30-04-10

Fotopuzzel (5/8)

Nu wordt het veel duidelijker hè! Of toch nog niet?

fotoSR3

29-04-10

Fotopuzzel (4/8)

We zijn halverwege. Ring ring ring ... gaat er een belletje?

fotoSR4

28-04-10

Fotopuzzel (3/8)

En nog 3 stukjes erbij. Als je nu goed kijkt zou er stillaan toch iets duidelijk moeten worden.

fotoSR5

27-04-10

Fotopuzzel (2/8)

De volgende drie stukjes. Nog steeds heel moeilijk om er iets van te maken denk ik.

fotoSR6

26-04-10

Fotopuzzel (1/8)

Ziehier de eerste drie stukjes. Nog niet veel van te maken hé. Of zien sommigen toch al licht in de duisternis?

fotoSR7

 

19-04-10

Een verrassingske.

Voor diegenen die toch nog twijfels zouden hebben bij die foto van die naakte man met zijn witte poepje in het vorige blogske, dat ben ik natuurlijk niet! Dat was een aprilvis. Maar ik heb wel een verrassing voor jullie, althans voor de liefhebbers onder jullie. In het volgende blogske ga ik voor de eerste keer iets van mezelf laten zien, en niet alleen van mezelf maar van ons beiden zodat de mannelijke lezers niet teleurgesteld achterblijven Knipogen

Ik ga dus een foto laten zien die genomen is door mezelf tijdens ons 'liefdesspel'. Ik besef wel dat het riskant is om zulke foto's op het internet te plaatsen maar na overleg met Sindy ga ik het toch doen omdat volgens ons, hetgeen er te zien is, volledig onherkenbaar gaat zijn, ondanks het feit dat ik de foto niet heb bewerkt.

Maarrrr, jullie krijgen die foto niet zomaar te zien!Lachen Het zal in stukjes gebeuren. Vanaf volgende week maandag zal ik elke dag een aantal puzzelstukjes tonen totdat na een dikke week de volledige foto te zien zal zijn. En de spannendste stukjes houd ik natuurlijk tot het laatst Knipogen. Nog een beetje geduld dus.

01-04-10

Wie is deze naakte man?

fotoR12b