15-01-10

Dikke sneeuwvlokken dwarrelden naar beneden.

Sindy nestelde zich in mijn armen om even te bekomen van dat spetterende orgasme maar al snel ging ze terug tot de actie over en verslond ze mijn onderlijf zoals alleen zij dat kan. Heerlijk toch, wanneer je door een vrouw wordt "genomen" en verwend terwijl je, op je rug liggende, zelf niks hoeft te doen en kunt genieten van het aanzicht van dat prachtige sexy lichaam en van de vloedgolf van overheerlijke gewaarwordingen die je eigen lichaam overspoelt. Ze likte me overal; eerst plagend over het topje van mijn piemel, dan de binnenkant van mijn billen, de liesstreek, mijn balzak, verder afzakkend naar mijn bilnaad en eindigend bij mijn anus die ze op een onvoorstelbaar zalige manier bewerkte met haar tong en mij het opperste genot bezorgde. Vervolgens wandelde haar likkende tong terug naar boven waar ze opnieuw mijn eikel vond. Deze keer werd haar mond iets gretiger en ze zoog mijn penis zo diep als ze kon naar binnen en begon hem zachtjes af te zuigen zonder haar handen te gebruiken.

Ik kon het echter niet meer verdragen. Ik was ondertussen zó geil geworden dat ik niet langer kon wachten en dringend verlost diende te worden van al die opgehoopte spanningen. "Pijp me schat! Pijp me hard alstublieft!" kreunde ik. Sindy wist ogenblikkelijk wat ik van haar verlangde en ze pakte met haar twee handen de stam van mijn paal stevig vast en bewoog ze op en neer terwijl ze aan mijn eikel bleef zuigen en likken. "Ooooh ja schat, zo ja, ooooohhhhh ... hmmmmmmmmm!" Ik voelde mijn orgasme in sneltreinvaart naderen. Haar ogen bleven gesloten. Trillend keek ik keek haar aan en beelde me in hoe zo dadelijk mijn sperma in haar mond zou spuiten. "Ooooo schat toch, zaaalig, doe zo verder ja, je doet het perfect zo, wat ben jij toch een hemelse vrouw!" En toen ontplofte ík ... Eindelijk was daar die ontlading, letterlijk en figuurlijk, en wat voor één! Seconden aan een stuk voelde ik de samentrekkingen in mijn onderlijf. Er leek maar geen eind aan te komen ... Als een volleerde minnares minderde Sindy geleidelijk de druk op mijn stillaan verslappende penis terwijl ze ondertussen zachtjes aan mijn eikel bleef likken tot heel mijn lichaam volledig tot rust gekomen was ...  

Ik keek naar het raam en zag door het gordijn dikke sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen. "Oei schat, ziet dat sneeuwen!" Toen ik het gordijn wegtrok, zag ik pas echt wat er daar buiten gebeurde: een echte sneeuwstorm en alles zag wit, wel een paar centimeters was er al gevallen! Shit! Omdat we ons onmiddellijk realiseerden dat we niet voor het eerst thuis zouden zijn, kleedden wij ons vlug terug aan en haastten we ons naar buiten. Maar eens buiten, zagen we dat het nog erger was dan we dachten. Er lag ook op de weg een dik pak sneeuw en het verkeer verliep stapvoets. Van zodra wij in de auto stapten, merkten we waarom iedereen zo traag reed, het was echt spiegelglad op de weg! Op de radio waren niets anders dan onheilspellende berichten over het weer en het in het honderd lopende verkeer te horen en ik vreesde het ergste voor ons beiden. Uiteindelijk is het voor mij nog meegevallen; van zodra ik op de autostrade was, vlotte het verkeer redelijk en ik heb over de terugweg niet zoveel langer gedaan dan anders. Sindy had minder geluk: meer dan drie uur heeft ze nodig gehad om thuis te geraken! Bij haar thuis vonden ze het echter niet abnormaal dat ze zo laat thuis kwam omdat ze zogezegd gaan winkelen was. Eind goed, al goed dus.

Commentaren

@Stijn
ja born in the seventies....35 jaar?
Vertegenwoordiger?....euh donker type, houdt van avontuur en afwisseling, heeft stoute dromen die hij af en toe wel eens werkelijkheid ziet worden.

Gepost door: sindy | 15-01-10

Ron,
het moet hemels zijn zo te kunnen klaarkomen

Gepost door: Mark | 15-01-10

Mark,

Heb jij het dan nog nooit zo intens beleefd?
Als Sindy het bij het rechte eind heeft (wat je leeftijd betreft) dan wens ik je deze beleving zeker toe voor je naar de kaap van 5 afstevent.

Gepost door: leeanne | 15-01-10

Een Stijn heb je het ondertussen al warm ;-)

En Sindy, ineens 3 personen je hebt er zoals beloofd serieus over nagedacht. Waarschijnlijk niet slecht als ge ziet welke blunder ik met Mark begaan heb ;-).

En ik zou het ook moeilijk hebben om op internet te zoeken naar een minnaar het lijkt (voor mij dan) makkelijker bij iemand die je ontmoet of al kent. Ik denk dat je je sneller kunt laten gaan dan in een e-mail. Ach ik ben zowiezo al iemand die de eerste stap naar zoiets niet durft te zetten. Toch een beetje preuts dus. Als hij niet zou gereageerd hebben zou ik nog steeds minnaarloos zijn...

Gepost door: Mimi | 15-01-10

Mark, dan moet ge wel uw emailadres geven hé

Gepost door: Ilse | 15-01-10

dan heb ik nog wat tijd leeanne. Vroeger heb ik een liefjegehad en die heeft me gepijpt maar ik ben toen niet klaargekomen. Het is ook al zolang geleden dat ik moelijk het gevoel kan herinneren. Ik was toen ook nog jong. Mijn huidige vrouw heeft me nog nooit gepijpt en ik ben al een tijdje getrouwd.

Gepost door: Mark | 15-01-10

Viola Ilse

Gepost door: Mark | 15-01-10

Awel ik denk dat ook dat Stijn half de dertig is. Maar ik ga eerder gokken op een lichter type. Qua job kan ik het niet goed inschatten.

Mark net boven de veertig, wel een donker type.

En Jaak nog wat ouder, grijzend

't Is maar ne gok natuurlijk

Gepost door: Ilse | 15-01-10

Vrouwen die niet van pijpen houden??? Ik begrijp dat niet. Dat doe je toch vanzelf als je aan het vrijen bent??? Die weten zeker niet hoe fijn het kan zijn!

Zijn er dan echt nog zoveel mensen die niet geleerd hebben hoe ze ten volle van sex kunnne genieten?

Gepost door: Ilse | 15-01-10

ik denk dat het ook met haar opvoeding te maken heeft (heel conservatief)

Gepost door: Mark | 15-01-10

Hey Ilse, ja zelfs Ron twijfelt er soms aan dat een vrouw dit leuk kan vinden :)
Het water komt me al in de mond wanneer ik er nog maar aan denk!
Ik vind het ook gewoon zalig en geniet van elk moment.

Gepost door: sindy | 15-01-10

En wat de beschrijving van de vrouwen betreft....weet ik het eigenlijk niet zo goed.
Van Boostie denk ik dat ze begin dertig is, graag uitgaat en feest. Nieuwe dingen durft uit te proberen...
Donker slank type...
Mimi is iets ouder schat ik en blond....weet niet waarom maar dat past gewoon bij je nickname misschien:)

Gepost door: sindy | 15-01-10

Ilse,

Ik kan zoiets ook maar moeilijk begrijpen.
Volgens mij is pijpen ook een natuurlijke handeling tijdens het vrijen. En als het dan
toch zo niet door sommige vrouwen ervaren wordt, dan kan ik me niet inbeelden dat deze niet curieus zijn of ze hun partner ten volle
genot bezorgen en het hen dus niet vragen.

Mark,
Wat ik me afvraag, kan je zoiets niet met je vrouw bespreken?
Hoe dan ook, niet te lang uitstellen!
Gemiste jaren kan je niet meer inhalen.

Gepost door: leeanne | 15-01-10

er zijn pogingen geweest maar ik weet zeker dat het er niet van zal komen.

Gepost door: mark | 15-01-10

Pijpen is een ware kunst
Pijpen, Blow job, fellatio en zo zullen er nog meer benamingen zijn voor het oraal bevredigen van de man. Pijpen is geen kunstje, maar een ware kunst. Het is niet moeilijk en je kunt het eigenlijk overal doen. Hoe? Lees verder en je wordt vanzelf een oraal expert.

Pijpen moet vooral leuk zijn. Zowel voor de gever als de ontvanger. Pijpen is meer dan een beetje met je mond op en neer gaan. Ben je een beginner, lees dan vooral door. Ben je al een doorgewinterde peniseter, dan leer je misschien nog wat finesses.

Orale seks is al zo oud als de mensheid. In de Kama Sutra komt het al voor. Orale seks is aangenaam en intiem. Tussen de 50% en 80% van de vrouwen bevredigd hun mannelijke partners weleens met de mond. Bij vrouwen onder de 25 ligt dat percentage zelfs op 90%. Tussen de 35% en 65% vindt het prettig om te doen. De rest heeft geen mening of vind het ronduit vies. Het vaakst geven vrouwen aan het prettig te vinden om ‘de touwtjes in handen te hebben’. Het is leuk om te zien hoe je partner ligt te genieten. Uiteraard is het wel een vereiste dat de man en schone penis heeft.

Pijpen als voorspel. Persoonlijk vinden we pijpen een geweldige manier om in de stemming te komen. Als ‘hij’ nog niet hard is, kun je hem plagen met kusjes en kleine likjes. Neem hem helemaal in je mond als ie nog zacht of half hard is en laat hem lekker groeien.

Pijpen kan natuurlijk ook als tussenspel. Waarom zou je alleen pijpen vooraf of als hoofdmaaltijd. Het is ook een prima (wat zeggen we? Geweldig!) middel om het liefdesspel mee te onderbreken. Mocht je hem berijden, stijg dan even af om hem even oraal van dienst te zijn. Als je het goed doet, dan kan het de lust verhogen en de duur van de daad verlengen.

Hou van de pik. Voor de ontvanger is het een extra kick als hij ziet dat jij er helemaal in opgaat. Laat zien dat je zijn lid aanbidt. Maak oogcontact, smul, kreun (de trilling is geweldig), maak waarderende geluidjes (een welgeplaatst “MMMM” doet wonderen), geef complimentjes (“wat is ie hard”) en laat merken dat jij er ook opgewonden van raakt. Maar niet alleen van de pik. De grootste erogene zone van de man is…(tadaa) …zijn huid. Geef kusjes op zijn buik terwijl je jezelf langzaam naar beneden werkt, wrijf over zijn billen, lik zijn tepels, zoen zijn hals, krab zijn rug of benen. Maak hem gek.

Als je zijn penis in je mond laat glijden, zorg er dan alsjeblieft voor dat je niet met je tanden langs zijn eikel schraapt. Dat is pijnlijk (zeker na een paar keer) en hij zal de rest van de week nog met een schrale en geïrriteerde pik rondlopen.

Met of zonder handen. De ene man is de andere niet. Sommige mannen houden ervan als je hem aftrekt terwijl je de eikel in je mond houdt. Op die manier kun je wat meer druk uitoefenen in combinatie met het lekkere warme en natte gevoel van pijpen. Anderen willen juist het liefst dat je je mond gebruikt als een soort surrogaat kutje, waar zijn stijve mannelijkheid in en uit kan glijden. Jij bent niet helderziend, maar als je een beetje op zijn ademhaling en houding let, verraadt dat vast al een boel. Oh ja, en vragen mag natuurlijk ook en kan zelfs spannend zijn.

De beste positie. Aan een zere nek of kramp in je kaken heb je ook niks. Zorg er dus voor dat je in een beetje een lekkere positie zit, ligt of hangt. Kniel voor hem neer als hij staat en, erg geil, hou oogcontact. Of, laat hem zitten en kruip tussen zijn benen (leg eerst een kussentje op de grond). Als je een lui type bent, ga dan liggen en laat hem je in je mond neuken (niet aan te bevelen als hij erg groot geschapen is, tenzij je de kunst van het deepthroaten beheerst). Voor beginners is het handig om juist met je gezicht van de man af te zitten (je hoofd in zijn schoot). Daarmee heb je optimale controle, maar hij kan niet zien wat er gebeurd. De meeste mannen zijn nogal visueel ingesteld en ze houden ervan om te kijken. Oh ja, niet te vergeten: standje 69! Dan krijg je zelf ook nog wat.

Je kunt leuke dingen doen met je mond. Zuigen, likken, kussen, blazen. Een man is geen vrouw en hij houdt van afwisseling. Bouw de spanning op. Harder en sneller is niet altijd beter. Plagen werkt vaak beter dan je sufzuigen. De basistechiek is wanneer je zijn schacht vastpakt en je lippen op en neer beweegt langs zijn eikel. Wissel die basistechniek af met lange halen met je tong, vanaf zijn ballen omhoog of maak cirkeltjes rond zijn eikel.

Hoewel het lijkt alsof je onderdanig bent, zo op je knietjes voor hem op de grond, kun je er van op aan dat de gevende partij de macht heeft. Jij bepaalt wat er gebeurd. Laat hem smeken. Zijn edele delen zijn letterlijk en figuurlijk in jouw handen en tussen jouw kaken. Doe het dus alleen als je elkaar volkomen vertrouwd en bereid bent er helemaal voor te gaan. Als jij denkt aan boodschappenlijstjes of als je maar ligt te wachten tot het klaar is, dan zal het voor beide partijen op een teleurstelling uitlopen.

Deep Throat. Het vergt wat oefening, maar iedereen kan het: de pik helemaal in je mond nemen tot je bovenlip zijn buik raakt. Afhankelijk van het formaat van je partner zal een deel van zijn penis in je keel moeten glijden. De truuk is om je kaak en keel zo goed mogelijk te ontspannen. Anders ga je geheid kokhalzen, of erger. Deep throaten is bijzonder spectaculair, maar een geweldige pijpbeurt is er niet van afhankelijk.

Maak het nog leuker. Hoewel wij er van overtuigd zijn dat gepijpt worden al een feestje op zichzelf is, kunnen wij ons voorstellen dat het allemaal nog wat gezelliger is als je cadeautjes meeneemt. Denk is aan eetbare oliën, een vibrator, handboeien, sappig en zacht fruit, honing, slagroom, noem maar op.

Het finale vuurwerk. Er zijn twee soorten vrouwen. Zij die slikken en zij die spugen. De keuze is aan jou. De hoeveelheid en smaak van zijn sperma is afhankelijk van zijn (eet)gewoontes en gezondheid. De smaak van rokende vleeseter zal anders zijn dan van een niet-rokende vegetariër. Gemiddeld genomen zal je niet meer dan een theelepeltje sperma binnenkrijgen. Vind je slikken toch niet zo’n smakelijk idee, denk dan eens aan de volgende alternatieven: Spuug het in een doekje of tissue (dat je vooraf al strategisch had klaargelegd), of zodra hij zijn climax nadert laat je hem ergens anders spuiten (op je gezicht, borsten, zijn buik). Heb je een condoom gebruikt, dan hoef je geen keuze te maken, natuurlijk

Gepost door: iemand | 15-01-10

Amaai... Ze zijn hier productief geweest deze namiddag zeg! Veel leesvoer.

Ik dacht eens te komen kijken naar hoe Sindy ons probeert in te schatten, maar er is zo te zien een nieuw onderwerp bij gekomen :-)

Nu nog iemand (Iemand?) die de kunst van het beffen in de kijker zet. Persoonlijk vind ik dat eigenlijk wel leuker dan pijpen (allez, als man : gepijpt worden, om geen misverstanden te creëren) omdat je je dan als man volledig kan concentreren op het genot van je schatje, zonder dat het eigen gevoel voor afleiding zorgt. En ja, twee vrouwen geven mij hierin gelijk. (lol)

Maar ik ga er van uit dat ik altijd nog wel iets kan bijleren.

Gepost door: jaak | 15-01-10

Nu dan toch gauw een antwoordje aan Sindy en ook aan Ilse, die een gokje in mijn richting waagden.

Qua leeftijd zitten jullie vrij goed. Dat was eigenlijk niet écht moeilijk he, want in mijn reacties schreef ik al een paar keer dat mijn beide relaties al jaren meegaan. Daarom voel ik me trouwens ook een beetje ‘vrij’ op deze blog om ongedwongen te schrijven, want de lezeresjes gaan niet direct de indruk krijgen dat ik op jacht ben. Een man waarbij men een paar jaren geleden de 4 uitgegomd heeft, wordt door dertigers en prille veertigers (ik schat de meeste medebloggers in die categorie) immers in één adem genoemd met een schrijfmachine, een zwart/wit televisie en de doos oude kranten op zolder. En de Jaak heeft wel nog veel fantasie hoor, en hij vermoedt dat er achter een aantal namen op de blog bijzonder interessante mensen schuil gaan, maar hij is tevens erg realistisch :-).

Grijzend, zegt Ilse… tja, dat zou leuk zijn. Zwart verliest inderdaad de strijd tegen grijs, maar de middenberm van mijn hoofd volgt al geruime tijd de mode van de hedendaagse kutjes :-) O ja, Ilse, ik hoop dat je echt ‘grijzend’ bedoelde, en dat je geen ‘n’ vergeten te typen bent :-)

Sindy gokt op een zelfstandige. Niet helemaal juist, niet helemaal fout, zolang je met ‘zelfstandige’ niet een bakker/beenhouwer/loodgieter enz. bedoelt. Iets compleet anders. Maar mijn beroepsbezigheden kan je echt niet raden hoor. Dat is een heel ingewikkelde combinatie.

Een levensgenieter? Ja zeg Sindy, wat wil je, in mijn situatie ? (lol) Maar dat van die kinderen die het huis uit zijn, dat klopt niet. Beetje laat begonnen he. Ik wist toen al dat mannen geen twee dingen tegelijkertijd kunnen, dus studeren en kindjes maken, dat zag ik tegelijkertijd niet zitten. Maar gelukkig, jonge kinderen houden je jong… zegt men (tegen oudere mensen) :-) Vandaar dat grijzende haar he, dat is erfelijk. Je krijgt het van je kinderen. Levensgrijsheid (bedankt Sindy om het levenswijsheid te willen noemen, je bent een schat, zo tactvol) (lol).

Nu zijn we natuurlijk met zijn allen nieuwsgierig om te lezen wat er van de andere gokjes klopt!

Gepost door: jaak | 15-01-10

Zeg Mark, jij bent hier op mijn blog, die soms meer op een datingsite lijkt, nogal eens met je gat in de boter gevallen hé! Al die vrouwen die met je willen afspreken ... eerst An, dan Anne (waar zit die trouwens) en nu Ilse ... Ik heb indertijd veel meer moeite moeten doen om een vrouw te versieren hoor! :-) Maar vergis je niet, ik gun het je hoor. Ik ga er geen geld voor vragen ;-) maar ik zou wel graag hebben dat je verslag uitbrengt hè!

P.S. Jullie mogen daten zoveel jullie willen maar ik ben niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen en het is volledig op eigen risico hé! ;-)

Gepost door: Ron | 15-01-10

en ik maar proberen maar niks haha

Gepost door: boostie | 16-01-10

Die jonge hengsten van tegenwoordig, da's niet meer wat het geweest is, he Boostie. Ze durven gewoon niets meer vragen! En dat noemt zich dan minnaars! (lol)

Gepost door: jaak | 16-01-10

Ok, en dan nu de vrouwen

Boostie, begin de dertig, schouderlang blond of ros haar, niet te slank, maar de juiste rondingen op de juiste plaatsen

Mimi, begin de veertig, kort donker haar, klein en slank

Leaane, groot, eerder slank, lang blond haar

Dames, vergeef het me als ik er totaal naast zit hé! Dit is eigenlijk onbegonnen werk.

Gepost door: Ilse | 16-01-10

Jaak, heeft gelijk! We gaan dat jagen hier aan de mannen overlaten! Het klinkt misschien ouderwets, maar ook de vrouwen van tegenwoordig worden nog graag het hof gemaakt. Dus mannen aan jullie om de eerste stap te zetten!

Fien, heb je iemand in je omgeving bij wie je terecht kan met je verhaal? Want uit ervaring weet ik dat het heel wat waard is als je bij iemand je hart kan luchten. Stuur me gerust een mailtje als je alles van je af wil schrijven en op zoek bent naar een luisterend oor!

Gepost door: Ilse | 16-01-10

Ron,

Mark heeft toch ook nog die 's met vijf puntjes' gehad als ik het me goed herinner!
Ja, je blog krijgt inderdaad veel van een datingsite. Misschien kan je binnen een paar jaar iedereen eens samenroepen om te kijken wat dat allemaal geworden is!

Gepost door: Ilse | 16-01-10

Iemand, bedankt voor je bijdrage hoor! Sindy en ook ikzelf krijgen al water in haar mond als we nog maar aan pijpen denken. Wat doe je ons aan!

En Stijn en Mark zullen het ook wel weer warm krijgen!

Gepost door: Ilse | 16-01-10

Ilse,

Ik heb mijn vriend leren kennen via het net. Omdat ik me toch schuldig voelde over mijn vorige affaire ging ik op zoek naar gelijkgestemde zielen. Zo ben ik op deze blog gekomen en heb ik dus ook enkele andere forums gevolgd (waarschijnlijk heel herkenbaar voor velen hier). Zo kwam ik in contact met mijn huidige vriend. In eerste instantie stond ik er wat weigerachtig tegenover. Ik had toch wat schrik en vertrouwde het niet helemaal. Maar gaandeweg groeide mijn vertrouwen en werd echt wel duidelijk dat we op dezelfde golflengte zitten.

We hebben wel duidelijk van tevoren besproken hoe we zo'n nevenrelatie zagen. Voor mij moest het gewoon een aanvulling zijn op mijn huwelijk. Ik was echt niet op zoek naar iemand die mijn man kon vervangen, maar naar iemand die me de dingen die ik thuis miste kon geven. Heel cru gezegd, ben ik er zelfs zeker van dat dergelijke tweede relatie mijn huwelijk gered heeft. Dat klinkt waarschijnlijk vergezocht en als goedpraterij, maar dat is het niet. Doordat ik nu alles heb wat ik wil, ben ik veel gelukkiger en daardoor heb ik veel meer kracht om de mensen rondom mij ook gelukkiger te maken. Het geeft me ontzettend veel energie!

Als er iemand op je oproepje reageert, mail dan wat heen en weer en maak vanaf het begin duidelijk wat je juist zoekt, wat wel kan en wat niet. En gaandeweg merken jullie dan wel of je op dezelfde golflengte zitten en dezelfde verwachtingen hebben. De rest volgt dan wel vanzelf!

Geloof me het laat je weer voelen dat je nog leeft en meetelt! Geniet ervan!

En ik heb ook nog wel een vraagje voor de lezers hier. Wat is voor jullie de meerwaarde van jullie nevenaffaire? Wat hebben jullie daar gevonden dat het voor jullie zo aantrekkelijk maakt.
En degene die denken of dromen van een tweede relatie, wat hopen jullie daar te vinden? Ik denk dat velen die dit nooit hebben meegemaakt ervan uitgaan dat wij allemaal zieke geesten zijn die enkel uit zijn op sex en spanning, maar neem van mij aan dat dat verre van de waarheid is. In mijn geval was ik vooral op zoek naar een beste kameraad, iemand bij wie ik met alles terecht kon en die me kon begrijpen. Iemand om leuke dingen mee te doen die mijn man toch niet interesseren, iemand om mee te flirten en te lachen. Die geweldige sex is natuurlijk wel mooi meegenomen :-)

Gepost door: Isabelle | 16-01-10

Nee Jaak in bedoelde helemaal geen beenhouwer....alhoewel je wel van lekker vlees houdt waarschijnlijk:)
Nee, ik dacht eerder een zakenman of zoiets die veel tijd op zijn bureau doorbrengt en tijd heeft om zo'n intrigerende verhalen te schrijven.
prettig weekend trouwens:)

Gepost door: Sindy | 16-01-10

Hoi Hoi,

inderdaad, net zoals Jaak vindt mijn minnaar het heerlijk om mij te verwennen, te beffen,te experimenteren met allerhande sexspeeltjes....hij is daar echt super in.
Maar ik hou er ook erg van om hem te pijpen en oraal te verwennen.
Welke man vindt dit niet heerlijk?
Toch vindt hij het allerleukst mij te zien krullen van genot.
Weet je wat wij ook heerlijk vinden? Praten over sex, wat we leuk vinden, wat niet, wat we nog willen experimenteren....wat beter kan...
Dat vind ik erg belangerijk in een goede sexuele relatie, vertellen aan elkaar wat je wilt (of niet wilt). Zeker bij een langdurige relatie is dit van groot belang, Creatief blijven, steeds weer ontdekken we nieuwe dingen en er zit na al die jaren groei en verandering in onze vrijpartijen. Toch super dat je dit kan meemaken?


Gepost door: Suzy | 16-01-10

@iemand,
prima handleiding hoor, mijn apetijt is weer toppie:)

Gepost door: Sindy | 16-01-10

Mailen mag he, ik bijt nie hoor ;-). Alleen als je 't lief vraagt.
Maar inderdaad, de man mag zeker wat moeite doen. Ben ik dus bij deze ook van plan ;-)
@Sindy: je zit aardig in de buurt :-) Ilse ook trouwens. Ben geen vertegenwoordiger.
En oh ja, tuurlijk krijg ik het warm. Leuk verhaaltje weer van Ron, en al die vrouwen die het uitschreeuwen dat ze pijpen zo lekker vinden... je zou voor minder een temperatuurstijging gewaar worden... Orale seks is zo zalig, in beide richtingen :-). Ik sluit me aan bij Jaak: niks fijners dan alles doen om een vrouw heerlijk te doen genieten, and again... and again... :-)

Gepost door: Stijn | 16-01-10

Nu krijgt zelfs Jaak het warm... Zoveel gelijkgestemde zielen, en ik, ik dacht al jaren dat ik afwijkend gedrag vertoonde (lol).

Suzy, Stijn : jullie hebben gelijk. Een vrouw zien genieten is leuk. Ik lieg echt niet als ik zeg dat ik zelf niet zou kunnen of durven tonen dat ik iets leuk vind, als ik niet eerst voor genot bij mijn partner gezorgd zou hebben. Geen snelle bevrediging voor mij, dat is niet mijn ding.

Isabelle : wat jij schrijft zou ik zelf kunnen geschreven hebben. Ik ondervind van mijn tweede relatie alleen maar positieve energie. Dat maakt ook mijn hoofdrelatie goed, en zoals je schrijft, de mensen om je heen zien je ook liever in goede stemming dan depri. Ik kan er overigens heel goed inkomen dat jij stelt dat je nevenrelatie jouw huwelijk gered heeft. Ik ben ondertussen, studententijd inbegrepen, zo'n dertig jaar met mijn vrouw en ik twijfel er helemaal niet aan : de relatie met mijn minnares is een belangrijke pijler geweest om dit mogelijk te maken. Als er soms eens een dip opduikt, ga je automatisch bij die andere steun halen, en dan zie je veel gemakkelijker in dat de affectie die je dààr geeft, thuis ook wonderen kan doen. Echt : ook niet om mezelf goed te praten hoor!

Sindy : het kost me inderdaad een beetje tijd om reacties te schrijven. Maar als enkele mensen er hier misschien iets aan hebben, al was het maar een heel klein beetje, dan is die tijd toch goed besteed, vind ik. Ik heb overigens een steeds wisselend werkrooster hoor. Soms tijd, soms helemaal niet. En ik slaap weinig, dat helpt ook :-) Ik vind het trouwens stiekem prettig om je te kittelen bij jouw poging om 'mij te raden' : zakenman zit er inderdaad weer voor een (klein) stukje in, maar ik ben nog actief in een paar andere sectoren. Eentje kan je gewoon niet raden... spannend he?

Overigens ook een prettig weekend, aan allen hier.

Gepost door: jaak | 16-01-10

pfffffff Jaak nu maak je mij wel echt nieuwsgierig hoor:)
En je weet misschien dat je aan een vrouw maar moet zeggen dat ze iets niet kan(hier raden) en ze doet al het mogelijke om het tegendeel te bewijzen:)
Je blijft een mysterieus man die iemand idd weet te prikkelen.

Gepost door: sindy | 16-01-10

Sindy, je hebt alweer iets juist. Ik prikkel. Vooral rond mijn mond :-)

Gepost door: jaak | 16-01-10

Recordpoging pijpen vroegtijdig afgeblazen
Geplaatst in Columns door ingrid op 31 mei, 2009 - 08:31

Dat er vreemde recordpogingen bestaan is algemeen bekend maar deze slaat wel alles. De 21-jarige pornoster Cora ging als promotie voor haar nieuwe pornofilm de uitdaging aan om 200 mannen naar een hoogtepunt te brengen door ze oraal te bevredigen.Helaas is de recordpoging mislukt. Bij de 75e blow job moest ze wegens ademhalingsproblemen stoppen. Ze werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 125 mannen hadden dus pech. Je zal maar man 76 zijn, ben je bijna aan de beurt, verslikt mevrouw zich in de vorige.

200 mannen oraal bevredigen, ga er maar aanstaan. De mannen moesten hun geslacht door het zogenaamd “glory hole”, een gat in de muur, steken en Cora zat aan de andere kant klaar om de heren oraal te verwennen. Ik kan me er niets bij voorstellen en vind het nogal ranzig. Ik snap Cora niet, waar je zin in hebt. Ik snap de mannen ook niet. In de rij om je zaakje door een gat te steken….en dan maar hopen dat het wel echt Cora is aan de andere kant van de muur. De poging is gestrand bij 75 mannen in 50 minuten, ook nog een hele prestatie. Ik ben inmiddels ook wel benieuwd wie het huidige record dan op zijn naam heeft staan en hoeveel dat er zijn geweest. Nou ja, Cora, blijven oefenen, misschien neemt je uithoudingsvermogen dan wel toe. Oh ja, en door je neus blijven ademen!

Gepost door: iemand | 16-01-10

Jaak, je hebt een snor!!!!!!!!!!!!!
Amai dat moet nogal kriebelen:)

Gepost door: sindy | 16-01-10

@iemand

Ik mag er niet aan denken. Nu stel ik me plots toch wel heel erge dingen voor bij dat pijpen. Heb nu even geen goesting! :-)

Gepost door: Ilse | 16-01-10

Jaak, je hebt een snor!!!!!!!!!!!!!
Amai dat moet nogal kriebelen:)

Gepost door: sindy | 16-01-10

Jakkes, die gloryhole toestanden... niet aan mij besteed. Zien wat een vrouw met je doet, en niet alleen voelen, is toch veel leuker :-)

Gepost door: Stijn | 16-01-10

boostie zit op haar ' ik sta op ontploffen and seed some right now' periode , hoelang ik het nog ga volhouden weet ik ni ppfffffff

Gepost door: boostie | 16-01-10

Zal ik eens raden : Boostie staat op ontploffen, en ze heeft een lontje nodig?? (lol)

Gepost door: jaak | 16-01-10

Boostie heeft een lekkere... boost nodig :-)))

Gepost door: Stijn | 16-01-10

Een geval van hoge nood bij Boostie dus.

Nu mijn vraag : stel dat ik Boostie ter hulp snel, mag ik dan als prioritair hulpverstrekker een blauw zwaailicht aan mijn voertuig bevestigen ?
En doe ik het geluid na van een politiesirene (ik ga schieten) of van de brandweer (ik ga spuiten) ???
(lol)

Gepost door: jaak | 16-01-10

Mijnheer de politieagent , ik ben een stout meisje geweest ga je nu schieten en Mijnheer de brandweerman , ik sta in vuur en vlam en moet dringen geblusd worden.
Awel Jaak op dit moment zou ik zelfs rollenspel super vinden, ik onderdanig(wat ik totaal ni ben) en dan een man in uniform die mij eens goed de les leest. Wil zelfs vastgebonden worden en geblindoekt , mijn lichaam geprikkeld door ijsblokjes en kaarsvet. Meerdere handen die mijn lichaam liefkozen en mijn borsten beroeren, mijn onderlichaam word gestreeld , gelikt, mijn kutje word ingesmeerd met munthoudend glijmiddel zodat de tintelingen mijn klitje nog eens zo hard doen zwellen , mijn goesting om goe hard geneukt te worden neemt alleen maar toe, voel een pik tegen mijnmond drukken en zacht dikke lippen mijn kutje bespelen , en nu ga ik stoppen want mijn stoppen gaan zo doorslaan , groetjes en iedereen een heet weekendxx

Gepost door: boostie | 16-01-10

Jamaar Boostie, als je zoveel ingrediënten in het spel wil betrekken, mag je niet versteld staan dat er niemand opdaagt he. De mensen hebben dat op 't weekend niet allemaal in hun kast staan hoor (lol)

Gepost door: jaak | 16-01-10

als ik nu sebiet , een paar pintjes drink, en ga de wodca-akties opzoeken , heb ik al uniform, als ik dorrrij schieten ze misschien, als ze me dan pakken krijg ik handboeien om en vlieg ik in de bak , steek daar een vuurtje aan heb ik in een keer mijn brandweerman, word in toom gehouden door de agent(ik onderdanig). Alles tegelijk, vastgebonden, uniform ,veel handen, onderdanigheid, dedju , heb echt wel zin.
Ben toch al maar begonnen met een pintje.....

Gepost door: boostie | 16-01-10

Verdorie Boostie, ik dacht dat ik veel fantasie had, maar hier kan ik niet aan tippen hoor! Schol, en maak er toch maar een prettige avond van.

Gepost door: jaak | 16-01-10

@Sindy,
ik vind je een super 'madam'.
Je geniet van je relatie met Ron, maar toont ook respect voor zijn vrouw en voor jouw man.
( jullie gezinnen)

@Ron,
enkele weken geleden heb ik jouw blog ontdekt. Stukje bij beetje ben ik beginnen lezen (drukke job, druk gezin).
Ik kan alleen maar respect opbrengen over de manier waarop jij jouw relatie met Sindy beschrijft. En dit week na week, maand na maand.

@Jaak,
ik heb je gevraagd mij te vertellen over de intimiteit betreffende jouw minnares en je vrouw.
Bedankt voor je reaktie, ik heb er veel uit geleerd.

Gepost door: Suzy | 16-01-10

Jaak, pas op want dat ondeugend meisje meent alles wat ze schrijft hè! :-)

Gepost door: Ron | 17-01-10

Suzy,
bedankt voor je complimenten. Sindy is inderdaad een super-madam en ik denk dat ik weet waarom je bewust "madam" zegt en dat is ook effectief zo.
Ik heb inderdaad al ontzettend veel tijd in deze blog gestoken maar wat wil je, ik zou zo graag met haar pronken in het gewone leven maar omdat dat (nog) niet mogelijk is, is deze blog een soort van surrogaat om het wel te doen hé.
Groetjes, Ron

Gepost door: Ron | 17-01-10

Ilse,

Het lange haar is zeer goed geraden.
De andere gissingen zijn tegengestelden of toch
op zijn minst te nuanceren.
Hoewel ik me bij bepaalde namen ook een bepaald beeld vorm ga ik mijn gok toch niet wagen.
Al was het maar om het mysterieuze op peil te houden. :)

Isabelle,

Mijn antwoord op uw vraag zou een heel lang verhaal kunnen worden doch hoop ik dat onderstaande verklaring volstaat. Mijn nevenrelatie is vooral een thuiskomen van een deel van mijn persoonlijkheid die ik bij mijn man niet of toch moeilijk kan ontplooien. Je zou het dan eerder als een aanvulling kunnen zien, maar zo voel ik het absoluut niet aan. Het is eerder een verrijking, een extra dimensie in mijn leven. Toch kan het me bij momenten compleet uit mijn evenwicht brengen, juist omdat het zo moeilijk verklaarbaar is(in deze maatschappij)dat het zo perfect kan aanvoelen.
Omdat ik met dat gevoel nergens terecht kan kom ik hier dan dikwijls mijn batterijen weer opladen en met succes! Hierbij dan ook mijn
dank aan jullie, nobele onbekenden!
Onbekend in zien, maar gekend en herkend in
de gevoelens die zo'n nevenrelatie met zich meebrengen.

Nog een fijne zondag, mensen.

Gepost door: leeanne | 17-01-10

glaasje op ( ja al zo vroeg), en nu wil ik rijden (of bereden worden ), yeah

Gepost door: boostie | 17-01-10

@Leanne,
ik kan mij perfect vinden in jouw stelling dat mijn 'nevenrelatie' zoals jij het noemt een soort thuiskomen is van mijn en jouw persoonlijkheid.
Ik heb pas sinds ik Ron heb leren kennen het gevoel dat ik mezelf kan zijn. We kunnen alles bespreken met elkaar zonder taboes, iets wat met mijn man ondenkbaar is. Ik heb ook leren genieten van mijn eigen lichaam en leren zeggen wat ik leuk vind. Tijdens het vrijen praten wij eigenlijk wel veel met elkaar:) ongeremd en zonder scrupules. Mijn man Eric is eerder een heel stille persoonlijkheid die zelden zijn gevoelens laat zien en laat dit nu juist datgene zijn wat mij aantrekt bij Ron.
Ik ben een heel sociaal iemand die graag lacht, onnozel doet af en toe, ....maar ook heel diepe gesprekken wil voeren over gevoelens, het leven,...
Dit kan ik totaal niet kwijt bij mijn man en daarom ook dat ik het gevoel heb dat ik mezelf niet kan zijn binnen mijn huwelijk.

Gepost door: sindy | 17-01-10

Ik herken toch bij verschillende reacties veel gelijklopende lijnen. Dat is juist het mooie aan deze blog. Je leest enerzijds leuke gekruide verhalen, maar anderzijds is er ook voldoende ruimte voor die bezinningen, waardoor je als mens inziet dat je niet alleen staat met je gedachten, en dat je misschien zelfs eerder de regel bent dan de uitzondering, zoals de maatschappij ons meestal wil laten geloven.

Gepost door: jaak | 17-01-10

Weer heel wat aangename lectuur en sommige zijn echt wel in weekend stemming. En Boostie zo snel als anne kan wordt er een fotootje gemaakt

Gepost door: Mark | 18-01-10

Hoi Ilse,

goed geprobeerd maar ik vrees dat Sindy veel dichter in de buurt zit met haar beschrijving van mij.
Ik hou zelf ook van een man te pijpen maar om 1 of andere reden heb ik minder moeite om dit bij mijn minnaar te doen dan bij mijn man.
En ik heb hier eigenlijk ook niet echt een reden voor?? Zelf plaag ik graag en wordt ik ook graag geplaagd. Daarmee wil ik zeggen iemand brengen tot het randje van een orgasme maar net niet snap je? Ik vind het toch zo leuk om de mannen dan te zien smeken... ;-)

Gepost door: Mimi | 18-01-10

Zalig hé Mimi om zo de touwtjes wat in handen te hebben :)
Ik vind dan ook oogcontact heel belangrijk, af en toe eens kijken hoe graag hij het wel heeft!
Dus wat betreft dat verhaaltje van 'iemand' nee hoor bedankt! Zou zoals Ilse ff geen goesting meer hebben.

Gepost door: sindy | 18-01-10

Nee zoals het artikel van iemand hoeft het voor mij ook niet. Ik wil ook kunnen zien of hij het zalig vindt of niet.
Plus het enige dat Cora ziet is het "lid" wie weet wat er achter die glory hole staat.
En om het dan weer komisch te bekijken zie dat dat gat te klein is en je krijgt het "lid" er niet meer uit :-))))))))

Gepost door: Mimi | 18-01-10

Hé, maar daar wil ik dan weer net wel naar gaan kijken. Ik zie daar al zo honderd mannen op een rij staan allemaal druipend van de vloeibare zeep omdat ze vast zitten. En mannen kennende... gaat dat daar nogal een gejammer geven!!! Nog kandidaten om mee te gaan kijken??? Maar voor dat pijpen gebruiken we dan wel een schaap ofzo! Oei straks krijgen we nog problemen met GAIA!

Gepost door: Ilse | 18-01-10

LOL - wat zien wij die mannen graag afzien ;-)
Ik doe mee :-)))

Gepost door: Mimi | 18-01-10

@Ilse
Met mijn verhaal ivm mijn huwelijk kan ik wel bij iemand terecht, dat ik er een minnaar op nahou is moeilijker. Toch heb ik 2 vriendinnen waarbij ik terecht kan met mijn volledige verhaal.
Ik lees deze blog nu al een tijdje maar had nog nooit gereageerd, ik had moeilijk en kon niet direct bij iemand terecht en schreef het daarom neer. Dan je om een luisterend oor te willen zijn. Het doet echt goed te weten dat er begrip is, dat je weet dat er wel mensen zijn waarbij je terecht kunt.

@allen
Ikzelf vind pijpen zalig, hoe mijn minnaar erop reageert, gewoon prachtig. En eigenlijk de "macht", de controle die je dan hebt over iemand anders lichaam geeft het een extra tintje. Het windt mij zeker op.

Gepost door: fien | 18-01-10

Fien, het doet zeker deugd te weten dat er mensen zijn die je begrijpen en vaak in dezelfde situatie zitten. Je bent echt niet de enige. Dat is het voordeel van internet, je vindt er veel sneller gelijkgestemde zielen en kan je verhaal kwijt zonder dat je met de vinger gewezen wordt en zonder dat iemand hoeft te weten wie je bent!

En inderdaad pijpen geeft je macht, maar is vooral gewoon genieten! Een belangrijk onderdeel van een stomende vrijpartij. Als je zoals sommigen vies bent van orale sex, dan zal je je nooit helemaal kunnen laten gaan. Dat is iets dat ik nooit zal verstaan, hoe kan je nu een afkeer hebben van de man waar je verliefd op bent???

Gepost door: Ilse | 18-01-10

En deze man houdt er natuurlijk van gepijpt te worden, geeft zich met alle plezier over aan de controle, aan de macht die een vrouw over hem heeft, vindt het super dat ze in z'n ogen kijkt om te checken hoe hij geniet, en wil gerust een hele tijd op dat randje van een orgasme balanceren!
Voila, ik heb gesproken ;-)

Goed gezegd Jaak, heel fijn deze blog, net omwille van de combinatie van pittige verhaaltjes, en het tegenkomen van gelijkgestemden ;-)

Gepost door: Stijn | 18-01-10

Wanneer gaat één van de mannen hier zich nu eens wagen aan een uitlegje over de kunst van het beffen??? Want wij vrouwen blijven hier wel een beetje op onze honger zitten hoor!

Gepost door: Ilse | 18-01-10

Wil er mij best wel eens aan wagen :-). Maar nu bedtijd!

Gepost door: Stijn | 18-01-10

Ja Ilse, ik wil wel eens nsdenken over hoe ik het zou kunnen uitleggen, maar beffen is zoals schaatsen, skien en fietsen : je kan dat wel opschrijven, maar je leert het pas echt door het te doen, en dat is meestal met vallen en opstaan. :-)

Een hint : bovenstaande sporten leer je best al op jonge leeftijd :-)

Volgens mij is het heel simpel : let op de reacties van je partner, doe eerst net niet wat ze leuk vindt, dan bijna net wel en dan nog een beetje meer bijna net wel (lol). Laat ze ook maar eens smeken, zoals ik een beetje eerder hier kon lezen :-)

En laat dan maar eens zien dat je een echte man bent he : die voelt gewoon aan wanneer HET moment aangebroken is om haar te verlossen. Enne, mannen : niet alleen op dat ene plekje concentreren he. Aan elke vrouw zitten knuffelplekjes waar ze knotsenbol van worden :-)

Kalm beginnen. Als je gaat eten, begin je ook niet met de hoofdschotel. Btw : vergeet na de hoofdschotel haar dessert niet, en de koffie en het koekje :-)
Gepost door: jaak | 19-01-10

mmmmmmmm Jaak om honger van te krijgen van jouwbeschrijving!
En idd ben nogal een zoetebekje dus altijd wel een dessertje voor mij :)

Gepost door: sindy | 19-01-10

En nu zijn Sindy en Ron gezellig samen aan het winkelen, liefde is mooi!

Gepost door: Mark | 19-01-10

awel ik ben niemand tegengekomen!!!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: sindy | 19-01-10

Ik wou eerst nog afkomen met een krant in mijn knoopsgat en een witte roos onder mijn arm, maar toen zei mijn vrouw dat het omgekeerd moest, en we zijn daar zolang blijven over zeveren, dat het uiteindelijk te laat was :-)

Gepost door: jaak | 19-01-10

En ik maar extra uitkijken naar 'de man met de snor':)

Gepost door: sindy | 19-01-10

Jaak, zo krijg je die fanclub bij elkaar hé. Een mysterieuze man met humor!

Gepost door: Ilse | 19-01-10

Hoi hoi,

vanmiddag een SUPER middagje met mijn schatje gehad (neen,ik ben niet gaan shoppen).
We hebben de kunst van het ' beffen ' beoefend in al zijn facetten.
En ik kan jullie wel vertellen: dat zijn er heel wat!!
Zacht, hard, draaiend, zuigend, knabbelend, staand, zittend, liggend,..... je kan het zo leuk niet bedenken of we hebben het uitgeprobeerd. Volgens mij heeft mijn schat er zijn 'Master' diploma in behaald. Ik ben volledig voldaan, heb energie voor tien en voel me super! Een aanrader voor de winterdepressies!
Gepost door: Suzy | 19-01-10

Hoi hoi,

fantastisch leuk ' pijp' liedje vind ik dit.
Katinka Polderman op haar best.
Veel luistergenot.

http://www.youtube.com/watch?v=YYFaV6N5X7g

Gepost door: Suzy | 19-01-10

Sorry voor die fanclub, maar Wijnegem is om centjes uit te geven en ik moest ze eerst nog ergens anders gaan verdienen :-)

Ik had dat nochtans wel eens willen meemaken als ik inderdaad een fanclub zou hebben. Ik droom al : blote buiken signeren en zo ...

Gepost door: jaak | 19-01-10

Sindy,

Ik denk dat Jaak je op 't verkeerde been gezet heeft om hem te kunnen, of beter niet, te kunnen terug vinden. Volgens mij heeft hij niet enkel een lipbegroeiing. Ik zou dus eerder uitkijken naar een baardemans dan naar een snorremans mocht ik naar hem op zoek gaan.

Gepost door: leeanne | 20-01-10

Ik heb geen begroeiing, iemand mij gezien? Nee? ik was er niet ook niet!

Gepost door: Mark | 20-01-10

En Ron en Sindy, goed gewinkeld?

Gepost door: Mark | 20-01-10

Ik denk dat we te hard gewinkeld hebben want Sindy is er ziek van geworden. Ze ligt nu in bed.

Gepost door: Ron | 20-01-10

Hallo allemaal, Ron, leuk dat je me gemist had.

Ik wil hier mijn laatste update vertellen, zware tijd gehad.

Ik heb inmiddels mijn minnaar nog steeds erg graag, te graag zelfs, ben in die val gelopen, die verliefd zijn heet. Moeilijk, onze afspraak destijds was als iemand te dicht bij kwam we zouden stoppen. Omdat ik dat wist heb ik lang niks gezegd totdat ik merkte dat hij met andere dames contact zocht. Een helse tijd toen, uitzoeken hoe ver hij zou gaan, en dat was heel ver. Onder een andere naam had ik hem zo, en toen ik hem hiermee confronteerde loog hij het gewoon af, draaide het om en wilde wel eens weten wat ik dee. Ik zou een ander zoeken, en hij was gewoon “aan het geilen”. Toen heb ik willen stoppen met hem, heb er uit gegooid wat mijn gevoel was in de hoop dat hij die afspraak zou nakomen. Zo stom, herrie, en niet kunnen stoppen. Ik weet, hij zal nooit van mij zijn, heb ik ook geen hoop op, weet mijn plaats.
Daarmee kon hij leven, en we zien elkaar dus nog steeds.

Een andere afspraak was, ik , en hij ook, nemen er geen andere bij, zijn angst om iets op te lopen. Kon ik mee leven, sterker nog, ik had een vriend, eindje verder, waar ik mee gestopt ben. Hij heeft nog een minnares, en niet gestopt. Ik weet daar van, en moet het nemen.

En daar wringt nu de schoen, ik wil dit niet meer, kan er niet vanaf, en weet me geen raad meer. Hij heeft zijn vrouw, en twee vrouwen die er voor hem zijn. Ik heb geen idee wie die ander is, en met wie zij het doet. Volgens hem met niemand, maar ik vertrouw daar niet op. Wij gebruiken niks, zou veilig moeten zijn, maar ik wil hem niet meer delen met een andere vrouw. Zijn vrouw hoort bij hem, geen probleem.

Nu zit ik dus hier, verliefd op een foute man, die vreselijk lekker neukt, we passen, en mijn verstand luistert niet meer. Ik weet, ik zou voor me zelf moeten kiezen, ik heb hem dat ook gezegd, en toch blijven we elkaar zien, vaak 2/3 keer in de week.

Ik wil geen advies, krijg vast iedereen over me heen, maar ik wilde het kwijt.

Een minnares die verliefd is, zo STOM !

Gepost door: Anne | 20-01-10

Heb je een mailtje gestuurd Anne:)

Gepost door: sindy | 20-01-10

Dag Anne,

Hier is de eerste kritiek al sè ;-)
Nee, nee, grapje, wie ben ik om daar kritiek op te geven hé!
Ik ben blij dat ik terug iets van je hoor Anne en om eerlijk te zijn vermoedde ik wel dat er dingen in die aard aan het gebeuren waren. Ik heb daar een neus voor hè ;-)
Wat er allemaal is gebeurd, kan ik zó goed begrijpen en ik voel met je mee. Ik vrees ervoor dat velen die deze blog lezen hetzelfde lot zijn beschoren (maar het misschien nog niet weten) of het alleszins in de toekomst nog zullen meemaken.
Ik denk dat dit het zwaard van Damocles is, dat bij iedere "schuinmarcheerder" boven zijn of haar hoofd hangt, gewoonweg omdat elke "vreemdganger" in principe een geil wezen is.

Groetjes,
Ron

Gepost door: Ron | 20-01-10

hey, ik be ook blij terug iets van je te horen al is je verhaal niet zo positief. Iemand die je graag ziet en niet voorjezelf kunt houden, het is van alle tijden. Het zou al veel verschil maken mocht je gewoon eerlijk t.o.v. elkaar kunnen zijn

Gepost door: Mark | 20-01-10

Ron, wat bedoel je dan met dat zwaard van Damocles dat boven ons hoofd hangt? Dat we hopeloos verliefd worden ofdat onze schuinmarcheerder elders ook nog eens gaat schuin marcheren?
Het eerste is hier ook reeds gebeurd maar het tweede hoop ik dat dit alleszins nooit voorvalt. Het kan naïef klinken maar ik geloof daarin :-)

Gepost door: Sheila | 20-01-10

Wel Sheila, nu verbaas je me toch. Ik dacht dat jij minder naïef was ;-). Ik bedoelde inderdaad het tweede. En ik denk zelfs dat het nog erger kan: er méér dan twee minnaressen of minnaars op nahouden.

Gepost door: Ron | 20-01-10

Ik heb het in de Bijbel opgezocht. Kijk, het is simpel.
Seks met een minnaar of een minnares, dat is zonde. Niet zo maar zonde, neenee : doodzonde. Als je die doodzonde echter met een groter aantal verschillende minnaressen doet, wordt het een dagelijkse zonde. En dat is gewoon veel minder erg. (lol)

(Ik wou niet met mensen hun problemen lachen hoor ; soms helpt een glimlach je vooruit als je het even niet ziet zitten)

Gepost door: jaak | 20-01-10

Ik weet wel dat dit meer wel dan niet gebeurt hoor Ron maar ik geloof nog altijd dat ik dan een uitzonderlijk exemplaar gevonden heb. Zeg nooit nooit maar na al die jaren bekijken we het nog altijd door een roze bril en hij zegt dat hij dat nooit zou kunnen. Ik zal het hier wel komen vertellen als het zwaard dan toch ooit moest gevallen zijn ;-)

Gepost door: Sheila | 20-01-10

Sheila, in de hoop om met een glimlachje ook jou te kunnen steunen :

Als er in een relatie een zwaard van Damocles boven je hhofd hangt, ga je best even op een ander. Valt het zwaard, dan is het tenminste niet op jouw hoofd :_)

Gepost door: jaak | 20-01-10

Lol jaak. Ik zie nog geen zwaard hangen, dus blijf ik voorlopig maar op mijn zelfde schat liggen. En hopelijk kan ik daar nog lang liggen.
Maar ik kan desnoods nog altijd onderaan kruipen :-)

Gepost door: Sheila | 20-01-10

Jaak,

Ik kan wel lachen om jou humor, bedoel je nu dat ik ook op een ander mag?

Ik heb in ieder geval een glimlach nu, en zal zeker gaan nadenken over jou ( wijze) woorden.

Lieve reacties allemaal, kus

Gepost door: Anne | 20-01-10

Af en toe wat humor kan zeker helpen om alles te relativeren. Dus Jaak hou je zeker niet in!

Gepost door: sindy | 20-01-10

Jamaar Sindy, 't Is juist omdat ik mij zo zeer moet inhouden met al die lieve vrouwen hier, dat ik van pure miserie probeer om op een grappige manier te relativeren.


Gepost door: jaak | 21-01-10

Moeten inhouden Jaak?
Dat kweekt karakter!

Gepost door: sindy | 21-01-10

Zeg Boostie of moet ik zeggen "geobsedeerde meid" ;-),
vertel het hele verhaal dan eens, ik bedoel ... ja, je weet wel wat ik bedoel hè want aan uw uitleg te horen, ben je daar dan precies toch echt geweest en nu ben ik toch wel curieus naar wat er juist gebeurd is.

Gepost door: Ron | 21-01-10

Sheila,
uitzonderingen bevestigen de regel hé.
Ik hoop voor jou echt dat jouw vriend dat uitzonderlijk exemplaar is (en blijft) want zulke mannen moet je koesteren hè. Ik denk dat ikzelf trouwens ook zo'n uitzonderlijk exemplaar gevonden heb, dat genoeg heeft aan mij en ik hoop voor jouw vriend dat hij hetzelfde kan zeggen van jou natuurlijk ;-)

Gepost door: Ron | 21-01-10

Jaak,
je weet wat de vrouwtjes het allerbelangrijkste vinden aan een man hé, nee, niet zijn kontje maar zijn humor! ;-)

Gepost door: Ron | 21-01-10

Verliefd worden op je minnaar is niet stom, is menselijk. We hebben gaan aan- en uitknopje daarvoor, verliefd worden overkomt ons gewoon, ook al wil je niet, vecht je er tegen...

Gepost door: fien | 21-01-10

Ik hoop dat ik nu ook zo'n uitzonderlijk exemplaar heb gevonden :)

Gepost door: sindy | 21-01-10

Fien,

Waar ik de meeste moeite mee heb is niet dat ik verliefd ben, das heerlijk, maar dat hij er nog een vriendin naast heeft.

Ook weet hij van mijn gevoel nu, en toch blijft hij komen, lief, vertrouwd me, maar als ie verstand had stopte hij nu. Ik kan het niet meer.

Misschien moet ik wel voor die dagelijkse zonde gaan dan, he Jaak!

Gepost door: Anne | 21-01-10

Verliefd zijn is inderdaad menselijk en zelfs heel normaal. Natuurlijk heb je gevoelens voor je minnaar, anders zou je er toch nooit aan beginnen. Er zijn natuurlijk wel gradaties van verliefd zijn hé. En je kan dan wel van tevoren afspraken maken en zeggen dat je afstand neemt als je merkt dat je verliefd bent, maar dat dat is daarom nog niet gemakkelijk. Die afspraken maak je dan op een moment dat je nog vrij nuchter kan denken, maar eens die gevoelens er zijn, dan is er van dat nuchtere verstand vaak niets meer over. Eens je verliefd bent is de ander een verslaving, dan wil en kan je die niet meer missen. Verliefd zijn is dan ook een heerlijk gevoel.

Je gevoelens voor hem, daar is dus niets mis mee.

Maar het is aan jou om te beslissen. Laat jezelf niet kapotmaken. Het feit dat je hem niet vertrouwt, dat je hem getest hebt, zegt toch dat je je er niet goed bij voelt.

Praat er nog eens met hem over. Zeg hem dat het je heel erg kwetst. Wacht zijn reactie af en dan is het daarna aan jou om te beslissen waar je mee kan leven.

Sterkte!

Gepost door: Ilse | 21-01-10

Anne,
Elke relatie is anders. Als jij nu niet meer kan stoppen, wil dat gewoon zeggen dat het positieve gevoel dat je bij hem hebt nog steeds overheerst op het negatieve gevoel waarvan je, misschien terecht, voorspelt dat het gaat komen.

Nu ga ik iets eigenaardigs stellen : ieder levend mens, weet dat hij gaat sterven. Genieten van het leven kan alleen als je het immense verdriet van de gedachte aan jouw dood kan opzij schuiven. En toch kan je genieten. De vergelijking gaat niet helemaal op, maar dat is met de meeste vergelijkingen zo. Ik moest er even over nadenken, maar bekijk het eens op die manier.

En als dan inderdaad de toestand zodanig escaleert dat hij jou heel veel pijn doet, dan is het misschien wel een oplossing om eens aan die dagelijkse zonde gaan te denken.

Even overdenken dus. Hou je sterk, wees jezelf of wordt jezelf en geniet.

Meer ga ik nu niet schrijven, want dan wordt het misschien opnieuw humorisitshc opgevat. En Ron heeft mij schrik doen krijgen, met zijn opmerking dat de vrouwtjes meer oog hebben voor een man zijn humor dan voor zijn kontje. Dat valt dus tegen, want ik had liever...

Gepost door: jaak | 21-01-10

Jongens (en meisjes), niet vergeten dat Anne duidelijk heeft gezegd dat ze geen advies wou hé!

Gepost door: Ron | 22-01-10

Allé, allemaal een goed weekend gewenst

Gepost door: Mark | 22-01-10

Minder denken... en méér genieten

Tot daar mijn filosofisch vermogen ;-))

Gepost door: Stijn | 22-01-10

Ron,

djwel, maar ik ben er toch blij mee, ik zat niet te wachten op een veroordeling he

Jaak, je slaat de spijker op zijn kop, inmiddels dacht ik ook al die richting uit, zolang het leuk is ga ik genieten, wat daarna komt zie ik dan wel weer.

Ilse, we hebben hier over gesproken hoor, zijn houding is idd veranderd daarna, is opener, en als ie nu een zijweg neemt weet ik dat, vertelt ie gewoon, en vraagt zelf of ik mee kom doen, zegt toch wat over hem dacht ik.
Klopt helemaal, ik moet het zelf beslissen, maar ik ben inmiddels zo verslingert aan hem dat ik hem die keuze liet maken, en hij wil mij ook niet kwijt. Zolang het duurt ga ik genieten van hem, wetende dat het eens over zal zijn.

Ik denk dat ik die raad van Jaak maar eens ga opvolgen, mijn minnaar doet dat toch ook he.


Jullie allemaal een fijn en ontdeugend weekend, ik ga me vermaken denk ik,

Gepost door: Anne | 22-01-10

Mark, oppassen nu hè want Anne heeft haar "begrenzer" uitgezet! ;-)

Gepost door: Ron | 22-01-10

Ze kunnen er maar deugd van hebben!!!

Gepost door: Ilse | 22-01-10

Dit wordt een mark anne te relatie.

Gepost door: jaak | 23-01-10

Hahaaaaaaaaaaa,

Nu moet er snel die foto gemaakt worden hè, want anders stikt iedereen hier, jullie zitten je adem vast in te houden nu.

Fijn weekend jullie, gewoon door de mond in, en de neus uitademen nu ffkes....

Gepost door: Anne | 23-01-10

Amaai, 't blijft hier stil. Mark heeft zijn mond voor iets anders gebruikt dan om te ademen denk ik... Hij is misschien zelfs buiten adem :-)

Gepost door: jaak | 24-01-10

nog steeds niet Jaak, nog steeds niet.

Gepost door: Mark | 25-01-10

De commentaren zijn gesloten.