25-01-10

Niet meer de slaaf van mijn penis.

Ik ben trots op mezelf. Het klinkt misschien raar na die misstap ten opzichte van van Sindy nog niet zolang geleden maar toch ben ik ergens fier op mezelf. Sinds "dat gedoe" met An, ben ik veranderd of voel ik tenminste dat ik aan het veranderen bén. Een tijdje geleden zei Boostie me: "Iédere man is te verleiden." Vroeger zou ik net hetzelfde gezegd hebben maar de laatste tijd ben ik daar bijlange niet zo zeker meer van.  Dat een man zijn lul achterna loopt, is een stelling waar ik altijd achtergestaan heb maar dat er ook vrouwen zijn die hun kut achterna lopen, is me tijdens het evolueren van deze blog heel duidelijk geworden. Jaren geleden, toen er nog geen sprake was van het internet, en toen ik er dikwijls bijliep als een hete reu die hopeloos op zoek was naar een geil teefje, zou elke vrouw mij kunnen krijgen hebben. Of ze nu mooi of lelijk was, corpulent of mager, ordinair of stijlvol, het maakte allemaal niks uit, als ze maar een hoog libido had. Elke vrouw zou me toen inderdaad kunnen verleid hebben en het zou niet moeilijk zijn geweest. Ik was er toen immers van overtuigd dat het aantal "geile" vrouwen een zeer kleine minderheid vormde, eerder uitzonderingen eigenlijk, en dat deze vrouwen hun partner bijvoorbeeld pijpten enkel en alleen om deze partner te plezieren en niet omdat ze het zelf graag deden. Ondertussen weet ik natuurlijk wel beter.

Met Sindy te leren kennen en mede door deze blog, is er voor mij een andere wereld opengegaan. Ik ben beginnen te beseffen dat ik blijkbaar bij de vrouwen in het algemeen goed in de markt lig, bij wijze van spreken, en dat het niet moeilijk is om een vrouw te verleiden, zeker niet via het internet. Verleiden en verleid worden, tot voor kort kon ik er niet aan weerstaan. Maar zoals ik al eerder zei, voel ik dat daar nu toch wel verandering in gekomen is en ik ben daar blij en trots om. Ik voel me niet meer de slaaf van mijn penis. Mijn lusten zijn er nog wel maar ze domineren me niet meer zoals vroeger. Mijn leeftijd zal er waarschijnlijk wel voor iets tussen zitten evenals het overaanbod van porno tegenwoordig op het internet maar het is zeker dat niet alleen.

Na de korte relatie met An ben ik tot het besef gekomen met wat ik eigenlijk bezig was. Het waren in de eerste plaats sommige kleine lichamelijke onvolmaaktheden bij Sindy die me op een bepaald moment naar An dreven. An had bijvoorbeeld een mooier gezicht dan Sindy en op de webcam leken An's borsten groter, voller en nog mooier dan die van Sindy. Akkoord, ik was verliefd geworden op An maar dan toch in de eerste plaats op dat mooie lieve gezichtje van haar dat me telkens deed smelten. Ik besefte echter toen nog niet wat ik allemaal op het spel zette. Ja je weet hoe dat gaat als je verliefd bent; je logisch denkvermogen wordt dan blijkbaar uitgeschakeld. Op een gegeven moment zei ik tegen An dat Sindy en ik zielsverwanten waren. An vroeg: "Zijn wíj dat dan niet?" Waarop ik ogenblikkelijk en zonder de minste aarzeling antwoordde: "Nee!"

Het eerste echte signaal dat ik verkeerd bezig was, kwam er toen ik Sindy voor de eerste keer terug zag nadat ik seks had gehad met An. Toen drong het pas echt tot me door hoe mooi en sexy Sindy's lichaam wel was. Hoe kon ik toch zo stom zijn geweest van me te laten leiden door mijn perfectionisme. Ik kan me trouwens niet voorstellen dat ik bij een andere vrouw nóg betere seks zou kunnen vinden dan bij Sindy en toch hoopte ik ergens dat er bij An nog méér vuurwerk zou zijn. Sindy is alles voor me. Zij is de vrouw van mijn leven. De manier waarop wij mekaar aanvoelen is prachtig en uniek. Wij lijken voor mekaar geschapen. Wat maken die pietluttige lichamelijke onvolmaaktheden dan nog uit!   

Nee Boostie, hoe hard je ook je best doet, je kan niet élke man verleiden niettegenstaande je een mooi lichaam hebt. Ik sluit het niet volledig uit dat ik ooit nog seks zal hebben met een andere vrouw maar ik ga hard mijn best doen om steeds te blijven weerstaan aan de op de loer liggende verleidingen en om Sindy niet meer te bedriegen. Wat er met An is gebeurd, is niet goed te praten maar de band tussen Sindy en mij is er zeker door verstevigd en ook ikzelf ben er sterker door geworden en daar ben ik trots op.    

15-01-10

Dikke sneeuwvlokken dwarrelden naar beneden.

Sindy nestelde zich in mijn armen om even te bekomen van dat spetterende orgasme maar al snel ging ze terug tot de actie over en verslond ze mijn onderlijf zoals alleen zij dat kan. Heerlijk toch, wanneer je door een vrouw wordt "genomen" en verwend terwijl je, op je rug liggende, zelf niks hoeft te doen en kunt genieten van het aanzicht van dat prachtige sexy lichaam en van de vloedgolf van overheerlijke gewaarwordingen die je eigen lichaam overspoelt. Ze likte me overal; eerst plagend over het topje van mijn piemel, dan de binnenkant van mijn billen, de liesstreek, mijn balzak, verder afzakkend naar mijn bilnaad en eindigend bij mijn anus die ze op een onvoorstelbaar zalige manier bewerkte met haar tong en mij het opperste genot bezorgde. Vervolgens wandelde haar likkende tong terug naar boven waar ze opnieuw mijn eikel vond. Deze keer werd haar mond iets gretiger en ze zoog mijn penis zo diep als ze kon naar binnen en begon hem zachtjes af te zuigen zonder haar handen te gebruiken.

Ik kon het echter niet meer verdragen. Ik was ondertussen zó geil geworden dat ik niet langer kon wachten en dringend verlost diende te worden van al die opgehoopte spanningen. "Pijp me schat! Pijp me hard alstublieft!" kreunde ik. Sindy wist ogenblikkelijk wat ik van haar verlangde en ze pakte met haar twee handen de stam van mijn paal stevig vast en bewoog ze op en neer terwijl ze aan mijn eikel bleef zuigen en likken. "Ooooh ja schat, zo ja, ooooohhhhh ... hmmmmmmmmm!" Ik voelde mijn orgasme in sneltreinvaart naderen. Haar ogen bleven gesloten. Trillend keek ik keek haar aan en beelde me in hoe zo dadelijk mijn sperma in haar mond zou spuiten. "Ooooo schat toch, zaaalig, doe zo verder ja, je doet het perfect zo, wat ben jij toch een hemelse vrouw!" En toen ontplofte ík ... Eindelijk was daar die ontlading, letterlijk en figuurlijk, en wat voor één! Seconden aan een stuk voelde ik de samentrekkingen in mijn onderlijf. Er leek maar geen eind aan te komen ... Als een volleerde minnares minderde Sindy geleidelijk de druk op mijn stillaan verslappende penis terwijl ze ondertussen zachtjes aan mijn eikel bleef likken tot heel mijn lichaam volledig tot rust gekomen was ...  

Ik keek naar het raam en zag door het gordijn dikke sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen. "Oei schat, ziet dat sneeuwen!" Toen ik het gordijn wegtrok, zag ik pas echt wat er daar buiten gebeurde: een echte sneeuwstorm en alles zag wit, wel een paar centimeters was er al gevallen! Shit! Omdat we ons onmiddellijk realiseerden dat we niet voor het eerst thuis zouden zijn, kleedden wij ons vlug terug aan en haastten we ons naar buiten. Maar eens buiten, zagen we dat het nog erger was dan we dachten. Er lag ook op de weg een dik pak sneeuw en het verkeer verliep stapvoets. Van zodra wij in de auto stapten, merkten we waarom iedereen zo traag reed, het was echt spiegelglad op de weg! Op de radio waren niets anders dan onheilspellende berichten over het weer en het in het honderd lopende verkeer te horen en ik vreesde het ergste voor ons beiden. Uiteindelijk is het voor mij nog meegevallen; van zodra ik op de autostrade was, vlotte het verkeer redelijk en ik heb over de terugweg niet zoveel langer gedaan dan anders. Sindy had minder geluk: meer dan drie uur heeft ze nodig gehad om thuis te geraken! Bij haar thuis vonden ze het echter niet abnormaal dat ze zo laat thuis kwam omdat ze zogezegd gaan winkelen was. Eind goed, al goed dus.

11-01-10

Niet haar tarzan maar haar badeendje.

"Ik denk dat ik dan ga ontploffen" zei Sindy. "Ontploffen door klaar te komen met je vibrator!? Hoe bedoel je?" "Ja, ik kan dat eigenlijk niet goed uitleggen," antwoordde ze, "het voelt aan alsof ik dan niet genoeg lucht meer krijg als ik verder zou doen." Ik begreep er helemaal niks van en wou daar toch wel eens het fijne van weten. Ik vroeg haar om haar tarzan mee te brengen bij ons volgende rendez-vous-tje en dan zou ik haar wel eens laten voelen wat "trillend klaarkomen" is. Sindy ging direkt akkoord en zou haar drie-armige vibrator meebrengen. Maar wat ze bij had was niet haar tarzan maar haar badeendje! Omdat haar man nog thuis was toen ze naar ons liefdesnestje vertrok, vond ze het te riskant om die grote vibrator mee te smokkelen; en daar stond het dan plots, dat kleine badeendje, op het tafeltje naast het bed.

Onderaan het hebbeding zat een knopje om het toerental van het trilmotortje te regelen. Ik experimenteerde er even mee en vroeg haar hoe ze het het liefst had, hard of zacht. "Hard!" was het antwoord. Stomme vraag natuurlijk, ik had het kunnen weten. Mijn schatje is als een zacht gekookt eitje maar als het over seks gaat, houdt ze wel van de harde aanpak. Het was de eerste keer dat ik zo'n ding in mijn handen had -alhoewel me nu plots te binnen schiet dat ze het precies toch ooit al eens laten zien heeft, maar dan zonder batterijen- dus wist ik veel hoe ik dat ding moest gebruiken. Met de natte vinger dan maar, figuurlijk dan, en zien hoe ze reageert. Ik zette het ding op maximale snelheid, stak het harde plastieken hoofdje ervan in mijn mond om het wat gladder te maken en duwde het in haar kutje; enkel het hoofdje hé! ;-) Toen ik vervolgens het trillend lijfje van het diertje stevig tegen haar schaamheuvel drukte, lieten de licht schokkerige bewegingen van Sindy's lichaam en haar zacht gekreun me weten dat ik direkt goed bezig was. Af en toe wisselde ik de druk van het vibje op haar clit af met bewegingen van mijn vingers en likwerk van mijn tong. Maar hoe ze ook genoot, geleidelijk groeide bij mij het besef dat ze alleen door die trillingen niet zou kunnen klaarkomen. Hoe ik dat beestje ook draaide of keerde, het was hopeloos. De beelden van de allereerste keer dat ik mijn vrouw met een vibrator verwende, rolden me terug voor de ogen. Els zei toen dat het wel raar deed, die trillingen op haar clit maar toch duurde het niet lang voor ze erdoor klaarkwam. Het was dit keer bij Sindy wel maar een badeendje maar ik was er toch vrij zeker van dat Els ook met dit badeendje zou klaargekomen zijn. Vrouwen ... ze blijven me toch verbazen.

Enfin, hoe ik dus ook probeerde, het lukte me niet. Sindy pufte en kreunde en ik weigerde van de job af te werken met mijn mond of vingers, totdat ze er zelf om smeekte: "Schat, doe alstublieft verder met je tong!" Ik haalde promt die badeend uit haar kut, stak er twee vingers in en masseerde haar opgezwollen G-plek ermee terwijl ik gelijktijdig haar clit intens bewerkte met mijn tong. Ik wou dat ze nu zo snel mogelijk en zo hevig mogelijk klaarkwam en dat deed ze ook. In geen tijd beleefde ze luid gillend haar hoogtepunt. Het was alsof ze ontplofte. Inderdaad, ze ontplofte maar niet door haar badeendje. Ik had het nochtans zo graag gehad. Maar ik gaf de moed niet op. De volgende keer moest ze haar tarzan maar meebrengen, daar zou het wel mee lukken; althans, zo dacht ik toch ...