02-02-10

Mark.

En om niet alleen klank maar ook beeld te hebben, hier is hij dan ... de Mark:

Mark

Commentaren

Ik zie niets :-(

Gepost door: ano | 02-02-10

Ik ook niet:-(

Gepost door: sindy | 02-02-10

Zelfs ik niet!!!! Of ben ik de HOLLOW men!

Gepost door: Mark | 02-02-10

hahahahaaaaaaaaaaa, ik welgeintje, ik zie hem hier ook niet, maar ik heb die foto al hè

Gepost door: Anne | 02-02-10

Ik zie ook niks...jammer...

@Sindy
Het is inderdaad niet gemakkelijk om haar te kennen, inderdaad veel schuldgevoelens. Ik snap je dat je er nieuwsgierig naar bent maar het is beter dat je haar niet kent, vind ik. Ik begin te vergelijken, ons karakters vergelijken, ons lichamen vergelijken...
Het is enorm opletten als ze vertelt over hun huwelijk, over hem, opletten om haar niks te vertellen dat ik eigenlijk niet kan weten of haar raad geven over een discussiepunt tussen hun enz.

Ik heb al een nacht met mijn minnaar kunnen doorbrengen en er zullen er nog volgen maar niet bij hun thuis of bij mij thuis.

Gepost door: fien | 02-02-10

Hey, nu zie ik de foto wel...mooi

Gepost door: fien | 02-02-10

Nu we je kunnen zien, zie je er zo hollow niet uit, Mark. Zelfs in rust heel goed te "pruimen", om het met een woordspeling uit te drukken. Anne loog geen woord, uit het deel dat we te zien krijgen kunnen we opmaken dat je best een aantrekkelijke man bent.
Ook bedankt voor jullie verslag, Anne en Mark.
Hopelijk kunnen jullie dit verhaal in mooie lijn verder zetten.

Ron, hoe zat het dan met de rest van het mannelijk naakt? Of laat je ons hiervoor op onze honger zitten?

Gepost door: leeanne | 02-02-10

Knap dat jullie dat gedurfd hebben!
En leuk verhaaltje, lucky guy die Mark!

Gepost door: Stijn | 02-02-10

mooi héél mooi, smaakt naar meer...ben nu toch wel benieuwd naar de prentjes van Ron en Jaak en...

Gepost door: anneke | 02-02-10

Leuk, dat is idd durven!

Ik vind jullie verhaaltjes wel schattig. Als ik het lees, voel ik zo die zenuwachtigheid en onzekerheid van die eerste keer waar je zo naartoe uitgekeken hebt en al zoveel over gebabbeld had. Ik herinner mij het ook nog allemaal levendig.
Volgt er nog herhaling? :-)

Laat de rest van de foto's nu maar komen...
gogogo Ron :-)

Gepost door: sheila | 02-02-10

Dank allemaal voor de leuke reakties, ik vindt het zelf een beetje raar me zo te zien.

Gepost door: Mark | 02-02-10

Min een t natuurlijk!

Gepost door: Mark | 02-02-10

Fijn dat de dames het met mij eens zijn, en behalve mooi is ie ook nog eens ontzettend lief

Sheila, idd, als ik het zo lees is het "schattig" , en ik heb ook gelijk jeugdherinneringen terug, die ik onmiddelijk door Mark vervangen heb, zoveel fijner........

Leeanne, of er nog een vervolg komt? Nu even niet, ik heb Mark ook uitgelegd dat mijn gevoel voor mijn minnaar mij weerhoud, anders kwam er zeker snel een vervolg hoor.
Best een aantrekkelijke man? Meid, hij is vreselijk aantrekkelijk, precies mijn type......zelfvertrouwen, groot, borsthaar en lieve ogen, en wat ik fijn vind, een vent die weet hoe hij moet zoenen, zonder me gelijk op te vreten, haha

Stijn, het is geen verhaaltje, dit is echt gebeurt, lucky guy Mark? Wat dacht je van mij??

kus,

Gepost door: Anne | 02-02-10

OK Lucky Anne, 'k geloof je ;-)

Gepost door: Stijn | 02-02-10

Mark en Anne,

Wat begon met een onschuldige foto....

Ik vind het ontzettend mooi, hoe jullie het beschrijven. Heel herkenbaar. Zoals mijn minnaar en ik zullen jullie nog dagenlang 'nagenieten' van de beelden die op jullie netvlies blijven hangen.

Gepost door: Suzy | 02-02-10

Volgens mij is Ron er weer enkele dagen niet

;-)

Gepost door: anneke | 02-02-10

Niet mis Marc als ik er geluid aan kon koppelen hoorde je nu een welgemeend gefluit
:-) en ja Anne zoals Stijn het zei Lucky you 2 hoor. Hmm Anne ik vind de ogen van een man ook wel altijd iets hebben, die verraden zo veel, je hebt me nieuwsgierig gemaakt. Misschien wie weet krijgt het verhaaltje nog wel een staartje alvast veel plezier gewenst

@FIEN: ja volkomen gelijk ik ken de vrouw van mijn minnaar ook, en je gaat echt beginnen vergelijken alhoewel wij 2 verschillende types zijn. Je hoort de discussies die zij hebben, maar ook de leuke momenten, uitstapjes, etc...
Ik ben ook wel van mening dat het beter is als je de partner niet kent, maar ik kende haar ervoor al...

Gepost door: Mimi | 02-02-10

Mimi, je schrijft 'gefluit' verkeerd hoor. Het is 'G-fluit', naar analogie met de G-spot :-)

Gepost door: jaak | 02-02-10

Ook ik geloof je, Anne :))

Gepost door: leeanne | 02-02-10

ja mark zoals leeanne schrijft: ook in 'rust' best te pruimen!
jullie verhaal bracht ook bij mij de glimlach op de mond! héél mooi om te lezen maar nog mooier om mee te maken hé...
jullie zijn zo'n oprechte, pure mensen... super!!

anne, ik ben daarnet nog snel even naar 'jou' gaan piepen en ja mark heeft ook wel overschot van gelijk hoor wat betreft je borsten!
dus idd: lucky guy and lucky girl!

mimi knap idee om geluid te kunnen koppelen aan de blog (of foto's)!

ron had je nog foto's ontvangen? laat maar komen hé!


Gepost door: an | 02-02-10

@Fien,
@Sindy,

ik ken de vrouw van mijn minnaar ook, en inderdaad, in je hoofd begin je te vergelijken. Zij is een leuke en vrolijke vrouw maar ze is is voor geen greintje sexy!
Ik heb het vooral moeilijk met het feit dat een nevenrelatie ( zoals Jaak het zo mooi verwoordt)na enkele jaren ook een serieuse diepgang krijgt en ik dus niet alleen de leuke dingen met mijn minnaar wil delen maar er ook voor hem wil zijn als het minder goed gaat.
Zo lag hij bijvoorbeeld een paar maanden geleden in het ziekenhuis en ja, dan sluit zijn wereld rondom hem voor mij. Dan is zijn vrouw en familie voor hem belangrijk en sta ik voor een tijdje aan de zijlijn. Dit zijn de minpunten van een minnaressenleven en ik denk dat vrouwen hier meer moeite mee hebben dan mannen.
Wij zijn gewoon anders geprogrameerd daarin dan mannen.
Sindy, ook ik ben mijn minnaar trouw, ik hou immers ontzettend veel van hem en kan mij een leven zonder zijn liefde bijna niet meer voorstellen na al die jaren. Maar soms blijft het moeilijk.....

Gepost door: Suzy | 02-02-10

Suzy, ik kan je begrijpen en natuurlijk zijn mannen en vrouwen verschillend geprogrammeerd. Maar mocht mijn vriendin in het ziekenhuis liggen, dan zou ik daar toch ook elke dag willen zijn hoor, en ik zou er ook zijn. Op dat punt denk ik nu net dat ook mannen wel even gevoelig kunnen zijn als vrouwen.

Gepost door: jaak | 02-02-10

Heylaba Anneke, "Ron is er weer enkele dagen niet!" Er zijn mensen die zo nog af en toe eens moeten werken hè!

Mark en Anne, bedankt voor jullie "verslagen" (en foto natuurlijk), mooi en opwindend beschreven. Het was te verwachten en iedereen voelde het waarschijnlijk aankomen (alleen misschien Mark zelf niet) dat het niet bij die foto's nemen ging blijven. Maar of dat ik daar nu echt blij mee ben met wat er gebeurd is, dat is wat anders. Ik heb er zo'n dubbel gevoel bij. Langs de ene kant gun ik het jullie het wel en dan vooral Mark natuurlijk maar langs de andere kant realiseer ik mij heel goed met wat jullie bezig zijn: Anne bedriegt haar minnaar en Mark bedriegt zijn vrouw en eigenlijk ben ík met mijn blog in zekere zin de oorzaak of aanleiding van dit vreemdgaan. Had deze blog niet bestaan dan was dit ook niet op deze manier gebeurd. Bovendien, zoals jullie weten, is het niet de eerste keer dat dit hier gebeurt en zelfs ikzelf ben er het "slachtoffer" van geworden en ik voel me daar de laatste dagen niet zo goed bij. Ik weet dat deze uitspraken me niet populairder zullen maken maar ik wou het gewoon toch even kwijt.

Wat die andere foto's betreft, er zijn er sinds toen geen meer bijgekomen (van de mannen althans ;-)) en vermits de twee mannen waar ik wel een foto van heb, niet meer actief op deze blog aanwezig zijn, heb ik besloten van deze niet te publiceren. Sorry dames maar als het een troost moge weze, er zijn op het internet foto's genoeg te vinden van mooie mannenlijven en dito onderdelen hé ;-)

Gepost door: Ron | 03-02-10

Ron enkel wij zijn verantwoordelijk voor onze daden en niemand anders, zeker jij niet, had deze blog niet bestaan had ik misschien wel een andere vrouw op een ander blog gevonden waar ik dan mee had vreemdgegaan. Alleen heb ik nu het geluk gehad deze ervaring te kunnen opdoen met een hele lieve, toffe en mooie vrouw.

Gepost door: Mark | 03-02-10

Suzy, Jaak, mijn minnaar zou ook wel bij mijn bed willen zitten moest ik in het ziekenhuis liggen maar ik vind wel dat mannen dat beter kunnen plaatsen dan vrouwen. Als hij weet dat ik in goede handen ben, dat er mensen zijn die voor mij zorgen berust hij er in. Zijn hoofddoel is dat ik het goed heb en voor hem hoeft het niet perse hij te zijn die dat doet. Als vrouw wil ik diegene zijn die voor hem kan zorgen...egoïstisch? ja klopt maar dat zijn gevoelens, hé...Er zijn momenten dat ik het heel goed kan relativeren maar er zijn er ook dat ik het enorm lastig heb...
Ik vraag mij soms af waar het gaat eindigen, tot de dood ons scheidt???

Gepost door: fien | 03-02-10

Fien, ik ben ervan overtuigd dat ik het daar ook heel moeilijk mee zou hebben. Zou hemel en aarde verzetten om Ron toch maar op te zoeken moest die ooit in het ziekenhuis liggen...denk dat ze mij niet zouden kunnen tegenhouden.
Denk dat Ron dat eerlijk gezegd ook zou doen...een paar jaar geleden moest ik een kleine ingreep ondergaan...nog onder invloed van de narcose(babbelde naar het schijnt met een dubbel tong:)) heb ik hem toen ik nog maar pas op de kamer was opgebeld om hem gerust te stellen dat alles goed met me ging.

Gepost door: sindy | 03-02-10

Ja Fien, dat is de steeds weerkerende vraag bij velen he : waar of hoe gaat dit eindigen. Ik schreef het al eens : dat is ook met het leven als dusdanig zo. Ik probeer te genieten van 'nu', ik heb goede plannen voor de toekomst (alles loopt immers op wieltjes hier), en we zien wel. We mogen niet het plezier van 'nu' al dempen door de gedachte aan eventuele zorgen of pijnen van later. Want alles stopt ooit. En wat vandaag perfect is, kan morgen plots voor onverwachte problemen zorgen.

Het hoort bij de liefde dat we bezorgd willen zijn voor elkaar. Bezorgd MOGEN zijn, want een groeiende relatie neemt een belangrijke stap vooruit op het ogenblik dat de partners 'dulden' dat de andere bezorgd is bij problemen. Je opent als het ware jouw wereld voor die andere haar/zijn bezorgdheid. Je durft je tonen zoals je bent : met problemen, ziek, enz...

Ik denk dat de beleving van 'zorg' erg persoonlijk is. Een man betrouwt misschien wel gemakkelijker op de goede zorgen van iemand anders of van een omgeving, en een vrouw is het dikwijls meer gewoon om voor de kinderen en het gezin te 'zorgen', maar toch : ik moet me bijvoorbeeld echt inhouden om bij het minste griepje van mijn vriendin niet om het uur te sms-en om te vragen hoe het gaat, terwijl ik weet dat ze thuis toch in een ideale biotoop vertoeft om goed verzorgd te worden zonder dat ik daarbij nodig ben. Misschien ook wat egoïsitsch in de zin van 'ik wil de sterke redder zijn', maar ikzelf ervaar het eerder als een zwakte van mij : bang dat ze zich niet goed zou voelen en ik kan er niets aan doen. Zo zit ik nu eenmaal in elkaar, en anderen zitten dan weer anders in elkaar. "Bedenk dat je uniek bent, zoals iedereen" :-)

Het wordt moeilijker om dat te relativeren als je in een situatie verkeert, waarin je de andere niet kan/mag bereiken. Een geheime relatie maakt het soms onmogelijk om te weten hoe het zit met de andere, en dan knaagt de onzekerheid. Dat moet vreselijk zijn, als het over erge dingen gaat.

Gepost door: jaak | 03-02-10

@Mark
Na lang te moeten wachten dan toch eindelijk de foto te zien gekregen:)
Ik moet eerlijk toegeven dat het verhaal me meer doet dan de foto....misschien komt het door het bovenaanzicht maar ik vind dat de nadruk te veel wordt gelegd op die behaarde buik en borstkas van je.
Ieder zijn goesting natuurlijk en gelukkig zijn we allemaal verschillend maar persoonlijk prefereer ik toch zonder dons:)
Je verhaal lijkt me heel spontaan...een eerste ontmoeting met de nodige stress, klamme handjes en onschuld...maar die verdween precies al snel tussen de weelderige boezem van Anne:)

Gepost door: SINDY | 03-02-10

Jamaar Sindy, jij hebt misschien meer ervaring met het kijken naar zo'n man van onder naar boven dan van boven naar onder ? (lol)

(foei, mijn fantasie...)

Gepost door: jaak | 03-02-10

shame on you jaak:)

Gepost door: SINDY | 03-02-10

En idd ik bekijk mijn Ron vanuit ieder perspectief:)

Gepost door: SINDY | 03-02-10

Ron,

Ik heb je reactie vanmiddag gelezen en even tijd nodig gehad om het te laten bezinken. Dat uitgerekend jij hier zo`n dubbel gevoel bij had sta ik wel effekes van te kijken hoor, uitgerekend jij die dit zegt, valt me tegen van je hoor.

Jij noemt jezelf “ slachtoffer” en dat bevalt mij niet helemaal, ik zou ons, ook jou, eerder partners in crime willen noemen, uiteindelijk hebben wij allemaal onze partner cq minnaar bedrogen, jij net zo goed. Ik veroordeel niemand, jou ook niet, heb ook nooit eerder gereageerd hierop, maar dit wilde ik toch even kwijt hier.

Ik wil mezelf ook niet goed praten hier, mijn motieven waren zuiver naar Mark toe, en ik heb er geen spijt van, ofschoon dit eenmalig was, wat hij ook weet. Daarvoor respecteer ik hem te veel.

Zoals Mark al aanhaalde, ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen daden, jij net zo goed als wij, en ik ga me nergens voor verontschuldigen. Het was een mooi en intiem moment met Mark, zoiets is kostbaar, om nooit meer te vergeten, wat ik dan ook zal koesteren.

Ik wil je in ieder geval bedanken voor je eerlijke mening, en we schrijven hier niet om populair te worden hè, mij persoonlijk helpt het me om een uitlaatklep te hebben en door de reacties van andere ben ik toch heel anders naar mijn relatie met mijn minnaar aan het kijken, of dat nu goed of slecht is, uiteindelijk sta ik aan de zijlijn, hij zal nooit zijn vrouw verlaten voor mij, en ik vrees dat na mij nog velen zullen volgen bij hem. Dit alles wetende dat ik handelde naar eigen goeddunk.

Dat ik zo stom ben om verliefd op hem te worden kan ik niet helpen, dat was nu eenmaal de afspraak niet, en toen hij het wist heeft hij zelf gekozen om niet te breken met mij. Mijn gevoel voor hem gaat diep, en dat doet het meeste pijn, voel me gebruikt, en laat het verdorie nog toe ook. Ik ben voor hem een veilig bed, iemand waar hij zodra er kans is een uurtje kan neuken. Hij had eerder al vriendinnen, ben zijn eerste niet hè, en zeker zijn laatste niet denk ik, en toch hoop ik het mis te hebben.

Wel ben ik na het bezoek van Mark dieper gaan nadenken hierover, heb zelfs mijn minnaar niet meer gezien, zit toch in de knoei met mezelf nu.

Welterusten iedereen,

Gepost door: Anne | 04-02-10

Slapeloze nacht Op aanraden van één van de lezers( al vergeten wie:))ben ik het boek van Mira Kirshenbaum beginnen lezen.
Geen goed idee als je het mij vraagt zo vlak voor het slapengaan maar soit ik kon mijn nieuwsgierigheid niet langer bedwingen.
Al op de eerste pagina las ik een fraperend gedichtje...ik citeer:
Aan iedereen die worstelt om liefde te vinden,
die zoveel fouten maakt,
zich schuldig voelt,
maar toch zijn uiterste best doet om te doen wat het beste is voor iedereen.
Zo worden dus de 'bedriegers', 'schuinmarcheerders',...door sommigen genoemd ,beschreven.....als goede mensen die een misstap hebben begaan. En juist omdat het goede mensen zijn, liggen ze er s'nachts van wakker, weten ze soms niet wat doen door hun schuldgevoelens en angsten die af en toe opduiken.
Ze willen de mensen om wie ze geven geen pijn doen, maar ze willen tergelijkertijd hun eigen behoeften bewaken.
Een betere beschrijving kon ze van mij niet geven. Confronterend als het was heb ik heel de nacht liggen woelen. Verder gelezen heb ik nog niet.....ik laat het even bezinken en wanneer ik er klaar voor ben lees ik wel verder:)

Gepost door: SINDY | 04-02-10

Anne,

Ik heb in mijn vorige reactie gewoon beschreven wat ik voel en hoe ik me voel en deze gevoelens zijn anders dan die van een paar maanden geleden. Misschien zal je me hypocriet vinden maar ik denk echt dat dit niks met hypocrisie te maken heeft. Natuurlijk dat ook ík een vreemdganger en dus een zondaar ben net zoals jij en vele anderen op deze blog en ik voel me niet echt schuldig t.o.v. mijn vrouw maar ik vind wel dat Sindy niet heeft verdiend wat ik haar heb aangedaan, ook al heeft het gebeurde onze relatie uiteindelijk sterker gemaakt. Ik heb het er nog altijd moeilijk mee met wat An gedaan heeft en de manier waarop. Mijn relatie met Sindy had er heel zwaar door beschadigd kunnen worden of in het ergste geval zelfs beëindigd kunnen worden, vandaar misschien die dubbele gevoelens bij wat er met jullie is gebeurd.

Gepost door: Ron | 04-02-10

Ron,

Ik ben niet diegene die een ander vlug zal
veroordelen of in bepaalde hokjes zal plaatsen.
Maar ik wil toch graag reageren op een regel uit uw laatste reactie : "Ik heb het er nog altijd moeilijk mee met wat An gedaan heeft en de manier waarop."
Hoewel we lang niet alles van 't verhaal zullen kennen vind ik deze uitspraak toch echt wel ongepast. Waar was jij toen An gedaan heeft wat ze deed? Ik spreek hier natuurlijk wel volledig van op de zijlijn maar ik vind dat je toch wel wat overdrijft in uw slachtofferrol.
Net zoals je (en ik veronderstel iedere "vreemdganger") weet wat de consequenties voor je huwelijk kunnen zijn door je relatie met Sindy wist je toch wel welke gevolgen het kon hebben toen je met An begon.
Het moest me toch even van 't hart want de gebeurtenissen mogen je dan wel andere gedachten gegeven hebben maar je was toen evenzeer "medeplichtig" als An, die je hier echt wel als een ware mannenverslindster afschildert.

Gepost door: leeanne | 04-02-10

@Sindy
Ben je het boek "verliefd op een ander" aan het lezen?
Ik het boek van dezelfde schrijfster "blijven of scheiden". Ik had ook snel door dat het geen lectuur is juist voor het slapen gaan. De schrijfster zet je serieus aan het denken, hé.
Ik sta er zelf versteld van dat ze mij zo ver krijgt.

Gepost door: fien | 04-02-10

@Jaak
Je geeft het goed weer en gelijk heb je dat we "nu" moeten genieten en het niet laten vergallen door te denken wat er allemaal kan gebeuren, kan verkeerd gaan.

Dank je voor je klare taal.

Gepost door: fien | 04-02-10

Ik loop op wolkjes nu.

Ik zie morgen mijn schatje eventjes en volgende week een hele dag naar een privé-sauna, elkaar lekker verwennen...


Gepost door: fien | 04-02-10

Ik heb lang moeten wachten om nu te horen te krijgen dat mijn foto niet geplaatst gaat worden?!?!?!

Ik heb mijn foto nu op mijn eigen blog gezet, jullie zijn daar welkom!

Ron, het is dan wel jouw site, en ik vind jouw houding hier al een tijdje bedenkelijk, maar om jezelf een slachtoffer te noemen, dat is in mijn ogen de bloody limit hoor! Die modder is volledig terecht!

Gepost door: Jeroen | 04-02-10

Ron,

Ik veronderstel dat je mij als de modderkliederaar aanwijst?
Ik moet je ontgoochelen want ik geef liever forfait voor een catchfight, temeer omdat het verondersteld wordt leuker te zijn met een
vrouwelijke tegenkandidate :)
Trouwens ik versta onder met modder gooien,
kwaad spreken over iemand....
Als je denkt dat ik dat deed door aan te halen
wat mij in uw uitspraak tegen viel, dan wil ik dit rechtzetten door te zeggen dat het niet mijn bedoeling was om u te veroordelen, laat staan kwaad over u te spreken. It takes two to tango, niet?
Ik vind wel dat je sterk overdrijft met u als slachtoffer naar voor te schuiven.
Volg de raad van Sindy en wees een grote jongen en stop met het verongelijkte kind uit te hangen.

Gepost door: leeanne | 04-02-10

Hier sè, Jeroen is terug boven water gekomen!

Oké Jeroen, gaan we ruziën? Is dat de bedoeling?
Ik zou zulke reacties als de jouwe kunnen blokkeren maar ik doe het niet omdat ik vind dat iedereen recht heeft op vrije meningsuiting maar jij vindt dat blijkbaar niet.
Ik herhaal nogmaals dat deze blog in de eerste plaats in het leven geroepen is om mijn verhaal te vertellen. An heeft onrechtstreeks samen met jou ervoor gezorgd dat jullie mijn levenspad doorkruist hebben en of dat je dat nu graag hebt of niet, ik heb hier het recht om te zeggen wat ik daarvan vind. En als je daar niet tegen kunt dan moet je hier niet komen lezen.
Ik beschouw mezelf wel degelijk als een slachtoffer van heel de situatie en wat nog meer is, ik vind eigenlijk dat jij daar ook een slachtoffer van bent.

Wat jouw website betreft, je maakt hiervoor op deze blog al een hele tijd reklame (zonder het aan mij te vragen trouwens) dus ze zullen het nu stilletjes aan wel weten zeker waar ze je kunnen vinden!

De groeten,
Ron.

Gepost door: Ron | 04-02-10

Ron, dus jij beweert dat An jou erin 'gelokt' heeft. Zo'n uitspraak vind ik eerlijk gezegd wel erg. Jij had toch evengoed 'nee' kunnen zeggen? Of heeft ze jou verplicht?
Het is idd jouw verhaal hier maar het zou geen realistisch verhaal meer zijn als alle nevenelementen er niet mogen in betrokken geraken. Dan zouden we enkel een romantische perfecte relatie tussen jou en Sindy lezen zonder ups en downs. Wat toch niet helemaal zou kloppen hé.
We lezen graag werkelijke verhalen!

Gepost door: x | 04-02-10

Ik bedenk het nu plots: Ron, is er écht geen tikkeltje jaloezie naar Jeroen toe te bespeuren? Dat jij het mss niet echt zo goed kan verdragen dat hij een seksuele relatie heeft met An? ;-)

Gepost door: x | 04-02-10

Modder?

Tsjonge, wat gebeurt er?

Ron, om door jou nu veroordeelt te worden vind ik straf hoor, zeker na jou aktie, die ik niet wil veroordelen.
Jij bent geen slachtoffer, net als wij allemaal, of het zou al moeten zijn dat we slachtoffers zijn van onze eigen stommigheid.
Mijn verhouding met mijn minnaar is lang zo diep niet als de jouwe, en zal het ook nooit worden vrees ik, ik ben jalours op jullie hierom, en zou dat nooit in de waagschaal leggen.
Verder vind ik het zeer onsportief van je dat je die mannenfoto`s hier niet plaatst, ik krijg nu het gevoel dat jij alleen onze foto`s wilde hebben voor jezelf, en dat voelt niet lekker. Jeroen mag jij niet aanvallen hier, naar mijn mening. Zijn blog heb ik vandaag gezien, heel anders dan deze, en wil hem mijn complimenten maken.Dat hij zich gedeinst hield kan ik wel begrijpen.
Verders zou het jou ook mooi staan om zijn link op jou site te vermelden, net als hij dee.

Jeroen, helemaal top jij! Precies mijn smaak.

Nogmaals Ron, vergeet wat er geweest is, ben een grote jongen en neem je verantwoording, straf ons niet door die mannen niet te tonen, en we willen jou ook zien hier, Sindy heeft vast nog wat leuks van jou dat je ons kan tonen.

Met plezier lees ik mee hier, en het laatste wat ik wil is onrust zaaien, na ons verslag lijkt het erop dat dit gebeurt, en dat was niemands opzet.

Stap der overheen, en laat ons genieten, wij doen dat ook hè


Fijne avond jij, en iedereen,

Gepost door: Anne | 04-02-10

ik zit dit "nee-schuddend" te lezen...

wat kan ik nog zeggen?

misschien enkel en alleen aan Mark: het spijt me dat dit onder jouw topic moet gebeuren en zo de aandacht volledig afzwakt van wat jou én Anne toekomt...

en aan diegene die me wel een beetje krediet gunnen: oprechte dank-je-wel...

Gepost door: an | 04-02-10

Steeds meer en meer geergerd door de reactie van Ron , begint er ook een andere kant boven te komen. Wou eerst niet reageren maar alee kon het niet laten. Dez situatie waarin jullie verzeidl zijn geraakt ligt aan kullie beiden , niet aan jeroen en niet aan sindy , had jij je broek maar aan moeten houden en zeg het nog maar eens een keer ,als inderdaad hier geen dames zouden bij zitten met een gezonde sexdrive(met jou woorden , vrouwen die hun kut achterna lopen) zou jij niet (zo vlug) met iemand het bed ingedoken zijn.
En zelfs durf ik stellen dat jij je excuses wel aan An mag aanbieden , je wist dat zij nooit zou kunnen tippen aan Sindy en toch ben je er verder meegegaan , dus heb je eigenlijk misbruik van haar genomen, natuurlijk had zij jeroen niet mogen verzwijgen. Ron ik hoop echt dat je gaat inziet dat de fout bij jullie beide ligt en dat je je vlug uit je slachtoffer rol komt, sindy en jeroen zijn hier de slachtoffers en momenteel vind ik je reacties eigenlijk tegenover vrouwen echt sexsistisch te noemen.
Tis jou blog maar jou reacties van de laatste dagen laten een ander kant van jou zien.
Een zeer onsympathieke kant die hopelijk in het echte leven niet teveel aanbod komt.

alvast een fijn weekend iedereen

Gepost door: boostie | 04-02-10

DAMES

ik heb hier fotos van zeker 3 lezers van de blog en een vierde komende

Gepost door: boostie | 04-02-10

Geeuw...

Gepost door: Stijn | 04-02-10

Jongens toch, dacht ff nog naar blog te kijken...maar had dat beter niet gedaan!

Gepost door: SINDY | 04-02-10

Lieve mensen, zou de blog tegen Valentijn opnieuw een plaats kunnen zijn waar iedereen met elkaar van gedachten kan wisselen over het liefdesleven en de eventuele beslommeringen daarrond? Daarvoor moeten er geen schuldigen aangeduid worden en ook geen slachtoffers. We respecteren ieders mening over zichzelf en over de anderen.

Iedereen die hier leest is toch een beetje geestesverwand, en overal ontstaan liefdes die niet altijd compatibel zijn met andere reeds bestaande liefdes. Deze blog toonde juist de spannende en mooie momenten van de liefde, aangevuld met heel wat bezinningen in de marge daarvan. Daar kan iedereen wel ergens iets van opsteken om haar/zijn eigen situatie beter te leren plaatsen.

Laten we het zo houden, het was toch goed.
Fijn uitbollertje van de week aan iedereen!

Gepost door: jaak | 05-02-10

die fotos ga ik nergens plaatsen hoor

Gepost door: boostie | 05-02-10

Vooruit om een beetje in de romanstische stemming te komen : Wat is jullie 'liedje'???
Met mijn man , killing me softly van de fugees, met mijn minnaar total eclyps of the hart en voor mij pure jeugdsentiment aan mijn eerst liefje , girl i gonna miss you van milli vannili,

Gepost door: boostie | 05-02-10

Hold me for a while, van Final Fantasy
Zo mooi, en toen ik deze de eerste keer hoorde heb ik gehuild als nooit tevoren........

Gepost door: Anne | 05-02-10

Valentijnsdag Nog een ander onderwerp, ik zit hier me suf te denken wat ik wil en verwacht van die dag. Wat verwachten jullie van valentijnsdag, of is dit voor jullie een gewone dag?

Gepost door: Anne | 05-02-10

Valentijn is zo commercieel he. Het is voor mij een soort nationale feestdag van de liefde, die ons misschien inspireert om die dag juist hetzelfde te doen als dat we op alle andere dagen doen : elkaar graag zien :-)

Het kan een aanleiding zijn om iets te organiseren met je geliefde, zoals er echter ook op andere momenten van het jaar wel speciale triggers zullen voorkomen.

Misschien is Valentijn voor sommigen zelfs een kwelling, want als iedereen de liefde viert, zal dat wrang smaken bij zoekende alleenstaanden, bij mensen die in een minder goed draaiende relatie zitten, of bij mensen die hun geliefde verloren zijn. Het is voor de 'gelukkig verliefden' soms eens goed om aan die negatieve perceptie te denken, die voor een aantal mensen zeker realiteit zal zijn. Op die manier geniet je pas echt van je eigen geluk, als je zelf je liefde met een of meer partners kan beleven. Je beseft dan veel intenser hoe gelukkig je bent, en dat helpt om de kleine oneffenheden van het leven eraf te vijlen, om de dingetjes te relativeren waaraan je je anders misschien zou ergeren in het samenleven met de mensen om je heen.

Zo oefent onze commerciële vriend Valentijn dan toch nog een positieve invloed uit op de verliefden :-)

Gepost door: jaak | 05-02-10

Jaak,

je hebt weer veel wijze woorden gegeven om over na te denken

dank je wel,

Gepost door: Anne | 05-02-10

Wijze woorden, spreken over de liefde, zou het dat zijn wat men bedoelt met orale seks? (lol)

Gepost door: jaak | 05-02-10

Ik heb je lief - Paul de Leeuw

Gepost door: Astrid | 05-02-10

Mooie foto Jeroen!

Gepost door: Mark | 05-02-10

Maar ondertussen sta ik hier wel mooi helemaal alleen in mijn blootje

Gepost door: Mark | 05-02-10

Ik Ik dacht dat alles rond de ontrouw bovenop de initiële ontrouw was uitgeklaard.
Nu is het niet aan ons om ons hierin te moeien, maar daar alles zo open en bloot is, waarom niet reageren.

Persoonlijk is mijn mening, dat niemand slachtoffer is geweest van wat dan ook. Behalve de echtgenoten en echtgenotes, maar die weten van niets.
Ikzelf ben ook de laatste omdat de veroordelen.

Ron bedriegt zijn vrouw met Sindy en heeft Sindy en zijn vrouw bedrogen met An. Is SIndy wel bedrogen, of is enkel de vrouw bedrogen?
An heeft iets gehad of nog steeds met Jeroen en Jeroen wist niet dat An iets had met Ron.

Kijk dat zijn devoordelen en nadelen van een blog, je leert andere mensen kennen en hoe je met die contacten omgaat dat ligt aan jezelf.
Ron wou weten hoe goed hij wel degelijk in de markt lag en kan als ik me goed herinner niet beloven nooit meer 'ontrouw' te zijn aan Sindy. Hoewel hij enkel blogs geleden wel vertelde dat hij het graag aan zijn vrouw zou vertellen!
Het is hier bijna een soap aan het worden.

Ik blijf ze (weliswaar met minder) interesse volgen.

Gepost door: Rose | 08-02-10

De commentaren zijn gesloten.