30-12-09

"Eet me op schat!"

Nadat ik haar afwisselend zacht en plagend maar ook hard en diep had geneukt, duwde Sindy mij van zich af en zei: "Ga jij nu maar eens op je rug liggen." Ze kwam op mij zitten en schoof haar kut over mijn nog steeds geërecteerde paal. "Ooh ja schat, neuk me, neuk me alstublieft!" Met haar lange blonde haren over haar gezicht en ín mijn gezicht en met haar borsten rakelings zwiepend over míjn borst, liet ze haar onderlichaam langzaam en ritmisch op en neer gaan. Met mijn twee handen pakte ik haar heerlijke ronde kont stevig vast zodat haar neukbewegingen, die op deze manier nog intenser werden, mij nog meer genot bezorgden. Toen ze haar tieten uitnodigend voor mijn neus liet bengelen terwijl ze me verder neukte, kon ik niet langer weerstaan aan die sappige vruchten. Gretig klemde ik elke borst tussen mijn handen, kneedde ze, zoog ze zo diep mogelijk naar binnen en masseerde de tepel met mijn tong. Wat een godsgeschenk toch, zulke borsten en wat moest ik mij inhouden om mijn tanden er niet in te zetten! 

Sindy ging van me afzitten en wou mijn piemel met haar mond beginnen te verwennen maar ik hield haar tegen en stelde voor om eerst te gaan douchen, omdat ik 's morgens niet meer de tijd had gevonden om me te wassen. We konden niet snel genoeg samen in de douche staan. Het water was amper aan het lopen, of we stonden mekaar al opnieuw af te likken. Ik had snel wat douchegel in mijn hand gespoten en liet mijn glibberige vingers onmiddellijk tussen haar billen glijden. Sindy liet zachte kreungeluidjes horen toen ik heel haar schaamzone inzeepte. Terwijl zij míjn stijve lid waste, ging ik ondertussen af en toe met het topje van één van mijn vingers in haar gaatje en masseerde ik haar opgezwollen clitje. Dan was haar kontgaatje aan de beurt. Eerst even wassen met lekker veel schuim zodat het lekker glibberig was en vervolgens er met één van mijn vingers in terwijl ik gelijktijdig met de andere hand verder haar kutje vingerde. Hmmm ... wat was dat een heerlijk gevoel en ongetwijfeld ook voor haar! 

Maar ik moest ermee stoppen want ze zou klaargekomen zijn en dat vond ze blijkbaar nog te vroeg. Terwijl het water nog steeds uit de douchekop stroomde, bukte ze zich en begon ze aan mijn gladde glimmende eikel te zuigen. "Ooo schat, wat een zalig gevoel!" "Kom," zei Sindy, "laten we verder doen op het bed." Ik droogde me in ijltempo af en kon niet rap genoeg naast haar gaan liggen. Ik liet er geen gras over groeien want ik was geil, heel geil en wou zo snel mogelijk haar kutje proeven. Ik trok haar billen wat uit mekaar en wierp me op haar behaarde vulva. De drang om haar schaamlippen en het naar voren priemende genotsknopje te verslinden, was zo groot dat ik me amper kon beheersen om haar niet onmiddellijk een stevige en uitgebreide likbeurt te geven. Maar mijn mond was nog maar net in de geburen van haar lustgrot toen ik Sindy hoorde zeggen:" Eet me op schat!" Dat was de druppel die de emmer deed overlopen en ik storte mij letterlijk op dat verleidelijke feestmaal voor mijn neus. Haar schaamlippen vulden mijn mond en ik zoog eraan, kneedde ze met mijn lippen en knabbelde erop met mijn tanden. Hmmmmm, heerlijk was het, dat wárme sáppige málse vlees; om je duimen en vingers van af te likken!

Maar het werd tijd voor iets anders, iets dat ik al langer in mijn hoofd had. Ik had Sindy gevraagd om haar "tarzan" mee te brengen. Als ze die thuis gebruikt, steekt ze die wel in haar kutje en laat ze die ook trillen tegen haar clit maar als ze haar hoogtepunt voelt naderen, legt ze hem altijd weg en doet ze verder met haar vingers tot ze klaarkomt. Omdat ik weet hoe zalig het is om met een vibrator klaar te komen, wou ik weten waarom zij nog nooit was klaargekomen door de trillingen van haar tarzan. Weet ge wat ze antwoordde? ... 

Commentaren

Eerlijk gezegd, lees ik hier eigenlijk altijd dezelfde vrijscènes. Elkaar oraal bevredigen, elkaar neuken in bed (hij boven of zij boven) en in de douche mekaar inzepen.
Weinig variatie in seksstandjes volgens mij.
En geven jullie elkaar nooit een zalige uitgebreide massage met olie bvb? Wij doen niets liever.
Doen jullie het ook soms eens 'op zijn hondjes'? Dat heb ik hier wss nog nooit gelezen. Ik ben er fan van en ik dacht de meeste mannen ook wel (maar we lezen hier mss ook niet alles).
Hebben jullie al eens geëxperimenteerd met elkaar vastbinden?
De laatste keer heeft mijn vriend me eens vastgebonden met zachte sjaaltjes en geblinddoekt. Dat was echt héél speciaal. Ik die altijd graag de controle heb over alles moest hem nu volledig vertrouwen en de controle uit handen geven. Ik ben er nog steeds van onder de indruk dat ik dat meegemaakt heb.
Allée, het zijn maar tips die ik geef hé :-)

Prettige feesten gewenst!
groetjes

Gepost door: sheila | 31-12-09

Ik wilde toch nog iedereen een heel fijn, gezellig en liefdevol 2010 wensen.

Heb het vreselijk druk gehad met vanalles, liefde die verboden is, die ik moet zien te verwerken, werk zoeken, verhuizen, scheiden, het is niet in me koude kleren gaan zitten allemaal.

Ik hoop dat komend jaar een nieuwe start gemaakt kan worden, voor jullie, maar zeker voor mij, met of zonder mijn minnaar.

kusssssssss

Gepost door: Anne | 31-12-09

Sheila,
Natuurlijk dat jullie hier niet alles lezen; dan moest ik heel de dag niks anders doen dan schrijven! ;-)
Zeg en euh ... op zijn hondjes ... is dat dan zo speciaal? Ik vind dat ook lekker maar er zijn andere dingen die ik nog veel lekkerder vind. Trouwens, ik mag mijn vrouw ook op zijn hondjes nemen dus voor mij is dat niks speciaals.
Volgende keer zullen we wurgseks proberen, is dat beter? ;-)

P.S. En niet vergeten dat alles wat hier in deze blog beschreven wordt, écht is en geen fantasieën zijn hé!

Gepost door: Ron | 31-12-09

Ron heeft me zojuist een heerlijk eindejaarskadootje gegeven:) Ben nog aan het bekomen.
ps: prettig en liefdevol eindejaar aan iedereen

Gepost door: sindy | 31-12-09

Lap, weeral geil... ;-)

Gepost door: Stijn | 31-12-09

Sindy zei me gisteren dat ze het nieuwe jaar wou beginnen zoals ze het oude afgesloten had. Eerlijk gezegd had ik mezelf ook geen beter jaareinde kunnen voorstellen.

Ja, beste lezers en lezeressen, wat moet ik jullie wensen voor 2010? Wat minder schuinmarcheren of juist niet? ;-)
Nee, ik wens jullie allemaal een uitstekende gezondheid toe; ik denk dat dat het allervoornaamste is hé.

Een gelukkig Nieuwjaar!

Ron.

Gepost door: Ron | 01-01-10

hallo

waar is iedereen ,stil zo stilhier he

Gepost door: lekkere jan | 03-01-10

Denk dat iedereen aan het bekomen is van de voorbije dagen....morgen gelukkig alles weer zijn normale gangetje :)

Gepost door: cindy | 03-01-10

Zeg wel, gelukkig...

Gepost door: Marie | 03-01-10

Na 14 dagen relatieve rust lees ik hier wat verhalen en ja het kriebelt hier direkt en ik zit al verschrikkelijk op mijn stoel te schuiven.

Gepost door: Mark | 04-01-10

We hebben er nog een Cindy bij sè maar nu met een "C".

Gepost door: Ron | 04-01-10

Inderdaad Marie, ik ben ook altijd zo blij dat die dagen voorbij zijn en dat het gewone leven terug kan beginnen.

Gepost door: Ron | 04-01-10

Mark, is het weeral van dat ja!
Gij hebt ook niet veel nodig hè ;-)

Gepost door: Ron | 04-01-10

Gelukkig nieuwjaar aan alle lezers en ook een beide schrijvers natuurlijk. Ik wens dat diegene die worden bedrogen er niet achter komen en dat diegene die bedriegen niet overladen worden door schuldgevoelens.
Dat iedereen gelukkig is met de situaties die ze zelf hebben gecreeërd.

Gepost door: Rose | 04-01-10

Zo stil als Jan het hier vindt, vind ik het hier toch niet hoor. Ik had al bij al wel een beetje bijleeswerk :-)

Maar we leren er veel van he : Ron eet zijn winnend lotje op, Sheila heeft graag dat ze langs achter op haar fiets meerijden en de Stijn wordt voorwaar geil van de gedachte alleen al (lol)

Een bont allegaartje, waarvoor Rose wenst dat iedereen gelukkig wordt in haar of zijn situatie in 2010. Wel, ik sluit mij erbij aan, en ik voeg er nog iets heel belangrijks aan toe : dat iedereen begrip en respect kan opbrengen voor elke situatie en voor elke mens, zonder wat of wie dan ook te veroordelen. Geniet van wat je hebt mensen, en gun ook anderen hun geluk!

Gepost door: jaak | 04-01-10

Hallo Sheila,
natuurlijk heeft Ron nog niet alles geschreven :) en aan afwisseling hebben we geen gebrek. Heb ooit Ron al eens vastgebonden met een sjaaltje en tgl geblindoekt....dan met een zacht plumeautje hem plagend gestreeld en....(de rest is voor in een verhaaltje)
Misschien dat we de rollen ooit een omkeren, wie weet. Ik heb graag de controle over alles dus dat gaat zowieso een aanpassing zijn. :)

Gepost door: sindy | 04-01-10

Wat zijn jullie een bende geilerds tesamen ;-)! Een gevoelig vraagje in relatie tot sex. Hoe gaan jullie om met het feit dat jullie ‘minnaars/minnaressen’ thuis ook nog sex hebben? Ik zit hier compleet vast en zeker in perioden van verlof. Hij heeft het tot hiertoe gelaten voor mij maar ik begrijp ook dat een huwelijk zonder sex niet houdbaar is en wil hem dit niet verbieden. We kunnen er gelukkig wel over praten maar ik kan er echter helemaal niet mee om en als ik er alleen nog maar aan denk dan zou ik wat we hebben al willen stopzetten... hoeveel ik ook van hem hou... Ron, ik las recent een mooie reactie van je daarover... over hoe het toch “anders” is... misschien dat ik er zo wel mee om zou kunnen gaan...... Iemand tips voor me? Kus x

Gepost door: Marie | 04-01-10

Goestinggggggg!!!!
;-))

Gepost door: Stijn | 04-01-10

Marie,
Ik heb er totaal geen probleem mee. Zij heeft met haar wederhelft ook een leven opgebouwd, kinderen, enz. Als zij maar gelukkig is, voel ik me ok. Dat geluk hoeft niet noodzakelijk door iets van mij gegenereerd te zijn. Als het thuis ook nog goed gaat, is de gemoedsgesteldheid er zoveel beter op. Het wordt dan ook tussen haar en mij des te beter.

Ik gun zowel mijn vrouw als mijn vriendin nog een leven naast wat we samen hebben.

Probeer wat jij met hem hebt los te zien van wat hij al had met zijn vrouw voor hij jou kende. Ik weet het : dat is voor velen erg moeilijk, maar het komt neer op het aanvaarden van wat ik in een vroegere reactie al eens aanhaalde : iemand kan twee partners tegelijkertijd graag zien. Het hoeft niet een seriële opeenvolging te zijn waarbij de ene relatie kapot moet gaan door de groei van de andere.

Ik zou het trouwens heel erg spijtig vinden mocht dat gebeuren, maar zo ziet het er gelukkig helemaal niet naar uit. Zij heeft eigenlijk thuis niets te kort ; haar man is een aangename mens, even goed gestudeerd als ik, vriendelijk, die ik al van in mijn jeugdjaren ken want het is tenslotte doordat ze met hem getrouwd is dat ik haar heb leren kennen destijds. Zij had net als ik geen enkele reden om 'vreemd' te gaan, als we 'rede' verstaan als 'thuis iets missen'. Het is gewoon onze liefde die gegroeid is en die met onze bestaande thuisrelaties een soort van symbiose vormt. Begrijp me niet verkeerd : wij doen niet aan gezamenlijke exploten hoor, alle relaties blijven netjes gescheiden.

Marie, je wil je minnaar gelukkig zien. Dat kan voor een groot stuk slagen door wat jullie samen hebben, maar zijn geluk kan nog verrijkt worden door zich ook thuis nog goed in zijn vel te voelen.

Ik ben mij er wel van bewust dat deze (weeral eens vreemde?) gedachtenkronkel van mij misschien alleen maar werkt als je allebei al in een relatie zit die niet echt 'stuk' was toen je aan de nieuwe relatie begon. In vele gevallen is één van de partners ofwel echt single, ofwel 'de facto' single omdat er bij hem/haar geen echte thuisrelatie meer is. In zo'n geval is het echt veel moeilijker om dit evenwicht te vinden. De single zal altijd alleen achterblijven als de ander naar 'zijn nest' gaat. Die sigle voelt zich dan haast automatisch 'nummer twee'. Maar denk er dan toch ook eens op een andere manier over : heel wat mensen gaan zich voor hun 'nummer twee' soms meer uitsloven en inzetten dan voor de, zeg maar evidente, bestaande thuisrelatie. Een schrale troost? Ik weet het niet, want ik zit niet in zo'n situatie.

Ik ervaar alleen dat mijn relatie met mijn vriendin ons allebei ook heel veel energie geeft om het thuis ook nog eens extra goed te doen. Als je net hebt ondervonden hoe fijn het weeral was om samen te zijn, dan besef je des te beter dat je ook je thuispartner zo kan verwennen.

De meeste relationele problemen ontstaan wanneer er een zekere vorm van bezitterigheid ontstaat of blijft meespelen. Okay, mijn vriendin heeft op een bepaald moment seks met haar man en niet met mij. Maar ze heeft ook een beroepsleven, er zijn drinks, etentjes, professionele contacten, uitstapjes, enz. Ik ben niet centraal op (vooral) seks gefocusseerd. Als die andere dingen zou ik OOK graag samen met haar doen i.p.v. haar te moeten 'afgeven' aan al die andere 'externe personen'. Maar dat is nu juist vertrouwen : zij heeft haar leven, zoals ook mijn vrouw haar leven nog heeft en ze komt immers toch nadien naar mij, want wij zien elkaar graag. En het kan dan alleen maar NOG intenser worden.

Marie, veel sterkte alvast!

Gepost door: jaak | 04-01-10

Jaak,

Bedankt voor je (altijd boeiende) reactie. Ik heb al verschillende keren en met een positief gevoel je levensstijl tot me genomen. Als de maatschappij zich hierop zou kunnen afstemmen dan zouden er veel minder ongelukkig getrouwde mensen zijn denk ik. Persoonlijk zou ik gaan voor huwelijkscontracten van 5 jaar (met optie tot verlenging) en zou t eerder in t seriële gooien ;-)). Nee, serieus, ik zou je leven kunnen leven, ongelukkig getrouwd als ik ben zelfs vanuit een vrijgezellenbestaan, behalve op dat ene vlak. Ik zie het ook allemaal erg “plastisch” voor me en word er gewoon gek/misselijk van. Ik voel me echter zo “bezitterig” (dan haat ik mezelf al sterf ik van verdriet) en is niet hoe ik normaal in het leven sta. Ik ben een zelfstandige vrouw met een vrij zware job en bijhorende avond- en buitenlandse verplichtingen, waar ik overigens van geniet, en ik gun ook hem op elk ander vlak alle vrijheid (ik heb er bijvoorbeeld geen enkel probleem mee als hij leuke dingen doet met zijn vrouw, zolang er maar geen sex is). We wonen ook in verschillende landen dus het is zowiezo niet evident om elkaar te zien. Sex speelt echter een belangrijke (ook emotionele) rol voor mij en al is dat zeker niet de basis van onze relatie, zonder dat zou het toch helemaal anders zijn dus ook dat is voor mij geen optie. Ik kan me ook niet voorstellen dat ik sex zou hebben met een andere man. Als ik dat (zelf) zou doen, dan zou het voor mij automatisch het einde van onze relatie betekenen. Het voelt als ontrouw, hoe gek het ook moge klinken, alsof de liefde niet groot genoeg is, al weet ik dat dat bij hem niet zo is. Misschien zitten mannen en vrouwen daar ook anders in? Ik zoek dus echt naar een manier om mijn gevoelens onder controle te krijgen zodat het ook voor mezelf draagbaar(der) wordt want ik ben niet bereid hieruit te stappen. Hij is mijn grootste geluk en ik wil alleen van dat gevoel af!!! x

Gepost door: Marie | 04-01-10

Een mens zou goesting krijgen van al dat nadenken over sex ;-) x

Gepost door: Marie | 04-01-10

Goesting krijgen is niet erg he Marie, maar als je natuurlijk zo ver uit elkaar zit . een ander land zoals je zegt - dan is dat wat anders.

Ik denk dat al de bedenkingen die we hier samensprokkelen toch niet zo zinloos zijn, want veel mensen die op deze blog terechtkomen, zullen wel met gelijkaardige vraagtekens zitten.

Jouw knoop zit gewoon bij de rol van discriminator die je aan seks toekent. Veel mensen doen dat, onbewust, ook vandaag nog en ook al spreken we vrijer over seks dan onze ouders.

Met de term discriminator bedoel ik : je hebt de perceptie dat je een 'echte' relatie hebt zodra je ook seks met elkaar hebt. Als jouw minnaar het vermoedelijk ook nog met zijn vrouw doet, heeft hij volgens deze regel dus ook nog een relatie thuis. Dat kan behoorlijk bedreigend overkomen als jij zelf een exclusiviteitsrelatie met jou als ideaal nastreeft.

De vraag is dus : is dat criterium van wel/niet seks hebben wel realistisch? Volgens mijn perceptie echt niet. Mijn relatie met mijn vriendin begon volgens mijn buikgevoel toen een zot speels kusje, zoals we elkaar al lang wel eens plagend gaven, ineens totaal onverwacht onze lippen aan elkaar deed plakken. De vlinders gierden door onze buiken. Dat ene moment kan je bezwaarlijk 'seks' noemen, maar het was zoals het wegstrappen van een bal : je geeft de beginvoorwaarden aan (richting, snelheid...) en van dan af is de koers berekenbaar. Misschien doet de wind nog wat terzake, maar grosso modo ligt de koers vast. Je weet dat de bal verder en verder gaat, en je voelt dat de intimiteit zienderogen toeneemt. Maar ik stel duidelijk : de relatie start in mijn ogen al eerder dan de eerste echte seks. Die seks is slechts een logisch vervolg, een evolutieschakel. Wij voelden het heel duidelijk na die eerste kus. Het maandenlange mysterieuze magnetisme tussen ons was hier zonet in een echte relatie uitgegroeid, en vroeg of laat zouden we in samen in bed liggen. Maar het feit dat NU nog geen seks hadden, deed ons toch niet besluiten dat we geen relatie begonnen waren. Mijn vriendin zei letterlijk : we zijn nu duidelijk iets moois begonnen.

Onze opvoeding heeft het ons natuurlijk heel anders ingeprent, want ooit was seks hebben inderdaad meer een grens van 'nu is het echt'. je kan er immers kinderen mee verwekken. En in het grijze verleden kenden en gebruikten de meeste mensen niet veel voorbehoedingsmiddelen. Zo is de schijnbare evidentie van die grens ontstaan, denk ik.

Misschien kan je die overweging eens rustig laten bezinken. Seks is dan niet langer het scherpste criterium om te zeggen of je met iemand een relatie hebt.

Jouw vriend kan misschien uit gewoonte nog seks hebben met zijn vrouw, of uit medelijden, of vanuit andere (wellicht mooie en goedbedoelde) gronden. Maar dat wil niet zeggen dat die technische 'seks' dezelfde emoties genereert dan wanneer hij naar jou verlangt en jou neemt.

Veel mensen kunnen overigens ook 'gewoon' seks beleven binnen een gewone goede vriendachapsrelatie, zonder dat de gevoelens hoog oplaaien. Seks is dus wel een haast onvermijdelijke evolutiestap in de liefde, maar, omgekeerd, liefde is geen onvermijdelijke element in de relatie tussen personen die seks hebben. Jouw vriend doet het in die visie misschien nog wel met zijn vrouw, zoals hij ook samen met haar eet, drinkt, slaapt, leeft. Met jou krijgen al die dingen waarschijnlijk voor hem een veel diepere betekenis.

Ik kan natuurlijk jouw denkpatronen niet zomaar wijzigen, (dat hoeft ook niet - wie ben ben ik!) maar misschien schuurt mijn visie de scherpe kantjes van jouw pijnervaring een beetje glad.

Gepost door: jaak | 05-01-10

Jaak, met jouw mooie beschrijving in mijn hoofd ben ik gisteren gaan slapen. Je kan het idd prachtig verwoorden hoe we sex en liefde van elkaar kunnen loskoppelen. Ik weet niet of je het begin van onze blog gelezen hebt maar daarin staat ook ergens beschreven hoe bij ons eerder 'toevallig' de vonk oversloeg. Die eerst kus van mij aan Ron was geheel onverwacht maar ook zo veelzeggend. Ook al duurde het nog een hele tijd vooraleer we sex zouden hebben, vanaf toen hadden we 'iets moois',zoals je vriendin beschrijft.
Dat we iets later sex met elkaar hadden was natuurlijk een logisch gevolg van het verlangen naar elkaar.
Ik kan het leven dat hij met zijn vrouw deelt eigenlijk vrij goed van mij afzetten. Ben blij voor hem dat hij zich bij haar ook zo goed voelt, vele dingen samen doet en geniet. Ik ga natuurlijk niet ontkennen dat ik niet af en toe jaloers ben wanneer hij met haar gaat shoppen, eten, een saunaatje meepikt, op vakantie gaat,...maar ik kan eigenlijk wel alles goed relativeren.
Denk dat wat wij samen hebben niet zomaar kapot te krijgen is....ook niet door zijn 'ontrouw' van enkele maanden geleden. Daarvoor is onze relatie té mooi en té puur om zomaar op te geven.
Ik hoop nog veel van je 'bedenkingen' te mogen lezen. :)
Sindy

Gepost door: sindy | 05-01-10

Bedankt Sindy voor de appreciatie.

Je schetst inderdaad het begin van jullie relatie volledig in de sfeer die ik in mijn reactie voorstel.

Het probleem is natuurlijk dat iedereen zulke dingen vanuit zijn eigen denkpatroon beredeneert. Ik kan me wel voorstellen dat bijvoorbeeld Marie het best moeilijk kan hebben om zich bij wijze van spreke op ons denkplatform te verplaatsen, temeer omdat haar geliefde blijkbaar ver weg woont en dat maakt het alleen maar moeilijker, gewoon al omdat een spontaan gesprek over die dingen dan minder evident wordt. Ze zien elkaar waarschijnlijk niet zo frequent, en als het dan zover is, wil je andere dingen doen dan zulke problemen aan te kaarten.:-)

Gepost door: jaak | 05-01-10

Het is zeker niet zo dat ik liefst heb dat ze altijd vanachter op mijn fiets meerijden hoor (lol jaak). Ik dacht er gewoon aan dat dit één van de standjes is die ik hier nog nooit gelezen heb, zoals ook nog vele andere. Er worden hier ook maar fragmenten uit jullie seksleven beschreven, toevallig zullen die dan op dezelfde standjes betrekking hebben. Sindy, ik wil wel dat verhaaltje van het plumeautje eens lezen, heb ik ook eens gedaan :-)

Voor de rest kan ik marie ook wel begrijpen, mijn vriend heeft hetzelfde probleem. Hij heeft het er enorm moeilijk mee dat ik seks heb met mijn man. Hijzelf heeft al jaren geen seks meer met zijn vrouw, fijn voor mij dus maar bij mij zou dat wel verdacht overkomen, moest ik te dikwijls mijn man afwijzen. En ik moet eerlijk zeggen, eens ik mijn knopje omgedraaid heb, geniet ik ook wel van een vrijpartij met mijn man. Maar het is inderdaad totaal anders en het wil daarom niet zeggen dat ik mijn vriend minder graag zie. Het gevoel tov hem blijft volledig hetzelfde hoor, met of zonder seks met mijn man. Je moet het losgekoppeld kunnen zien.
Ik denk ook, hoe onzekerder men zich voelt in een relatie, hoe groter die drang is om de ander 'te bezitten'. In het begin van onze relatie had ik dat ook meer maar naarmate de jaren voorbij gaan, heb ik het gemakkelijker om hem meer los te laten. Ik kan nu beter op zijn liefde voor mij vertrouwen en als hij dingen doet die niets met mij te maken hebben, dan kan ik dat gemakkelijker in zijn context plaatsen. Die nood om hem te 'omklemmen' vermindert omdat ik zekerder ben van wat ik aan hem heb en dat geeft meer rust en stabiliteit.

Gepost door: sheila | 05-01-10

Sheila, ik denk dat jij hier een nagenoeg perfecte getuigenis aflegt van wat ik in mijn reactie vooropstel. Het verheugt me om dit te lezen. Als je mekaar beter kent en vooral beter vertrouwd, verloopt de ontkoppeling veel gemakkelijker.

Gepost door: jaak | 05-01-10

Dank voor jullie (schitterende) reacties x

Gepost door: Marie | 05-01-10

Hallo Marie,
ik had juist een discussie met Ron over jou :)
Hij meende te begrijpen dat je GEEN sexuele relatie had met je minnaar omdat je zei dat je met een andere man geen sex zou kunnen hebben en dat dit het einde van je relatie zou betekenen.
Maar volgends mij bedoelde je toch wel degelijk een sexuele relatie met een nog ander man dan je minnaar?
Denk dat hij toch eens alles goed moet nalezen dan :)
groetjes Sindy

Gepost door: sindy | 06-01-10

Ik heb eindelijk even de tijd gevonden om te reageren op de laatste reacties. Amai! Daar moet je echt wel de tijd voor nemen om die gewichtige en boeiende literatuur door te nemen. Wie had dat ooit gedacht dat er op deze blog tussen alle geile praat en grapjes tussendoor, zulke diepzinnige gesprekken zouden gevoerd worden. Jaak, jij hebt toevallig toch niet voor psycholoog gestudeerd? :-)

En Marie, jij lijkt me ook een uitermate boeiende persoonlijkheid, anders dan alle andere vrouwen die hier reageren. Ik vond het treffend dat je zei: "Wat zijn jullie toch een bende geilerds samen!" :-) Grappig maar ook veelzeggend over jezelf. Ik moet toegeven dat wat je schrijft over jezelf en over jouw vriend, me toch wel verbaast. We zijn het hier gewoon van toch ook wel echt geile vrouwen (en niet alleen geile mannen) te aanhoren (en te aanschouwen ;-)) maar jij lijkt me toch wel een buitenbeentje, op deze blog althans, want in de gewone wereld behoor je waarschijnlijk tot de grote meerderheid van de vrouwen waar mijn vrouw allicht ook toebehoort. Het is niet de bedoeling van je te kwetsen en als ik me vergis, moet je het me maar vertellen, maar ik wil gewoon maar zeggen dat ik denk dat jouw libibo eerder aan de lage kant is. Maar eerlijk gezegd vind ik het leuk en boeiend dat er ook zulke mensen deze blog lezen.
Tussen haakjes, vertel me eens gauw wie van ons gelijk heeft, Sindy of ik, in verband met die seks met een andere man want ik heb met Sindy een weddingschap afgesloten dat ik terug mag vreemdgaan als ik gelijk heb. Nee, nee, dit laatste is maar een grapje hoor! :-)

Om op jouw vraag te antwoorden Marie. Ik had er in het begin ook wel problemen mee dat Sindy nog seks had met haar man maar gaandeweg is dit geminderd en nu kan het me eigenlijk niet meer schelen, om de redenen die Jaak en Sheila vernoemd hebben.

Gepost door: Ron | 06-01-10

Nee Ron, ik ben slechts een hobby-psycholoog. Er zijn nog andere studies waar je gek kan van worden hoor:-)

Gepost door: jaak | 06-01-10

Ron, ik denk wel dat jij het hier verkeerd hebt ivm Marie hoor ;-) Zij heeft wel degelijk sex met haar minnaar want ze zegt zelfs dat dit een belangrijke rol speelt in hun relatie(maar niet de basis is).
Maar het was voor mij ook niet zo heel duidelijk: misschien heeft haar minnaar wel een vrouw maar is zijzelf 'vrijgezel' en zou ze daarom met geen andere man sex kunnen hebben.
Marie zou het hier beter zelf eens verduidelijken, dan zien we wie het hier bij het rechte eind heeft ;-)

Gepost door: sheila | 06-01-10

Ik had het begrepen in de zin zoals Sheila het schrijft.

Gepost door: jaak | 06-01-10

Als je weet dat je minnares liever de liefde bedrijft met jou als met haar man is het misschien ook gemakkelijker te aanvaarden....

Gepost door: Mark | 06-01-10

Denk wel dat Marie ook een man heeft :)
Maar alleen zij kan alles verklaren zeker?
Laat ons niet te lang wachten hé!

Gepost door: sindy | 06-01-10

Mark, denk dat die stelling wel voor de meeste mannen en vrouwen die vreemdgaan opgaat....dat ze liever en betere sex hebben met hun minnares (minnaar)
groetjes sindy

Gepost door: sindy | 06-01-10

Haha wat een ongeduld hier :-). Ik werk late uren hé ;-).

Sindy je kan op je twee oren slapen hoor. Ron... twee keer mis :-)

Eén ik heb natuuuurlijk sex met mijn minnaar en die is dan ook fantastisch, hevig, altijd spannend, steeds anders en .... zucht! Ik heb inderdaad geen sex meer met mijn man sinds een paar maand (ik kon het niet koppelen voor mezelf en voelde me er gewoon niet goed bij) en ben ook van plan om bij hem weg te gaan, maar dat ter zijde. Als ik het heb over sex met een andere man bedoel ik 'nog' een andere man. Niet alleen mannen zijn erg hoor Ron :-)

Tweede keer mis Ron, ik heb een zeeeeer hoog libido alsook mijn (Zuiderse warmbloedige) te gekke minnaar, maar we moeten wel heeel erg creatief zijn om dat ook te bevredigen: ochtendlijke telefoonsex (de rekeningen wil je echt niet betalen ;-)), ondeugende sms-sex, laatavondwebcamsex (waar zouden we zijn zonder ;-)), onverwachte luchthavensex, alleen in de sauna-sex, veel stoom wel mensen maar geen zicht stoombadsex, hete verlaten infraroodsaunasex, propere WC-sex, stiekeme kantoorsex (zijn favoriete vergadertafel), achterbank- of zetelverwarmingsex, parksex, liefdevolle hotelsex, gestolen-nachtje-samen-slapen-de-nacht-rond-sex (mijn favoriet uit het lijstje)... Hmmm overtuigd of moet ik nog even doorgaan?

Haha ik moet wel lachen om je reactie Ron. Sindy, denk dat je hem nog een lesje te leren hebt hoor over vrouwen en sex :-). Laat hem maar eens afzien ;-).

Zo "geilerds" (waarbij ik mezelf meereken), ik moet toegeven dat ik hier minder kom voor de sex (die heb ik al ;-)) maar wel omdat het voor mij uitermate leuk is en gewoon ook deugd doet om dit alles eens van de kant van een man te lezen (Ja JIJ Ron). Ik kom dan ook vaak even piepen op een "zwak" moment maar dat duurt nooit lang hoor :-).

Allé, deze geilerd hier hoopt alvast dat 't nu wat duidelijker is geworden :-)).

Kus x
Marie

Gepost door: Marie | 06-01-10

En nu ben ik benieuwd, Ron :-)

Gepost door: Marie | 06-01-10

Hahaha, Ron zat er goed naast
Het verwonderde mij eigenlijk ook wat hij zei over jouw libido. Vrouwen zijn meestal betere verstaanders :-))

Gepost door: sheila | 06-01-10

Marie, jouw sexmenu is om duimen en vingers (en nog een paar andere dingen) bij af te likken! Mede daardoor behoor ik vandaag ook weer tot de club der geilaards ;-)

Life can be horny:-)

Gepost door: Stijn | 06-01-10

Haha en ik heb alleen nog maar gezegd "waar" en niet eens "hoe" ;-)

Gepost door: Marie | 06-01-10

Doe me dat niet aan ;-)

Nee, mijn fantasie vult de rest wel in.

Gepost door: Stijn | 06-01-10

Marie, you make my day;)
Geniet maar zou ik zeggen en creatief zijn is de boodschap als je mekaar niet veel kunt zien.
saludos Sindy

Gepost door: Sindy | 07-01-10

Sheila,
ben er nog maar eens van overtuigd dat vrouwen betere verstaanders zijn :)

Gepost door: Sindy | 07-01-10

Oei oei oei oei oei ... wat heb ik mij schromelijk vergist! Sorry Marie! Toen ik jouw laatste reacties aan het lezen was, kon ik al niet heel goed volgen en waarschijnlijk ben ik toen even tilt geslagen in mijn hoofd (ja die leeftijd hè ;-)). Hoe stom kon ik zijn met te geloven dat iemand met een laag libido hier deze blog zou komen lezen! Deju deju deju toch! En ja schat, je hebt gelijk, je hebt gelijk en ik had ongelijk! Het gebeurt zelden maar nu moet ik mijn ongelijk echt toegeven :-)
Zeg Marie, en dan nog een zeeeeeeeeeeeeeeeeeer hoog libido!!! Waarschijnlijk nog veel hoger dan het mijne! Dat is toch niet meer te doen met die vrouwen hier hè. Ik zou zo graag hebben dat al die andere vrouwen, die smoesjes moeten verzinnen om toch maar niet te moeten vrijen met hun partner, hier eens kwamen lezen sè. Maar ja, ze zouden dat niet geloven hé, wat hier allemaal wordt verteld.
Ja Marie ... allez, gij zijt er dan ook zo één, zo'n geilerd :-). Nu vind ik toch wel dat je eens wat meer mag vertellen over "HOE" je het allemaal doet ;-) ...

Gepost door: Ron | 07-01-10

jaak, jeroen,ron,sindy , mark en alle andere , ikwou maar even laten weten dat ik een nieuwe emailadres heb aangzien een bepaald individu mij niet met rust laat, niemand van de blog hoor , groetjes

Gepost door: boostie | 07-01-10

Een ambetanterik dus:)die geen NEE of GENOEG verstaat!

Gepost door: sindy | 07-01-10

Oeioei, 't Is toch niet mijn belangstingscontroleur zeker?
Die kent de woorden NEE en GENOEG ook niet, en die laat mij ook nooit met rust :-)

Gepost door: jaak | 07-01-10

het is duidelijk waar jullie verstand zit.

allie

Gepost door: allie | 07-01-10

Zeg het eens waar "ons" verstand zit Allie, toch niet in ons broek zeker?
Ben jij iemand die af en toe een uitvlucht zoekt om niet te moeten vrijen met jouw partner? Eerlijk gezegd hoop ik van wel want ik zou de "andere partij" hier ook wel eens graag aan het woord horen.

Gepost door: Ron | 08-01-10

Is het niet een beetje vreemd dat iemand suggereert dat 'ons' verstand onder de gordel zit, maar toch toevallig deze blog vond (tijdens het zoeken naar wetenschappelijke informatie waarschijnlijk), op deze blog leest uit pure verveling, en dan bovendien nog de moeite neemt om er op te reageren? Hypo.....?

Trouwens, Allie, bij mij komt het nog wel in orde hoor. Ik ben momenteel een andere knagende behoefte aan het bevredigen : ik eet. Mijn verstand zit dus nu in mijn maag, wat betekent dat het toch al een flink stuk in de goeie richting opgeschoven is :-)

Gepost door: jaak | 08-01-10

Hoi allemaal,

Dit is de eerste keer dat ik ga reageren en dat terwijl ik jullie blog toch al een paar maanden geleden heb ondekt en er heel vaak kom lezen. Het is gewoon heel boeiend. Vooral als het je allemaal heel bekend voorkomt. Ontdekken dat je dan toch niet helemaal abnormaal bent, kan deugd doen.

Sorry Ron, maar ook ik behoor niet tot de categorie vrouwen die thuis allerlei uitvluchten zoekt om aan de sex te ontsnappen. In tegendeel het sexleven tussen mij en mijn man is super. Waarom ik dan toch een minnaar heb??? Voor de spanning, de aandacht, het speciale gevoel.

Nooit gedacht dat ik zulke dingen zou doen. Ik ben altijd een heel preutse meid geweest. Genieten van sex dat is voor mij nog vrij nieuw. Het is pas de laatste twee jaren dat ik weet hoe fijn het kan zijn. Dat is dan weer het gevolg van mijn strenge, katholieke, conservatieve ouders. Sex en al wat er bijhoort was thuis een groot taboe.

Ik ben vrij jong gehuwd en wist eigenlijk nog niet veel. Kende mijn eigen lichaam eigenlijk ook helemaal niet en had een serieus minderwaardigheidscomplex.

En ook ik zou jullie allemaal veroordeeld hebben. Zou altijd gezegd hebben dat dit mij nooit zou overkomen! Nooit, tot het dan toch gebeurd. Heel onverwacht ben ik aan een affaire begonnen (maar ik denk dat dat meestal onverwacht gaat). En nu kan ik dat dus niet meer missen. Maar dat zal de meesten van jullie wel bekend in de oren klinken.

Door mijn minnaar is mijn zelfvertrouwen ook serieus toegenomen. Ik vind mezelf nu mooi en sexy. Doordat ik me nu zo goed voel, kan ik me ook meer geven aan mijn man dus ook hij plukt er de vruchten van (nog iets dat je aan geen enkel normaal mens kan vertellen natuurlijk).

Natuurlijk ben ik ook wel bang om betrapt te worden of om mijn vriend ooit kwijt te geraken. Maar voorlopig probeer ik daar niet te veel bij stil te staan en gewoon te genieten van de dingen die wel kunnen.

Gepost door: Isabelle | 10-01-10

ook ik Ik lees jullie blog al erg lang, en kan er ook over mee praten. Ik woon al zn 9 jaar samen en ben eigenlijk vrij gelukkig in mn relatie, alleen de passie is erg ver te zoeken. Misschien dat ik daarom een minnaar heb? Of had, want we zitten in een pauze...

Gepost door: lady ga ga | 10-01-10

't Leven is te kort om maar een beetje te genieten... En de gevallen die bij één partner alles vinden wat ze emotioneel en lichamelijk nodig hebben zijn zeldzaam (al ben ik er wel jaloers op). Dus is het eigenlijk niet abnormaal dat er een tweede persoon in je leven is, vind ik, zèlfs al is je eigen relatie op zich best OK.

Fijne berichtjes van Isabelle en LadyGaGa!

Gepost door: Stijn | 10-01-10

Treffende samenvatting van Stijn!

Het zal wellicht ook voor heel wat lezers een steuntje zijn om hier nieuwe reacties in die zin te lezen, zoals van Isabelle en Lady Ga Ga. Reacties van mensen die in een aantal herkenbare situatie al even herkenbare keuzes gemaakt hebben.

Gepost door: jaak | 11-01-10

Jaak, ik weet niet of zelfs de mensen hier op de blog mijn situatie zullen begrijpen. Ik ben namelijk bewust op zoek gegaan naar mijn huidige minnaar.

Ik heb gedurdende een hele periode een affaire gehad met een man op wie ik tot over mijn oren verliefd was. Ik zou alles in de steek gelaten hebben om met hem mijn leven verder te leven. Maar hij kon de stap niet zetten, wilde zijn gezin niet in de steek laten. Ik heb er echt van afgezien.

Maar eens dat verlies verwerkt was (al blijft er altijd wel iets van hangen) miste ik onze relatie. Ik denk zelfs dat ik eigenlijk vooral onze speciale situatie miste en misschien niet gewoon hem.

Ik miste vooral de aandacht, de passie, de spanning. Thuis is alles zo gewoon, zo vanzelfsprekend. Mijn man en ik zitten niet altijd op dezelfde golflengte, onze interesses liggen vaak nogal ver uit elkaar. En daardoor heb ik vaak het gevoel niet helemaal mezelf te zijn. Ik vind vaak dat er een stukje van mijn persoonlijkheid niet voldoende aan bod komt.

Daarom ben ik dus gaan zoeken naar iemand die hier hetzelfde over denkt. Iemand die een aanvulling zocht op zijn relatie thuis. Iemand die me begrijpt en bij wie ik terecht kan met vanalles en nog wat.

En nee, onze relatie is niet enkel gebaseerd op sex. We kunnen aan elkaar ons verhaal kwijt, lachen samen, praten samen en doen allerlei leuke dingen. Dingen waar mijn man totaal niet in geïnteresseerd is.

Maar op deze man ben ik niet tot over mijn oren verliefd. Ik zie hem wel graag en hij is mijn beste maatje, maar ik heb nog nooit het gevoel gehad dat ik voor hem mijn man in de steek zou willen laten. Dat ik met hem verder wil.

En voorlopig voel ik me daar heel goed bij. Hoe dat in de toekomst verder loopt zullen we wel zien.

Gepost door: Isabelle | 11-01-10

Isabelle, ik begrijp het niet alleen, maar ik herken er ook wel iets in. Met dat verschil, dat ik wél eindeloos verliefd ben op mijn vriendin, echter ook zonder ervoor mijn vrouw te willen missen.

Gepost door: jaak | 11-01-10

Oh Isabelle, onderschat ons niet, ik begrijp het geheel maar al te goed, zeker dat je bewust op zoek gaat naar iets. Ik denk dat veel verhalen uiteindelijk toch wel redelijk dicht bijeen liggen :-).
Geniet ervan ;-)

Gepost door: Stijn | 11-01-10

Stijn en Jaak, wees maar zeker dat ik geniet. Het is wel nog allemaal heel nieuw en vers, want deze relatie is slechts een paar weken geleden begonnen.


Ik mis mijn vriend wel als ik hem niet vaak genoeg hoor, maar het is nog altijd leuk. Het is op dit moment enkel en alleen genieten en hopelijk kunnen we dat beiden zo blijven doen.
Daarom waarschijnlijk dat ik ook nog niet superverliefd ben op mijn minnaar. Het is echter ook niet de bedoeling om zo verliefd te worden dat ik weer ga twijfelen aan mijn huwelijk. Ik wil dat niet meer. Ik heb 1 keer op het punt gestaan hier alles achter te laten. Toen ben ik zo gekwetst en al die twijfels en onzekerheden waren gewoon niet meer leefbaar. Dat hoop ik nooit meer mee te maken.

Gepost door: Isabelle | 11-01-10

De commentaren zijn gesloten.