wel mee te maken heeft voor mij.

Gepost door: Kate | 28-12-09

De commentaren zijn gesloten.