22-02-10

Ik deed alsof ik sliep.

Volledig naakt had ik mij op mijn zij op het nog koude bed gelegd. Enkel het kille witte laken had ik tot over mijn oren over mij getrokken, zoals ik dat thuis met mijn donsdeken doe als ik ga slapen, maar het verschafte me maar weinig warmte. Sindy kwam recht van haar werk en was zich nog aan het douchen. Ik had mijn ogen bewust afzijdig gehouden toen ze zich uitkleedde want ik wou eerst al voelend van haar naakte lichaam genieten en pas nadien met mijn ogen. Terwijl ik het water over haar gladde ronde lichaam hoorde lopen, beelde ik mij in dat we samenwoonden en dat we zouden gaan slapen. Ik deed mijn ogen toe en deed alsof ik al sliep. Het bed was koud en ook mijn lichaam was koud maar de gedachte dat zo dadelijk Sindy's hete lijf het mijne zou verwarmen - iets wat mijn vrouw nooit doet - bezorgde me een heerlijk gevoel.

Het water stopte met lopen. Ik hield mijn ogen gesloten. Sindy kwam de kamer binnen, zei geen woord, kroop onder het laken en nestelde zich tegen mijn achterkant. Hmmmmmmm, wat een zalig gevoel! Haar borsten tegen mijn rug, haar schaamheuvel tegen mijn kont, haar billen tegen mijn billen, haar armen rond mijn armen ... Ik kon niet anders dan even aan thuis te denken, hoe ik deze eenvoudige maar o zo deugddoende aanrakingen miste. Hoe is het toch mogelijk dat Els daar geen behoefte aan heeft. En eigenlijk hebben die handelingen toch niks met seks te maken! Zucht ...

Sindy streelde me en gaf kusjes op mijn rug en in mijn nek. Ik bleef roerloos liggen maar genoot intens van die heerlijke aanrakingen ... Het bleef echter niet bij onschuldige strelingen en zoentjes. Al gauw veranderde Sindy van positie en liet ze verstaan dat het mijn piemel was die ze wilde. Ik kantelde een beetje zodat zij er gemakkelijker bij kon en voelde hoe haar lippen de kop van mijn zwellende lustorgaan zachtjes en plagerig omklemden. Hmmmmmm, heerlijk ... heel mijn lichaam schokte van genot.  Plagen, zoals ik háar kan plagen, is niet haar sterkste kant maar nu liet ze toch vrij snel mijn naar meer smachtende penis links liggen. Met mijn ogen nog steeds gesloten, draaide ik me op mijn andere zij. Onmiddellijk voelde ik haar lippen op de mijne. Ze likte me. Warme natte likjes waren het. Al plagend hield ik niet alleen mijn ogen toe maar ook mijn lippen op mekaar. Ik voelde hoe haar tong af en toe bij me naar binnen wilde maar ik bood weerstand, tijdelijk toch. Als je zo bewust je ogen toe houdt, krijgen al die aanrakingen toch wel een extra dimensie. Niet voor niks dat we onze ogen meestal automatisch sluiten als we tongzoenen.

Terwijl mijn handen over Sindy's rondingen gleden, voelde ik haar hand rond mijn penis. Blijkbaar was ik ondertussen toch in hoge staat van opwinding geraakt want mijn lid voelde hard en gespannen aan.  Maar ik wou eerst iets anders. Met een duwtje gaf ik Sindy te kennen dat ik ik graag had dat ze even op haar rug ging liggen. Ze had speciaal voor mij al weken haar oksels niet meer onthaard en het verlangen om met mijn neus in die fris gewassen haartjes te friemelen was danig groot. Enkel op het gevoel bewoog ik mijn neus voorzichtig richting Sindy's armholte. Niet normaal, hoe ik opgewonden kan geraken van die eerste oppervlakkige aanrakingen van dat 'onderarms schaamhaar'! Een heel bijzondere sensatie was het: met mijn ogen toe die kietelende kriebelende strelende haartjes aan mijn neus terwijl ik die heerlijke okselgeur opsnoof die een mengeling was van badschuim, Sindy's lichaamsgeur en de feromonen die ze uitscheidde. Deze laatste kan je zogezegd niet ruiken maar ik denk dat ik daar toch een speciale neus voor heb Knipogen ...    

Commentaren

Ik verdenk Ron ervan dat hij met dit blogstukje geen eigen ervaring neerschrijft. Hij is volgens mij komen spioneren toen ik bij mijn vriendin was :-)

Herkenbaar... En nee, 't is eigenlijk (nog) geen seks. Maar wel o zo lekkerrrr :-)

Gepost door: jaak | 22-02-10

Moet je ongelijk geven Jaak....het is wel degelijk echt gebeurd:)
Zou er uren van kunnen genieten van enkel in zijn armen te liggen, te keuvelen over vanalles en nog wat en te genieten van elkaars lichaamswarmte.

Gepost door: sindy | 22-02-10

Waarom ben je er niet wanneer ik je nodig heb?
Wil je horen, voelen, ruiken, zien....maar je lijkt zo ver van mij.

Gepost door: sindy | 22-02-10

Jaak, laat ook jouw vriendin haar okselhaar groeien voor jou dan? ;-) Nee nee, grapje. Ik weet dat de meeste mannen én vrouwen niets moeten hebben van schaam- en okselhaar maar bij deze wil ik het toch wel eens effen vragen of er misschien toch lezers of lezeressen zijn die er wél op geilen.

Gepost door: Ron | 23-02-10

Geilen is een groot woord, maar haartjes kunnen wel leuk zijn. Misschien zoek ik wel bij een vrouw op stiekeme plaatsjes datgene wat in 't openbaar op mijn hoofd schaarser wordt (lol)

Gepost door: jaak | 23-02-10

Het verwondert mij ook dat jullie dat zo leuk vinden. Zowel mijn man als mijn minnaar vinden schaamhaar en okselhaar de grootste seksuele afknapper.
Eigenlijk wel gemakkelijk voor Sindy want daar kruipt toch tijd in om een babyvelletje te onderhouden :-)

Gepost door: Sheila | 23-02-10

Hoi Sindy,

ik ben het volkomen met je eens.
Ik hoor hem wel geregeld maar het is al zolang geleden dat ik hem nog eens heb kunnen aanraken.
het is soms zo moeilijk om samen te zijn voor ons. Ik benijd diegene en dus ook jullie die geregeld eens kunnen afspreken... pfff

Gepost door: mimi | 23-02-10

Hey Sheila, je moet nu niet gaan denken dat ik er als een bosaap bijloop hé:)
Vind het veel verzorgder zonder okselhaartjes, maar in de winter laat ik ze toch af en toe staan om Ron te plezieren.

Gepost door: sindy | 23-02-10

ik heb toch ook liever een gladgeschoren babyvelletje, maar daar kruipt idd tijd in.
bij mijn man maakt het eigenlijk niet echt uit alhoewel hij een glad velletje wel sexy vindt, mijn minnaar heeft het graag glad...

Gepost door: mimi | 23-02-10

Hallo Mimi,
ok wij kunnen wel geregeld met elkaar afspreken maar gisteren had ik het toch ff moeilijk. Ik wou iets uitpraten met hem maar hij was onbereikbaar....en dan wringt het een beetje:)

Gepost door: sindy | 23-02-10

@ANONIEMPJE
Heb jij mij een mail gestuurd? Ik kan hem trouwens niet eens openen!

Gepost door: sindy | 23-02-10

Over babyvelletjes gesproken, feit is dat vele vrouwen die zich ontharen, een minder zachte en gladde huid hebben dan vrouwen die het niet doen. Ook op dat vlak ben ik bij Sindy in de boter gevallen want zij heeft een hele zachte en mooie huid, hè schatje! :-)

Gepost door: Ron | 24-02-10

Ik kan Ron wel volgen dat hij op sommige plaatsen graag haartjes voelt. Als ik een babyvelletje wil strelen, leg ik mijn hand wel op haar poep :-) En van daar naar boven of naar beneden, om het even, overal kom je dan zachte huid tegen...

Oeps...ik liet me bijna even gaan :-)

Gepost door: jaak | 24-02-10

Ja, een oliebadje af en toe en een heerlijke bodylotion....kan wonderen doen hé:)

Gepost door: sindy | 24-02-10

De commentaren zijn gesloten.