25-01-10

Niet meer de slaaf van mijn penis.

Ik ben trots op mezelf. Het klinkt misschien raar na die misstap ten opzichte van van Sindy nog niet zolang geleden maar toch ben ik ergens fier op mezelf. Sinds "dat gedoe" met An, ben ik veranderd of voel ik tenminste dat ik aan het veranderen bén. Een tijdje geleden zei Boostie me: "Iédere man is te verleiden." Vroeger zou ik net hetzelfde gezegd hebben maar de laatste tijd ben ik daar bijlange niet zo zeker meer van.  Dat een man zijn lul achterna loopt, is een stelling waar ik altijd achtergestaan heb maar dat er ook vrouwen zijn die hun kut achterna lopen, is me tijdens het evolueren van deze blog heel duidelijk geworden. Jaren geleden, toen er nog geen sprake was van het internet, en toen ik er dikwijls bijliep als een hete reu die hopeloos op zoek was naar een geil teefje, zou elke vrouw mij kunnen krijgen hebben. Of ze nu mooi of lelijk was, corpulent of mager, ordinair of stijlvol, het maakte allemaal niks uit, als ze maar een hoog libido had. Elke vrouw zou me toen inderdaad kunnen verleid hebben en het zou niet moeilijk zijn geweest. Ik was er toen immers van overtuigd dat het aantal "geile" vrouwen een zeer kleine minderheid vormde, eerder uitzonderingen eigenlijk, en dat deze vrouwen hun partner bijvoorbeeld pijpten enkel en alleen om deze partner te plezieren en niet omdat ze het zelf graag deden. Ondertussen weet ik natuurlijk wel beter.

Met Sindy te leren kennen en mede door deze blog, is er voor mij een andere wereld opengegaan. Ik ben beginnen te beseffen dat ik blijkbaar bij de vrouwen in het algemeen goed in de markt lig, bij wijze van spreken, en dat het niet moeilijk is om een vrouw te verleiden, zeker niet via het internet. Verleiden en verleid worden, tot voor kort kon ik er niet aan weerstaan. Maar zoals ik al eerder zei, voel ik dat daar nu toch wel verandering in gekomen is en ik ben daar blij en trots om. Ik voel me niet meer de slaaf van mijn penis. Mijn lusten zijn er nog wel maar ze domineren me niet meer zoals vroeger. Mijn leeftijd zal er waarschijnlijk wel voor iets tussen zitten evenals het overaanbod van porno tegenwoordig op het internet maar het is zeker dat niet alleen.

Na de korte relatie met An ben ik tot het besef gekomen met wat ik eigenlijk bezig was. Het waren in de eerste plaats sommige kleine lichamelijke onvolmaaktheden bij Sindy die me op een bepaald moment naar An dreven. An had bijvoorbeeld een mooier gezicht dan Sindy en op de webcam leken An's borsten groter, voller en nog mooier dan die van Sindy. Akkoord, ik was verliefd geworden op An maar dan toch in de eerste plaats op dat mooie lieve gezichtje van haar dat me telkens deed smelten. Ik besefte echter toen nog niet wat ik allemaal op het spel zette. Ja je weet hoe dat gaat als je verliefd bent; je logisch denkvermogen wordt dan blijkbaar uitgeschakeld. Op een gegeven moment zei ik tegen An dat Sindy en ik zielsverwanten waren. An vroeg: "Zijn wíj dat dan niet?" Waarop ik ogenblikkelijk en zonder de minste aarzeling antwoordde: "Nee!"

Het eerste echte signaal dat ik verkeerd bezig was, kwam er toen ik Sindy voor de eerste keer terug zag nadat ik seks had gehad met An. Toen drong het pas echt tot me door hoe mooi en sexy Sindy's lichaam wel was. Hoe kon ik toch zo stom zijn geweest van me te laten leiden door mijn perfectionisme. Ik kan me trouwens niet voorstellen dat ik bij een andere vrouw nóg betere seks zou kunnen vinden dan bij Sindy en toch hoopte ik ergens dat er bij An nog méér vuurwerk zou zijn. Sindy is alles voor me. Zij is de vrouw van mijn leven. De manier waarop wij mekaar aanvoelen is prachtig en uniek. Wij lijken voor mekaar geschapen. Wat maken die pietluttige lichamelijke onvolmaaktheden dan nog uit!   

Nee Boostie, hoe hard je ook je best doet, je kan niet élke man verleiden niettegenstaande je een mooi lichaam hebt. Ik sluit het niet volledig uit dat ik ooit nog seks zal hebben met een andere vrouw maar ik ga hard mijn best doen om steeds te blijven weerstaan aan de op de loer liggende verleidingen en om Sindy niet meer te bedriegen. Wat er met An is gebeurd, is niet goed te praten maar de band tussen Sindy en mij is er zeker door verstevigd en ook ikzelf ben er sterker door geworden en daar ben ik trots op.    

Commentaren

Ron,
Het mooiste dat je kan voor hebben, is verliefd worden op dege waarop je eigenlijk al verliefd bent. En een misstapje doet iedereen wel eens zeker? Er kunnen tenslotte alleen maar bergen zijn als er ook al eens een dal is.

Gepost door: jaak | 25-01-10

Ja, iedereen doet eens een misstap. Belangrijk vind ik dat je er uit leert.

Gepost door: fien | 25-01-10

Het is hier dus wel bewezen dat uiterlijke onvolkomenheden (zelfs al zijn het hele kleintjes) toch een reden kunnen zijn voor een man om zijn geliefde te bedriegen :-s

Gepost door: xx | 25-01-10

Maar het is hier evenzeer bewezen dat innerlijke schoonheid een man terug kan bijsturen.

Gepost door: jaak | 25-01-10

mss mag ik ook wel even reageren... ik zal beginnen met een 'woord' wat ron zo vaak gebruikte in ons mails of chatjes: "pppffff", maar dan pppffff in de zin van waar moet ik beginnen? wat wil ik zeggen? ik weet het niet...
ik wil vooral en eerste werk zeggen dat ik me ENORM ENORM schuldig voel ten opzichte van sindy!!
dat gevoel gaat niet weg...
waar ik het ook best knap lastig mee had en ja nog heb is het haast volkomen negeren van mij, als wat ik zovaak zei hé ron: "5e wiel aan de wagen", maar vooral als persoon, als vriendin, als mens.
ik ben een mens van vlees en bloed en hoe hard ik ook tracht mijn best te doen en hoeveel steun ik ook krijg van jeroen (en god weet dat die kerel het onmogelijke voor mij doet!): dit doet pijn: dat plots 'niet-meer-bestaan'.
ron, wees eerlijk: ik heb vaak gezegd dat we er beter eens goed over nadachten, dat ik klaar en duidelijk voelde dat ik altijd het 'onderspit' moest delven, dat ik véél minder betekende voor je dan sindy en zelfs dat ik mij er niet goed bij voelde tov haar...
wat ik deed is niet -nooit- goed te praten!
en wat om het even wie dan ook mag beweren: dit heeft ook een serieuze invloed op mij, op mijn leven.
een kleine week geleden 'beleefde' ik iets akeligs, iets vreselijks, iets verschrikkelijk, bij mij thuis.
ik was nèt dat stapje verder in het verwerken, want ja dit vraagt tijd, van het gebeurde. ik praat er met niemand over dus ik roei met de riemen die ik heb en alleen gaat dat soms niet zo vlotjes hé...
maar door een stom stom voorval voel ik me zo weer naar 'af' glijden.
en dan denk ik: zie, dit is nu je straf voor wat je deed.
om eerlijk te zijn voel ik me nu slecht, in en in slecht.
ron kan zijn ding, positief of negatief, kwijt op zijn blog. ik kan mijn ding, positief of negatief, kwijt bij jeroen.
maar ik wil ook wel even 'luid' zuchten en huilen en door het lint gaan... al zullen velen mss zeggen dat ik me maar beter koest hou.
ron, en astublieft sindy ook, weet en geloof dat ik geen slechte bedoelingen heb, eigenlijk nooit gehad maar ja...
't komt er voor mij nu op aan om mijn energie te steken in het plaatsen en verwerken van dat akelig gedoe.
relativeren is hier niet zo makkelijk op toe te passen ron, al doe ik mijn best!
maar dan denk ik algauw: wat moet ik een slecht mens zijn om dit te verdienen...
soit, met tijd en boterhammen lukt het wel...
jaak om met jouw woorden te eindigen: 'k was de berg al een flink eind opgeklommen maar pppffff 't dal is zo verdomd diep en nu ben ik een beetje tureluut van al dat klimmen, nu geef ik heel eventjes op...

Gepost door: an | 25-01-10

An,
Veel sterkte, en om bij de berg te blijven : de hoogste bergen op de aarde, de achtduizenders, worden in stukjes beklommen. Telkens eerst weer een stukje afdalen. En dan met volle moed weer naar boven, naar een volgend camp. Weer even terug, en weer hogerop. Dat is nodig om de klimmers toe te laten om zich beter aan te hoogte aan te passen. Niet te snel, want dat lukt niet. Dan wordt je moe. Gewoon de tijd nemen. Volg je gids.

Gepost door: jaak | 25-01-10

Blijkbaar was dit dan toch meer dan enkel een slippertje, jullie hadden ook al een band met elkaar opgebouwd.
Ik vind ook wel alsof het overkomt dat An hier dé boze heks is met het slechte innerlijk. Niet vergeten dat we gewoon allemaal bedriegers onder elkaar zijn hé.

Gepost door: xx | 26-01-10

Ron,

wanneer denk je dat je genoeg mannen hebt voor ons? Als je nog een foto mist, hij wordt vandaag gemaakt, dan kunnen jullie straks weer allemaal ademen hè,

kus

Gepost door: Anne | 26-01-10

xx, dat woord 'bedriegers' klinkt toch zo negatief. De meesten hier zijn op zoek naar iets wat ze missen, denk ik. Strict genomen wil waarschijnlijk niemand hier 'bedriegen', maar het gaat nu dikwijls niet anders. Het is de spanning die in mensen dikwijls ingebakken zit ; de spanning tussen enerzijds de verliefdheid waardoor je iemand voor jezelf alleen wil en anderzijds het niet monogaam zijn van de meeste mensen. Ik prijs mezelf heel gelukkig in mijn situatie, want ik moet niet bedriegen om lief te kunnen hebben. Maar ik ervaar die anderen hier toch veel positiever dan de indruk die het woord 'bedriegen' op mij nalaat. Rondom mij zie ik veel ergere dingen gebeuren in de wereld dan iemand die van een avontuurtje of een nevenrelatie geniet. Dat is geen verwijt aan jouw uitdrukking hoor xx, maar ik wou gewoon even nuanceren.

Gepost door: jaak | 26-01-10

Ik vind het gewoon een klein beetje schijnheilig om An hier als de slechterik af te schilderen tegenover Ron die hier, ondanks zijn foutje dat hij wel toegeeft, zo goed en sterk uitgekomen is. Je leest hier dat ze samen ook al een band opgebouwd hadden, waarom laat hij haar dan nu volledig links liggen?
Ik vind dus niet dat hij door An als een baksteen te laten vallen, zichzelf een imago kan aanmeten dat hij het nu wel allemaal goed en juist meent, integendeel.
Ron, neem dan tenminste je verantwoordelijkheid op ten op zichte van ALLE personen die je gekwetst hebt voor je eigen genot. Dat maakt je een sterker mens.

Gepost door: xx | 26-01-10

pfffffffff....waar moet ik beginnen An? Ik heb zojuist pas alles gelezen en moest ff alles laten bezinken voor ik dit zou schrijven.
Ik heb je nooit als 'schuldige' beschreven en ik denk velen hier op de blog ook niet.
Jullie zijn 2 volwassen mensen die zelf die keuze hebben gemaakt.
Ik vind het spijtig dat alles zo is moeten gebeuren en dat jij het er nu nog altijd moeilijk mee hebt. Gelukkig is er nog Jeroen waar je alles aan kwijt kunt.....koester dit want met praten over je gevoelens leer je veel verwerken en dat zoiets tijd nodig heeft valt niet te ontkennen.
Misschien heb je iets meer aan Ron's woorden dan aan de mijne .....maar ik wou dit toch ook even kwijt.
Ga niet in een hoekje zitten en bezie jezelf niet als een 'slecht' mens. Je bent toen verliefd geworden en heb je hart gevolgd...ben je daarom slecht? Nee toch! Jullie hebben mij 'beiden' enorm gekwetst en ik zal je zeker nooit als de enige 'schuldige' bestempelen.
Ik hoop dat je vlug uit je dal geraakt en zoals Jaak zo mooi beschrijft de top van de berg beetje per beetje terug bereikt.
sindy

Gepost door: sindy | 26-01-10

Ron

Met een perfect lichaam kom je nergens niet hoor , en er even op wijze dat ik zeker geen perfect lichaam , drie zwangerschappen hebben zeker hun sporen nagelaten , jullie hebben de voorkant nog niet gezien he. Maar dat buitenbeschouwing gelaten moet ik zeggen dat jou uitspraken klinken alsof sinds de gebeurtenis met An het licht gezien hebt, kan je verzekeren dat je na een tijdje terug naar de aandacht van vrouwen gaat hunkeren, ook al zie je sindy nog zo graag, dit is de aard van het beestje , kan je een tijdje onderdrukken maar komt uiteindelijk toch weer boven.
Ik zie je nu al neen knikken klopt niet , klopt wel , jij kent jezelf ook he , probeert jezelf nu voor te houden dat jij vanaf nu onbereikbaar gaat zijn voor de vrouwen , en uiterlijk alleen telt nie hoor, ik val totaal niet op knappe mannen , ook al kan je met woorden iemand gek maken via mail , opgeilen en uitdagen , uiteindelijk zijn het alleen maar woorden en geen daden. Weet ook wel dat ik regelmatig zeer uitdagende mails naar je hebt gestuurd en daarbij ook reacties heb gekregen. En uit die emails zou je concluderen dat ik het bed met je zou willen delen maar kan je verzekeren dat als ik je zou zien en niet meteen die klik die aantrekkeningskracht zou voelen , gebeurd da nooit , maar zou wel van die pikante emails blijven sturen , waarschijnlijk om reacties uit te lokken.
En persoonlijk zalig verklaring van jou kant , leuk , alleen blijft An achter met een rot gevoel omdat ze verliefd is geworden op jou, jij hebt haar mooie woorden en daden gegeven om uiteindelijk haar achter te laten met liefdespijn , en geen verdere communicatie, maar natuurlijk is er dan nog jeroen , de gekweste ziel waar an iets mee heeft, de jonge lucht zijn hart bij mij en mag nu ook al geen contact meer met mij. Mij niet gelaten, al neukt heel de blog hier met elkaar , ieders zijn zaken , maar wees ook onderling niet hypocriet elkaar.

Voila mijn hart gelucht en laat al die emails maar weeral komen


groetjes

Gepost door: boostie | 26-01-10

hahaaaaaaaa,

ik reageer normaal niet zo vlug op boostie, maar ik wil me wel bij haar aansluiten denk ik. Meis, geweldig gesproken hoor!

Nu wil ik toch nog eens even roepen dat Mark vanmiddag een heel mooie prent heeft gehad voor Ron.

kus

Gepost door: Anne | 26-01-10

wowww om te beginnen wil ik zeggen dat ik die hetze niet terug opnieuw openen!!! da's nie mijn bedoeling! ik wil niet beweren dat ik het duupje ben ik wou iets anders kwijt...

@jaak: bedankt voor je wijze woorden... ron leerde mij relativeren, jeroen leert mij tja waar moet ik beginnen zo héél veel, en jij jaak, jij leert mij nadenken. door hetgeen jij hier schrijft ga ik nadenken: over wat je zegt, over mijn leven, over de dingen die mensen bezig houden en die mensen doen of niet doen..
(zou ik daarom zoveel hoofdpijn hebben de laatste tijd door al dat nadenken ;-)?)

@ xx: ik beweer niet dat iemand noch ron en vooral sindy niet, menen dat ik de boze heks ben. hij zag ook wel in dat hij verkeerd bezig was maar mss was da smoel van mij te aanlokkelijk op diene moment voor hem.
ik kan hem zelfs ergens volgen in het feit dat hij alle contact verbrak: zijn keuze is (en geloof me tijdens hetgeen er ooit was tussen ons mag ik luidop zeggen dat hij het me meermaals liet horen/merken dat zijn 'keuze' toen al vaststond) en blijft met groot gelijk: sindy. 'k voelde me vaak slecht tov haar... en jeroen... omdat wat ik deed (ja en ron maar ik til er op mijn manier aan...)
maar daar gaan we nie over discusiëren.
wat ik wou zeggen is:

@sindy en iedereen: ik deed echt goed mijn best de "berg op te klimmen", maar lieve jaak: genen achtduizender hoor (lol).
maar door een pijnlijk voorval voelt het aan alsof ik helemaal van 0 moet herbeginnen.
het heeft niks te maken met de blog, noch met jeroen god nee!
maar het is zo dat ik net daardoor nu heel weinig energie heb, heel weinig zin of fut noem het zoals je wil.
en wat is gebeurd tja, daar kan ik persoonlijk niks aan doen maar als ik mijn ogen sluit dan kan ik alleen maar denken: "je verdiende loon"...

deze namiddag kreeg ik een welliswaar virtuele warme knuffel van jeroen, dat doet mij deugd!

misschien kunnen we hier ne keer ne mega-knuffel geven aan mekaar?

sindy, bedankt voor je woorden, ze betekenen veel voor mij...Gepost door: an | 26-01-10

stil...héél stil de grote afwezige is Ron, helemaal geen reactie, het blijft stil, héél stil...

Gepost door: anneke | 27-01-10

An,

In deze wereld van roddels en kwaad, van negativiteit en stress, mag er ook wel eens iets positiefs gebeuren, vind ik, dus ik begin hier met een virtuele knuffel voor jou, wie volgt?

kus

Gepost door: Anne | 27-01-10

dikke knuffel aan an en de rest van de wereld

Gepost door: iemand | 27-01-10

Ik heb gisteren ook het licht gezien!

Gepost door: Mark | 27-01-10

Hey Mark,

Fijn dat het licht niet uitging, en fijn je hier te zien, ik wachtte al op je, jij ook een knuff

kusss

Gepost door: Anne | 27-01-10

Anne jij bent echt een toffe vrouw!

Gepost door: Mark | 27-01-10

haha, mark,

Niet zo hard roepen jij, wacht eens tot ze jou foto gaan zien, ik weet zeker dat de dames het met mij eens zijn, mooi lijf, lieve ogen, en vreselijk charmant, maar dat laatste zie je niet op de foto............


kusssss

Gepost door: Anne | 27-01-10

Een vraagje:

Hoe lang duurt gemiddeld een relatie tussen minnaar/minnares? Of nevenrelatie zoals Jaak het noemt.

Een vituele knuffel

Gepost door: fien | 27-01-10

Anneke, heb het al ff in de chat vermeld maar Ron is er enkele dagen niet daarom dat er geen reaktie komt. Maar wees gerust nadat hij alles op zijn gemak zal gelezen hebben zal hij wel reageren:)

Gepost door: SINDY | 27-01-10

En aan iedereen een héééééééééél warme dikke knuffel
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gepost door: SINDY | 27-01-10

ook van mij aan iedereen een dikke virtuele knuffel en/of kus

Gepost door: Mimi | 27-01-10

Durven jullie hier neerschrijven hoeveel keer jullie je partner bedrogen hebben?? Met hoeveel verschillende personen wel te verstaan

Gepost door: iemand | 27-01-10

Iemand.............

Ik moest even nadenken over jou vraag, durven is niet aan de orde voor mij denk ik, ik heb (bijna) geen partner meer hè.

MIss bedoel je mijn minnaar nu? Technisch heb ik hem niet bedrogen, ofschoon ik wel wilde, maar hij zit toch echt te diep in me.

Gepost door: Anne | 27-01-10

@iemand

Ik heb een nu bijna 2-jarige affaire. Dus antwoord op je vraag: met 1 persoon.

Gepost door: fien | 27-01-10

Anne, hoe bedoel je technisch gezien niet?
Is het dan gewoon bij foto's gebleven?

Gepost door: ; | 27-01-10

;

Hahaaaaaaa, voor jou een vraag, voor ons een weet hè

Gepost door: Anne | 27-01-10

Hier ook één keer, al bijna 3 jaar.
Vrouwen blijven toch trouw in hun ontrouw hé :-)

Gepost door: Sheila | 27-01-10

merci merci merci voor al jullie superlieve knuffeltjes!!!!
ze doen me deugd: echtwaar: ik zit dees nu voor het eerst te lezen met een big smile op mijn snoet... er loopt zelfs een traantje over mijn wang...
mark, je zag het licht... da's een doordenkertje voor diegene die niet zo direct van je op de hoogte zijn... ik denk dat ik hem snap!!!

dat ron nu maar snel terugkomt én zijn "mannenpics" post!!

bedankt allemaal...

Gepost door: an | 27-01-10

An,

genoeg gezegt jij hè, laat hem nog effekes bekomen, hij heeft vast zijn gezicht nog op een grote glimlach staan.....ik ook trouwens

Fijn dat je weer kan lachen, geniet van die momenten, ik probeer het ook,

nog een dikke kuffffffff

Gepost door: Anne | 27-01-10

ohhhh ja is goed anne... ik zwijg! of beter ik zal niet zeggen wat ik denk... en da's omdat je me nogmaals zo'n lieve knuf geeft hé!!!
geniet van jullie big-smiled-faces én van de innerlijke warme gloed!

Gepost door: an | 27-01-10

Hey Sheila,
denk dat je gelijk hebt ....de meeste vrouwen zijn idd trouw in hun ontrouw.

Gepost door: Sindy | 28-01-10

Mijn hart heeft weerhaakjes. Eens je erin kruipt, geraak je er niet meer terug uit :-)

En oh ja : ook voor iedereen een knuf he.

Gepost door: jaak | 28-01-10

Iedereen een fijn weekend , wij vertrekken naar de welness voor drie dagen , ik en mijn man en nog een helehoop familie, eten drinken verwennerij maar ga jullie allemaal wel missen.

Gepost door: boostie | 29-01-10

Hallo iedereen,

Ik ben terug.
Heb alle reacties met plezier maar sommige ook wel met verbazing gelezen en blijkbaar wordt er nu een reactie van mijnentwege verwacht. Wel, ik zal ze geven, maar op mijn ongezouten manier en zonder hypocrisie en vooral zonder leugens.
Ik zou er vooreerst willen op wijzen dat deze blog "dagboek van een minnaar" heet en dat het in de eerste plaats de bedoeling was om mijn verhaal te vertellen of anderen dat nu leuk vinden of niet.
Ik heb me ook voorgenomen, ook al is dat soms niet gemakkelijk, van mij niet te laten beïnvloeden in mijn doen en laten door wat ik hier te lezen krijg, zeker niet door mensen die hier "volledig" anoniem willen blijven door met kruisjes enzo te jongleren.
Wat An betreft, die tussen haakjes al een hele tijd geleden duidelijk had gemaakt dat ze mij niet meer ging mailen noch op deze blog ging komen lezen, laat staan reageren (waar ik overigens helemaal geen bezwaar tegen heb), wil ik het volgende zeggen: Wij hebben de voorbije weken nog wél kontakt gehad per mail, ook al was het niet veel. An weet trouwens goed genoeg waarom ik liever geen kontakt heb. En egoïstisch als ik ben, kies ik dan in de eerste plaats voor mezelf en voor Sindy. Trouwens, wat denken jullie dat Sindy het liefst zou hebben, wel kontakt met An of helemaal geen kontakt met An?
En als An, ondanks de steun en liefde van haar Jeroen, zoveel last heeft om haar gevoelens voor mij op te bergen, gaat het herstellen van het kontakt met haar, dan het opklimmen van die berg voor haar gemakkelijker maken? Komaan zeg!
En wat Boostie betreft, slechte vooruitzichten voor Sindy natuurlijk als het waar is wat zij zegt maar ik blijf erbij dat ik aan het veranderen ben op dat vlak en dat zelfs mijn vroegere oeverloze bewondering voor vrouwen erdoor aan het afnemen is. Als ik op den duur maar geen dégoût krijg van sommigen onder hen ;-) Maar hoe meer afkeer (afkeer is een zwaar woord maar ik vind geen ander) ik krijg van het sletjes-gedrag van sommigen, hoe groter mijn bewondering wordt voor Sindy en hoe meer ik besef hoe uitzondelijk en hoe speciaal zij wel is.

Gepost door: Ron | 29-01-10

Mark,
Ik zit op jouw verslag te wachten hé of mogen we niet weten wat er gebeurd is? ;-)

Gepost door: Ron | 29-01-10

Anne,
die foto's van Mark, laat die maar komen hè!
En eerlijk gezegd, ik zou eigenlijk liever wat foto's van jou zien en zeg nu niet dat Mark er geen van jou genomen heeft hè.

Gepost door: Ron | 29-01-10

Ron, iedereen kan aan zich werken en veranderen. Het verslag komt er maar wanneer weet ik nog niet. Normaal moet je de foto reeds hebben.

Gepost door: Mark | 29-01-10

Anne geniet eerst een paar dagen zelf van 'de foto's' voor ze die met ons wil delen misschien:)

Gepost door: Sindy | 29-01-10

Anne is misschien aan 't fotoshoppen :-)

Gepost door: jaak | 29-01-10

ron maat, ge leest het nie goed hé: ik kom hier niet de zieligaard uithangen en zeggen dat ik jou mis. en ik zeg niet dat ik het moeilijk heb omdat ik mijn gevoelens niet voor je kan verwerken, nee nee: ik kwam zeggen dat door hetgeen ik vorige week totaal ongewild 'meemaakte' ik weer naar af werd gestampt en net daardoor weer die schuldgevoelens volop 'voel tov sindy én jeroen.
ik wenste je ne gelukkigen nieuwjaar per mail ja en je voelde je mss lichtjes verplicht te antwoorden maar jij schreef dat ik welkom was te mailen hier of privé. ik dacht en dat schreef ik ook dat ik het hier maar beter niet deed maar zoals jij verandert van mening over slettigere vrouwen of vrouwen in het algemeen, zo veranderde ik van mening wat dit betreft.
en nee ik weet niet waarom je geen contact meer wou maar dat doet er niet toe want ik wil dat ook niet maar ik vind/vond wel dat je 'mij' op een deftiger manier kon 'afhandelen' dan dat je deed.
ik was niet eerlijk tegen je, maar geloof mij: jij was ook niet eerlijk: in je 'ontdekkingstocht' over wat ik deed en met wie was je in je mails naar die wie's ook niet eerlijk!
dus ron: jij bent helaas niet de enige die z'n leven tracht te beteren; er zijn er nog; tot spijt van wie het benijdt!

wat mij betreft laat ik deze 'vete' nu achterwege en ga verder 'genieten' van wat ik hier lees en 'zie': dus kom maar op met je mannelijke fotoreportage!

Gepost door: an | 29-01-10

Effe niet meer op bezoek geweest, en waw, wat een leesvoer zeg...
Eigenlijk fascinerend, hoe zo'n blog kan evolueren naar een mini biotoopje van zoekende zielen allerhande.

Bij de oproep tot knuffels sluit ik me graag aan. Dus laat ze maar komen :-))

En Iemand, durven zeggen hoeveel affaires je al hebt gehad, daar is niks aan hoor: 1 van een jaar met helaas slechts occasionele ontmoetingen, 1 van vier maand met heel "intense" ontmoetingen.

Knuffel

Gepost door: Stijn | 30-01-10

Bloooooooooooosssss,

Ja Sindy, ik geniet nog steeds van die foto, wetende wat een fijne man er in dat lijf zit hè.........

Heden verstuurd, ik was druk, en beetje ziek, dus had even wat anders aan mijn hoofd

Mark.........kom op, ik wil lezen wat jij beleefd hebt, ik heb genoten van je! Dikke kus, speciaal voor jou.......

Iedereen fijn weekend,

Gepost door: Anne | 30-01-10

Ben ook wel heel benieuwd hoor Anne!
Geniet er maar van en hopelijk kunnen wij het genot binnenkort met jou delen:)hé Mark!

Gepost door: Sindy | 31-01-10

Ben ook wel heel benieuwd hoor Anne!
Geniet er maar van en hopelijk kunnen wij het genot binnenkort met jou delen:)hé Mark!

Gepost door: Sindy | 31-01-10

An,
misschien heeft Ron idd jouw berichtje verkeerd geïnterpreteerd, maar laten we niet uit het oog verliezen waarom deze blog wordt geschreven!
Geniet van ons verhaal en laat het een uitlaatklep zijn voor diegenen die ook HUN verhaal kwijt willen.
Het is niet de bedoeling om verder met modder naar elkaar te gooien maar laat ons vooral genieten.
Wat je bedoelt in je laatste reaktie van eerlijk zijn kan ik niet goed volgen maar wil er verder mijn hoofd niet over breken.
Wat je schuldgevoelens betreft tov mij....lig er alstublieft niet van wakker! Ik verwijt jou niks dus laat het varen.
Kijk maar mee uit naar de foto's van Mark:)

Gepost door: Sindy | 31-01-10

Jaloezie: die verdomde jaloezie van mij!
Met de klok van de regelmaat overvalt mij onverwacht een jaloers gevoel op de vrouw van mijn minnaar. Op hun gezamelijke etentjes , op hun buitenlandse reisjes, op hun uitstapjes met de 'kids' en hun rustige sexleven....
Op die momenten voel ik me niet meer dan een stukje speelgoed voor hem. Een 'pluspuntje' in zijn leven, zoals hij mij omschrijft. Het rode kersje op de taart. Op zo'n momenten heb ik zin om mij terug te trekken en mijn relatie te overdenken. Maar dan belt hij me op, zegt dat hij zoveel van mij houdt en dat hij maar van zijn gezin kan genieten als hij weet dat zijn relatie met mij ok is.
Snapt iemand dit nu?

Gepost door: Suzy | 31-01-10

foto's Waar blijven die foto's van Mark en Ron en alle andere mannen? Duurt nu toch wel héél lang...

Gepost door: anneke | 31-01-10

Als een man zijn lul achterna loopt, kans heeft en die grijpt is dat een gloriemoment, en loopt een vrouw haar kut achterna zijn het sletten, awel merci en bedankt he
Wees blij met vrouwen met een hooglibido , ook al hebbende wisselende(veilige) kontakten , komen de mannen die hun lul achterna lopen eens van de grond.

Gepost door: iemand | 31-01-10

Iemand, dat vind ik nu ook sè. Ron moet kotsen van sletjesgedrag maar het gedrag die hij stelt: jarenlang zijn vrouw bedriegen, plus daar bovenop nog eens zijn minnares met een derde, hoe noemen ze dat dan bij een man?
Bij mannen is het maatschappelijk aanvaardbaarder.

Gepost door: x | 31-01-10

Ik aanvaard het zonder probleem, lang leve de vrouwen met een hoog libido! Dat ze er maar blijven voor uit komen!:-)))

Gepost door: Stijn | 31-01-10

Suzy, ik begrijp je volkomen.
Het overvalt me ook meer dan eens....die jaloezie. Wetende dat ze samen genieten van een etentje, een saunaatje ,een winterse wandeling op het strand....pffffffff
Maar aan de andere kant wil ik hem ook gelukkig zien, en dat is hij ook in zekere zin mer haar. Alleen mist hij daar de intimiteit die hij bij mij terug vindt.

Gepost door: Sindy | 31-01-10

@Anneke, ik wist niet dat Ron ook een foto van hemzelf had beloofd:)

Gepost door: Sindy | 31-01-10

Nu worden we toch langzaam neiuwsgierig he. Zouden het foto's zijn van mannen in 'ter plaatse rust' of in 'geef acht'? (lol)

Gepost door: jaak | 01-02-10

Jaak, de twee versies zou ik wel willen:)

Gepost door: Sindy | 01-02-10

Bij mij zal het in rust zijn, maar dat ligt aan Anne haar computer.

Gepost door: Mark | 01-02-10

Dat vraagt om een woordje uitleg Mark:)

Gepost door: Sindy | 01-02-10

Mark,

Da was een domme klik van mij hè, met me computer is niks mis, lol

Wanneer zien we jou verslag hier, ben nu wel nieuwsgierig hoor.........

Gepost door: Anne | 01-02-10

@ Suzy
Meid, je bent niet alleen, ook ik heb van die momenten dat ik word overvallen van jaloerse gevoelens tov zijn vrouw. En ja Sindy ik wil mijn minnaar ook gelukkig zien en dat is hij met zijn vrouw maar het doet wel pijn aan het hartje, zeker als jezelf thuis niet echt gelukkig bent, je man je niet gelukkig kan maken.
Ik weet dat mijn minnaar mij graag ziet, zelfs van me houdt maar hij ziet zijn vrouw ook graag en wil met haar oud worden, niet met mij.
Het is dat aanvaarden van hem of de relatie met hem stop zetten...een verdomde moeilijke keuze...een keuze die ik telkens opnieuw moet maken als die jaloerse gevoelens komen opzetten.

Weet je, het doet wel goed om te weten dat zowel Suzy als Sindy en wie weet wie nog met dezelfde gevoelens worstelen.

Gepost door: fien | 01-02-10

Fien,

Ook ik worstel met dit dilemma

Gepost door: Anne | 01-02-10

en het gekke is dat mijn minnaar ook die jaloerse gevoelens heeft als ik op reis ben met mijn gezin, een etentje heb met mijn man enz. maar hij kan het beter plaatsen dan ik, denkt volgende week zie ik haar en is het mijn tijd.
Hij kijkt niet verder dan volgende week en dat doe ik wel, verschil tussen man en vrouw zeker?

Gepost door: fien | 01-02-10

Ik denk dat iedereen idd wel eens met die gevoelens worstelt en vrouwen toch nog meer dan mannen. Ik heb ook soms van die momenten, vooral als hij op reis gaat of iets doet wat typisch is voor een gezellig gezin. Soms droom ik dan dat ik in hun plaats ben.
Maar met tijd leer je dat beter relativeren. In het begin van onze relatie had ik het daar moeilijker mee. Vooral omdat ik nu weet dat hij daar dan eigenlijk ook liever met mij zou zijn, vroeger kon ik dat niet geloven.
Denk eraan dat je niet alleen bent met deze gedachten.

Gepost door: Sheila | 01-02-10

Ben ook blij dat ik sommige dingen met jullie kan delen. Ik voel me soms schuldig omdat ik me zo jaloers voel want zijn vrouw lijkt me heel aardig.
Denk dat ik dit alleen kan volhouden omdat ik zelf ook een gezin heb en schatten van kinderen.

Gepost door: Sindy | 01-02-10

Bij mij komt er nog bij dat ik zijn vrouw ken, af en toe zelfs met haar op stap ga met de kinderen, soms elkaar mailen en sms'en
Ik probeer die contacten te beperken maar kan er soms niet onderuit zonder argwaan bij haar op te wekken.

Een ander ding dat ik kwijt wil, gisteren vroeg hij me om bij hun thuis te overnachten (zijn vrouw moet een paar dagen weg), in hun bed, terwijl hun kinderen in een ander kamer slapen. Ik weet dat hij die vraag zonder nadenken heeft gesteld en enkel een nacht met mij voor ogen heeft. Ik heb geweigerd.

Gepost door: fien | 01-02-10

Ik ken zijn vrouw niet en maar goed ook, onze werelden blijven het best gescheiden.
Mij lijkt ze nochtans ook zo'n aardige en perfecte vrouw te zijn. Met zo'n schatten van kinderen waar zij alles voor doen. De buitenwereld zou nogal verschieten, mochten ze dit te weten komen. Maar hier eigenlijk ook hoor, we lijken ook zo'n mooi gezin zonder problemen.
Moesten we eens weten wat er achter alle zogezegd 'perfecte' gezinnetjes schuilgaat, het zou waarschijnlijk heel shockerend zijn.
Ik snap soms mezelf niet dat ik zo gemakkelijk die schijn kan hoog houden.

Gepost door: Sheila | 01-02-10

Ik begrijp wat je bedoelt, ik snap dat ook niet van mezelf.
Ik had graag ook de twee werelden gescheiden gehouden maar is wegens omstandigheden niet gelukt. Ik kom soms echt in heel rare situaties terecht, sommige te gek voor woorden, sommige zelf beschamend.

Gepost door: fien | 01-02-10

Aan de ene kant zou ik zijn vrouw wel graag kennen maar aan de andere kant dan weeral niet. Hier zou ook iedereen nogal verschieten uit mijn omgeving!
Soms denk ik als ik rond mij kijk ....hoeveel zouden er nog zo'n verborgen leven hebben? Want aan de buitenkant merk je niks maar als je deze blog leest weet je wel beter.

Gepost door: Sindy | 01-02-10

Ik moet toegeven dat mijn nieuwsgierigheid naar zijn vrouw ook soms groot is hoor. Ik zou graag eens een vlieg willen zijn en dat gezin binnen kijken, hoe zij zich bvb gedragen tov elkaar. Maar misschien weet ik dat beter allemaal niet, dan kan ik er mijn hoofd ook niet over breken. Het is zo al ingewikkeld genoeg.

Gepost door: Sheila | 01-02-10

Het is een gekende, klassieke problematiek lieve dames.

Ik zie het zo : ik hou van mijn vriendin en ik wil ze graag gelukkig zien. Als zij in haar gezin ook nog veel geluk kan vinden, is dat voor voor mij geen enkel probleem, want mijn doel was toch haar geluk. Ze hoeft niet alle gelukkige momenten van mij te krijgen. Bij ons werkt dat al vele jaren.

Hetzelfde geldt omgekeerd ook voor mijn vrouw. Onze relatie is ok, en wij hebben vertrouwen in elkaars liefde. Dat maakt, dat we weten dat wij elkaar niet zullen verlaten voor iemand anders, maar dat we elkaar ook gelukkige momenten met iemand anders kunnen gunnen.

Maar ik denk dat dit alleen kan als allebei de partners thuis nog een goed draaiende relatie hebben. Zodra een van beiden thuis niet meer vindt wat zij/hij nodig heeft, ontstaat wellicht dat wrange gevoel van jaloezie als je in een koude thuis leeft, terwijl je weet dat je schat het thuis veel beter heeft.

Bij mij zijn mijn vrouw en mijn vriendin ook nog eens de sllerbeste maatjes, en dat maakt het toch een heel stuk ontspannender. Soms lees je natuurlijk ook wel dat de spanning van het verborgene mee deel uitmaakt van de verliefdheid, maar daar heb ik tot nu toe nog niets van gemerkt.

En wees maar zeker dat jullie en allen die hier schrijven of lezen niet alleen zijn. Ik heb het eerder al geschreven he : volgens mij is de overgrote meerderheid van de mensen niet monogaam. En achter de fraaie gevel van gelukkige gezinnetjes gaat heel dikwijls een verborgen wereld schuil.

In het slechtste geval loopt het fout, en dan ontstaat er een breuk en daarna meestal een nieuwe relatie. Zo'n seriële monogamie wordt tegenwoordig maatschappelijk aanvaard, maar het creëert telkens een overgangszone met heel veel pijn en miserie.

Het is mijns inziens oneindig veel beter om voor jezelf te durven aanvaarden dat je echt wel meer dan één persoon graag kan zien en dat je bijvoorbeeld probleemloos twee hechte relaties tegelijkertijd kan hebben. Dat impliceert dat je niet àlles met dezelfde partner deelt. Maatschappelijk bijna niet aanvaard, maar o zoveel minder problemen. Dat vereist natuurlijk ook het vertrouwen in de liefde van de andere, ook als die met haar/zijn originele partner gelukkige dagen beleeft. Dat vertrouwen is niet zomaar evident. Je moet daarvoor misschien moeite doen en soms enig egoïsme opzij zetten, want je wil zelf voor het geluk zorgen zodat ook jij je goed voelt. Nochtans, een partner die in de hoofdrelatie gelukkig is, straalt dat hoe dan ook op jou uit, en aan het einde van de rit 'profiteer' je er dus uiteindelijk toch ook nog van. Je dient dan ook niet als noodpleister of klaagmuur om alle problemen van de partner te helpen verwerken, want die partner deelt met jou nu ook al eens prettige verhalen van thuis. Het is zeker niet evident, maar het loont de moeite als je de stap kunt zetten om zo te redeneren.

Ik begrijp uiteraard ook wel dat slechts heel weinig partners zullen aanvaarden dat de andere nog een tweede relatie heeft, maar in zo'n geval zie ik toch veel gelukkige koppels waarvan de partner die een dubbele relatie heeft het principe 'wat niet weet, niet deert' hanteert. Het aloude verhaal van de geheime relatie, maar vanuit mijn redenering toch niet direct gecatalogeerd als 'bedriegen', maar eerder als een 'beste oplossing' voor de aard van het beestje.

Beetje rare redenering over die dubbele relaties, dat besef ik wel, maar ik leef er al jaren mee, en ik voel me helemaal geen 'slecht' mens.

Gepost door: jaak | 01-02-10

Fien,
Ik bewonder je om je "nee"
Ik weet niet of ik dat zou kunnen, maar mij zal die vraag nooit gesteld worden, misschien maar goed ook.

Ron,

Mark heeft zijn verslag af, ik heb het mijne aan hem gemailt, dus jullie kunnen snel genieten van het varhaal achter de foto. Ik hoop dat je snel hem, en de andere hier voor ons plaatst, zodat iedereen kan zien wat zo mooi is aan hem.

fijne avond allemaal,

Gepost door: Anne | 01-02-10

Hier vindt U het relaas van de gebeurtenissen van vorige week dinsdag. Anne en ik hadden afgesproken bij Anne thuis om 13u00. Ruim van te voren was ik vertrokken om zeker op tijd te komen . De zenuwen gierden al de hele dag door mijn lijf , zou ik het wel doen? Kan dit? Mijn besluit stond vast ik laat me naakt trekken maar voor de rest gaat er niet veel gebeuren ik ga me niet laten verleiden. Maar dat was natuurlijk zonder de charmes gerekend van Anne. Ik wist dat ze lief was we hadden al wat over en weer gemaild en kon me haar een beetje voorstellen, vooral hoe ze dacht en wat ze wilde, neem het aan van mij mensen Anne is een geweldig lieve vrouw.

Eenmaal aangekomen pleegde we een telefoontje zodat ik me niet van deur zou vergissen de zenuwen werden alleen maar erger. Ze deed de deur open en daar stond een mooi dame, blonde hare,n opgemaakt en mooi gekleed in grijs en zwart.

“Zenuwachtig?”, “ja, jij ook?”, “ja, laten we een tasje koffie drinken en wat babbelen zei ze. Haar voorlopige huisje was mooi aangekleed stijlvol, zo met een paar kleine accentjes toch je eigen thuis maken. We dronken koffie en praatte over onze relatie het blog en ja ook over de lezers en lezeressen. Anne stelde me gerust, we moesten geen foto’s nemen, maar ik dacht “Mark je bent niet helemaal naar hier gereden om dan niet te durven”, nee er zouden foto’s gemaakt worden.Boven in de slaapkamer zouden we gerust zijn en daar moest ik me uitkleden voor het eerst voor een ander vrouw, een mooi vrouw. De opwinding was te merken als ik mijn slipje uitdeed. Anne vond dat niet erg “dat is gezond, ’t zou erg zijn moest hij nog slap zijn!”. Ik ging op het bed liggen en we probeerde wat fotootjes, ik heel ongemakkelijk poserend. Daar ik wat bang had dat mijn gezicht er zou opstaan stelde ik voor om een foto te trekken van mijn borstkas naar beneden maar daarvoor moest Anne achter mij gaan zitten Ze zat achter mij, ik was gespannen. Anne voelde dat en nam mijn hoofd vast en drukte deze tegen haar borsten, dat was zalig, een kus volgde en al snel vonden onze tongen elkaar. Anne ontdeed zich van haar kledingstukken en ik kon niet van haar af blijven. Mooie borsten, een zacht huid en voor het eerst in een lange tijd zou ik eens een vrouw kunnen likken. Heerlijk. Het smaakte heerlijk, Mijn vrouw heb ik al een paar keer gelikt maar zij vond het niet zo super. Ik heb nooit geweten of het lag aan het likken op zich of omdat ik het niet goed deed , maar aan de reacties van Anne te zien was het toch leuk. Nadien nam ze mijn stijve penis in haar hand (hij was dus stijf op de foto gegaan) en Anne begon me te masturberen, beter dan ikzelf bij me kan, niet snel maar heel intens. Ze nam wat glijmiddel en dat gaf een fris en zalig gevoel. Ik ben intens klaar gekomen.

Het was intens en duurde langer dan normaal. We kusten elkaar weer intens en mijn tong verdween zalig in haar mond, Ineens ging ze weer over me liggen mijn penis was nog hard en zachtjes masturbeerde ze me weer . Toen zag ik haar tong over mijn eikel gaan, zachtjes likte ze me. Maar toen ze heel mijn penis in haar mond nam en me stevig begon te zuigen werd ik overmeesterd dooreen heerlijk en goddelijk zalig gevoel, dit was hemels. Het was bijna 20 jaar geleden dat dit me nog eens overkomen en de herinneringen daaraan zijn heel flauw vergeleken met wat ik nu meemaakte. Het klaarkomen was nog intenser en Anne heeft geluk gehad dat ik geen hartpatiënt ben, dit had ik anders niet overleefd. Zacht streelde we elkaar ik streelde haar mooi ronde borsten mijn hand ging naar beneden en verdween tussen haar lippen in haar mooie poesje. Het was allemaal zo onwezenlijk wat me juist was overkomen. Anne, dankjewel echt!

Dus we hadden onze afspraak aan het blog gehouden, nu moesten we ze alleen nog opsturen naar Ron via de computer van Anne, geen enkel probleem, ware het niet dat Anne juist nieuwe stuurprogramma’s had laten installeren en mijn fototoestel niet echt Up to Date is met als gevolg de foto’s waren reeds gedeletet alvorens ze op de computer stonden. Gevolg; terug naar boven broekje uit, foto’s nemen maar voor de rest niets want het was dringend tijd om terug te rijden….. met een grote glimlach op mijn gezicht!

Gepost door: Mark | 02-02-10

Denk dat het zeker niet gemakkelijk voor je is Fien als je haar zo persoonlijk goed kent. Zou zelf meer dan eens overmand worden door schuldgevoelens denk ik.
Een wijze beslissing om niet op zijn voorstel in te gaan ....ook al was de verleiding zo groot om eens een nachtje met hem door te brengen. Zou dat toch ook eens graag doen...pfff. Maar het ziet er niet naar uit dat zoiets kan verwezelijkt worden.
Wat die jaloersheid betreft heeft het idd veel te maken hoe je je op dit moment zelf voelt. Er zijn periodes waar ik het heel moeilijk heb maar dan ook weer anders waar je alles veel beter kan relativeren.
groetjes sindy

Gepost door: Sindy | 02-02-10

Mark belde dat hij aan me deur stond, ik werd op slag doodzenuwachtig en snelde me naar de deur, gaf hem een kus ter begroeting en bood koffie aan. Die was uiteraard ook om mijn zenuwen te kalmeren hè.

Ik moet wel vertellen, Mark ziet er uit zoals ik dacht, netjes, verzorgd, en zijn ogen…..wow

We hebben gekletst over van alles, ook het blog, en wat ik verwonderlijk vond was dat hij zo open vertelde over zijn seksleven. Ik wist al van eerdere mailtjes dat hij er niet blij mee was, en ook dat hij je vrouw erg respecteerde. Dat was voornamelijk ook de reden dat ik die foto wilde maken, was er geen respect had ik het nooit gedaan.

Ik zei idd dat die foto geen must was, als we ons niet op ons gemak voelde zou het toch niks worden.

Mark drong toch aan op het maken van die foto, geen probleem, ik zei, mijn slaapkamer is boven, als je liever in de tuin wil kan ook, maar is koud he, hahaWij naar boven, waar ik op mijn bed ging zitten, om me een houding te geven. Mark ontdeed zich van zijn kleren, zo lief, nerveus kletsend over dat hij dit nog nooit had gedaan zolang hij getrouwd was. Hij was gewoon onschuldig, en in zijn ogen las ik dat hij de waarheid vertelde.

Toen zijn slip uitging verontschuldigde hij zich voor zijn erectie, zo lief hij.

Ik zei hem, ga lekker liggen hier, maak ik die foto, dus ik van het bed af. Hij lag er een beetje ongemakkelijk bij, ik trok op de gok, had geen idee waar ik aan begonnen was.

Mark wilde dat ik vanaf zijn hoofd omlaag zou trekken, dus nam ik zijn hoofd in mijn schoot. De hele tijd hebben we gepraat, god weet waarover hè.

Toen hij zo in mijn schoot lag kon ik de verleiding niet weerstaan hem te zoenen, voelde goed, en hij nam zijn kans. En een ding hè, hij kan zoenen als de beste, ik wilde helemaal niet stoppen en zo kwam het dat hij vroeg of mijnjurk ook uit mocht, wat ik dee, der is gewoon niks lekkerders dan huid op huid te voelen, en zo hebben we een tijd liggen zoenen, kreeg er geen genoeg van…Van het een komt het ander ja, hij heeft mijn lijf ontdekt, verwonderde zich over mij, en ik GENOOT…….als vanzelfsprekend nam ik zijn erectie in mijn hand en hij hield zijn adem in toen ik met mijn hand hem verkende…….ik heb hem met mijn hand tot een hoogtepunt gebracht, tot hij schokte en zichtbaar genoot. Zalig te zien hoe een man hiervan kan genieten. Wij weer zoenen, kletsen en nog steeds nerveus als twee pubers.Ik merkte dat zijn erectie helemaal niet verslapte en ik ging als vanzelfsprekend met mijn hand over zijn schacht. Snel bracht ik mijn mond korter bij en likte hem traag vanaf zijn ballen naar zijn eikel, ondertussen oplettend hoe hij zou reageren. Zijn ogen werden groot toen hij naar me keek en dat maakte dat ik hem met mijn mond nogmaals naar een hoogtepunt wilde brengen. Hij liet zich helemaal gaan, lag op zijn rug, ogen toe, en geen idee wat hij dacht, maar ik denk zelf dat hij dacht, wat overkomt mij!Het duurde niet lang eer ik hem nogmaals liet klaarkomen en wij nog een tijd zo samen op bed hebben gelegen.

Mark, ik vond het een hele eer om met jou dit te beleven, en waarom er maar een foto is kan iedereen lezen in jou verslag, nu ik dit hier zit te tikken is er weer een glimlach op mijn gezicht, en die is er vaker, als ik aan jou denk.

Ik heb iets heel moois ervaren, dank je wel hiervoor.

Gepost door: Anne | 02-02-10

De commentaren zijn gesloten.