17-05-10

Onder de zonnebank.

Niettegenstaande ik de dag ervoor Els had geneukt, was ik afgelopen dinsdag opnieuw geil. In een mailtje had Sindy me laten weten dat haar borsten overgevoelig waren en dat haar tepels zelfs pijn deden als ze die aanraakte en ze was ook nat, heeeeeel nat, zei ze. Het was lang geleden dat ik nog eens intensief op enkele van mijn favoriete "ero-websites" had gesurft maar die dinsdag had ik er echt zin in. En zo kwam ik terecht bij enkele filmpjes waar met een verborgen camera vrouwen onder een zonnebank werden gefilmd die met hun kutje speelden en zelfs klaarkwamen. De gedachte dat die vrouwen er zich niet bewust van waren dat ze werden gefilmd, wond me danig op. Ik haalde mijn vibrator boven en plaatste hem tegen mijn gulp zonder mijn penis uit mijn broek te halen. Hmmmmmm .... zalig!

Net op het moment dat één van die vrouwen hevig schokkend haar hoogtepunt bereikte en ikzelf net op tijd een orgasme kon vermijden, ging de telefoon. Shit! Nu toch niet! Maar toeval of niet, het was Sindy die haar huis was ontvlucht en die ergens op straat met haar gsm aan het bellen was. Ik zei haar dat ik juist met mijn vibrator aan het spelen was en dat ik naar filmpjes aan het kijken was van masturberende vrouwen onder de zonnebank.

Zij: "Da's ook toevallig, ik ben op weg naar de zonnebank hier om de hoek, binnen 3 minuten moet ik daar zijn."

Ik: "Echt!? Dat is straf! Hoelang ben je daar binnen?"

Zij: "Twintig minuten."

Ik: "Oh schat, ga jij dan ook met je kutje spelen terwijl je onder de zonnebank ligt? Mmmm, dat zou ik wel superopwindend vinden."

Zij: "Schat! Het is enkel maar een gordijn dat tussen die  zonnebank en de rest van de ruimte is hè!"

Ik: "Maar dat maakt toch wel wat lawaai hè zo'n zonnebank? Dat gaat toch niemand merken!"

Zij: "Als ik weet dat jij ook bezig bent ondertussen, wil ik het wel doen."

Ik: "Wel, ik zal de eerstvolgende twintig minuten zeker verder spelen met mijn piemel. Ga je dan ook klaarkomen?"

Zij: "Ik zal zien schat."

Ik wachtte nog enkele minuutjes tot ik zeker was dat ze onder het solarium lag, zocht ondertussen een filmpje van een naakte op haar rug liggende vrouw die met haar borsten en haar poesje aan het spelen was en die wel wat geleek op Sindy en beelde me in dat het Sindy was die daar zo lag. De krachtige trillingen van mijn vibrator deden de rest. Maar ik kon geen twintig minuten meer wachten. Ik was te opgewonden. Ik wou klaarkomen. Ik rende naar het toilet, haalde mijn stijve penis uit mijn broek en al na enkele krachtige rukken gutste het sperma in de wc-pot terwijl ik mezelf luid hoorde kreunen. Wat een ontlading! Ppppfffff .... ik moest er effe van bekomen. Ik keek op mijn horloge ... negen minuten ... mijn schatje zou waarschijnlijk nu ook al wel klaargekomen zijn, dacht ik.

Een halfuurtje later, viel het bij me op dat - ondanks dat geweldig zalige en bevredigende orgasme dat ik had beleefd - het opnieuw een beetje kriebelde in mijn broek als ik terug aan Sindy dacht. Ik wou het testen of het nog kon op mijn leeftijd Knipogen, zo snel opnieuw een erectie krijgen en misschien zelfs opnieuw klaarkomen. Ik haalde dus terug mijn vibrator boven en was verbaasd hoe snel mijn broek terug bol kwam te staan. En ja, na enkele minuten vibreren, wist ik het. Het zou opnieuw lukken. Maar ik wilde zekerheid en trok me voor de 2de keer af boven het wc. Ik verschoot echt van mezelf toen ik vrij snel opnieuw tot een orgasme kwam. Het was minder intens maar toch.  

Nog anderhalf uur heb ik moeten wachten op nieuws van Sindy. Zou ze met haar poesje gespeeld hebben en zou ze het gedurfd hebben van 'all the way' te gaan? Bij mijn weten heeft ze het nog nooit gedaan onder de zonnebank maar nu was ik er toch vrij zeker van dat ze klaargekomen was. Omdat ze niet alleen thuis was, was het eerste mailtje vrij kort: "Het was heerlijk onder de zonnebank lieve schat Knipogen" stond er te lezen.  

Wat denken jullie? Deed ze het of deed ze het niet? ...

 

Commentaren

honeyponey,

Hoe het mogelijk is dat wij onze relatie al meer dan 4 jaar verborgen hebben kunnen houden voor onze partners en dat zij geen vermoedens hebben?
Ten eerste zijn wij altijd heel voorzichtig en nemen wij geen grote risico's. Ten tweede denk ik wel dat zij beiden, zowel Sindy's man als mijn vrouw, vermoedens hebben maar dat ze hun kop in het zand steken en het niet willen weten.

Is Sindy dan niet een beeldschone vrouw?
Om eerlijk te zijn vind ik Els mooier dan Sindy en ik vind mijn vrouw zelfs geen beeldschone vrouw.

Is gelukkig zijn niet het belangrijkste?
Inderdaad honeyponey, dat is het belangrijkste maar ik bén gelukkig. Het enige wat ik in mijn leven altijd gemist heb is de intimiteit en de seks van een vrouw zoals Sindy maar voor de rest heb ik al een heel gelukkig en bevredigend leven achter de rug.

Gepost door: Ron | 17-05-10

Ron,
Je bent echt wel recht voor de raap en het siert jou dat je zo open en eerlijk over jouw gevoelens en belevenissen en standpunten praat.
Hoe gaat sindy daarmee om?

Gepost door: honeyponey | 17-05-10

en wat de zonnebank betreft.....ik hoop dat ze heerlijk lekker lang klaargekomen is maar ik denk niet dat ze er voor de 100% voor gegaan is!

Gepost door: honeyponey | 17-05-10

Hey hp,
ik kan wel goed met zijn eerlijkheid om hoor, het ene moment wel beter dan het andere maar ja:)zo is hij nu eenmaal.
Dat hij Els mooier vind....ja schoonheid is iets persoonlijks hé, ik vind van niet en dit zeg ik nu niet uit jaloezie of zo. Misschien maar beter dat ik zijn mening daarin niet deel anders kreeg ik misschien teveel complexen:)

Gepost door: sindy | 17-05-10

Wij doen dat ook regelmatig (zoals vandaag) elkaar eerst lekker opwarmen via telefoon of sms en dan afzonderlijk klaarkomen.
Ik zit momenteel op het werk en heb hem daarnet even "opgewarmd" via sms en dan is het superlekker om dan achteraf een smsje te ontvangen dat hij weer heerlijk is gekomen. En straks als ik thuiskom en mijn huishoudelijke taken verricht heb dan is het mijn beurt :o) dan stuur ik hem een smsje dat het zover is en ik mij ga een lekker warm badje nemen waarop hij mij met geile smsjes begint te bestoken waardoor ik mezelf binnen enkele minuten laat klaarkomen... Dit doen we regelmatig als het weer te veel tijd tussen onze ontmoetingen zit!

Gepost door: Brien | 17-05-10

Ik vind dat ook enorm zalig, lekker ontstressen in een heet bad....zo heet dat ik moet afkoelen, helemaal naakt op mijn bed ga liggen:)
Mezelf niet kan tegenhouden om mijn clitje te verwennen en heerlijk klaar kom. pfffffffffff

Gepost door: sindy | 17-05-10

Ewel sindy en Brien da doet ik nu ook sé!

Gepost door: honeyponey | 17-05-10

Helaba ... niet alleen het plezier van het lezen van de verhaaltjes maar ook antwoorden op de gestelde vragen hé!

Hierbij aansluitend volgende vraag:
Hebben jullie dat al gedaan, 'soloseks' onder de zonnebank?

Gepost door: Ron | 18-05-10

Wat een privacyschending, verborgen cameraatjes onder de zonnebank :-o

In antwoord op de eerste vraag: ja, ze deed het :-)

In antwoord op de tweede vraag: neen, want ik ben nog nooit in een zonnebankcenter geweest ;-)

Gepost door: Sheila | 18-05-10

Zelfverwennerij in het bad heerlijk of in de douche met de douchekop, ik kan de mijne op verschillende straalstanden zetten...

Onder de zonnebank nog nooit gedaan.

Ron, je schrijft dat je Els neukt, wil dat zeggen zonder gevoelens, enkel lichamelijke sex. Mijn minnaar en ik maken daar het onderscheid, neuken = puur lichamelijk, vrijen = met gevoelens, één worden, in elkaar opgaan zoveel meer dan puur lichamelijk genot...

Gepost door: fien | 18-05-10

@ Ron: heb dat wel al eens gedaan, moet zeggen dat ik de ventilatie van de zonnebank volledig heb moeten opendraaien want dat kan serieus warm worden :o) hihihi... ahja pikant detail, een uur nadat ik was geweest is mijn schat ook naar die zonnebank gegaan en is onder datzelfde toestel gaan liggen, het duurde niet lang vooraleer ik toen een smsje kreeg dat hij ook was klaargekomen, gewoon de gedachte dat ik nog geen uur daarvoor hetzelfde gedaan had wond hem zo op mmmm de snoeper

ter info - mijn situatie is volgende: ik ben al bijna 9 jaar samen met een lieve man waarmee ik samen een dochter van 3j heb maar ik heb stiekem een minaar, het is namelijk de partner van een nicht van mijn eigen vriend .. kunnen jullie nog volgen :-) Na enkele jaren van goeie vriendschap met de nodige geile-spanningen hebben we allebei toch toegegeven aan onze gevoelens en zijn we sinds kort een "relatie" begonnen. Pittig detail zijn vriendin is één van mijn beste vriendinnen, wat de situatie niet vereenvoudigd dus!!

Gepost door: Brien | 18-05-10

Olala, een man met vibrator tegen z'n gulp die naar 'stoute' beelden zit te kijken van meisjes die heimelijk gefilmd worden onder de zonnebank, das nou toch wel het laatste beeld wat ik op mijn netvlies zou willen hebben van mijn minnaar...
Sorry hoor, t klinkt zo... zielig!

Gepost door: Dyonne | 18-05-10

Zonnebanken hebben mij nog nooit gezien, dus ik heb op dit vlak geen ervaring. :-)

Ik heb ook geen ervaring met het afzonderlijk klaarkomen, na elkaar eerst wat op te geilen. Misschien hebben wij teveel echte kansen om mekaar te zien en te voelen en seks te hebben, zodat we niet die behoefte hebben om eens 'op afstand' te spelen :-) Als wij door omstandigheden eens enkele dagen elkaar niet gezien hebben (normaal zien we elkaar zo goed als elke dag), dan ontstaat er vooral een diep verlangen, een hunkeren naar elkaars aanwezigheid. Ik kan op sommige momenten echt niet goed meer voort zonder mijn vriendin, maar dat heb ik ook wel met mijn vrouw als ik die moet missen.

Kan je je voorstellen hoe leuk ik het vind om bijvoorbeeld voor mijn werk enkele dagen in het buitenland te zitten? Dat is dus bij mij TWEE keer sterven he. En dan hoor je soms mensen die beruchte uitdrukking gebruiken 'van twee walletjes eten' als ze weten dat je twee partners hebt. Er wordt door 'de mensen' namelijk altijd aan het leuke genot gedacht. Over twee keer doodgaan, hoor ik nooit wat :-)

Seksuele verlangens spelen bij ons veel minder mee als we even niet samen zijn. Die ontvlammen wel als we terug in mekaars armen kunnen liggen :-) Er gaat niets boven the real thing :-) Bij mij ontstaat vooral een ondraaglijk gemis aan zo'n evidente dingen zoals knuffelen of tegen elkaar aankruipen en in elkaars ogen kijken. Ook nog na al die jaren blijft dat zo.

Ik kan echter wel begrijpen dat het bijzonder opwindend moet zijn om elkaar eens op te geilen tot je zo gek wordt dat je niet anders meer wil of kan dan klaarkomen. Maar ik heb het dus nog niet beleefd. Ik ken natuurlijk wel het gevoel van mekaar helemaal gek te maken (gewoon onafgebroken een hele tijd in mekaars ogen kijken, volstaat al...), over het punt heen waar geen stop meer mogelijk is. Dat point of no return houdt echter bij mij bijna uitsluitend in dat ik HAAR wil laten klaarkomen en het is dus niet zozeer een onbedwingbare drang naar een eigen orgasme. Ik ga dan bijgevolg ook niet zomaar de hand aan mezelf slaan, want dat zou mijn verlangen naar haar genot helemaal niet bevredigen.

Zit ik verkeerd in elkaar? Ik weet het niet. Het maakt ook niet veel uit hoor, want zij reageert op dezelfde manier, en zij wil MIJ dan laten genieten. Dus uiteindelijk is het resultaat toch hetzelfde : allebei prijs :-) Het leven kan soms ook simpel zijn he (lol)

Gepost door: jaak | 18-05-10

Dyonne,
Ik weet niet wat er zielig zou zijn aan Ron's avontuur. Seks is, louter met het verstand bekeken, eigenlijk altijd een uiterst stomme combinatie van handelingen. Wie daarvoor relaties aan gaat en soms ik weet niet welke moeite doet, is dus in feite per definitie zielig. Want zeg nu zelf : wat is er nu zo speciaal aan aanrakingen of lichaamsdelen in elkaar steken? Louter met het verstand bekeken, bedoel ik he.

Maar dan komen er gevoelens, verlangens, fantasie enz op de proppen. De toevallige aanraking van een onbekende in een drukke menigte is toch niet te vergelijken met de sensuele aanraking van je geliefde. En toch is het fysisch hetzelfde : een stomme aanraking van een stukje huid, terwijl je zelf ook overal zo'n huid hebt. En toch...

Zo is het ook met het verhaal van Sindy en Ron. Dingen die voor ons, met de rede bekeken, erg banaal of stom, of ja misschien zielig overkomen, kunnen voor de beide betrokkenen een zodanige betekenis krijgen dat het iets helemaal anders wordt.

Gepost door: jaak | 18-05-10

Fien,

Inderdaad, met Els heb ik alleen maar seks. Ze heeft een lekker lijf en daar geniet ik wel van maar van passie is er geen sprake; we tongzoenen immers al een hele tijd niet meer. Met Sindy 'bedrijf ik de liefde'.

Gepost door: Ron | 19-05-10

Dyonne, (mmm, speciale naam, heb ik precies nog nooit gehoord)

Ik zou toch maar voorzichtig zijn met zulke uitspraken hoor! Wie weet waarop jouw minnaar allemaal geilt (achter je rug); niet elke man is zo openhartig en eerlijk tegen zijn minnares als ik hé.
Ik herinner me nog hoe 25 jaar geleden mijn vrouw tegen me tekeer ging toen ze mijn eerste seksboekskes ontdekte. Het huis was te klein en wat een zieligaard was ik wel!
Nu 25 jaar later hoeven we geen seksboekskes meer te kopen. Het wordt hier allemaal in geuren en kleuren én gratis aangeboden op onze computer. Elke man (en blijkbaar ook veel vrouwen) kijkt tegenwoordig naar porno op zijn computer. En ó wee de mannen die beweren dat zíj het niet doen want dát zijn pas hypocrieten! Door seks op het internet is internet het massamedium geworden wat het nu is.
Ik zou toch alle (naïeve) minnaressen nog eens willen vragen om van hun minnaar geen prins op het witte paard te willen maken. Het zijn allemaal doodgewone mannen die hun .... Inderdaad :-)

Sindy weet nu al dat ik haar af en toe zal 'bespieden', mochten we ooit samenwonen, wanneer ze bijvoorbeeld in bad zit en ze vindt dit supergeil.

Gepost door: Ron | 19-05-10

Sheila,

"Privacy" ... ja ... een mooi woord maar bestaat het nog wel vandaag de dag? Ik vrees van niet. Ik denk dat we meer en meer evolueren naar een maatschappij waar privacy een illusie wordt. We kunnen nog wel het gevoel hebben dat we wat privacy hebben maar in feite is deze zo goed als onbestaande. Hier op het internet bijvoorbeeld: elke letter die we intypen en doorsturen zal voorgoed ergens in een bepaalde server geregistreerd blijven maar we zullen daarover maar niet te lang nadenken zeker want anders durft er hier seffens niemand meer te reageren ;-)

Gepost door: Ron | 19-05-10

Ha die Ron,
Anders dan je veronderstelt, ik ben niet naief. Bovendien houd ik van hartstochtelijke seks en heb ik niets tegen zelfbevrediging. Tis juist uitermate gezond, heb ik onlangs weer mogen lezen. Ik weet ook dat beelden -net als woorden- kunnen opwinden. Als mijn minnaar doet wat jij beschreef kan hij het mij alleen maar beter niet vertellen, ik vind t te potsierlijk, t spijt me. Net als ik niet houd van de zinsnede: "niettegenstaande dat ik Els had geneukt" (oid). Daar zit een kou in waar ik akelig van word, alsof t een ding is. Ik hoop niet dat iemand ooit zo over mij zal spreken. Dat is dan weer wel naief misschien.
Ieder zijn genoegens, zullen we maar zeggen.
Ik vind t wel fascinerend, ook hoe iedereen reageert.

Gepost door: Dyonne | 19-05-10

Ron,

Ik tongzoen ook niet meer met mijn man, al heel lang niet meer. We hebben nog wel sex maar ik kan er niet zo van genieten met hem. Gelukkig heeft hij een heel laag libido en duurt het hoop en al 3 min.

Gepost door: fien | 19-05-10

Jaak,

Als ik het mag zeggen, als man klinkt je toch wel heel vrouwlijk. Ik ben blij dat er ook zo'n mannen bestaan al zijn ze schaars.

Gepost door: fien | 19-05-10

Awel Fien dan hebben wij al zeker iets gemeen:)
Ik heb ook nog wel sex met mijn man en langer dan 3 min duurt het ook zelden! De intimiteit is dan ook vaak ver te zoeken. Met Ron is dit helemaal anders, urenlang kan ik genieten van alleen maar in zijn armen te liggen en gestreeld te worden:)

Gepost door: sindy | 19-05-10

Mag ik je vragen Sindy, neem jij soms het initiatief bij je man?

Ik kan ook uren genieten van mijn minnaar, heel raar voor mijn man ben ik een ijskoningin, voor mijn minnaar een heet geval...

Gepost door: fien | 19-05-10

Hey Fien, nog een overeenkomst:)
Nee, sinds ik een relatie heb met Ron neem ik eigenlijk nooit meer zelf het initiatief thuis. Ik kan het gewoon niet meer opbrengen. Vroeger deed ik nog wat moeite, maar tegenwoordig pfff voel ik me er echt niet meer goed bij. De keren dat hij dan initiatief neemt, zo'n 2 keer per maand:) nog overschat, dan voel ik me eigenlijk een beetje verplicht om toe te geven om geen argwaan te wekken zeg maar.....maar genieten is er dan meestal niet bij. Ik krijg wel een orgasme dan en geniet op mijn manier wel een beetje, maar van tederheid is er echt geen sprake.

Gepost door: sindy | 19-05-10

Het lijkt wel of we zijn dezelfde persoon...

Op aanraden van mijn minnaar (toen we juist bij elkaar waren) probeerde ik mij ook wat meer open te stellen naar m'n man toe maar ik heb het opgegeven, het is gewoon geen goede sex, hij kan me zelfs niet tot een orgasme brengen, heeft hij nooit gekund...hij kan het niet, hij kan mijn juiste snaren niet bespelen...ik heb mij erbij neergelegd en ja, ik ook laat hem toe om geen argwaan te wekken.
Knuffelen doe ik ook met mijn man en daar kan ik wel van genieten.

Gepost door: fien | 19-05-10

Sindy, hoe kan jij dit in godsnaam volhouden?
Als ik het hier allemaal lees, kan Ron er toch veel rationeler mee om dan jij. Ik zeg niet dat Ron profiteert maar hij slaagt er toch beter in dan jij om enkel de voordelen uit deze dubbele relatie te halen. Zijn thuissituatie lijkt me ook beter dan de jouwe. Dit moet toch allemaal knagen aan jou?

Gepost door: mieke | 19-05-10

Mieke,

Ik zit in dezelfde situatie als Sindy.
Ik spreek nu dan ook voor mezelf, het knaagt zeker enorm.
Het is aanvaarden of weggaan. Wat ik ook beslis het doet pijn of blijft mij pijn doen. Ik ben monogaam ingesteld dus aanvaarden lukt me niet goed en ik voel mij te goed bij mijn minnaar, hij beïnvloedt mij zo positief dat ik niet kan weggaan of toch nu nog niet kan weggaan. Ik denk wel dat dat er ooit van zal komen dat ik een punt zet achter mijn affaire, mijn minnaar zal er niet direct een punt achter zetten omdat de situatie voor hem nu ideaal is. De beslissing ligt bij mij, de keuze ligt bij mij "aanvaarden of weggaan".
Nu hou ik het op de keuze van niet te kiezen...alleen lang kan ik dat niet volhouden, dat besef ik...

Gepost door: fien | 19-05-10

@Jaak,
ja niet iedereen heeft die luxe elkaar bijna dagelijks te zien:)Zou direkt met je willen ruilen hoor!
Tuurlijk dat er niets boven the real thing gaat maar het is altijd beter dan nikske hé.
Ik heb aandachtig je reaktie gelezen en idd ik merk wanneer ik met Ron samen ben dat ik hem vnl wil laten genieten! Wanneer ik sex heb met mijn man ben ik veel egoistischer.

Gepost door: sindy | 19-05-10

Tuurlijk dat dit soms heel moeilijk is. Ik heb dan ook de laatste tijd soms periodes waarin ik me echt down voel en mezelf afvraag waar ik mee bezig ben. Maar als ik hem dan hoor of zie.......ja dan ben ik weer verloren. Ik vervloek mezelf soms: waarom moet ik die in godsnaam zo graag zien? Waarom kan ik niet wat meer afstand nemen? Maar het is verdomd niet altijd even simpel!

Gepost door: sindy | 19-05-10

Dames, ik ken jullie situatie beter dan je zou vermoeden. Toch hoop ik dat jullie vanuit eigen kracht op een dag voor jezelf durven kiezen. Dat jullie zonder te genieten seks hebben met iemand om argwaan te voorkomen, dat lijkt mij toch heel ver gaan, al duurt het drie minuten... dat moet iets doen met je gestel. Heel veel wijsheid toegewenst!

Gepost door: Dyonne | 19-05-10

Dyonne, ik hoop dat ik op een dag de kracht en het lef zal hebben om voor mezelf te kiezen....en dit met of zonder Ron.
cindy09@live.be

Gepost door: sindy | 19-05-10

Ik hoop het ook voor jou Sindy want ik kan Dyonne en Mieke wel ergens volgen. Als je mentaal volledig afhankelijk aan het worden bent van een man die nooit de jouwe kan worden... daar ga je op den duur aan kapot. We hebben hier ook het verhaal van Suzy al mogen lezen, hoe het kan verlopen na 15 jaar.
Het is allemaal wel menselijk hoor en ik herken zelf ook dingen in jullie verhalen maar probeer toch jullie eigen niet te verliezen!

Gepost door: Sheila | 19-05-10

@ Sindy :
Ik weet maar al te best dat ik met mijn g.t in de spreekwoordelijke boter gevallen ben op gebied van liefde, maar dat neemt niet weg dat ik er ook voor ga om beide relaties zo aangenaam mogelijk te maken. Bij mij is het dus zo dat mijn vrouw mij ook nog altijd probleemloos kan ontdooien zonder dat ze er iets speciaals voor moet doen, net zoals mijn vriendin.

@ Fien : Ik heb er geen probleem mee als men mij vrouwelijke trekjes aanwrijft. Dat kan alleen maar een complement zijn.

Of het klopt, weet ik niet. Uiteindelijk doe ik alleen maar mijn best. Ik ben niet gefocust op seks in een relatie, maar op de eerste plaats kan ik absoluut niet zonder tederheid en knuffels. Daarvoor zijn gevoelens nodig. Ik kan dan ook zo onwaarschijnlijk diep 'houden van', en dat leidt natuurlijk vanzelf wel tot seksuele momenten. Dus toch weer het mannetje dat de kop opsteekt :-)

Ik kan soms gewoon niet van mijn vriendin of van mijn vrouw afblijven. Ze kennen de plekjes waar mijn handen bij voorkeur landen maar al te goed. En ik ken hun plekjes waar ze het het liefst hebben ook :-) Mocht je dat zien, zou je misschien gaan denken : verdorie, alle mannen zijn dezelfde ; ze willen aan je zitten. Alleen is seks niet mijn primair verlangen. Het is eerder gewoon een element dat deel uitmaakt van de verzameling 'dingen die bij graag zien horen'.

Ik zit zo in elkaar dat ik alleen maar tot mijn eigen bevrediging kan komen via het verwennen van mijn partner. Terwijl ik dit schrijf, heb ik bijvoorbeeld geen zin om mijn vriendin te 'pakken'. Het woord 'pakken' alleen al, brr. Nochtans begrijp ik wel dat dit wellicht eens enorm geil zou kunnen zijn om het toch eens te doen. Maar ik zou het niet echt kunnen, denk ik. Ik zou karrikaturaal overkomen. Maar ik brand wel van verlangen om tegen haar aan te kruipen en haar te knuffelen. Ik ben natuurlijk niet naïef en ik weet dus ook wel dat er dan meer zou volgen, maar toch is het dat brandend verlangen om haar te verwennen dat me voortstuwt en niet het vooruitzicht om zelf heerlijk klaar te kunnen komen.

Gepost door: jaak | 20-05-10

@fien en sindy, tja damens ik denk dat wij alledrie neen ik weet zeker dat wij alledrie hetzelfde ervaren, voelen, meemaken, ondervinden en af en toe leiden om dezelfde redenen. Jullie kunnen het zo mooi verwoorden maar het is net of ik mezelf hoor praten als ik jullie verhalen lees. het is exact hetzelfde.
Ik loop ook vaak...heel vaak met die emoties rond en ja fien zoals reeds eerder vermeld ben ik zwaar aan het twijfelen om knopen door te hakken......enfin wordt vervolgd

Gepost door: honeyponey | 20-05-10

..;en nu iets ander SINDY hoe is het nu eigenlijk afgelopen op de zonnenbank?????

Gepost door: honeyponey | 20-05-10

Oeps....ik bedoel lijden!!!

Gepost door: honeyponey | 20-05-10

@HP
curieuzeneusje:)

Gepost door: sindy | 20-05-10

Ja sindy....dit was toch een vraag van ron hé !
Enne ja ik zou graag weten of de zonnebank nat was...hahaha

Gepost door: honeyponey | 20-05-10

En voor diegenen die het graag zouden weten.......ik heb dat al gedaan!

Gepost door: honeyponey | 20-05-10

Zeg maar dat de zonnebank vooral nat was van het zweet:)

Gepost door: sindy | 21-05-10

Het lijkt me logisch dat die zonnebank begint te zweten als Sindy daar komt op liggen :-)

Gepost door: jaak | 21-05-10

Hupla ... ze kon het weer niet laten van het te vertellen hè! Toch zó typisch voor vrouwen dat zij het soms toch zooo lastig hebben om iets voor zichzelf te houden hé! ;-)

Gepost door: Ron | 21-05-10

Honeyponey,
Waar heb je het al gedaan, thuis of op 'verplaatsing'?

Gepost door: Ron | 21-05-10

Jaak, jongen,
ik moet toch gaan geloven dat ge ne rare kwiet zijt zenne :-)

Je zegt: "Ik kan alleen maar tot mijn eigen bevrediging komen via het verwennen van mijn eigen partner."
En ik die dacht dat alle mannen gelijk waren.

Gepost door: Ron | 21-05-10

moet dit even kwijt want pfff krijg het er nog warm van hihihi
Normaal gezien ging ik vanmorgen voor het werk nog snel even naar de zonnebank (en kan me dan achteraf even douchen op het werk)... maar vanmorgen stuurde ik een sms naar mijn schatje dat ik lekker zonnebank zou gaan en verwachte hierop weer een geil smske terug zoals hij de gewoonte heeft trouwens ...
maar toen ik de parking op wou rijden van de zonnebank stond daar een wel heel bekende auto mij op te wachten :-) de gedachte dat ik daar weer lekker naakt zou gaan liggen maakte hem gek en hij had geen zin om weer vanop afstand te moeten "toekijken" hij had er echt zin in en vroeg mij dus om achter hem aan te rijden ... Het was misschiens maar een vluggertje, we hebben hoop en al 15min van mekaar kunnen genieten maar dat was het echt wel waard mmmmm wat laat die man mij toch zweven :-D (tot mijn gsm rinkelde en het was mijn vriend waardoor we weer onmiddelijk met de voetjes op de grond stonden hihihi)
Onder de zonnebank ben ik dus niet geraakt dat zal dan voor vanavond zijn...
grtjs

Gepost door: Brien | 21-05-10

@Ron : misschien ben ik wel gewoon leep. (lol)

Als je je partner heel erg verwent, krijg je dat gewoonlijk toch dubbel en dik terug :-) Je liefde in je partner investeren dus, en zorgen dat je verliefd wordt op een vrouw die een hoge interestvoet hanteert :-)

Gepost door: jaak | 21-05-10

@Jaak
het hele verhaal krijg je nog wel te horen:)
Maar ik denk toch dat hij niet te klagen had van zijn interesten.

Gepost door: sindy | 21-05-10

[b]Maar ik denk toch dat hij niet te klagen had van zijn interesten[/b]
Opletten met die interesten i.v.m. de belastingen, Ron! Best zoveel mogelijk aftrekken (als dat nog gaat na die investering in Sindy)...) :-)

Gepost door: jaak | 21-05-10

Geniet allemaal van een zonnig weekend!
En schatteke, trek je van die belastingscontroleur maar niks aan hé die mogelijks deze blog leest:)

Gepost door: sindy | 21-05-10

Jaak,
Zie maar dat jij genoeg 'aftrekt' want zo te horen komt daar bij jou niet veel van in huis ;-).
Alhoewel, ik geloof er eigenlijk geen bal van :-).

Gepost door: Ron | 22-05-10

Jaak, als ik jou lees, is het precies mijn minnaar die ik hoor babbelen. Ik dacht nochtans dat hij de énige was :-)
Hij geniet ook het meest van mij te doen genieten. En van mij een uitgebreide massage te geven, dicht tegen me aan te liggen, mij te kussen, mij te strelen, gewoon bij elkaar liggen en in mijn ogen kijken... Ik hoef daar zelfs niets voor terug te doen (maar dat doe ik dan toch wel dikwijls omdat ik het zelf wil). Hij vindt het zelfs niet belangrijk of hij klaarkomt of niet. Ik heb altijd het gevoel dat de pure seks ondergeschikt is en dat hij zoveel meer van 'de rest' geniet.
Ik heb dit ook altijd een tikkeltje vreemd gevonden bij hem. Ik dacht dat mannen die een minnares namen en die thuis seksueel niet aan hun trekken kwamen, dat die meer op het fysische zouden gefocust zijn. En dat was toch ons oorspronkelijke vertrekpunt.
Ik dacht ook dat het met de leeftijd te maken had. Hij is een stuk ouder dan mij en ik dacht dat men daarin rustiger wordt met ouder worden (maar Ron bewijst het tegendeel ;-). Het zal ook wel met de ingesteldheid van een persoon te maken hebben.
En ja, ik geloof het dat hij niet naar seksfilmpjes kijkt. Ik zie niet in waarom hij daarover zou liegen want ik vertel hem ook dat ik daar wél soms eens naar kijk.
Ik heb dan blijkbaar ook een geval apart ;-)

Gepost door: Sheila | 22-05-10

Hey Sheila,
Ron is ook een aantal jaartjes ouder dan mij. Hij zegt dat zijn drang naar het pure fysische fel verminderd is:) Hoe moet dat in zijn jonge jaren dan geweest zijn!
In een volgend blogstukje heb ik er toevallig iets over geschreven, ik weet niet wanneer hij het online zal zetten.

Gepost door: sindy | 22-05-10

Oei oei oei oei oei !!!! Slaap ik nog? Ben ik aan het dromen? Dat kan toch niet wat ik hier lees! Al twee 'abnormale' mannen (vergeef me de woordkeuze), en dan nog samen op mijn blog! Eén die niet zou masturberen en een andere die niet naar seksfilmpjes zou kijken! :-) Jongens toch! Dat kan toch niet! Komaan zeg! Wat is dat toch met sommige mannen tegenwoordig? Ze worden niet alleen vrouwelijker, ze beginnen mekaar te kussen en nu dit nog! Zucht ...

Gepost door: Ron | 22-05-10

Ja mensen welcom to the wordl of "the new man"

Gepost door: honeyponey | 22-05-10

@ron: ik deed het op verplaatsing...

Gepost door: honeyponey | 22-05-10

@ Sheila : Oei, als ik jouw vorige reactie lees, begin ik ineens te vermoeden dat jij mijn vriendin bent die hier onder een schuilnaam schrijft(lol)

Nee, het doet me goed om te vernemen dat er nog mannen rondlopen die op bepaalde vlakken een even raar gedrag hebben als ikzelf.

Of dat te maken heeft met het feit dat een man gedurende zijn 'actieve' periode veranderingen ondergaat als hij wat ouder wordt, weet ik niet. Het is waarschijnlijk wel zo. Maar ik heb bij mezelf toch de perceptie dat ik eigenlijk nog steeds eenzelfde interesse heb in het lichamelijk aspect van de liefde (zeg maar gewoon seks dus) als toen ik 20 was. Alleen heb ik in de loop der jaren meer en meer geleerd om echt te genieten van andere dingen samen. Dat vervangt geen seks, maar het komt er extra bij en het maakt dat ik nu wellicht toch meer tijd vrijmaak voor zo'n zaken, terwijl ik misschien in mijn jonge jaren meer direct tot seks zou overgegaan zijn.

In die seks heb ik daarentegen altijd al wel de focus gelegd op het genot van mijn partner. Noem dat een vrouwelijk trekje, geen probleem. Ik kan daar echt van genieten, zoals sommige andere mannen genieten van dingen die toch ook wel wat speciaal kunnen zijn (denken we aan SM of aan bepaalde vormen van een fetish). En zoals reeds gezegd : het draait in de meeste gevallen uiteraard toch uit op wederzijds genot, want die partner begint je dan op haar beurt te verwennen, alhoewel dat ook bij mij zelfs (strict genomen) niet steeds hoeft.

Een en ander zal ook wel te maken hebben met de manier waarop mijn vrouw seks beleeft (ik ben nog steeds bij mijn eerste vrouw) en ook met het feit dat nadien mijn vriendin haar seksuele verlangens ook enorm goed bleken te matchen met de manier waarop ik het doe. Met een andere partner zou ik me allicht ook anders ontwikkeld hebben, maar het belangrijkste is dat we ons er goed bij voelen.

Zo kan ik, bijvoorbeeld bij dit weer, toch wel behoorlijk in vuur en vlam slaan als mijn vriendin (en ja, ook mijn vrouw) er luchtig gekleed bij loopt. Ik zal dan echter steevast overgaan tot het verwennen van die luchtige details (haha) en mijn partner zal steevast al een leuk moment hebben gehad voordat ik mezelf toesta om de laatste rem los te zetten.

@ Ron : Grapjas (lol) Elke man zal al wel eens met de handkar gereden hebben zeker he? Maar ikzelf heb er echt heel weinig behoefte aan. Hou er ook rekening mee dat ik twee vrouwen echt graag zie en dat de activiteit met mijn vriendin niet impliceert dat het thuis niet meer botert op seksueel gebied, zoals bij zovele dubbele relaties. Tel daar het feit bij op dat ik inderdaad nog zo'n boel andere genotssituaties beleef (je partner verwennen, betekent ook dat je met haar 'bezig' bent zonder dat je meteen 'klassieke' seks hebt) en dan kom je automatisch tot de slotsom dat ik al veel kwaliteitstijd vind bij mijn partners. Daardoor neemt de drang om er zelf nog een schepje bovenop te doen natuurlijk wel af. Idem dito voor seksfilmpjes. Als het kan, dan liever de realiteit en met gevoelens er bij. Iedereen klikt tegenwoordig wel eens op internet zoiets aan (ja, mijn vrouw en mijn vriendin doen dat ook hoor) en we sturen elkaar geile cartoontjes en schuine mopjes toe. Maar ik gebruik die dingen niet om me op te warmen :-) Eén blik in de decolleté van mijn schatje, en elk filmpje kan zo de prullenbak in .-)

Ik kan echter heel goed begrijpen dat jij en Sindy zo'n zonnebanksituatie beleven, die lustgevoelens oplevert. Want dat is bij mij niet anders hoor. Ik ga wel eens graag mee shoppen, en dan raken wij mekaar tussen de winkelrekken wel eens aan op een heel subtiele manier en op precies de juiste plaatsjes, en dan razen ook bij ons de hormonen door ons lichaam.

Gepost door: jaak | 23-05-10

goed artikel zeg bedankt

Gepost door: telefoon reparatie rotterdam | 05-01-15

De commentaren zijn gesloten.