01-03-10

Wat een prachtexemplaar van een piemel!

Wat ik nu ga vertellen, is niet het vervolg van het vorige blogstukje maar ik gooi dit er even tussen om te vermijden dat ik het vergeet.

We waren vanmorgend al vroeg aan het chatten, Sindy en ik. Ik was alleen thuis en ik wist dat Sindy's man heel de voormiddag weg zou zijn maar niet of de kinderen in huis waren.

Ik: "Ben je alleen?"

Zij: "Erik is weg maar de kinderen zijn thuis; de jongste ligt nog in zijn bed en de oudste is aan het ontbijten. Waarom? Wilde je bellen?"

Ik: "Nee, ik had je graag mijne nieuwe short laten zien maar dat gaat nu niet hé?"

Zij: "Tochwel, laat maar zien."

Ik: "Echt!?"

Zij: "Ja ja, echt! Ik pas wel op."

Ik: "Moment, ik ga mijn webcam halen."

Omdat ik vermoedde dat het niet heel lang zou duren eer er iemand bij mij thuis zou komen, sloot ik vlug vlug vlug het cameraatje aan, liet Sindy dan heel even mijn gezicht zien en richtte het ding dan op mijn onderbuik. Zonder woorden en ook zonder dralen, liet ik mijn broek zakken tot op mijn knieen zodat enkel mijn onderbroek op het webcamvenstertje te zien was. Het was niet mijn bedoeling om met mezelf te gaan spelen maar toen het beeld tevoorschijn kwam van die loshangende short die mijn geslachtsdelen amper kon verbergen, werd ik gelijk opgewonden. Terwijl ik het stoffen ding wat glad probeerde te strijken om het beter aan Sindy te kunnen laten zien, streelde ik instinctief mijn stijver wordende piemel. Er was niet veel nodig om hem uit het broekje te laten wippen. Op een minimum van tijd stond hij kaarsrecht naar voren.

Zij: "Mmmmmmmmmm schat, een mooi shortje maar wat een prachtexemplaar van een piemel heb jij toch! Mmmmmmmmmm ..."

Geil als ik was, ging ik door met het strelen en showen van mijn penis en liet hem Sindy van alle kanten zien, vooraanzicht, zijaanzicht, onderaanzicht ... en ondertussen trok ik hem regelmatig af. Ik besefte wel dat Sindy het lastig had en des te meer omdat één van haar kinderen niet ver van haar zat te eten, maar het kon me geen zier schelen. Integendeel, ik had er plezier in en vond het spannend en geil.

Ik: "Ben je geil schat?"

Zij: "PPffff, ik zit hier mijn benen dicht te knijpen en moet oppassen want ze zien dat hier aan mijn gezicht."

Zij: "Ik wil erop komen zitten schat en hem heel diep in mijn kut voelen."

Ik: "Heb je dat graag, dat ik je heel diep neuk?"

Zij: "Nu wel, soms heb ik het graag oppervlakkig en zacht maar nu liever hard en diep!" 

Ik bracht mijn penis nog wat dichter bij de webcam zodat het vochtige spleetje van mijn dikke eikel in close up in beeld kwam.

Zij: "O schat, zo dichtbij, het lijkt wel of hij hier echt voor mijn neus is, ik wil hem likken, ik wil hem in mijn mond, in zou hem willen opeten!"

Ik: "Lieverd, ik ga klaarkomen hé ... kijk!"

Nog één keer trok ik een paar keer hard aan mijn paal totdat ik het zaad voelde opkomen en trachtte dan mijn eikel zo stil mogelijk voor de camera te houden ... Terwijl ik naar mijn computerscherm keek, zag ik het sperma uit het spleetje gutsen. Het deed wel deugd maar het voelde anders dan anders. Ik concentreerde me vooral op het goed in beeld brengen van mijn zaadlozing en het deed wel raar je zelve zo te zien klaarkomen op een scherm. Het viel me op dat het zolang bleef duren en dat er zoveel uitkwam. Sindy zei het ook: "Amai schat, zoveel!"

Zij: "Ik moet nu dringend naar boven om me gaan af te koelen! Tot seffens hè."

En weg was ze. Terwijl ik me "nettoyeerde" in de badkamer, zag ik haar in mijn gedachten masturberen op haar bed. Maar het was niet in haar slaapkamer dat ze het had gedaan. Toen ik terug online kwam, las ik in een mailtje van haar het volgende:

"Mijn slipje was helemaal nat schat .... Ik ben naar boven gerend, heb mijn legging uitgeschoten en ben op de rand van het bad gaan zitten met mijn benen open. Pffffffff toen ik mijn clitje aanraakte, voelde het alsof het zou ontploffen.
Omdat ik schrik had dat ik zou vallen, ben ik op de mat gaan zitten, beentjes in de lucht ...'t was nogal een zicht zunne maar dan kon ik me helemaal laten gaan.
Heb een paar keer rondekes gedraaid met harde druk en ik ben klaargekomen. Heb een kreetje gelaten maar gelukkig waren de kinderen al beneden ('x' ook juist wakker)."

 

Commentaren

hmmmmmmmmm

:)
ben ondertussen ook in dergelijke situatie gestapt... :s
shame on me ?

Gepost door: Brosske | 01-03-10

Vertel eens Brosske :-)

Gepost door: natje | 02-03-10

Euh, Brosske, wat bedoel je precies, een nieuwe relatie begonnen of ook een webcam gekocht? :-)

Gepost door: jaak | 02-03-10

Ja, als je mekaar een tijdje niet ziet moet je af en toe je toevlucht nemen tot de wonderen der techniek hé:)
Wie mij enkele jaren geleden zou verteld hebben dat ik zou opgewonden geraken van een man met een erektie voor de cam....ik zou eens goe gelachen hebben.:)

Gepost door: sindy | 03-03-10

En wat nog meer is schat ... ge wordt zelfs opgewonden van een andere penis dan de mijne op de webcam! ;-)

Gepost door: Ron | 03-03-10

Bijna er een minnares op nagehouden, maar uiteingelijk gezegd tegen mijn huidige (enfin nu ex) dat ik de toekomst niet meer zie zitten....


Het had al tot meer kunnen komen eigenlijk met mijn (bijna) minnares, maar we waren allebij in tijdgebrek (het is bij hortstochtelijk zoenen gebleven).... ondertussen zijn we enkele honderden sms'jes verder en groeien we naar elkaar.


De situatie waarin ik zal terecht komen zal deze van een minnaar zijn ..... dus nog steeds shame on me...?
ze is echter wel van plan haar huidige vriend te verlaten voor mij als het echt klikt (met de kinders en al - zij 3 ik 1).


amai wat een avontuur....


ps : sindy, ik heb enkele jaren geleden een relatie gehad met een getrouwde vrouw die 250km van mij woonde - en elke avond was het spannend met de cam ;-)

Gepost door: Brosske | 03-03-10

vanmorgend mijn schatteke even gezien. deed weer deugd !! xxx

Gepost door: Astrid | 05-03-10

Wacht maar tot de lente écht begint! Dat gaat ook deugd doen, als die lentkriebels zich beginnen te mengen met de vlindertjes in je buik. :-)

Gepost door: jaak | 05-03-10

Kan bijna niet meer wachten op die eerste lentezon!
Die kriebels zijn er nog altijd!

Gepost door: .Sindy | 05-03-10

Ik ben minnaar geworden Hallo iedereen ik ben toevallig op jullie blog terecht gekomen. Ik heb ook de tittel minnaar tot mij mogen nemen. Niet dat ik daarnaar opzoek was het is me gewoon overkomen. We zijn beiden getrouwd met elk twee kindjes. We zien elkaar wekelijks en bellen dagelijks. zei is niet gelukkig in haar huwelijk en wou met mij verder, ik zag het eerst als een extraatje wat plezier enzo, maar dat is nu wel veranderd. Ik kan haar niet meer missen. We zijn nu al 1,5 jaar samen we weten bijna alles van elkaar. Ik zei haar dat ik mijn vrouw zou verlaten voor haar (en dat meen ik) maar zij twijfelt nog om bij haar man weg te gaan. Zo zie je maar dat het niet alleen de minnaars zijn dat hun minnaressen aan het lijntje houden zoals zoveel gezegd wordt. Ik hoop dat ze ooit voor mij zal kiezen, hoelang moet ik wachten??

Gepost door: Hans | 07-03-10

Hallo Hans welkom op de blog:)
Heb het er een beetje moeilijk mee wanneer je zegt ...aan het lijntje houden. Vind dat zo negatief. Het zal zeker haar bedoeling niet zijn om je te laten wachten ....het is nu eenmaal niet gemakkelijk om zo'n knopen door te hakken zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn.

Gepost door: .Sindy | 08-03-10

Nee, gene grote kuis, ook niet in slaap gevallen en al zeker niet aan het doen hetgeen ik zou willen doen.
Het is zo moeilijk om af te spreken hee pfff.
we horen elkaar veel hoor, maar het wordt tijd dat we nog eens kunnen afspreken = al te lang geleden :-(((( en ik heb er zo'n zin in...

Gepost door: Mimi | 08-03-10

Welkom Hans

Gepost door: Mimi | 08-03-10

De commentaren zijn gesloten.