29-04-10

Fotopuzzel (4/8)

We zijn halverwege. Ring ring ring ... gaat er een belletje?

fotoSR4

Commentaren

Lieve en dappere Suzy,

Ook ik volg je verhaal van heel dichtbij en ik zou je wel duizenden tips en goede raad willen geven, maar feitelijk kan je alleen maar vooruit kijken en de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. Met of zonder hem.

Mensen kunnen pas verder groeien op het moment dat ze echt in hun volle overtuiging bereid zijn los te laten, hoeveel zeer het op dat moment ook doet. Ik voel je misselijkheid als ik lees wat je tikt, en ik kan alleen maar zeggen dat het elke dag een piepklein stukje makkelijker wordt, welke richting het ook uitgaat.

Een relatie tussen twee mensen die zo passioneel is, die heeft ongekende hoogtes, maar de diepste diepstes liggen nog mijlen onder de bodem van de oceaan... En vergeet niet, ruzie maken is makkelijker dan omgaan met verdriet... en dat is vaak de makkelijkste reactie op zo'n (voor hem wellicht onverwacht)... Probeer dat laatste gesprek te relativeren, en vertrouw erop dat een betere toekomst je toelacht.

Veel sterkte
Kus x
Marie


PS Ron en Sindy, spannend die puzzel :-)

Gepost door: Marie | 29-04-10

wat de foto betreft.....ik denk dat ik schaamlippen en een clitje zie? Is dat juist????

Gepost door: annick | 29-04-10

Suzy,

Veel sterkte toegewenst. Ik blijf het een eigenaardig verhaal vinden. Maar ook de reactie van hem verwondert me. Waren er dan wellicht toch al spanningen tussen jullie aanwezig?

Gepost door: jaak | 29-04-10

Annick,

Je mag de visie van de 'man als profiteur' in een minnares/minnaar relatie toch ook niet veralgemenen. Het scenario dat je beschrijft is allicht frequent voorkomend, maar het is zeer zeker nier overal zo hoor.

Gepost door: jaak | 29-04-10

Hey Jaak.......uiteraard uiteraard dat was ik er nog even vergeten bij te vermelden.
Het was en is ook niet mijn intentie om te beoordelen en veroordelen en ik heb zeker niet het woord "profiteur" vermeld hé maar de essentie van mijn verhaal is iets dat ik vaak voorkomt dat de man ingeval de vrouw haar gevoelens teveel gaat uiten hij toch wel anders gaat reageren en bang wordt nietwaar ;)

Gepost door: annick | 29-04-10

Volgens mij is dat de paal van Ron en het mondje van Sindy die nog moet tevoorschijn komen ;-)

Gepost door: Brosske | 29-04-10

Annick,

Profiteur is natuurlijk een te sterke term, maar je hoort toch dikwijls de uitspraak dat gebonden mannen, die daarnaast ook nog een minnares hebben, zogenaamd "van twee walletjes eten". Over vrouwen die er een minnaar op na houden, hoor ik dat minder, althans toch naar mijn gevoel.

Die walletjes, dat suggereert hoe dan ook altijd een vorm van genot. Ik krijg soms de indruk dat men een relatie al snel gaat gelijkstellen met extra genot, en dan nog vooral voor de man.

Wat ik wou opmerken, is heel eenvoudig : een relatie houdt inderdaad genot in, maar ook inspanning, aandacht, tijd, bezorgd zijn om, enz enz. Kortom : dubbele relatie, dubbele pret, maar ook een dubbele portie 'werken aan die relatie'. Ik voel me dan altijd een beetje ongemakkelijk als mensen in die richting (genot) denken, omdat ik er toch ook heel wat moeite in steek om beide partners met hart en ziel te verwennen.

Gepost door: jaak | 30-04-10

Ik denk dat we eens voor een spiegel zullen moeten vrijen, om nog eens goed te kijken hoe het er allemaal uit ziet. Anders gaan we nooit herkennen wat er op die fotopuzzel staat. (lol)

Gepost door: jaak | 30-04-10

Hey iedereen,
spannend hé. Ik kan je misschien al vertellen dat er eentje hééééééééééééél dicht bij zit:) Waarschijnlijk al veel in de spiegel gekeken tijdens het vrijen:)

Gepost door: sindy | 30-04-10

@broske
Nog ff en antwoordje op je vraag.
Hij kan zeker niet doen wat hij wil! Als hij alleen maar sex wil moet hij maar op een ander gaan maar dan ZONDER mij!
Ik vind in een relatie moet je respect tonen voor en rekening houden met elkaar en gewoon je goesting doen hoort daar zeker NIET bij!

Gepost door: sindy | 30-04-10

jaja sindy ;)
En wat is de hoofdprijs?

Gepost door: annick | 30-04-10

De commentaren zijn gesloten.