30-12-09

"Eet me op schat!"

Nadat ik haar afwisselend zacht en plagend maar ook hard en diep had geneukt, duwde Sindy mij van zich af en zei: "Ga jij nu maar eens op je rug liggen." Ze kwam op mij zitten en schoof haar kut over mijn nog steeds geërecteerde paal. "Ooh ja schat, neuk me, neuk me alstublieft!" Met haar lange blonde haren over haar gezicht en ín mijn gezicht en met haar borsten rakelings zwiepend over míjn borst, liet ze haar onderlichaam langzaam en ritmisch op en neer gaan. Met mijn twee handen pakte ik haar heerlijke ronde kont stevig vast zodat haar neukbewegingen, die op deze manier nog intenser werden, mij nog meer genot bezorgden. Toen ze haar tieten uitnodigend voor mijn neus liet bengelen terwijl ze me verder neukte, kon ik niet langer weerstaan aan die sappige vruchten. Gretig klemde ik elke borst tussen mijn handen, kneedde ze, zoog ze zo diep mogelijk naar binnen en masseerde de tepel met mijn tong. Wat een godsgeschenk toch, zulke borsten en wat moest ik mij inhouden om mijn tanden er niet in te zetten! 

Sindy ging van me afzitten en wou mijn piemel met haar mond beginnen te verwennen maar ik hield haar tegen en stelde voor om eerst te gaan douchen, omdat ik 's morgens niet meer de tijd had gevonden om me te wassen. We konden niet snel genoeg samen in de douche staan. Het water was amper aan het lopen, of we stonden mekaar al opnieuw af te likken. Ik had snel wat douchegel in mijn hand gespoten en liet mijn glibberige vingers onmiddellijk tussen haar billen glijden. Sindy liet zachte kreungeluidjes horen toen ik heel haar schaamzone inzeepte. Terwijl zij míjn stijve lid waste, ging ik ondertussen af en toe met het topje van één van mijn vingers in haar gaatje en masseerde ik haar opgezwollen clitje. Dan was haar kontgaatje aan de beurt. Eerst even wassen met lekker veel schuim zodat het lekker glibberig was en vervolgens er met één van mijn vingers in terwijl ik gelijktijdig met de andere hand verder haar kutje vingerde. Hmmm ... wat was dat een heerlijk gevoel en ongetwijfeld ook voor haar! 

Maar ik moest ermee stoppen want ze zou klaargekomen zijn en dat vond ze blijkbaar nog te vroeg. Terwijl het water nog steeds uit de douchekop stroomde, bukte ze zich en begon ze aan mijn gladde glimmende eikel te zuigen. "Ooo schat, wat een zalig gevoel!" "Kom," zei Sindy, "laten we verder doen op het bed." Ik droogde me in ijltempo af en kon niet rap genoeg naast haar gaan liggen. Ik liet er geen gras over groeien want ik was geil, heel geil en wou zo snel mogelijk haar kutje proeven. Ik trok haar billen wat uit mekaar en wierp me op haar behaarde vulva. De drang om haar schaamlippen en het naar voren priemende genotsknopje te verslinden, was zo groot dat ik me amper kon beheersen om haar niet onmiddellijk een stevige en uitgebreide likbeurt te geven. Maar mijn mond was nog maar net in de geburen van haar lustgrot toen ik Sindy hoorde zeggen:" Eet me op schat!" Dat was de druppel die de emmer deed overlopen en ik storte mij letterlijk op dat verleidelijke feestmaal voor mijn neus. Haar schaamlippen vulden mijn mond en ik zoog eraan, kneedde ze met mijn lippen en knabbelde erop met mijn tanden. Hmmmmm, heerlijk was het, dat wárme sáppige málse vlees; om je duimen en vingers van af te likken!

Maar het werd tijd voor iets anders, iets dat ik al langer in mijn hoofd had. Ik had Sindy gevraagd om haar "tarzan" mee te brengen. Als ze die thuis gebruikt, steekt ze die wel in haar kutje en laat ze die ook trillen tegen haar clit maar als ze haar hoogtepunt voelt naderen, legt ze hem altijd weg en doet ze verder met haar vingers tot ze klaarkomt. Omdat ik weet hoe zalig het is om met een vibrator klaar te komen, wou ik weten waarom zij nog nooit was klaargekomen door de trillingen van haar tarzan. Weet ge wat ze antwoordde? ... 

26-12-09

Mijn winnende lotje.

Zeer langzaam liet ik mijn harde penis in haar warme vochtige kut glijden tot ik niet verder meer kon en liet hem daar onbeweeglijk diep in haar zitten. Ze kreunde zachtjes. Ik wist dat ze meer wou maar ik kan zó genieten van dat heel bijzondere gevoel van dat opspannen van die bekkembodemspieren rond dat nauwe kutje. Ik ervaar dit gevoel nooit bij mijn vrouw, ook niet als ze klaarkomt. Bij Sindy is het alsof haar kut mijn paal stevig vastpakt over heel zijn lengte en hem afknijpt aan de basis zodat er geen bloed meer terug kan. Die omklemming kan zij minuten aan een stuk volhouden. Ik denk zelfs dat ze er niets speciaals voor moet doen en dat het vanzelf gaat. Het is zalig om op die manier onbeweeglijk op en in haar te blijven liggen terwijl je de indruk hebt dat je met een super-erectie zit die maar niet mindert.

Na een tijdje intensief genoten te hebben van Sindy's strakke kut, bewoog ik langzaam mijn bekken terug weg van haar tot mijn eikel net niet volledig uit haar gaatje floepte. Vervolgens liet ik met kleine subtiele pompbewegingen de dikke gladde kop van mijn lustorgaan net in en net uit haar naar meer smachtende kutgaatje gaan zodat ook haar opgezwollen schaamlippen volop gestimuleerd werden. Terzelfdertijd bleef ik Sindy aankijken en haar kusjes en likjes geven over heel haar gezicht. Ik zag dat ze genoot, ik voelde en hoorde dat ze genoot. Maar ook ikzelf genoot met volle teugen. Haar kunnen zien genieten maakte mijn genot nog een stuk intenser. 

Wat een vrouw toch! Hoe dikwijls moet ik dat niet denken als ik zo met haar aan het vrijen ben. Van alles wat ik bij haar doe, geniet ze. Altijd zie ik die verlangende ogen. Altijd is er dat verlangende lichaam dat boekdelen spreekt. Nooit zegt ze dat ik iets niet goed doe. Nooit zegt ze dat het genoeg geweest is nu, tenzij op die momenten dat ze juist klaargekomen is en haar clitje tijdelijk wat overgevoelig geworden is. Zelden of nooit hoor je ze klagen dat ik haar ergens pijn doe, ondanks het feit dat ik er zeker van ben dat dat wel eens gebeurt op de één of andere manier. Ik weet het, ik mag niet vergelijken maar ik doe niks anders dan vergelijken, ik kan niet anders dan vergelijken. Hoe lang is het niet geleden dat ik mijn vrouw nog in de ogen gekeken heb als ik op haar lag. Hoe lang is het niet geleden dat ik Els gekust heb terwijl ik haar neukte. Ik weet het niet, ik weet het echt niet.

Wat er tussen Sindy en mij gebeurt als we samenzijn zoals de laatste keer, is veel meer dan seks. Eigenlijk is het pure magie. Het is onwaarschijnlijk, het is onwezenlijk. Het is niet alleen de liefde tussen ons die het zo bijzonder maakt. Het is nog meer dan dat. Het is iets unieks, iets dat alleen tussen mij en haar kan. Ik heb me eerlijk gezegd al dikwijls afgevraagd of ik dit op deze manier ook bij een andere vrouw zou kunnen ervaren. Velen zullen waarschijnlijk zeggen dat het evengoed bij een andere partner zo zou kunnen zijn en zelfs nog beter maar ik heb er toch serieus mijn twijfels bij. Het voelt nog steeds aan of ik met Sindy het grote lot gewonnen heb. Ik ben een zeer realistisch iemand en ook iemand die in niks gelooft, ook niet in de één of andere "bestemming" of zo en ik ben er ook zeker van dat ik nooit of te nimmer het grote lot zou kunnen winnen, hoe lang en hoe dikwijls ik het ook zou proberen, gewoonweg omdat de kans daartoe haast onbestaande is. En toch vind ik dat Sindy mijn winnende lotje is ... raar hè! ...   

 

21-12-09

"Wanneer biechten we het op?"

"Ze voorspellen voor morgen sneeuw hé!" had Sindy me de dag ervoor nog gezegd maar omdat die weervoorspellers er zo dikwijls naast zitten, had ik helemaal geen belang gehecht aan die uitspraak en hadden we toch afgesproken. Toen ik 's morgens uit het raam keek, was er van sneeuw niks te merken. Het had wel flink gevroren maar het was droog op de weg. Nog snel even een kort mailtje naar Sindy om te zeggen dat bij mij alles oké was en weg was ik. Bijna op mijn bestemming aangekomen, begonnen echter de eerste sneeuwvlokjes uit de lucht te dwarrelen maar het waren heel kleine vlokjes en als het op die manier bleef verder sneeuwen, voorzag ik zeker geen problemen bij de terugkeer naar huis.

Sindy stond met haar autootje al op de afgesproken plek. Telkens weer, als ze zo in mijn auto stapt en me even in de ogen kijkt terwijl ze die zalige glimlach rond haar mond tovert, smelt ik en voel ik die liefde voor haar. Toen ze iets langer dan gewoonlijk haar lippen op de mijne zette, proefde ik haar lekkere lippenstift en kon ik nog amper wachten om meer van haar te proeven. Het zou de eerste "normale" vrijpartij worden na mijn bekentenis en ik wist dat ook bij Sindy het verlangen hiernaar zeer groot was. We hadden al wel eens seks gehad sindsdien maar díe morgend vóór Sindy mij zag, wist ze zelfs niet of ze wel "wilde" vrijen met mij.

Maar nu, eens in de motelkamer binnengekomen, kon ze me niet snel genoeg vastpakken. Ik hield haar eerst nog af omdat mijn trui en hemd nog uitmoesten -onnodig te vertellen waarom- maar van zodra ik in bloot bovenlijf stond, konden we mekaar eindelijk terug stevig tegen mekaar drukken en tongzoenen. Ik kon er niet genoeg van krijgen. Ik wou haar blijven kussen. Die zachte lippen, die heerlijk draaiende warme tong, die lekkere lippenstift ook .... hmmmmmmmmmmm. Wat had ik dit weer lang moeten missen!

Terwijl Sindy, met enkel haar BH en slipje nog aan, zich op het bed liet vallen, ontdeed ik me zo snel mogelijk van mijn andere kledingstukken en liet ik mijn naakte lichaam over het hare glijden. Onze lippen plakten al gauw terug op elkaar en we likten mekaar als nooit tevoren. "Wij horen eigenlijk samen te zijn hè schat," zei ik haar tussen de tongstrelingen door, "wanneer biechten we het op?"  Ik zag in haar groter wordende ogen enige verbazing maar ik meende wel wat ik zei en ik weet zeker dat ook zij niet liever zou hebben dan dat onze partners het allebei wisten. "Och schat toch, ik zie je zo graag!" kreunde ik en opnieuw duwde ik mijn tong bij haar naar binnen en moest me inhouden om niet in de hare te bijten. Ik had ze wel willen opeten ...

   

07-12-09

"Ik ben terug gelukkig schat."

Er is veel veranderd de laatste weken en maanden. Bij mij persoonlijk is er vanalles gebeurd en de relatie tussen Sindy en mij is afgeweken van haar normale patroon; maar ook deze blog, die toch voor een stuk mijn leven is beginnen te beïnvloeden, is ingrijpend veranderd. 

In het begin deed ik hier gewoon mijn (ons) verhaal met daarop volgend enkele positieve of negatieve reacties van volledig onbekende mensen en daarmee was de kous af. Naarmate de tijd vorderde werd het me echter duidelijk dat niet alleen mannen geilden op mijn verhalen maar dat ook sommige vrouwelijke lezers opgewonden werden door het lezen van deze blog. Jullie herinneren zich nog wel mijn uitspraak dat ik dacht dat die vrouwen waarschijnlijk allemaal "lelijke dozen" zouden zijn. Ik meende toen ook wat ik zei. Ik kon mij niet voorstellen dat een knappe vrouw, zoals mijn eigen vrouw bijvoorbeeld, vóór de computer met haar kutje zou spelen bij het lezen van mijn verhaaltjes. Nu weet ik wel beter. Ik denk dat toen met die uitspraak de bal op de blog aan het rollen gegaan is. Er waren immers dames die zich "gepakt" voelden en wilden laten horen dat zij geen lelijke doos waren.

En zo rolden de eerste foto's van mooie dames mijn mailbox binnen. Voor mij ging er een nieuwe wereld open. Ik kreeg aandacht van verschillende vrouwen. Mijn ego werd gestreeld en gestreeld en gestreeld, telkens weer. Maar het begon allemaal met die eerste foto. Ik verwachtte een foto van Sheila maar ik kreeg een andere foto toegestuurd, een foto die ik niet gevraagd had, een foto van An. Ze verborg haar gelaat wat achter haar blonde haren maar ik voelde toch onmiddellijk dat ze een mooie vrouw was. Ik herinner me nog dat ik danig onder de indruk was van die eerste foto. An had eerder al verscheidene keren een geile reactie geplaatst op de blog en me de indruk gegeven dat ze helemaal niet tevreden was met haar lichaam dus het beeld dat ik van haar had, kwam totaal niet overeen met wat ik op die foto te zien kreeg. Eerlijk gezegd viel ik bijna van mijn stoel van verbazing en zelfs mijn hart begon er sneller van te slaan. Helemaal mijn type, moest ik onmiddellijk denken.  

Het moet ook rond die periode geweest zijn dat nog andere bloglezers, waaronder Jeroen en An, kontakten met elkaar beginnen leggen zijn. Ik heb die eerste foto van An, en trouwens geen enkele van haar foto's ooit aan Sindy laten zien omdat An het me uitdrukkelijk gevraagd had. Sommige van haar eerste mailtjes heb ik wel aan Sindy laten lezen. Maar deze werden steeds gewaagder en geiler en op den duur liet ik niks meer lezen en zweeg ik over An alsof er geen kontakt meer was tussen ons beiden. Om een lang verhaal kort te maken, van het een kwam het ander, ik werd verliefd op haar en we hebben seks gehad. Vanzelfsprekend verwaterde ondertussen mijn relatie met Sindy, die zich trouwens van geen kwaad bewust was. Ook het feit dat het toen voor haar en ook voor mij een drukkere periode was, zal er wel mee toe bijgedragen hebben dat we wat minder kontakt hadden dan gewoonlijk en dat onze gesprekken wat koeler waren.

Ik heb er dikwijls aan gedacht om alles op te biechten aan Sindy maar om de één of andere reden heb ik daartoe nooit de moed gevonden. Op donderdag 19 november kwam echter alles in een stroomversnelling. Na een gesprek met Sindy (en ook met An) die dag werd plots alles zeer duidelijk in mijn hoofd. Ik moest en zou alles vertellen tegen Sindy. Het was alsof ik plots inzag met wat ik bezig was en ik vond dat Sindy het recht had om dit te weten. Niks of niemand kon me daarvan nog weerhouden.

Die avond, voor ik in mijn bed kroop, heb ik mijn knopje omgedraaid en heb ik toch nog relatief goed kunnen slapen. De ochtend nadien heb ik bewust de mailbox van An niet meer geopend om niet meer door haar beïnvloed te kunnen worden. Ik heb haar in een mail verteld dat ik alles ging opbiechten en direkt nadien heb ik dan een mailtje naar Sindy gestuurd. Diezelfde dag, vrijdag de 20ste dus, kwam ik te weten dat An ook nog een affaire had met Jeroen. Een donderslag bij heldere hemel. Dit had ik nooit verwacht. Ik dacht dat ik droomde. Hoe naïef kan een mens toch zijn en dat na alles wat ik al had meegemaakt in het verleden! Van in het begin tot het allerlaatste moment ben ik altijd 100% eerlijk tegen An geweest en heb ik bij wijze van spreken mijn hele ziel blootgelegd. Ik was ervan overtuigd dat ook zij altijd heel eerlijk tegen mij geweest was. Seks met nog een andere man, tot daar nog aan toe, maar dit? Nee, dit kon ik echt niet verdragen. Ik was niet bij voorbaat zinnens om ook onze vriendschapsrelatie op te geven maar na wat er was gebeurd, wou ik haar niet meer horen of zien. Ik ben geen bruggenopblazer maar dit was duidelijk een brug te ver. De rest van het verhaal kennen jullie.

Ondertussen zijn we weeral twee weken verder.  Mijn schatje heeft zich verbazingwekkend snel hersteld van de opdoffer die ze heeft gekregen. Ik ben er altijd zeker van geweest dat ik ze niet zou verliezen maar dat ze zo snel terug mijn "oude" Sindy zou worden, had ik niet verwacht. Weet ge wat ze zei toen ik bij de reacties schreef dat ik volgens sommigen de rest van mijn leven van de ene vrouw op de andere zou kruipen? "Dan ga je nog veel viagra-pillekes moeten slikken schat." Eergisteren was ze op msn zo uitgelaten en humoristisch en geil ook dat ik haar zei: "Mijn schatje is terug hè!" En ze antwoordde: "Ik ben ook terug gelukkig schat."