25-05-10

Pure verwennerij.

We hebben elkaar na een paar weken terug gezien en het was vuurwerk!
Ik heb me laten verwennen door hem. Een dagje wellness is niks in vergelijking met die enkele uurtjes pure verwennerij van mijn schatje.
Het was sterker dan mezelf. Meestal wil ik dat Ron geniet maar deze keer moest hij geduld oefenen.
Ondanks het mooie weer hadden we toch afgesproken in 'ons' motelletje. Kwestie van zeker niet gestoord te worden door toevallige voorbijgangers. Oké in de vrije natuur is het natuurlijk wel veel spannender maar toch ....
Ron betastte mijn lichaam met zijn zachte handen zonder ook maar één plekje over te slaan. Ik genoot van zijn aanrakingen, zijn lippen op de mijne, zijn warme tong die bij me binnendrong.
Mmmmmmmmm wat had ik de voorbije weken hiernaar verlangd!
Ik ontspande me volledig en liet hem begaan. Zachtjes maakte hij cirkeltjes tussen mijn billen en een beetje plagerig herhaalde hij dit. Ik werd behoorlijk geil en
verlangde naar zijn stijve blinkende paal in mijn kutje. Maar ik moest wachten.
Ik kreunde wanneer zijn vingers mijn schaamlippen en gezwollen clitje aanraakten.
Hij streelde mijn borsten en kneep zo nu en dan speels in mijn tepels. Pfffffffffff ...


"Wat zeg je?" vroeg hij toen ik de woorden "neuk me alstublieft!" amper kon uitbrengen. "Neuk me alstublieft schat!" kreunde ik iets luider en vastberadener.
Hij lachte.
'Mijn dikke vriend' vond langzaam zijn weg naar mijn vochtige kutje. Eerst heel langzaam daarna iets heviger. Ik genoot.
Door de bewegingen van mijn bekken werden de rollen omgekeerd. Ik neukte hém terwijl hij nog steeds óp me lag.
Met zijn vingers betaste hij mijn clitje en snoof hij de geur op van mijn geilheid.
Zacht ronddraaiend bracht hij mij in extase en al snel kwam ik luid kreunend klaar ... maar ik wou meer ... Zijn harde penis bleef hij langzaam in en uit mijn kletsnatte kutje schuiven en ik liet het toe dat hij met zijn vingers verder druk bleef uitoefenen op mijn nog overgevoelig genotsknobbeltje. Maar langzaam veranderde dit terug in een verlangend clitje. Ik genoot van de golvende gevoelens die mij opnieuw overspoelden. Masserend reikend naar een nieuw hoogtepunt en dan op het allerlaatste moment roepen: Nee wacht nog effe!
Het putte ons beiden uit, het zweet droop van onze lichamen maar ik genoot ....
Een tweede keer kwam ik zachtjes maar intens klaar. Ik snikte, niet van verdriet maar van geluk deze keer.
Rustig nagenietend in mekaars armen en luisterend naar de geluiden die ons omringden, hoorden we door het open venster gegiegel buiten. Zouden die ons gehoord hebben?


"Tijd voor een douchke schat?" vroeg ik hem. Hij liet zich gewillig inzepen en genoot zichtbaar van het stromende water over zijn lichaam. Zijn erektie was ondertussen verdwenen. Was hij al te moe? Nee dat kon toch niet!
Fris als een hoentje en in adamskostuum huppelde hij naar het raam. Hij daagde me uit: Schat, wedden dat ik hem slap kan houden als jij me pijpt! Ja zoiets moet je mij niet zeggen!
Ik nam zijn slappe penis in mijn mond ... hmmmm heerlijk zo'n wendbaar speelgoedje. Maar hoe goed hij ook probeerde zich te bedwingen 'mijn slappe vriend' had geen zin om gehoorzaam te zijn.
Ik voelde hoe het bloed zijn jongeheer terug deed zwellen. Met mijn tong daagde ik hem uit. Afwisselend zuigend en likkend langs zijn eikel groeide hij in mijn mond.
Ik ging terug op het bed liggen en spreidde al plagend mijn benen.
Hij plantte zijn hoofd ertussen en begon mijn van opwinding diep rood gekleurde schaamlippen te likken. Zijn tong verdween af en toe in mijn kutje. Goddelijk was het wat hij deed met zijn mond! Toen mijn hoogtepunt dichterbij kwam, was het alsof hij van het topje van zijn zachte tong een hard puntje maakte dat trilde als een echt vibratorke en voor de derde keer bracht hij me naar een spetterend orgasme. Pppffffff .... 
Ik besefte dat ik deze keer toch wel een beetje egoïstisch was maar de blik in zijn ogen vertelde me dat ook hij er heel hard van genoten had.
Kon ik zo afscheid nemen en hem zo achterlaten? ...

Commentaren

Waw Sindy, een opwindend verhaal.

Ik vond alleen het begin een beetje beangstigend : "we hebben elkaar na een paar weken teruggezien". Een paar weken mekaar niet zien, dat is hard he. Dat wil niemand beleven, of toch niet al te dikwijls.

De laatste alinea van het verhaal is leuk : je beseft dat je een beetje egoïstisch was maar je zag dat Ron ook genoten had. Dat is nu precies wat ik eerder al schreef : er gaat voor mij als man niets boven het kunnen verwennen van mijn schatje, en dat verwennen is uiteindelijk, bij wijze van spreken, een 'verzekering' voor het eigen genot.

Gepost door: jaak | 25-05-10

Hoe zou het ondertussen met Suzy zijn?

Gepost door: sindy | 25-05-10

@Jaak,
Ron gaat er wel een vervolgje op schrijven:)
Kan je ineens lezen hoe goed hij verzekerd is of dat hij zijn polis moet herzien!

Gepost door: sindy | 25-05-10

@ Sindy : Waarschijnlijk is alles gedekt :-)

Gepost door: jaak | 26-05-10

oooh cindy ik ben zo jaloers!!!!
hebben jullie geen tips met excuuskes die ik zou kunnen gebruiken om ook eens langer weg te kunnen blijven van thuis... we hebben in de 3 maanden dat we "samen" zijn nog maar 1 keer echt het geluk gehad om een paar uur met mekaar alleen door te brengen en dat smaakt echt naar meer... alleen het komt er nooit van :o(
welke uitvluchten gebruiken jullie?

Gepost door: Brien | 26-05-10

sorry sindy, heb je naam even verkeerd getypt!!

Gepost door: Brien | 26-05-10

Hey Brien,
'uitvluchten'? Ik spreek meestel met Ron iets af wanneer Eric gaan werken is, zodoende hoef ik zelden iets te verzinnen. Het is eerder uitzonderlijk wanneer hij dan ook vraagt aan mij wat ik heb gedaan :)Dus moet ik zelden een uitvlucht verzinnen hé.

Gepost door: sindy | 26-05-10

vraag ik mij ook af: hoe is het met Suzy?

Haar verhaal heeft mij serieus aan het denken gezet met een dipje over mijn affaire tot gevolg.

Ik zie het nu terug rooskleurig (na een goed gesprek met mijn man en minnaar)en wil genieten van hetgene ik heb met mijn minnaar want dat is heel bijzonder en nee het is niet alleen sexueel...

Gepost door: fien | 26-05-10

Hey Fien,
ik zou willen dat ik dat ook kon: een goed gesprek met mijn man!
Hebben we nooit gekund en zal waarschijnlijk ook een utopie zijn dit ooit te kunnen.
Ook dit aspekt trekt me enorm aan in Ron. Kan heel goed over gevoelens praten met hem ...gewoon mezelf zijn. Urenlang babbelen en dan nog zijn we wel altijd nog iets vergeten zeggen:)

Gepost door: sindy | 26-05-10

mooi en opwindend verhaal....
@brien ik hoef ook geen uitvluchten te zoeken....kan je niet es gaan winkelen of een uitstapje verzinnen met vriendinnen of collega's?

Gepost door: honeyponey | 26-05-10

Ik krijg regelmatig een berichtje : ga je niet mee winkelen? Heb je tijd?
Geen uitvlucht nodig bij ons, maar je kan het prima als uitvlucht gebruiken. Je moet natuurlijk wel zorgen dat je dan ook daadwerkelijk iets bij hebt dat je gekocht hebt (missschien op een andere dag al 'preventie' gekocht, lol). En na het winkelen doen wij een caféke.

Alles hangt af van de mate van sociale controle die er thuis is. Sommigen 'mogen' echt niet veel van hun partner. Wij zijn daarin heel vrij, maar dat is niet overal het geval. Ga je vooral niet opvallend anders gedragen, want dat valt op. Zelfs bij ons merkt mijn vrouw dat ik met mijn vriendin op stap was, bijvoorbeeld gewoon omdat ik dan supergoedgezind rondloop of zo. Geen probleem bij ons, maar als je moet verbergen is zoiets wel een probleem.

Gepost door: jaak | 26-05-10

Voilà dat is gesproken jaak

Gepost door: honeyponey | 26-05-10

@Brien: uitvluchten moet ik ook niet echt verzinnen, we spreken meestal tijdens kantooruren af.
één keer voor een nacht, beide zogezegd voor een opleiding van 2 dagen in het buitenland maar dat was echt stressen, voorzichtig rijden om geen accident of boete te hebben enz.

@Sindy: Ik kon vroeger ook niet praten met mijn man maar mijn minnaar heeft mij daarin begeleid, tips gegeven en dat heeft geholpen. Ons eerste echt gesprek was vorige week.

Gepost door: fien | 26-05-10

Zo'n grote risico's durven wij niet lopen. Wij spreken ook af tijdens de werkuren maar het probleem is dat wij allebei weinig tijd hebben. En we zoeken ook altijd een reden waarom we op die plaats moesten zijn. Tel daarbij de afstand dat we van elkaar wonen (100 km) dus dat maakt dat er niet meer dan één afspraak per maand in zit voor ons (dat si zelfs al veel). Nu is het alweer meer dan 3 maand geleden dat we mekaar gezien hebben :-( We moeten het vooral stellen met chatten en telefoon). Dikwijls frustrerend maar beter op die manier dan het risico lopen om betrapt te worden, dat zou een drama betekenen.

Gepost door: Sheila | 26-05-10

oei 1 afspraak op de maand, wij hebben er gemiddeld 3 op een week.

Gepost door: fien | 26-05-10

3 keer per week!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik ben jaloers:)

Gepost door: sindy | 26-05-10

3 keer per week??? Ik kan mij dus niet voorstellen dat je zoiets heel lang kan verborgen houden. Verandert je gedrag dan niet en kan je dan nog een normaal leven leiden met je gezin?
Wij hebben die 'afstand' toch nodig om ons dagelijkse leven nog helemaal onder controle te kunnen houden.

Gepost door: Sheila | 26-05-10

Ik denk dat dit idd niet lang vol te houden is!
Zeker geen jaren zoals wij. Het zou al lang uitgelekt zijn of zoals Sheila het zegt moeilijk nog te functioneren zijn thuis. Een relatie tussen collegas die elkaar bijna iedere dag zien kan je toch ook zelden verborgen houden hé.

Gepost door: sindy | 26-05-10

Slechts 1 afspraak per maand zou ik niet overleven, denk ik. 3 per week is mooi, maar dan zal het inderdaad moeilijk zijn om dat te blijven verbergen.

Het hangt er natuurlijk ook van af wat we precies onder 'een afspraak' verstaan. Wij zien elkaar heel dikwijls, maar dat houdt niet in dat er telkens uitgebreide intimiteiten bij te pas komen. Een kusje, een knuffel, dat wel. En zo een beetje de ordinairste dingen van het leven samen be-leven, gewoon door elke dag van elkaar te weten wat de dag biedt. Seks, daarentegen, is iets waar we meer tijd voor nemen en hoe dikwijls dat kan, dat is enorm afhankelijk van die dingen des levens. Soms sneller na elkaar, soms zit er meer tijd tussen.

Als het langer geleden is, missen we ook die seks wel, maar het verlangen om mekaar gewoon eens vast te pakken en intiem te knuffelen, steekt bij ons al veel sneller de kop op. Op dat gebied is een week een eeuwigheid.

Gepost door: jaak | 26-05-10

thx voor de leuke reacties ;o)
wij zien mekaar wel bijna dagelijks en bellen ook minstens 1 keer per dag maar echt afspreken dat zit er even niet meer in want het zou te veel opvallen... nu toevallig vandaag is zowel hij met z'n zoontje als ik met m'n dochter gaan zwemmen :o) het was super gezellig de kids hebben zich enorm geamuseerd, alleen jammer dat zijn vriendin hun al na een uur kwam halen :o(
ahja ter info: mijn vriend is enorm jaloers en achterdochtig dus het moet telkens een straf excuus zijn om even weg te kunnen :oS

Gepost door: Brien | 26-05-10

Het is wel ergens moeilijk om het te verbergen alhoewel, onze relatie duurt toch wel al 2,5 jaar. Mijn gedrag is zeker veranderd en dat is voor vele rond mij enorm opgevallen maar bijna niemand denkt aan een minnaar...ik ben zelfs 16 kilo afgevallen...ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, zie er gelukkiger uit enz....vele denken dat het komt door er slanker uit te zien.
Maar het klopt dat we wel afstand nodig hebben om het dagelijks leven onder controle te krijgen, alleen we hebben de mogelijkheden om elkaar zo veel te zien, dat kunnen we moeilijk niet benutten.

En ja Jaak, de ene ontmoeting is minder lang (1/2 uur) dan de andere (4 uur) maar we komen toch wel bijna altijd tot vrijen, is geen must maar we kunnen ons moeilijk beheersen.

Wat moeilijker is zijn de vakanties, zelfs 1 week helemaal geen contact is voor ons een hel en binnenkort 2 maanden (wel mails en telefoon)

Gepost door: fien | 27-05-10

@ Fien : Het doet me plezier om de eerste alinea van jouw tekst te lezen : je geeft duidelijk aan dat je er beter van geworden bent. Beter voor jezelf (hoe voel ik me in mijn vel) maar ook beter voor je thuis, je omgeving. Een zeer belangrijk aspekt dat door velen vergeten wordt, vooral door hen die een tweede relatie veroordelen.

Gepost door: jaak | 27-05-10

Ik kan het zelf moeilijk vatten maar mijn affaire heeft tot nu toe mij heel positief beïnvloedt. Ook mijn relatie met mijn man is er beter op geworden, hoe raar dat ook klinkt.

Alleen weet ik niet of ik deze situatie kan volhouden, of de kracht van de echte liefde te sterk wordt en ik mij volledig ga willen geven aan mijn minnaar want hoe je het ook draait of keert voor mijn minnaar kom ik op de tweede plaats. Dat heb ik helaas goed gevoeld bij de begrafenis van mijn beste vriendin, mijn man stond naast mij maar ik wilde mijn minnaar naast mij, hem had ik nodig op dat moment, hij kon er niet zijn.

Gepost door: fien | 27-05-10

@fien en jaak : het is inderdaad heel raar maar ik voel me ook veel beter door de relatie met mijn geheime liefde. Ik krijg er zelfs hopen energie door.....en dat niet alleen door de fijne sex. Maar gewoon het totale plaatje.Hoe dat komt....tja omdat missschien meer op één lijn zitten op alle gebied. Ik loop idd vrolijker thuis rond maar dat verbeterd de situatie niet met mijn man hoor. Ik verander geen enkele gewoonte...

Gepost door: honeyponey | 28-05-10

Hey ron.....al lang niets meer van jou gehoord??

Gepost door: honeyponey | 28-05-10

Hey HP,
Ron is weeral eens met vakantie:) ja ik moet hem weeral missen!
Dus daarom dat hij niets van zich laat horen, maar hij haalt zijn schade wel in denk ik met reakties:)

Gepost door: sindy | 28-05-10

Ron is toch een echte levensgenieter :-)

Er zijn momenten dat wij ons ook goed voelen in deze relatie maar er zijn soms andere momenten ook hoor.
Al bij al vinden wij dit toch geen gezonde situatie. Het is eerder een 'noodoplossing', zoeken naar een soort van compensatie en geen keuzes willen maken.
Ik word toch triestig bij het idee dat wij nooit samen oud zullen worden.
Alleen zo'n situatie zoals bij Jaak is volgens mij op lange termijn vol te houden. En is ook het eerlijkst. We zullen zien...

Gepost door: Sheila | 28-05-10

Ben het ook met je eens Sheila.
ok je kan je misschien wel superwoman voelen wanneer je samen bent en alles op wieltjes loopt. Maar een mislukt afspraakje of zo kan mijn humeur thuis flink kelderen en dan ben ik niet te genieten denk ik. Thuis weten ze dan natuurlijk niet waarom............

Gepost door: sindy | 28-05-10

amaai ron terug op reis....die geniet wel degelijk. Of indien een zakenreis...tja dan is het werken hé.

Gepost door: honeyponey | 30-05-10

sheila het is en wordt idd een moeilijke situatie...maar eigenlijk veroorzaken we die zelf nietwaar.
Waarom maken we het ons zo moeilijk...voor die paar uurtjes of uren geluk, troost, liefde, seks enzomeer te kunnen krijgen en genieten. Want dat hebben we thuis niet hé.
Sindy idd eerst superoman en daarna in zak en as....ken dat!
Enfin, donderdagavond (nacht) supertoffe momenten gehad en we kunnen weer voor een paar dagen verder met een goed humeur...hahahaha

Gepost door: honeyponey | 30-05-10

hey hallo
t'is hier zo stil

Gepost door: honeyponey | 02-06-10

Stilte voor de storm waarschijnlijk hé Honeyponey :-)

Gepost door: Ron | 02-06-10

Een vraagje:

De relatie met onze minnaar is utopisch, niet-realistisch omdat we met hem geen dagdagelijkse zaken moeten afspreken, omdat we in elkaar bijzijn het beste van ons laten zien enz.
Denken jullie dat de relatie met je minnaar beter zal zijn dan met je man? Denk je niet dat ook de dagdagelijkse beslommeringen vat hebben op die relatie zoals elke gewone relatie? De passie vermindert als de verliefdheid over gaat, dat weten we wel.
Maken we van onze minnaar niet teveel "de prins op het witte paard" met alle meuzenissen tot gevolg?

Gepost door: fien | 02-06-10

oeps tikfout "muizenissen" uiteraard

Gepost door: fien | 02-06-10

Hey Fien,
ik heb ff nagedacht bij je vraag:)
Ben er vrijwel zeker van dat wij heel goed zouden overeen komen. Ron doet zich zeker niet beter voor dan dat hij is. Hij heeft zeker ook zijn minpuntjes. Dus een ridder op een wit paard.............nee zeker niet:)
Zo zal hij mij ook niet zien denk ik....als de perfecte vrouw!

Gepost door: sindy | 02-06-10

@ Fien :
Ik denk dat jouw bedenkingen wel kloppen voor heel wat relaties. Maar er zijn ook, weeral, uitzonderingen. Ik her-ontdekte mooie kantjes aan mijn vrouw door mijn liefde voor mijn vriendin. En de dagdagelijkse beslommeringen, die ik eigenlijk ook wel voor een flink stuk deel met mijn vriendin, hebben op mij eerder een versterkend effect. Ik vind het samen delen van vanalles best fijn. Niet alleen seks of zo.

Gepost door: jaak | 02-06-10

@ ron: ja de storm is losgebroken....
ja mensen....wat fien zegt..daar zit wel veel waarheid in. Maar na een tijdje en de eerste grote verliefdheid voorbij en de vlinders (alhoewel die blijven bij mij vliegen)in de buik verminderen komt de overgansfase naar de werkelijkheid. Het is natuurlijk afhankelijk van hoeveel je mekaar ziet en hoort en wat de eigenlijke bedoeling is van minnaar en minnares te zijn. voor sommigen draait het alleen om de sex voor anderen groeit het uit tot een intensere relatie en ja...dan leer je mekaar ook kennen in andere omstandigheden....en ook es met onverzorgd haar of in een stressmoment of weet ik veel.....dus alles is relatief nietwaar!

Gepost door: honeyponey | 02-06-10

Ja ik sluit mij aan bij jullie, je ziet alleen de mooie kant, alhoewel mijn minnaar mij ook al gezien heeft als ik net wakker was, haar in de war enzo, en hij is toch niet gaan lopen ;-)))) maar het is een vertekend beeld dat je krijgt van iemand( behalve in jou geval dan Jaak) en je doet je op je beste voor, en ik denk ook dat je een iets mindere opmerking, of handeling ook makkelijker naast je legt dan dat het thuis het geval is? Liefde is/maakt blind?

@Boostie, ja waar blijft jou vervolg?

@Mark, Stijn, Anne, Broske, ... still alive and kicking? het is hier wel een beetje stil

@ Suzy hoe gaat het meid? kom je er boven op?

Gepost door: mimi | 03-06-10

Ik geef je volledig gelijk, Mimi.
Ook de basis voor een gewone relatie met je minnaar vind ik verkeerd, dat van overspelige echtgenoten.
Echter dit is de realistische kijk, de drang, het verlangen, de gevoelens om alles te willen delen met je grote liefde is voor mij althans vrij groot.
Die drang heeft mijn minnaar veel minder, komt doordat zijn basisliefde thuis zeker goed zit.

Gepost door: fien | 04-06-10

"Haar in de war enzo" ... Hebben jullie er al eens bij stilgestaan hoe jullie (wij) er uitzien tijdens en na een stomende vrijpartij! :-)
Als ik dan naar mezelf in de spiegel kijk, zie ik daar soms iemand staan die precies juist 3 marathons in heel zwaar stormweer gelopen heeft! :-))

Gepost door: Ron | 04-06-10

Al een geluk dat ik altijd een haarborstel bij me heb hé schat!

Gepost door: sindy | 04-06-10

Haha, als je geen haar hebt, is dat geen probleem!

Gepost door: jaak | 04-06-10

idd ron, daar kan ik (en mijn schatje) ok van meespreken...het is alsof hij 3 marathons + kilometers gezwommen heeft...haha
en gelukkig heb ik de borstel en de haargel altijd bij !!!

Gepost door: honeyponey | 06-06-10

ron, sindy wanneer komt er een nieuw verhaal!

Gepost door: honeyponey | 06-06-10

Honeyponey, Sindy en Ron moeten eerst een paar verhalen kunnen spelen woor dat ze het beste dan kunnen vertellen he, haha :-)

Gepost door: jaak | 07-06-10

heeft jullie minnaar welleens bewust tyd afstand genomem om de achterdocht thuis even weg te nemen ?

Gepost door: Loes | 28-01-11

geachte meneer/mevrouw,

ik ben een vrouw van 88, en ik ben toe aan oraale seks!!
ik wordt van jouw site echt helemaal geil.
ik heb een vraag:
hoe moet je pijpen??

geile groetjes van een geile koekoek.

ps.
kom naar pizzaria de geile worst.

Gepost door: koekoek | 25-11-11

jullie zijn wel dol op elkaar he?

Gepost door: Escort Amsterdam | 01-10-14

De commentaren zijn gesloten.