25-05-10

Pure verwennerij.

We hebben elkaar na een paar weken terug gezien en het was vuurwerk!
Ik heb me laten verwennen door hem. Een dagje wellness is niks in vergelijking met die enkele uurtjes pure verwennerij van mijn schatje.
Het was sterker dan mezelf. Meestal wil ik dat Ron geniet maar deze keer moest hij geduld oefenen.
Ondanks het mooie weer hadden we toch afgesproken in 'ons' motelletje. Kwestie van zeker niet gestoord te worden door toevallige voorbijgangers. Oké in de vrije natuur is het natuurlijk wel veel spannender maar toch ....
Ron betastte mijn lichaam met zijn zachte handen zonder ook maar één plekje over te slaan. Ik genoot van zijn aanrakingen, zijn lippen op de mijne, zijn warme tong die bij me binnendrong.
Mmmmmmmmm wat had ik de voorbije weken hiernaar verlangd!
Ik ontspande me volledig en liet hem begaan. Zachtjes maakte hij cirkeltjes tussen mijn billen en een beetje plagerig herhaalde hij dit. Ik werd behoorlijk geil en
verlangde naar zijn stijve blinkende paal in mijn kutje. Maar ik moest wachten.
Ik kreunde wanneer zijn vingers mijn schaamlippen en gezwollen clitje aanraakten.
Hij streelde mijn borsten en kneep zo nu en dan speels in mijn tepels. Pfffffffffff ...


"Wat zeg je?" vroeg hij toen ik de woorden "neuk me alstublieft!" amper kon uitbrengen. "Neuk me alstublieft schat!" kreunde ik iets luider en vastberadener.
Hij lachte.
'Mijn dikke vriend' vond langzaam zijn weg naar mijn vochtige kutje. Eerst heel langzaam daarna iets heviger. Ik genoot.
Door de bewegingen van mijn bekken werden de rollen omgekeerd. Ik neukte hém terwijl hij nog steeds óp me lag.
Met zijn vingers betaste hij mijn clitje en snoof hij de geur op van mijn geilheid.
Zacht ronddraaiend bracht hij mij in extase en al snel kwam ik luid kreunend klaar ... maar ik wou meer ... Zijn harde penis bleef hij langzaam in en uit mijn kletsnatte kutje schuiven en ik liet het toe dat hij met zijn vingers verder druk bleef uitoefenen op mijn nog overgevoelig genotsknobbeltje. Maar langzaam veranderde dit terug in een verlangend clitje. Ik genoot van de golvende gevoelens die mij opnieuw overspoelden. Masserend reikend naar een nieuw hoogtepunt en dan op het allerlaatste moment roepen: Nee wacht nog effe!
Het putte ons beiden uit, het zweet droop van onze lichamen maar ik genoot ....
Een tweede keer kwam ik zachtjes maar intens klaar. Ik snikte, niet van verdriet maar van geluk deze keer.
Rustig nagenietend in mekaars armen en luisterend naar de geluiden die ons omringden, hoorden we door het open venster gegiegel buiten. Zouden die ons gehoord hebben?


"Tijd voor een douchke schat?" vroeg ik hem. Hij liet zich gewillig inzepen en genoot zichtbaar van het stromende water over zijn lichaam. Zijn erektie was ondertussen verdwenen. Was hij al te moe? Nee dat kon toch niet!
Fris als een hoentje en in adamskostuum huppelde hij naar het raam. Hij daagde me uit: Schat, wedden dat ik hem slap kan houden als jij me pijpt! Ja zoiets moet je mij niet zeggen!
Ik nam zijn slappe penis in mijn mond ... hmmmm heerlijk zo'n wendbaar speelgoedje. Maar hoe goed hij ook probeerde zich te bedwingen 'mijn slappe vriend' had geen zin om gehoorzaam te zijn.
Ik voelde hoe het bloed zijn jongeheer terug deed zwellen. Met mijn tong daagde ik hem uit. Afwisselend zuigend en likkend langs zijn eikel groeide hij in mijn mond.
Ik ging terug op het bed liggen en spreidde al plagend mijn benen.
Hij plantte zijn hoofd ertussen en begon mijn van opwinding diep rood gekleurde schaamlippen te likken. Zijn tong verdween af en toe in mijn kutje. Goddelijk was het wat hij deed met zijn mond! Toen mijn hoogtepunt dichterbij kwam, was het alsof hij van het topje van zijn zachte tong een hard puntje maakte dat trilde als een echt vibratorke en voor de derde keer bracht hij me naar een spetterend orgasme. Pppffffff .... 
Ik besefte dat ik deze keer toch wel een beetje egoïstisch was maar de blik in zijn ogen vertelde me dat ook hij er heel hard van genoten had.
Kon ik zo afscheid nemen en hem zo achterlaten? ...

17-05-10

Onder de zonnebank.

Niettegenstaande ik de dag ervoor Els had geneukt, was ik afgelopen dinsdag opnieuw geil. In een mailtje had Sindy me laten weten dat haar borsten overgevoelig waren en dat haar tepels zelfs pijn deden als ze die aanraakte en ze was ook nat, heeeeeel nat, zei ze. Het was lang geleden dat ik nog eens intensief op enkele van mijn favoriete "ero-websites" had gesurft maar die dinsdag had ik er echt zin in. En zo kwam ik terecht bij enkele filmpjes waar met een verborgen camera vrouwen onder een zonnebank werden gefilmd die met hun kutje speelden en zelfs klaarkwamen. De gedachte dat die vrouwen er zich niet bewust van waren dat ze werden gefilmd, wond me danig op. Ik haalde mijn vibrator boven en plaatste hem tegen mijn gulp zonder mijn penis uit mijn broek te halen. Hmmmmmm .... zalig!

Net op het moment dat één van die vrouwen hevig schokkend haar hoogtepunt bereikte en ikzelf net op tijd een orgasme kon vermijden, ging de telefoon. Shit! Nu toch niet! Maar toeval of niet, het was Sindy die haar huis was ontvlucht en die ergens op straat met haar gsm aan het bellen was. Ik zei haar dat ik juist met mijn vibrator aan het spelen was en dat ik naar filmpjes aan het kijken was van masturberende vrouwen onder de zonnebank.

Zij: "Da's ook toevallig, ik ben op weg naar de zonnebank hier om de hoek, binnen 3 minuten moet ik daar zijn."

Ik: "Echt!? Dat is straf! Hoelang ben je daar binnen?"

Zij: "Twintig minuten."

Ik: "Oh schat, ga jij dan ook met je kutje spelen terwijl je onder de zonnebank ligt? Mmmm, dat zou ik wel superopwindend vinden."

Zij: "Schat! Het is enkel maar een gordijn dat tussen die  zonnebank en de rest van de ruimte is hè!"

Ik: "Maar dat maakt toch wel wat lawaai hè zo'n zonnebank? Dat gaat toch niemand merken!"

Zij: "Als ik weet dat jij ook bezig bent ondertussen, wil ik het wel doen."

Ik: "Wel, ik zal de eerstvolgende twintig minuten zeker verder spelen met mijn piemel. Ga je dan ook klaarkomen?"

Zij: "Ik zal zien schat."

Ik wachtte nog enkele minuutjes tot ik zeker was dat ze onder het solarium lag, zocht ondertussen een filmpje van een naakte op haar rug liggende vrouw die met haar borsten en haar poesje aan het spelen was en die wel wat geleek op Sindy en beelde me in dat het Sindy was die daar zo lag. De krachtige trillingen van mijn vibrator deden de rest. Maar ik kon geen twintig minuten meer wachten. Ik was te opgewonden. Ik wou klaarkomen. Ik rende naar het toilet, haalde mijn stijve penis uit mijn broek en al na enkele krachtige rukken gutste het sperma in de wc-pot terwijl ik mezelf luid hoorde kreunen. Wat een ontlading! Ppppfffff .... ik moest er effe van bekomen. Ik keek op mijn horloge ... negen minuten ... mijn schatje zou waarschijnlijk nu ook al wel klaargekomen zijn, dacht ik.

Een halfuurtje later, viel het bij me op dat - ondanks dat geweldig zalige en bevredigende orgasme dat ik had beleefd - het opnieuw een beetje kriebelde in mijn broek als ik terug aan Sindy dacht. Ik wou het testen of het nog kon op mijn leeftijd Knipogen, zo snel opnieuw een erectie krijgen en misschien zelfs opnieuw klaarkomen. Ik haalde dus terug mijn vibrator boven en was verbaasd hoe snel mijn broek terug bol kwam te staan. En ja, na enkele minuten vibreren, wist ik het. Het zou opnieuw lukken. Maar ik wilde zekerheid en trok me voor de 2de keer af boven het wc. Ik verschoot echt van mezelf toen ik vrij snel opnieuw tot een orgasme kwam. Het was minder intens maar toch.  

Nog anderhalf uur heb ik moeten wachten op nieuws van Sindy. Zou ze met haar poesje gespeeld hebben en zou ze het gedurfd hebben van 'all the way' te gaan? Bij mijn weten heeft ze het nog nooit gedaan onder de zonnebank maar nu was ik er toch vrij zeker van dat ze klaargekomen was. Omdat ze niet alleen thuis was, was het eerste mailtje vrij kort: "Het was heerlijk onder de zonnebank lieve schat Knipogen" stond er te lezen.  

Wat denken jullie? Deed ze het of deed ze het niet? ...

 

10-05-10

Kiezen voor elkaar?

"Waarom kiezen jullie niet gewoon voor elkaar?"

Een heel eenvoudige vraag die door sommigen van jullie hier al is gesteld geweest en die anderen wellicht al gedacht hebben. Inderdaad, het is een simpele vraag maar het antwoord is ó zo gecompliceerd! Je kan het een beetje vergelijken met de vraag van een buitenlander aan een belg: "Waarom splitsen jullie niet gewoon BHV?" of "Waarom splitsen jullie niet gewoon België?" Net zoals deze vragen niet in vijf of tien regels kunnen beantwoord worden, zo kan ik ook niet "Waarom kiezen jij en Sindy niet gewoon voor elkaar?" op een eenvoudige en voor iedereen verstaanbare manier beantwoorden. Hoe dikwijls zouden Sindy en ik al niet alle voor- en nadelen naast mekaar gezet hebben. Hoe dikwijls zouden we al niet al hetgene wat we er bij te winnen hebben, afgewogen hebben tegen al hetgene wat we erbij te verliezen hebben. 'Het verhaal' is zo complex dat ik, in hetgeen volgt, enkel wat bedenkingen kan geven.

Wat mij betreft, zijn er vier mogelijkheden. Eén: We maken geen keuze en doen verder zoals we bezig zijn. Twee: We worden vroeg of laat betrapt. Drie: We kiezen voor elkaar. Vier: We kiezen voor onze partners en stoppen onze affaire.

De laatste optie is voor mij uitgesloten. Moesten wij een pure seksrelatie hebben dan behoorde dit wel tot de mogelijkheden maar ik zie Sindy ondertussen te graag om zomaar een eind te maken aan hetgeen wij hebben.

De eerste optie is natuurlijk de gemakkelijkste. Er moet niet echt een keuze gemaakt worden en we verliezen er niets bij. Het is niet gemakkelijk en heel dikwijls frustrerend om een dubbel leven te leiden maar al bij al voel ik me daar goed en gelukkig bij.

De 2de mogelijkheid dat we vroeg of laat betrapt worden, is iets waar ik niet zelf voor kies maar het zou een definitieve keuze misschien wel gemakkelijker kunnen maken. Als mijn vrouw me voor de keuze stelt, zij of Sindy, dan moet ik wel kiezen. Ik denk echter dat de kans reëel is dat Els het uiteindelijk wel zou dulden dat er een tweede vrouw is en blijft in mijn leven. Misschien dat ik op deze manier wel het liefst zou verder leven en ik denk dat ook Sindy het liefst zou hebben dat onze beide partners op de hoogte zouden zijn van onze relatie en het zouden accepteren.

En dan is er nog de derde mogelijkheid: we kiezen "gewoon" voor elkaar met alle gevolgen vandien. Mochten Sindy en ik twee naïeve ongeschoolde en onbezonnen mensen zijn die meer met hun hart denken dan met hun verstand, dan zou deze keuze misschien sneller gemaakt zijn. Maar we zijn allebei intelligent en niet naïef; we doen geen onbezonnen dingen en denken steeds heel goed na voor we iets ondernemen. Zijn we te materialistisch ingesteld? Hebben we schrik om teveel materiële zaken te verliezen? Vroeger was rijkdom en geld heel belangrijk voor mij maar naarmate ik ouder werd, werden materiële zaken steeds minder belangrijk. Ik zou niet in een hutje op een strand willen wonen met Sindy maar ik hoef ook zeker geen sjieke villa. Ik zou met veel minder tevreden kunnen zijn dan nu het geval is, daar ben ik zeker van. Maar het feit blijft echter dat zowel Sindy als ikzelf het eigenlijk zeer goed hebben thuis. De relatie tussen Sindy en Erik is niet zo goed als die tussen Els en mij maar al bij al leiden we beiden een aangenaam en rustig leventje met onze partners en onze kinderen.

Misschien zijn het de kinderen wel die deze keuze het allermoeilijkst maken. Mijn kinderen zijn bijna uit het huis maar bij Sindy gaat dat nog wel een tijdje duren. De relatie tussen Els en ik en onze kinderen is zó rimpelloos en harmonieus. We zijn zó trots op hen en op wat ze tot hiertoe gepresteerd en bereikt hebben. Hoe zouden zij reageren als ze het weten van hun papa? En erger nog, hoe gaan ze reageren als hun papa kiest voor een andere vrouw? Ik mag er niet aan denken. Hoe gaan de kinderen van Sindy reageren als hun mama kiest voor een andere man? Voor haar als moeder moet dit nog delicater liggen dan bij mij. En hoe gaan haar kinderen zich gedragen ten opzichte van mij?

En dan is er de familie. Ik heb eigenlijk nooit problemen gehad met mijn familie, niet met mijn eigen ouders en ook niet met mijn schoonouders. Bovendien komen mijn ouders heel goed overeen met mijn vrouw. Bij Sindy ligt het iets moeilijker, zij is niet zo opgezet met haar schoonouders en heeft af en toe wel eens problemen met haar vader en haar moeder. Hoe gaan al die mensen reageren als ze het te weten komen van hun 'brave' zoon en schoonzoon en hun stille en lieve dochter en schoondochter? 

Iets wat bij mij ook meespeelt in het maken van een keuze is dat mensen veranderen. Eens er knopen zijn doorgehakt, kan je nog moeilijk terug. Het is niet omdat je nú over iets of iemand zo denkt, dat dat zo binnen vijf jaar nog zal zijn. Ik zie het niet direkt gebeuren dat de liefde tussen Sindy en mij uitgeblust geraakt maar stel dat het toch zo is, wat dan? Stel dat ik verliefd word op een beeldschone vrouw, ga ik eraan kunnen weerstaan? Of omgekeerd, stel dat Sindy mij laat zitten na zoveel jaar, waar sta ik dan? Dan zou ik letterlijk alles kwijt kunnen zijn.   

Gewoon voor elkaar kiezen, dat gaat niet, dat is een illusie, er staat teveel op het spel, er is teveel te verliezen. We hebben het te goed en te gemakkelijk thuis en we zijn allebei niet goed in knopen doorhakken. We zijn te gemakzuchtig en te egoïstisch. We hebben het lef niet om ingrijpende beslissingen te nemen. Misschien zijn we zelfs te laf. Net zoals onze politici dat zo goed kunnen, schuiven we het probleem dan maar voor ons uit en hopen we dat het ooit gemakkelijker zal worden om een keuze te kunnen maken.

04-05-10

Fotopuzzel (8/8)

Hap!  (Sorry voor de vertraging, had mij van dag vergist Knipogen)

fotoSR0

02-05-10

Fotopuzzel (7/8)

De voorlaatste stukjes. Morgen de 4 laatste ...

fotoSR1

01-05-10

Fotopuzzel (6/8)

En als ge het nu nog niet ziet, gaat ge het nooit meer zien!

fotoSR2