27-03-10

Te dik.

Ik heb Sindy gisteren gezegd dat ze dringend aan haar lijn moet gaan werken. Ik hou van ronde vormen maar teveel is teveel. Het viel me op tijdens het bekijken van dat filmpje dat ze in vergelijking met een paar jaar geleden serieus wat bijgekomen is. Sindy vindt het zelf ook dat ze te dik is en zegt dat ze er zelfs last van begint te krijgen als ze bijvoorbeeld een inspanning doet omdat ze sneller buiten adem geraakt. Ze liet eveneens horen dat ze zo in de zomer niet in haar bikini zou durven rondlopen. In theorie is ze al een tijdje naar de WW aan het gaan maar ik denk dat ze dat niet op een serieuze manier aanpakt. Ik plaag haar er af en toe mee door te zeggen dat ze gelijkt op een zwanger nijlpaard. Ook al weet ze dat ik dit niet meen, het zal zeker niet prettig zijn voor haar om dit te horen; maar ja, wat moet je doen om een vrouw aan het lijnen te krijgen hé.

Gisteren vond ik het dus het moment om door te bijten. Ik heb haar gezegd dat ze terug regelmatig naar de WW moest gaan en elke dag puntjes beginnen tellen. Els is ook nog maar net terug begonnen en misschien kan dat voor Sindy wel een steun betekenen. Ik raadde haar ook aan van elke week een planning te maken 'op papier' zodat ze zichzelf kan controleren. Ze beloofde me onmiddellijk van volgende week al terug naar de Weight Watchers te gaan en een lijstje te maken van wat ze wanneer ging doen.

Toen ik gisteren twee uurtjes later terug online kwam, vertelde ze in een mailtje dat ze al 5 km afwisselend gaan lopen en wandelen was. Over een koe bij de horens pakken gesproken! Ik was blij voor haar en voor mezelf. Ze had ook al een schema gemaakt tot maandag. Ze wilde dat ik haar coach was en dat ik streng zou zijn. En, ze had nog een interessant ideetje:  ze zou een foto nemen van zichzelf in bikini en als ze dan goesting kreeg in iets zoets of vettigs dan zou ze naar die foto kijken. Ja, ze schijnt het dit keer precies toch te menen. Vanmorgend zou ze opnieuw gaan lopen. Ik ben al eens curieus. 

 

15-03-10

Het 1ste filmpje van ons beiden.

Een hele tijd geleden had ik mijn fototoestel meegebracht naar ons vertrouwde motelletje met de bedoeling van enkele naaktfoto's van Sindy's lichaam te nemen. Ik herinner me dat op één van de foto's mijn piemel in Sindy's mond te zien was. Sindy had op dat moment haar ogen gesloten en ze wist niet dat ik die foto getrokken had. Het was pas nadien dat ik het haar vertelde en ze schrok er wel van; niet zozeer van het feit dat ik een foto getrokken had van een seksscène maar wel dat haar gezicht er duidelijk bij opstond. We hadden immers op voorhand afgesproken dat ik alleen foto's mocht nemen op voorwaarde dat ze allemaal onherkenbaar zouden zijn.

Wat we gísteren gedaan hebben, is zó contrasterend met toen. Dit keer had Síndy haar digitale camera meegenomen omdat die beter kan filmen dan de mijne. Ze had er een nieuw geheugenkaartje van 2 GB voor gekocht, goed voor een vol uur film in hoge kwaliteit. Ik had haar enige tijd geleden al laten verstaan dat ik eens graag zou filmen hoe zij mijn piemel oraal verwent en hoe ik klaarkom in haar mond. Toen al verbaasde ze me door er onmiddellijk in toe te stemmen. We hadden het al een paar keer geprobeerd maar telkens was er iets tussengekomen. Gisteren was het dan eindelijk zover.

Maarrrrrr ... het was weeral drie weken geleden dat we elkaar nog gezien en gevoeld hadden en toen we de motelkamer binnenkwamen, konden we niet snel genoeg beginnen zoenen en neuken. Jongens, wat een zaligheid toch, vooral die eerste minuten, zó intens! Terwijl ik op Sindy lag en haar kut penetreerde met krachtige diepe stoten en op een even passionele wijze mijn tong in haar mond bewoog, kreeg mijn genot een extra dimensie door te denken aan wat Sindy me een paar minuten eerder had verteld: Erik had die morgend aanstalten gemaakt om met haar te vrijen maar zij had zich er met een smoesje vanaf gemaakt. "Erik moest het zien hè schat, hoe wij hier als bezetenen liggen te neuken terwijl jij vanmorgend met hem niet wilde." Ergens had ik wel een beetje medelijden met hem maar de langs de andere kant genoot ik hierdoor nu nog meer van Sindy. Het gaf me zo'n goed gevoel dat zij eigenlijk van mij is en niet van hem.   

Met mijn penis in haar poes, liet ik Sindy al klaarkomen met mijn vingers. Ze zou anders misschien te onrustig zijn tijdens het opnemen van het filmpje. En aan de onvoorstelbaar luide oerkreet, die ze tijdens haar orgasme produceerde, te horen, vielen er duidelijk een hele boel opgehoopte spanningen van haar af. Terwijl ik me even ging opfrissen op de badkamer, hoorde ik Sindy al aan haar cameraatje prutsen. Het ding was veel kleiner dan ik had verwacht en ook veel sneller dan verwacht kon ik ermee overweg. Aan de blik van Sindy kon ik zien dat ze er dit keer wél zin in had om zich te laten filmen. Met het toestelletje continu in mijn hand regisseerde ik de poses en probeerde ik het ding ondertussen zo stil mogelijk te houden, wat niet vanzelfsprekend is als je je in een hoge staat van opwinding bevindt en er iemand bijna continu met je penis bezig is ;-). Meer dan een half uur heb ik gefilmd! Heel de Kama Sutra hebben we bij wijze van spreken in minder dan een uur afgewerkt :-).

Terug thuisgekomen kon ik niet snel genoeg het filmmateriaal bekijken. Tijdens het filmen had ik op dat kleine schermpje al wel gezien dat het er goed uitzag maar wat ik te zien kreeg op mijn computerscherm was toch boven mijn verwachtingen. Ondanks het feit dat ik nog niet zolang geleden zalig klaargekomen was, werd ik er op slag terug opgewonden van. Ik heb het al dikwijls gezegd dat Sindy verre van de ideale maten heeft maar wat een sexy rondingen heeft ze toch! Vooral haar kont is echt om duimen en vingers van af te likken. En niet alleen de beelden van Sindy's sexy lijf maakten me geil maar ook mezelf bezig zien en dan vooral natuurlijk mijn eigen penis zien afzuigen, vond ik héél opwindend. Wat ben ik blij met deze filmpjes! Ik ga ze koesteren en vast en zeker nog ontzettend dikwijls bekijken. Dank u lieverd!

08-03-10

De omgekeerde wereld.

Zondagmorgend, een helder blauwe lucht, de eerste zonnestralen vielen onze woning al binnen. Het beloofde een prachtige lentedag te worden maar het was koud buiten, heel koud. De thermometer gaf enkele graden onder nul aan en aan de bomen te zien, waaide er een stevige wind uit noordelijke richtingen. Ik was nog aan het ontbijten terwijl Els met de strijk bezig was. Ze had haar pyama nog aan en stond met haar rug naar mij gericht zodat ik zicht had op haar blote benen en billen en het onderste stukje van haar slipje dat nog net onder het nachtkleedje tevoorschijn kwam. Ik had recht kunnen staan en mijn lichaam tegen het hare kunnen vleien. Ik had kunnen toegeven aan die lichte seksuele prikkeling die ik voelde. Ik had mijn armen rond haar lende kunnen slaan en haar borsten kunnen vastpakken. Ja, tien jaar geleden zou ik dat misschien gedaan hebben maar nu was er geen haar op mijn hoofd dat daaraan dacht. Hoe sexy haar lichaam ook is en hoe verleidelijk ze daar ook stond, het is alsof ik ergens een knopje heb dat ik gewoon kan afzetten.

Terwijl ik naar Els keek, dwaalden mijn gedachten af naar Sindy. Ik beelde me in hoe het zou zijn als zíj daar stond te strijken als we zouden samenwonen. Ik ben er zeker van dat ze stiekem zou verlangen dat ik mijn ontbijt onderbrak voor haar. Ze zou het weten dat ik naar haar aan het kijken was. Ze zou erop inspelen en bijvoorbeeld een sexy ponnetje dragen dat zo kort is dat ik een gedeelte van haar poep zou kunnen zien. O ja, ze zou vast en zeker ook af en toe bewust haar slip uitlaten. Ze zou me zodanig plagen en verleiden dat ik niet anders kon dan haar ter plaatse te verkrachten ;-). 

Nog steeds naar Els kijkende, liet ik mijn fantasie de vrije loop. Ik zag me al achter Sindy staan terwijl ik haar pyama een beetje optilde zodat ik die prachtige volle sexy kont van haar kon bewonderen. Ik zou mijn handen onder haar pyama laten glijden en met haar borsten en tepels spelen. Met mijn tong in haar mond, met één hand aan haar clit en met de andere hand aan haar boezem zou ik haar langs achter neuken terwijl zij licht voorovergebogen op de strijktafel leunde. Als ze dan bijna haar hoogtepunt bereikte, zou ik mijn penis uit haar natte kut halen en hem zeer langzaam in haar strakke poepgaatje persen totdat heel mijn paal in haar kont verdween, zodat ze kon klaarkomen terwijl ze mijn ballen tegen haar kut voelde. Pppfffff, wat een omgekeerde wereld zou het toch zijn! 

Zaterdagavond hebben we hier thuis een feestje gehad met de familie langs Els kant. Wat heb ik ze toen gemist, mijn schatje! Terwijl Els naast mij zat, dwaalden mijn gedachten regelmatig af naar Sindy. Ik zag haar al naast me zitten en vroeg me af hoe het zou zijn zo samen met haar aan de familietafel. Met haar mooie en sexy decolleté zou ze wel een beetje afsteken tegen de andere dames aan de tafel omdat die meestal vrij sober en 'braaf' gekleed zijn. Ik zag hoe mijn zoon zijn arm om zijn lief sloeg en haar al lachend met een verliefde blik aankeek. Zo zou het met Sindy waarschijnlijk ook zijn. Ik zou het niet kunnen laten van mijn liefde voor haar te laten zien. Ik zou haar ook omhelzen, haar handje vasthouden en haar regelmatig een kusje geven. Ik zou de ganse avond stralen en genieten van haar zachte stem en haar brede glimlach. Ze zou zeker een meerwaarde betekenen voor de rest van het gezelschap. Maar ik besefte ook dat het nooit zo zou kunnen zijn, want mochten wij ooit samenleven, dan zouden wij hoogstwaarschijnlijk geen kontakt meer hebben met de familie van mijn vrouw. Zucht ...       

01-03-10

Wat een prachtexemplaar van een piemel!

Wat ik nu ga vertellen, is niet het vervolg van het vorige blogstukje maar ik gooi dit er even tussen om te vermijden dat ik het vergeet.

We waren vanmorgend al vroeg aan het chatten, Sindy en ik. Ik was alleen thuis en ik wist dat Sindy's man heel de voormiddag weg zou zijn maar niet of de kinderen in huis waren.

Ik: "Ben je alleen?"

Zij: "Erik is weg maar de kinderen zijn thuis; de jongste ligt nog in zijn bed en de oudste is aan het ontbijten. Waarom? Wilde je bellen?"

Ik: "Nee, ik had je graag mijne nieuwe short laten zien maar dat gaat nu niet hé?"

Zij: "Tochwel, laat maar zien."

Ik: "Echt!?"

Zij: "Ja ja, echt! Ik pas wel op."

Ik: "Moment, ik ga mijn webcam halen."

Omdat ik vermoedde dat het niet heel lang zou duren eer er iemand bij mij thuis zou komen, sloot ik vlug vlug vlug het cameraatje aan, liet Sindy dan heel even mijn gezicht zien en richtte het ding dan op mijn onderbuik. Zonder woorden en ook zonder dralen, liet ik mijn broek zakken tot op mijn knieen zodat enkel mijn onderbroek op het webcamvenstertje te zien was. Het was niet mijn bedoeling om met mezelf te gaan spelen maar toen het beeld tevoorschijn kwam van die loshangende short die mijn geslachtsdelen amper kon verbergen, werd ik gelijk opgewonden. Terwijl ik het stoffen ding wat glad probeerde te strijken om het beter aan Sindy te kunnen laten zien, streelde ik instinctief mijn stijver wordende piemel. Er was niet veel nodig om hem uit het broekje te laten wippen. Op een minimum van tijd stond hij kaarsrecht naar voren.

Zij: "Mmmmmmmmmm schat, een mooi shortje maar wat een prachtexemplaar van een piemel heb jij toch! Mmmmmmmmmm ..."

Geil als ik was, ging ik door met het strelen en showen van mijn penis en liet hem Sindy van alle kanten zien, vooraanzicht, zijaanzicht, onderaanzicht ... en ondertussen trok ik hem regelmatig af. Ik besefte wel dat Sindy het lastig had en des te meer omdat één van haar kinderen niet ver van haar zat te eten, maar het kon me geen zier schelen. Integendeel, ik had er plezier in en vond het spannend en geil.

Ik: "Ben je geil schat?"

Zij: "PPffff, ik zit hier mijn benen dicht te knijpen en moet oppassen want ze zien dat hier aan mijn gezicht."

Zij: "Ik wil erop komen zitten schat en hem heel diep in mijn kut voelen."

Ik: "Heb je dat graag, dat ik je heel diep neuk?"

Zij: "Nu wel, soms heb ik het graag oppervlakkig en zacht maar nu liever hard en diep!" 

Ik bracht mijn penis nog wat dichter bij de webcam zodat het vochtige spleetje van mijn dikke eikel in close up in beeld kwam.

Zij: "O schat, zo dichtbij, het lijkt wel of hij hier echt voor mijn neus is, ik wil hem likken, ik wil hem in mijn mond, in zou hem willen opeten!"

Ik: "Lieverd, ik ga klaarkomen hé ... kijk!"

Nog één keer trok ik een paar keer hard aan mijn paal totdat ik het zaad voelde opkomen en trachtte dan mijn eikel zo stil mogelijk voor de camera te houden ... Terwijl ik naar mijn computerscherm keek, zag ik het sperma uit het spleetje gutsen. Het deed wel deugd maar het voelde anders dan anders. Ik concentreerde me vooral op het goed in beeld brengen van mijn zaadlozing en het deed wel raar je zelve zo te zien klaarkomen op een scherm. Het viel me op dat het zolang bleef duren en dat er zoveel uitkwam. Sindy zei het ook: "Amai schat, zoveel!"

Zij: "Ik moet nu dringend naar boven om me gaan af te koelen! Tot seffens hè."

En weg was ze. Terwijl ik me "nettoyeerde" in de badkamer, zag ik haar in mijn gedachten masturberen op haar bed. Maar het was niet in haar slaapkamer dat ze het had gedaan. Toen ik terug online kwam, las ik in een mailtje van haar het volgende:

"Mijn slipje was helemaal nat schat .... Ik ben naar boven gerend, heb mijn legging uitgeschoten en ben op de rand van het bad gaan zitten met mijn benen open. Pffffffff toen ik mijn clitje aanraakte, voelde het alsof het zou ontploffen.
Omdat ik schrik had dat ik zou vallen, ben ik op de mat gaan zitten, beentjes in de lucht ...'t was nogal een zicht zunne maar dan kon ik me helemaal laten gaan.
Heb een paar keer rondekes gedraaid met harde druk en ik ben klaargekomen. Heb een kreetje gelaten maar gelukkig waren de kinderen al beneden ('x' ook juist wakker)."