27-03-10

Te dik.

Ik heb Sindy gisteren gezegd dat ze dringend aan haar lijn moet gaan werken. Ik hou van ronde vormen maar teveel is teveel. Het viel me op tijdens het bekijken van dat filmpje dat ze in vergelijking met een paar jaar geleden serieus wat bijgekomen is. Sindy vindt het zelf ook dat ze te dik is en zegt dat ze er zelfs last van begint te krijgen als ze bijvoorbeeld een inspanning doet omdat ze sneller buiten adem geraakt. Ze liet eveneens horen dat ze zo in de zomer niet in haar bikini zou durven rondlopen. In theorie is ze al een tijdje naar de WW aan het gaan maar ik denk dat ze dat niet op een serieuze manier aanpakt. Ik plaag haar er af en toe mee door te zeggen dat ze gelijkt op een zwanger nijlpaard. Ook al weet ze dat ik dit niet meen, het zal zeker niet prettig zijn voor haar om dit te horen; maar ja, wat moet je doen om een vrouw aan het lijnen te krijgen hé.

Gisteren vond ik het dus het moment om door te bijten. Ik heb haar gezegd dat ze terug regelmatig naar de WW moest gaan en elke dag puntjes beginnen tellen. Els is ook nog maar net terug begonnen en misschien kan dat voor Sindy wel een steun betekenen. Ik raadde haar ook aan van elke week een planning te maken 'op papier' zodat ze zichzelf kan controleren. Ze beloofde me onmiddellijk van volgende week al terug naar de Weight Watchers te gaan en een lijstje te maken van wat ze wanneer ging doen.

Toen ik gisteren twee uurtjes later terug online kwam, vertelde ze in een mailtje dat ze al 5 km afwisselend gaan lopen en wandelen was. Over een koe bij de horens pakken gesproken! Ik was blij voor haar en voor mezelf. Ze had ook al een schema gemaakt tot maandag. Ze wilde dat ik haar coach was en dat ik streng zou zijn. En, ze had nog een interessant ideetje:  ze zou een foto nemen van zichzelf in bikini en als ze dan goesting kreeg in iets zoets of vettigs dan zou ze naar die foto kijken. Ja, ze schijnt het dit keer precies toch te menen. Vanmorgend zou ze opnieuw gaan lopen. Ik ben al eens curieus. 

 

Commentaren

Jullie zien ik moet nogal wat slikken van Ron hé! ZWANGER NIJLPAARD
Nu is het genoeg! Ben deze morgen idd terug 5km gaan lopen, zonder stoppen deze keer:)
Meestal als een vrouw opvallend begint te dieten of te veranderen zegt de omgeving: zou ze een ander hebben?:)

Gepost door: sindy | 27-03-10

lol

stek en wederstek

m'enfin ron! zwanger nijlpaard !??
zelfs om te lachen.... ZEGGGG !!!

lol

Gepost door: Brosske | 27-03-10

@Hans : ik voel me ook eigenlijk slachtoffer... ben nu vrijgezel en mijn "vriendin" heeft beslist om nog een kind te verwekken met haar huidige vriend, zonder te stoppen met mij......dat kraakt me gewoon, al ben ik zeker dat ze misschien niet tot de bevruchting zelf zal gaan (moet in vitro gebeuren). Zijzelf wijkt af van het onderwerp, maar de volgende maal dat ik ze zie verplicht ik haar om erover te praten.

amai .... :-( - er is nog praatwerk aan de winkel ! maar goed, als het puntje bij paaltje komt is het HAAR keuze. Maar als ze zwanger is, dan zal ik er mee stoppen, dat is zeker.

@Marie : dat soort sms'en heb ik ook al ontvangen van haar, dat ze moeite heeft om beide werelden te beheren en dat ze alles wilde stoppen met mij... maar 1/2h later had ze daar al spijt van, ze houdt van mij. telkens als ze mij wilde afstoten is ze eigenlijk dichterbij gekomen (kan me iemand helpen met het begrijpen van deze vorm van psychologische reactie?)

Ik geef hier graag toe dat mijn slaap gemiddeld met 50% is gedaald sedert ik vrijgezel ben, enkel omdat een warm lichaam ontbreekt naast me, een vrouw in mijn linkerarm en haar hoofd op mijn tors om in slaap te vallen en een kusje in de rug om me wakker te maken....

life sucks sometimes.

Ik ben het eens met Sheila, sommige vrouwen zijn nu eenmaal sterker dan mannen. Ik weet dat ik het even moeilijk heb om op afstand te leven dan mijn "vriendin" die uiteindelijk de voordelen van alles beleeft (en enkel met de nadelen in haar hoofd moet omgaan, wat ook niet te onderschatten is).


greetz....
Gepost door: Brosske | 27-03-10

@Sindy
Een Zwanger nijlpaard word jij genoemd door je zogenaamde minnaar en jij pikt dat??
Heeft die zogenaamde minnaar van jou nog nooit van respect gehoord????
De man moest zich diep, heel diep gaan schamen!

Gepost door: O.V. | 28-03-10

Persoonlijk vind ik Ron ook niet echt tactvol. Eerst uithalen naar iemand die eens een 'd-t' fout durft te schrijven en dan je grote liefde een 'zwanger nijlpaard' noemen.
Ik zou dit ook niet pikken!!!
Volgens mij is Ron de perfectie zelve :-)

Gepost door: anneke | 28-03-10

Hoe meer ik deze blog volg, hoemeer ik Ron toch ook een pretentieuze kerel vind. Moest mijn minnaar zoiets zeggen tegen mij, zelfs al is het om te lachen, ik zou het niet de mop van de eeuw vinden. Ik veronderstel dus ook dat Ron de perfectie zelve is dan?
Sindy meisje, laat je toch niet zo doen. Jij zoveel moeite doen en Ron maar 'keuren'. Ik heb soms de indruk dat hij jou helemaal in zijn macht heeft en liefde maakt blind hè.

Gepost door: lisa | 28-03-10

Als mijn minnaar zou roepen dat hij mij een zwanger nijlpaard vind, dan schop ik die minnaar heel hard de deur uit.

Ron mag maar alles doen (waaronder vreemd gaan met een lezeres van zijn/hun logje terwijl hij al vreemd gaat met Sindy, hij is immers getrouwd met Els -die ondertussen ook moet afvallen van meneer-) en dat word allemaal gepikt en Sindy "moet" afvallen omdat meneer haar een zwanger nijlpaard vind.
Maar goed, het kan ook allemaal fake zijn, internet is vaag, wie weet is Sindy/Ron wel 1 persoon die er op kickt dat mensen zijn/hun/haar vreemdgaan afkeuren

Gepost door: O.V. | 29-03-10

Oei oei oei ... ik heb er precies weer een paar tegen hun kar gereden met mijn uitspraken!
Blijkbaar is het gevoel voor humor bij sommige lezers toch ver te zoeken zenne, amai!
Ik had nu wel reacties in dien aard verwacht maar dat ze zo hevig zouden zijn, daar verschiet ik toch wel van. Ik moet er in ieder geval eens goed mee lachen, sorry :-)))

Gepost door: Ron | 29-03-10

En dan te zeggen dat Eric mijn man mij redelijk dominant vindt:)
Wanneer ik de reaktie van sommigen lees denken jullie dat ik me teveel laat doen!
OK wat dat vreemdgaan van Ron enkele maanden geleden betreft .....dan hebben jullie een punt. Maar als buitenstaander is het altijd simpeler om zo'n uitspraken te doen....tot dat je het zelf meemaakt.
Wat dat 'zwanger nijlpaard' betreft:) Ron is nu eenmaal heel direkt in al zijn uitspraken en ik geef toe dat dit soms niet altijd even tactvol is.

Gepost door: sindy | 29-03-10

@Hans : ik kan me maar niet van de stress ontdoen van mijn minnaar-positie. Vooral (zoals het ook bij jou het geval is), dat we geen leven hebben naast 'haar'. We hebben alle tijd van de wereld om aan haar te denken en te leven naar de volgende ontmoeting.

Dit is echt ergerlijk vind ik. Misschien kap ik er wel mee als het te lang duurt...

:(

Gepost door: Brosske | 29-03-10

doorlachen Lach nog even hartelijk door Ron. Ik weet niet of het echt is, dit hele verhaal. Maar met de hoofdpersoon van deze soap -jij dus- heb ik weinig compassie. Ik proef veel geilheid, een groot ego, enorrrrrrme lange tenen en weinig respect in je woorden.

Gepost door: Maris | 29-03-10

Sindy,
Ik kan wel snappen dat jij valt voor Ron als minnaar. Hij kan het allemaal goed omschrijven, heeft een hoog libido, is erg open, weet hoe hij een vrouw kan meekrijgen, ... Maar smelt toch maar niet teveel en geef je huidige relatie hiervoor zeker niet op want ik merk hier ook een ongelooflijke zelfdunk. Ron is een egoïstisch iemand die altijd boven op een voetstuk zal moeten geprezen worden je zal jezelf nog meer moeten wegcijferen. Probeer dus de kwaliteiten van je man Eric niet te vergeten. Hij geeft je mss minder goede seks maar hij zal er toch niet voor zorgen dat je jezelf zo verliest. Denk goed na met je verstand...

Gepost door: lies | 29-03-10

Misschien maakt liefde idd blind maar ik heb toch niet de indruk dat Ron op een voetstuk moet gezet worden en een ongelofelijke zelfdunk heeft. Hij heeft eerder NIET zoveel zelfvertrouwen en zet zijn vrouw op een pied de stalleke. Hij is ongelofelijk lief en gevoelig.....maar ja ik ken hem nu eenmaal op een andere manier dan jullie hier op de blog.

Gepost door: sindy | 29-03-10

Aan het taaltje te horen dat hij gebruikt is hij ongeloofelijk lief en gevoelig ja... Ik heb een andere interpretatie van lief en gevoelig zijn maar inderdaad jij kent hem op een andere manier, al is dat dan ook maar de bed-manier.
Zijn vrouw op een pied de stalleke? Dan zou hij haar niet bedriegen en vooral niet dubbel Sindy!

Gepost door: lies2 | 29-03-10

Het allemaal goed kunnen uitleggen, je gevoelens goed kunnen verwoorden, is helemaal nog niet hetzelfde als het hart op de juiste plaats hebben en je medemens oprecht laten boven zichzelf gaan. Eric (of een andere man) kan evengoed gevoelig zijn maar het minder laten blijken en daarom niet minder om je geven. Ron is een prater en jij valt daar duidelijk voor. Enfin, dat is onze mening...

Gepost door: lies 1 | 29-03-10

@Lies 1 en 2 want blijkbaar zijn ze mer meer:)
Ron kan het idd goed uitleggen maar is zeker geen praatjesmaker. Als hij iets belooft doet hij het ook! Van zijn vrouw Els niets dan goed....er zouden er nochtans voor minder hun vrouw zwart maken bij hun minnares.
En ik mag wel stellen dat ik Ron op nog andere manieren ken dan de BED-manier. Moest ik het gevoel hebben enkel daar goed voor te zijn dan zou onze relatie zeker niet zo lang stand houden.

Gepost door: sindy | 29-03-10

Sindy,

meid, til er niet te zwaar aan!!!
Mannen zeggen nu eenmaal dingen in een ' mannentaal' die ze zelf bijzonder grappig vinden, maar door vrouwen minder wordt ' gesmaakt'.
Dat is mannenhumor!!!

Zelf vind ik een zwanger nijlpaardje bijzonder mooi en lief!
Beter dan een 'vraatzuchtige magere hyena! of een ' hongerige uitgemergelde gier'!!!

Mooie vrouwelijk rondingen... welke man houdt daar niet van!!!

Gepost door: Suzy | 29-03-10

Blijkbaar toch iemand die wel gevoel heeft voor humor ook al is het dan "mannenhumor" ;-)

Wat ik me afvraag is, waarom na al die jaren er toch nog altijd bepaalde lezers zich afvragen of dit allemaal wel echt is wat hier in deze blog wordt neergeschreven. Klinkt mijn verhaal dan zó ongeloofwaardig?

En wat ik ook nog even wil zeggen tot spijt van wie het benijdt: hoe graag ook dat sommigen onze relatie zouden kapot zien gaan, ik moet ze teleurstellen want onze band is zo speciaal dat die niet kapot te krijgen is!

Gepost door: Ron | 30-03-10

@Debbie
Hey Debbie,
door met deze 'ongecensureerde' blog te beginnen stel je je natuurlijk heel kwetsbaar op voor allerlei reakties. Bij sommige andere blogs wordt eerst de tekst 'goedgekeurd' door de eigenaar en dan pas gepubliceerd.
De ene dag kan ik wat beter met sommige reakties om dan de andere dag....maar ja wat doe je eraan?

Gepost door: sindy | 31-03-10

Ik kan alleen voor mijzelf spreken, wens jullie niet uit elkaar, maar alle geluk van de wereld. Vond de verhalen in het begin ook liefdevol en eerlijk. Maar later slopen er wat meningen en denkbeelden over vrouwen in die bij mij een heel verkeerde snaar raakten, niet mijn humorsnaar in elk geval. En die schijn ik toch echt te bezitten. Verder is het aan Sindy, die er kennelijk geen problemen mee heeft. 't Ga jullie goed verder.

Gepost door: Mariska | 31-03-10

Och Sindy, ik zou daar niet van wakker liggen, reacties moeten er zijn, zowel positieve als negatieve. En iedereen heeft zijn eigen karakter, jij kent Ron goed genoeg om zijn uitspraken beter te kunnen nuanceren dan wij, je weet vanwaar het komt.
Ron is rechtuit, mss niet meteen de meest tactvolle persoon maar dan weet je tenminste ook dat hij zijn positieve opmerkingen naar jou toe (en die hebben we hier toch ook al héél dikwijls mogen lezen) echt meent.
We kunnen ook niet allemaal dezelfde smaak voor mannen hebben hé. Gelukkig maar ;-)

Gepost door: Sheila | 31-03-10

kop op Sindy
ik heb graag een vrouwtje met wat pak aan hoor
een vrouw is mooie creatie laat ons daar lekker van genieten

Gepost door: breitling | 08-04-10

Sindy,

Ik als vrouw zijnde in dezelfde situatie, mag ik vragen hoe groot je bent en hoeveel kg je dan wel weegt. Wanneer vinden mannen ons te dik ?

Groetjes Mia

Gepost door: mia | 10-04-10

ik vind het wel weer tijd voor een nieuw bericht (:

Gepost door: Doeternietoe | 16-04-10

De commentaren zijn gesloten.