21-06-10

De 1ste wandeling van het jaar (2)

Terwijl Sindy me omhelsde, tilde ik haar kleedje op en liet ik mijn hand in haar slip verdwijnen. Al bij de eerste aanrakingen van haar opgewonden clitje, liet ze kreunend merken hoe geil ze wel was. Ik wou haar eigenlijk liever neuken en ik wist dat ook zij liever ergens was gaan zitten of liggen, maar hoe we ook rondkeken en zochten, het was te lastig op deze plek. Plots hoorden we stemmen aan de andere kant van de plas. We zagen niemand maar zijn veiligheidshalve toch maar verder gestapt.

Naarmate we verder wandelden, werden we ons nog meer bewust van de rust en de schoonheid van dit domein. Er zijn van die parken waar je op een paar minuten doorgewandeld bent en waar je mekaar nog geen kus mag geven of iemand heeft het gezien; maar dit park was in dat opzicht toch wel heel bijzonder. Je kon echt op talloze plaatsen even 'verdwijnen' bij wijze van spreken en dingen doen die niet door anderen mochten worden gezien. "Hier sè schat, een bank, willen we hierop gaan zitten?" vroeg ik haar. Alsof het verboden was om samen op een bank te zitten, antwoordde Sindy al rondkijkend: "Hier nie schat, hier kan iedereen ons zien!" Er was daar wel zo goed als geen levende ziel te zien maar die bank stond aan de rand van een grote uitgestrekte vlakte en ik kon me inbeelden dat Sindy zich niet op haar gemak zou voelen als ik haar daar zou vingeren.

Een beetje verder op een heuvel zag het er beter uit. Het wandelpaadje splitste zich in wat enerzijds 'de normale te volgen weg' kan genoemd worden en anderzijds in een weggetje dat doodliep op een zanderige plek die omgeven werd door enkele bomen. In het midden van die plek stond een bank alsof ze daar speciaal voor ons was geplaatst. Terwijl Sindy zich al op die bank neerzette, verkende ik de omgeving om te zien of het hier wel degelijk zo veilig was als het eruit zag. En ja hoor, het zag er prachtig uit. Ik schatte de kans dat er, ondanks het mooie weer, hier iemand zou voorbijkomen, heel klein in en voelde mij dadelijk op mijn gemak wanneer ik  naast Sindy ging zitten.

Woorden waren overbodig. Geil als we waren, zouden we mekaar bevredigen. Ik eerst haar en dan zij mij. Sindy draaide zich naar mij toe en trok één been op zodat ik goed bij haar kutje kon. Zonder mijn vingers te bevochtigen met wat speeksel, deed ik haar slip opzij en begon ik haar clit hevig te masseren. Ze kreunde en sloot haar ogen. "Schatje, hou je ogen een beetje open zodat je kan zien wat er achter mijn rug gebeurt hé!" Jaja, knikte ze maar het genot dat ze ervaarde, woog blijkbaar loodzwaar op haar oogleden zodat die om de haverklap terug toevielen.

"Maak dat daar eens wat natter schat!" gebood ze mij, smachtend naar meer. Ik trok de vinger, waarmee ik haar clitje aan het bewerken was, weg en stak hem zo diep als ik kon in haar kletsnatte kut. Haar lichaam schokte. Met diezelfde vinger, die ondertussen lekker glibberig was door haar warme kutgeil, 'attakeerde' ik haar clit met snelle en krachtige bewegingen. "Zo heb je het graag hè schat, lekker nat en hard!" "Oooh ja schat ... hmmmmmmmm ... doe zo verder jaaa ... oooooo ... ppffffff .... Ooooooooohhhhh ..." Ze klemde mijn hand tussen haar billen en kwam schokkend klaar ...

Nog steeds was er rondom ons geen spoor van leven. We zagen niks of niemand en we hoorden niks tenzij het getjilp van enkele vogels. Zou ik het riskeren van Sindy me hier te laten pijpen? Ik was ondertussen danig opgewonden geraakt van haar te vingeren en voelde de stijfheid van mijn penis in mijn broek. Ja, ik wou ook klaarkomen. "En nu ik!" zei ik overtuigend tegen mijn schatje terwijl ik vol verwachting mijn benen tegen mekaar drukte. Sindy aarzelde en keek nog eens in het rond. "Doe maar schat, ik hou het wel in het oog of er niemand aankomt." Ik ritste zelf mijn gulp open en bevrijdde eindelijk -mijn naar Sindy's mond smachtende pik- van die spannende broek. Onmiddellijk stond hij pal overeind en en ik voelde hoe het afkoelend lentebriesje nog voor een extra erotische dimensie zorgde. ......................................................................................................

De rest van het verhaal kunnen jullie wel raden Knipogen maar diegenen met veel fantasie (waaraan jullie 'allemaal' vast en zeker geen gebrek zullen hebben Lachen), mogen hier zelf een einde aan breien ...   

Commentaren

Het is echt niet moeilijk om hierbij te raden hoe het verder ging he Ron... Gewoon eens kijken naar fotopuzzel 8/8 :-) Ik moet wel zeggen, al meteen zoiets lezen op een maandagmorgen, alleen op de werkplek... pfff... het wordt een lange werkdag, haha :-)

Gepost door: jaak | 21-06-10

Jij ook al Jaak?
Weet nog iemand die nu alleen op zijn werkplek zit en het ff moeilijk heeft:)

Gepost door: sindy | 21-06-10

Ik ken ook iemand die het moelijk heeft. Zijn ze dan met drie? of zijn wij met drie? Of met twee? Hebben enkel de manne daar last van?A7PF

Gepost door: Mark | 21-06-10

De fouten in mijn zin zijn duidelijk van de opwinding!

Gepost door: Mark | 21-06-10

Ik heb weet van 2 mannen en een vrouw:)

Gepost door: sindy | 21-06-10

Nog een vrouw en we kunnen kaarten. Strippoker?

Gepost door: Mark | 21-06-10

Mmh, strippoker, dat is zo met heel de hoop samen? Nee, dan heb ik liever iets met zijn tweetjes. Wippen bijvoorbeeld, dat kent toch ook iedereen :-) En dan lekker mijn schuppen tweetje tegen haar koekentien leggen :-)

Amai, zie nu tot wat een uitspraken onze fantasie ons brengt...

Gepost door: jaak | 21-06-10

nee hier is nog eentje die het nu moeilijk heeft maar zit niet op het werk maar thuis alleen :o(

Gepost door: brien | 21-06-10

Jaak dat wippen is iets van in jouw streek, denk niet dat ze dat in West- Vlaanderen kennen:)

Gepost door: sindy | 21-06-10

Sindy : Het zou best kunnen dat ze dat in West Vlaanderen niet kennen. Onze kleurrijke dialekten he! Ik heb trouwens Westvlaamse vrienden, en die hebben het bij het kaartspel wel eens over pikkezot. Dat sprak in 't begin dat ik hen kende ook wel tot mijn verbeelding :-)

Gepost door: jaak | 21-06-10

Hey Brien dan hebben wij meer geluk dan die mannen:)
Die zitten op hun werk met 'hun probleem' , wij genieten van de 'thuisvrijheid'

Gepost door: sindy | 21-06-10

Sindy : Het probleem waar ik bij het lezen van Ron zijn verhaal mee zat, is geen problematisch probleem hoor. De meeste mannen zouden het eerder een probleem vinden als ze dit probleem niet regelmatig eens hadden :-)

Gepost door: jaak | 21-06-10

@Jaak, ik ben van alle markten thuis, dus pikkezot ken ik ook wel:)....alhoewel ik denk dat het piekezot is en jij daar je eigen versie van hebt gemaakt!

Gepost door: sindy | 21-06-10

Ik vrees dat precies die foute schrijfwijze van 'piekezot' dan mijn fantazie aangewakkerd heeft, Sindy :-)

Wat is trouwens dan het West Vlaams voor 'wippen'? (Hela, als kaartspel, bedoel ik he mannen)

Gepost door: jaak | 21-06-10

Keernekeerwere of wablieftruu ?

Gepost door: Mark | 21-06-10

ron met zijn stijve paal , recht als een fier soldaat , sindy hurkent door haar benen , ron zit een beetje onderuit gezakt op de bank.
Sindy begint met haar tong rond zijn eikel te draaien , bevocht hem met haar speeksel , langzaam likt ze de flanken van zijn pik , haar hand masseert zijn ballen en met de andere trekt ze zijn voorhuid naar achteren , zacht neemt ze zijn eikel in de mond en begint ron pik steeds dieper en dieper in haar mond te nemen , ook word het tempo opgedreven , mmm ja schat , lekker schat , sindy masseert zijn ballen en vormt een ring met haar vingers rond rons pik , net tegen de ballen aan , nog enkele diepe likken langs de flanken van zijn lul en dan voelt sindy dat ron zijn sperma zijn lul doet schokken , ron zijn heupen duwen zijn pik steeds dieper bij sindy in haar mond , nog even schat , hier komt het , ga je slikken , en sindy slikt al rons geil lekker weg en kijkt hem geil aan , wil je proeven ron , en dan word er nog een lekkere tongzoen gegeven , wat ben je toch een geil beest schat.

denk dat het zoiets geweest is niet...

Gepost door: boostie | 21-06-10

Boostie, als het niet zo geweest is zoals jij hier vertelt, dan weten Sindy en Ron nu wél hoe het de volgende keer moet eindigen he :-) Wie weet zijn ze al onderweg :-)

Gepost door: jaak | 21-06-10

Nee, zo is het niet geweest Boostie :-) maar wel mooi gefantaseerd!
Nog een poging? ;-)

Gepost door: Ron | 23-06-10

Ik heb een zalige dag gehad gisteren dankzij mijn geliefde.
- Erotische massage gekregen van een professionele dame en mijn schatje mocht kijken
- samen lunchen
- 4 uur intiem in ons motelleke
Wat een ervaring...een dag om nooit meer te vergeten...

Gepost door: fien | 23-06-10

Oei! 'Erotische' massage gekregen van professionele dame terwijl jouw schatje mocht kijken!!! ... Dat moet je eens meer verduidelijken!

Gepost door: Ron | 23-06-10

Niet oei, het was een zalige ervaring...

Ik lag volledig naakt op m'n buik op een bed, mijn minnaar volledig gekleed zat naast het bed, hij keek en hield mijn hand vast. De dame ook volledig naakt, gaf mij een erotische massage met haar handen, haar borsten, haar billen, haar tong... ze behandelde m'n rug, armen, billen, benen en voeten...de schaamstreek net niet en m'n voorkant ook niet wat ik wel jammer vond maar mijn schatje heeft het van haar over genomen en me tot een hoogtepunt gebracht, de dame was toen niet aanwezig...

Ik vond het echt een unieke ervaring en zou het direct opnieuw laten doen (ze mag zelfs iets verder gaan van mij), het was echt genieten... een body to body massage, met een happy ending door m'n minnaar

Gepost door: fien | 23-06-10

Het moet mij van het hart, de vraag die wordt gesteld of jullie geen respect hebben voor je partner kruipt bij mij ook op. Waarom moet Ron een shirt van Eric aan? Om de rotzooi mee af te vegen? Vind 't echt iets heel naars hebben. Enfin, het gaat hier uberhaupt een kant op die ik niet meer begrijp.

Gepost door: Dyonne | 23-06-10

Misschien Jaak, want ik denk dat je mede op mijn post doelt, is 't omdat mensen in een situatie terecht komen die ze zelf niet begrijpen en daar grip op proberen te krijgen. Ik heb geprobeerd te achterhalen wat minnaars en minnaressen drijft (behalve de seksdrive, die is me wel duidelijk..) Daar is niet per ongeluks aan. Er hebben hier mooie overwegingen op het blog gestaan, ik heb gelezen over een diepe, maar onmogelijke liefde tussen twee mensen. Maar voor mij gaat dit alles nu gewoon te ver, al leert t mij veel over de werkelijkheid.

Gepost door: Dyonne | 24-06-10

@Dyonne,
spijtig dat je zo over onze relatie denkt. Onze liefde voor elkaar is in al die jaren alleen maar gegroeid en inniger geworden. Respect voor mijn man en de vader van mijn kinderen heb ik wel nog al beweer jij precies het tegendeel. Nooit zou ik hem bewust willen kwetsen al besef ik wel dat wanneer dit alles uit zou komen dit wel het geval zou zijn. Het ontbreekt me gewoon de moed om te kiezen en te verliezen. Mijn hart heeft de keuze al lang gemaakt hoor.
Wat dat t-shirt betreft, het was ten eerste eentje die hij nooit meer droeg en omdat Ron schrik had naar mijn parfum te ruiken hebben we dat gedaan....dus zeker niet om 'zijn vuiligheid' mee op te ruimen!

Gepost door: sindy | 24-06-10

Dyonne : Ik doelde niet speciaal op jouw post, maar op de eerder botte vraag in de mini-chat : 'hebben jullie dan geen respect voor jullie partner?'.

De seks drive zal hoogstwaarschijnlijk in veel gevallen een belangrijke verklaring zijn in de zoektocht naar wat minnaressen en minnaars drijft. Maar het kan ook anders. Persoonlijk schat ik het belang van de seksuele aantrekkingskracht in mijn relaties zeker niet in als een element dat op de eerste plaats staat. Een mogelijke onderzoeksvraag zou kunnen zijn : als er vanaf morgen geen seks meer bij is, zou dan onze relatie aan blijven? Mijn antwoord is zeker ja. Je kan iemand enorm graag zien, en dat is meestal een proces waar we erg weinig aan kunnen doen. We kunnen wel daar zogenaamd 'tegen in gaan', maar hoe je het ook draait of keert : een aan/uit knopje staat er op onze gevoelens nog altijd niet.

Of een liefde nu mogelijk of onmogelijk is, dat is uiteindelijk een andere kwestie die vooral door onze omgeving en de perceptie van de betrokken personen bepaald wordt. Als een dubbele liefde absoluut onbespreekbaar is, en de betrokken persoon heeft het moreel moeilijk met het verborgen houden van die liefde, dan is er inderdaad een probleemsituatie ontstaan. Maar, zoals ik ook bij Dyonne lees, dit is blijkbaar een realiteit. De meerderheid van de mensen wordt er mee geconfronteerd, een of meerdere malen in haar/zijn leven. Ontkennen helpt niet, en dat zou ons overigens ook geen 'beter' mens maken.

Het klinkt wellicht raar, en sommigen zullen het als een 'alibi zoals een ander' af doen, maar is het soms niet juist een soort teken van respect, indien mensen hun nevenrelatie verborgen houden om de vaste partner niet te kwetsen? Wat niet weet, niet deert.

Het is allemaal zo subtiel. Ik zou met minder smaak van een fijn restaurantavondje genieten, indien ik vorige week ergens in een arm land de armoede en de honger van de mensen had gezien. Ik wéét wel dat dat er is, maar het 'zien' maakt de beleving anders en wekt sneller een schuldgevoel op. Misschien zo ook met een relatie. Als een partner weet heeft van een andere relatie, gaat zij/hij allicht hierop negatief reageren, en misschien is dat min of meer nodeloos omdat die partner de originele partner waarschijnlijk ook nog wel graag ziet.

De ene persoon komt redelijk ongevraagd in een dubbele relatie terecht, de vaste partner staat daar niet voor open omdat zij/hij zelf (nog?) niet in zo'n situatie kwam, en het hek is van de dam voor negatieve intriges. Uiteraard zou de bespreekbaarheid van een dubbele relatie hier veel goed kunnen maken. Maar ja, ook die onbespreekbaarheid is in vele gevallen blijkbaar een realiteit.

Ik stel gewoon vast dat de meerderheid van de mensen toch op een of andere manier hun vaste partner als een 'bezit' ziet, waar men het alleenrecht op heeft. Nochtans zijn we allemaal vrije mensen en bezitten we nooit iemand anders. Die bezits-gedachte is duidelijk een element van een soort aangeboren egoïsme.

Nu wordt in alle analyses een egoïstische instelling als een weinig positief element aangeduid. Niemand gaat zeggen : dat is echt een goede mens, zeer egoïstisch en bezitterig ingesteld. Nee, we proberen ons eventueel egoïsme angstvallig te verbergen, want het is een deel van onze 'slechte kant'. Maar ondertussen gaan we wel het 'bedriegen van een partner' (zoals we dat dan maar noemen) aanklagen. Nochtans, iemand die een nevenrelatie geheim houdt voor haar/zijn partner doet niet zo heel veel anders dan de egoïstisch ingestelde bezitterige persoon.

Alleen heeft de maatschappij regeltjes ontworpen die verborgen egoïsme blijkbaar beter aanvaarden dan verborgen liefdes. Aan de essentie verandert dat echter weinig.

Natuurlijk zullen er velen zijn die opmerken : maar als ik iemand lief heb, kan ik geen andere partij in die relatie verdragen. Ik geef me helemaal, en zij/hij moet zich dan ook maar helemaal aan mij alleen geven. Dat is de kern van de redenering. Wat zie je dan als liefde? Is het dan niet een beetje het eigen bezit dat primeert op de bevrediging van jouw partner? Je wil je partner gelukkig zien, maar is het 100 % noodzakelijk dat jijzelf ALLE elementen voor dat geluk MOET leveren? Heel concreet : de man van mijn vriendin maakt haar ook gelukkig, net als ik, en dat voedt bij mij gevoelens van sympathie voor die man. Geen gevoelens van jaloezie. We streven op dat moment immers een zelfde doel na : de vrouw die we blijkbaar allebei graag zien willen we gelukkig maken. Veel mensen zijn gewoon jaloers als hun partner nog iemand anders heeft, omdat ze bang zijn om zelf iets te verliezen, om zelf 'de mindere' te worden. Als je mekaar echt vertrouwt, hoeft het niet zo zijn. Mijn vrouw mag een 'goede vriend' hebben. Ik wéét immers wat ik voor haar beteken en dat ze er dus ook voor mij altijd zal zijn. Als ik dat niet meer geloof, dan is het vertrouwen weg.

Let wel : ik maak hier in dit betoog duidelijk een onderscheid tussen enerzijds mensen die gaandeweg van iemand meer gaan houden dan 'zo maar', en die hun gevoelens willen 'plaatgsen', en anderzijds mensen die bewust op zoek gaan naar nieuwe seksuele ervaringen buiten hun vaste relatie. Over de laatste categorie doe ik geen negatieve uitspraken, maar seks is niet altijd de primaire drijfveer in een minnares/minnaar situatie hoor. De eerste categorie bestaat ook wel degelijk. De verwarring ontstaat omdat bij 'graag zien' uiteraard ook de lichamelijke aantrekkingskracht groeit.

Gepost door: jaak | 24-06-10

Sindy, waar staat het dan, dat ik beweer dat jullie liefde niet inniger is geworden? Ik lees 't niet. En stel oprecht de vraag over dat respect naar partners, da's iets anders dan elkaar oprecht kwetsen. Vind dat er soms wel hele grove dingen geschreven worden, daar schrik ik van. Die komen dan van de hand van Ron, moet ik zeggen. Doel niet eens op expliciete seksscenes... al heb je daar andere sites voor. Heb alle begrip voor de onmogelijke situatie waar je in zit, het lijkt me uitzichtloos om nooit in vrijheid bij elkaar te kunnen zijn. Enne Jaak, de maatschappij, dat ben jij. Zinloos om die de schuld te geven, ben ik bang. Ik ga aftaaien van dit weblog jongens, voel me er niet zo meer thuis. Toch dank voor alle inzichten & verhalen!

Gepost door: Dyonne | 24-06-10

@Dyonne,
iedereen is vrij natuurlijk dit wel of niet te lezen.
het ga je goed....

Gepost door: sindy | 24-06-10

Wel Ik begrijp Dyonne haar reactie. Wat je soms verteld over je eigen vrouw, of zelfs over Sindy en haar gewicht getuigt van weinig tact, maar ik ben er van overtuigd dat jij er perfect uitziet en daarom met reden kan afgeven op mensen die jou graag zien en waarvan jij zegt dat je ze ook beide graag ziet.
Ik beoordeel het niet, maar ik begrijp Dyonne wel.

Gepost door: BrokenRose | 25-06-10

Ik begrijp ook wel Dyonne haar reactie.
Het respect voor onze partner, dat is ook een punt dat bij ons héél gevoelig ligt en dé reden waarom wij van onze relatie niet kunnen genieten.
Mijn verhaal is erg vergelijkbaar met deze blog, behalve op het punt van onze partner. Daar praten wij dus nooit over omdat we niet willen vergelijken. Wij kennen mekaar nu al 4 jaar en spreken elkaar dagelijks en toch weet ik nog altijd de naam van zijn vrouw niet, hoe zij eruit ziet, hoe zij is,... We bespreken ook mekaars intimiteiten met partner niet. We vinden het redelijk onrespectvol om eerst seks te hebben met onze partner om daarna seks te hebben met elkaar en te vertellen hoe slecht we hen vonden in bed en hoe goed we elkaar vinden. Onze gezinskwestie is een gespreksonderwerp dat wij bewust vermijden omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit hen het meeste zou kwetsen. Wij zien onze relatie onafhankelijk van onze relatie thuis, dat moet daar los van staan. Ik moet natuurlijk toegeven dat mijn nieuwsgierigheid dikwijls brandt maar ik zal er hem toch nooit of nooit naar vragen.
Ik wil zeker niemand veroordelen, Ron en Sindy zullen geen slechte mensen zijn, vooral Sindy niet, zij is denk ik té verliefd. En ik ben zelf ook helemaal geen heilige maar een paar keer heb ik hier op dat punt ook een wrange nasmaak gekregen. Zoals die anekdote met die t-shirt maar dat is nu verduidelijkt. En ook die keer dat Ron zei dat hij erop kickte omdat Sindy 's morgens seks met Eric geweigerd had en nu wel met hem wilde vrijen.
Anderzijds snap ik wel dat het bij jullie de band tussen mekaar versterkt. Jullie gaan ervan uit dat je alles van elkaar moet weten, wat de ander denkt en voelt. Wij niet.
En ook snap ik wel dat bij Sindy de situatie iets anders is. Eric heeft jou ooit ook bedrogen. Ik denk dat ik dan misschien ook anders tegen de situatie aan zou kijken maar nu zit ik telkens gekweld met het idee dat mijn man zoiets nooit zou doen omdat hij me daarvoor veel te graag ziet, dat maakt het er niet gemakkelijker op.
En het is ook iets wat ik in het verhaal van Jaak wel apprecieer, daar merk je duidelijk dat hij beide partners graag ziet.
Wie zonder zonde is, werpt de eerste steen, denk ik maar.

Gepost door: Sheila | 25-06-10

Sheila, dat is een berichtje waar ik even moet van nadenken. 4 Jaar, en nog nooit over elkaars huishouden of partner echt gesproken als ik het zo zou mogen noemen : dat zou ik mij natuurlijk absoluut niet kunnen voorstellen. Het laat wel eens een ander licht vallen op de manier waarop anderen hun dubbele relatie beleven of verwerken.

Bij ons gaat het juist heel dikwijls wél over elkaars partner, kinderen, thuis. Wij vertellen ook elke dag, als was het maar per sms, wat er thuis of op het werk gebeurt of gezegd wordt enz. Het is wel boeiend om hier te lezen hoe jullie hier tegenaan kijken. Verrassend voor mij dus.

Dat houdt niet in dat bij ons de details van intimiteiten besproken en/of vergeleken worden : daar ben ik het mee eens dat dit iets is dat binnen een koppel blijft. Vergelijken heeft immers totaal geen zin, maar ik heb zelf wat moeite met het leggen van de link tussen 'spreken over' en 'vergelijken'. Ik kan me bijvoorbeeld niet voorstellen dat ik niet vrij snel de examenuitslagen van mijn vriendin haar kinderen zou kennen, of een probleem dat haar man is tegengekomen of zoiets. Ik geef daar uiteindelijk zelf ook heel wat om, en dat houdt mij bezig. Het verhaal van de gedeelde vreugde en de gedeelde smart :-) Natuurlijk : bij ons kennen beide gezinnen elkaar erg goed, en dat is een totaal andere situatie me dunkt.

In elk geval, hoe je er ook mee om gaat binnen je minaarsrelatie : respect blijft een centrale factor, en dat geldt inderdaad ook ten opzichte van je vaste partner. Je hoort dat ook wel dikwijls he, hoe mensen iemand nieuw ontmoeten en dan van hun vorige partner alleen maar negatieve dingen vertellen. Dat heb ik nooit gesnapt. Ook al zou het nu niet meer draaien, je hebt er ooit toch wel iets in gezien, iets voor gevoeld (waarom zou er anders iets mee begonnen zijn?) en het heeft toch geen zin om dat te proberen weg te vegen met een negatieve spons, gewoon omdat je nu iemand anders hebt.

Of het respect nu blijkt of niet blijkt uit de gebruikte taal op bijvoorbeeld deze blog, dat weten we natuurlijk niet. We kunnen het proberen in te schatten, tussen de regels lezen, maar echt weten, doen we het niet omdat de hoofdrolspelers uiteindelijk slechts virtuele kennissen zijn. Misschien is de taal ook een beetje aangepast om de lezer wakker te schokken, zoals een schrijver van een boek ook wel eens doet. Misschien hebben we zelfs allemaal ook wel eens zo'n stout trekje als we geil worden. Een trekje dat we allicht proberen te verbergen. Feit is, dat we bij de blogstukjes allemaal wel interessante bedenkingen rond sprokkelen, en in die tekstjes gaat het toch meestal niet over pure seksuele dingen, maar over diepere gedachtenkronkels en daar kunnen we allemaal af en toe nog wel eens iets van opsteken.

Gepost door: Jaak | 27-06-10

Wij praten eigenlijk veel kan ook over alles met hem praten , ik ken zijn vrouw niet , ben ook ni jaoers op zijn vrouw , heb dat nooit gehad dat ik jaloers ben op vrouw van een minnaar. Hij vertelde me gisteren dat zijn vrouw wel wa vermoed , maar dat hij nu met haar heeft gepraat , natuurlijk heeft hij niet toegevenen over ons , alleen heeft hij kenbaar gemaakt dat er dingen moeten veranderen, hij is er beter uitgekomen voor hem , zij wil meer toegeven aan zijn wensen , ben ik dan jaloers neen , want ik zou goed begrijpen dat hij zou vertellen dat hij stopt met dit om zijn relatie te redden, pijn zal het zeker doen.
Hij zei me gisteren , je bent mijn droomvrouw , maar hoelanger ik er bij nadenk ,heeft hij echt wel alle kwalitieten , die ik zoek in een man , uitzicht , lichaam , gedachtegang , sexuele voorkeur , levensstandaard , verantwoordelijkshedsgevoel, alleen , ja hij houd er voormij beetje teveel vriendinnen op na, alleen zou ik willen , en hijmag van mij sex hebben met andere maar samen met hem daarin groeien, ik ben voormezelf tot de conclusie gekomen , dat nooit meer in deze relatie(met mijn man) monogaam zou kunnen zijn.
Mijn droomrelatie is er een , waar alles besproken kan worden , met een man die bij mij wil zijn , waar we samen kunnen groeien naar onze meest sexuele uitdaging , en ja dat zie ik in flip2. nu al na enkele weken . Ik maak me geen illusies, ben ik te nuchter in , alleen waarom geven wij vrouwen ons zo vlug aan een man , we worden verliefd , ons hart gaat er naar uit , maar krijgen in meeste gevallen vroeg af laat het deksel op onze neus.
En moest je dit nu lezen filip , ni panikeren he , mijn verstand werkt nog hoor , ben ni naief , alleen ja ben een vrouw die soms heel emo kunnen reageren. Maar je kent me al wa beter dan dat he , heb al wel door dat jij mij al redelijk goed begint te kennen van karakter , altijd recht erop ook al wil ik dat nie toegeven.
je bent een super lekkere vent waar ik elke dag mee wil w.....

Gepost door: Boostie | 27-06-10

Hey Sheila,
zo zie je maar dat alle relaties erg verschillend zijn hé. Ik zou me niet kunnen voorstellen dat ik niets over zijn familieleven zou weten. En dit is niet om te vergelijken of zo, maar gewoon uit gezonde interesse. Vragen hoe het met de kinderen is, hun schoolresultaten, ....is voor ons dan ook de gewoonste zaak van de wereld om tegen elkaar te vertellen.

Gepost door: sindy | 28-06-10

Wij vertelden in het begin veel over thuis tegen elkaar maar ik kan het allemaal moeilijk plaatsen, allerlei vragen borrelde bij mij naar boven, met als resultaat dat ik een muurtje rond me bouwde en mijn minnaar niet meer toeliet, wegduwde. Telkens haalde hij al zijn trukken boven om dat muurtje te slopen, het lukte hem telkens weer maar een gevolg is wel dat hij nu minder, eigenlijk niet meer vertelt over thuis, ik vind het goed zo.

Gepost door: fien | 28-06-10

zit bij hem thuis op het terras , niet normaal , denk dat er toch wel een beetje een vijs bij hem los zit , zwembad , jaccuzi , lounge , gene grand chi chi maar netjes , leuk voor de kids , en hij doet zo normaal , kan er eigenlijk niet bij dat hij dat kan zo normaal doen, zit dus ook op zijn laptop , nu moest me even bezighouden wegens volk hier , die er net zo vrolijk bijkomen zitten. mijn gedachtenstroom wil je nu ni weten , gek word ik , ben nagenoeg niet zo zenuwachtig dan ik dacht dat ik zou zijn ,alleen als nu zijn vrouw nog eens binnen zou komen ja dan ga ik wel eens even moeten slikken. jullie verklarenme gek he dat ik dat doe , maar ja , hou wel v an die spanning , en dan ook weer ni.
Verklaar me gek , maar ik geniet , ook al zit ik binnen enkele dagen mezelf weer zot te maken met vanalles , kan hier niet mee stoppen , waar gaat dit eindigen he, tis een waaghals , zo is het met alles in zijn leven . Waaghalzerij en spanning , denk niet dat hij zonder kan , heeft in zijn leven altijd veel adrenaline gevoeld door zijn sport en mist dat nu wel , denk ook de prestratiedrang zit er goed in , wat niet verkeerd is , maar je zoekt een spanning op en dan benje dat gewoon en verleg jej grenzen en wil je andere , wildere spannendere dingen he.
Ik ken hem nu al een beetje , zou nooit met hem samen kunnen leven , omdat hij altijd uitdagingen wil in zijn leven , het stopt nooit , zou in veeldingen meegaan , maar altijd een marathon neuken , kan niet blijven duren he, altijd spannende avonturen opzoeken, op dit moment vind ik het zalig, en het zalnog wel even duren voor ik het beu ben , maar ben eens toe aan een zalige rustige vrijpartij met iemand die ik graag zie ,en eigenlijk die mij graag ziet. Sex met flip2 is super maar das sex , met flip2 was graag zien en dat voelje toch in je hart he , flip2 geeft zich totaal he daar niet van , ben verslaafd aan die vent , maar de sex met flip1 is niet spectalulair maar wel meer emotioneler gebonden, tis allemaal zo dubbel. Beide heren zijn dan nog is getrouwd met eendame met dezelfde naam, heel verwarrend allemaal.
blij dat ik mijn hartje weer eens heb kunnenluchten

Gepost door: boostie | 29-06-10

Het verhaal is me een beetje onduidelijk. Zat jij bij hem thuis terwijl hij ondertussen bezoek ontving?

Gepost door: Sheila | 29-06-10

ja zat bij hem heeft me voorgesteld aan buren , en vrienden , als een vriendin die zijn netwerken komt organiseren. heb wel fijen middag gehad ,hij is zo relaxt , was wel nodig anders was ik ook super zenuwachtig geweest , maar hij had wel gezegd , sex bijmij thuis , neen , das to stressy maar uiteindlijk is het een vluggertje geworden de laatste vijf minuten boven in bed, lekker maar te kort , ga nu enkele dagen rust inlassen want het gaat snel hier hoor. Mis hem nu al maar nu is het aan hem.

Gepost door: Boostie | 30-06-10

Hier Suzy met een kort verslag van wat ik als ex-minnares ( 15 jaar) heb meegemaakt.

Even een korte heropfrissing:
Herinner je dat mijn minnaar op reis was met zijn vrouw, mij telkens berichtjes stuurde hoe leuk ze het wel samen hadden?
En dat ik het uitmaakte toen hij terug van reis kwam?
Ik heb hem daarna een volledige maand niet gezien of gehoord.

Opeens vroeg hij mij te spreken, want hij had iets serieus te melden.

Hij vertelde me dat hij sinds twee jaar al een tweede minnares had en mij dit nooit had durven vertellen omdat hij bang was me kwijt te raken.
Nu hij me toch al kwijt was, kon hij het me zowel zeggen, vond hij.
Die tweede minnares wist wel van mijn bestaan , gedurende die twee jaar, en vond dat hij dit mij moest vertellen. Ze hebben samen dikwijls over mij verteld en hoe het nu verder moest.
Hij had de laatste twee jaar inderdaad veel minder tijd vrij voor mij en was vaak moe, maar weet dit aan zijn job en zijn vrouw die argwanend werd.
Ik geloofde alles wat hij me zei, want ik hield erg veel van hem, nu nog trouwens.

Voor mij was dit alles een enorme klap, want wat ik instincief had aangevoeld als iets wat niet klopte in onze relatie de laatste twee jaar, bleek een tweede minnares te zijn.

Hij heeft me gevraagd om dit voor mezelf te houden, want zijn vrouw is niet op de hoogte, wat ik ook zal doen.

Na dit gesprek heb ik hem niet meer persoonlijk kunnen spreken en blijf met enorm veel vragen zitten, maar ik durf nog niet over de antwoorden na te denken.
Te vroeg.

Het is niet dat we tijdens die twee jaar geen sex hebben gehad, dit hadden we wel en het was altijd meer dan super, intiem, gezellig en leuk, we hadden ook steeds veel pret samen,meestal vrijdden we ééns per week. Maar hij had steeds minder tijd vrij voor mij en nu weet ik ook waarom.

Nu ben ik dus ex- minnares, maar heb de juiste beslissing genomen om niet langer een relatie met hem te willen.

De pijn in het begin was enorm groot, het verdriet fysiek voelbaar, net of je hart wordt in twee gescheurd en het stopt maar niet met bloeden.

Nu gaat het met mij iets beter, ik begin stilaan mijn leven weer op plooi te krijgen...

Ik heb geen spijt van al die jaren met hem en ben niet verbitterd geworden, maar ik ben dankbaar voor wat ik in die vijftien jaar heb mogen beleven met hem.
Het was mooi maar het is over, definitief....

lieve groetjes van Suzy
xxx

Gepost door: Suzy | 03-07-10

hoi Suzy

Wat een verhaal , instinctief voel je zoiets aan he, maar je duwt het weg om die pijn niet te voelen , ik leef met je mee , ook al is het het gedaan zoiets wil je natuurlijk niet horen.
De pijn dat je hart verscheurd word kenik maar all te goe , zelfs de fysieke pijn die je voelt omdat he iemand zo graag ziet dat je alles met hem wil delen. Kapot gaan aan de momenten dat je alleen bent , enje op ent op voelen dat hij bij je is , en dan weer in een diep dal glijden , dat hijweer weggaat enje beseft dat hij niet van jou is en nooit zal zijn . Je hebt een goede beslissing genomen , en je hebt ze zelf genomen, veel respect voor je, ik hoop dat je vlug iemand tegenkomt die jou liefde waars is , die er tenvolle voor jou wil zijn en kiezen , veel geluk in de toekomst, en hou ons op de hoogte


boostie

Gepost door: Boostie | 03-07-10

goh Suzy,
heb juist je verhaal gelezen...pffff
Waar heb ik dit nog meegemaakt? Kan me inbeelden dat je met heel wat vragen zit en zou die voor mezelf zeker beantwoord willen zien. Dus hoop ik dat je zeker nog eens een goed gesprek met hem kan hebben om alles eens goed op een rijtje te zetten voor jezelf dan.
Veel sterkte.
groetjes Sindy

Gepost door: sindy | 03-07-10

Suzy, wat een verhaal... Het werpt natuurlijk een ander licht op het deeltje van de story dat we al kenden. In dit nieuwe licht, begrijp ik jouw beslissing ook veel beter. Sterkte!

Gepost door: Jaak | 04-07-10

ja Suzy, sterkte!!

Gepost door: fien | 05-07-10

Hallo Suzy,

Met open mond lees ik je verhaal... en het maakt me vooral bang, heel erg bang dat een man die niet kan/wil kiezen voor die éne liefde, het ook nooit gaat doen en daarentegen na een aantal jaar op zoek gaat naar nieuwe uitdagingen... Ik vind het fantastisch hoe je ermee omgaat, met alle respect voor hem, het beste onthouden uit wat jullie gedeeld hebben. Het doet me heel erg nadenken, weet je, nadenken over trouw en ontrouw, maar vooral over hoe we in het leven staan. Kijk, bij Jaak is dat een ander verhaal, hij is eerlijk en open naar alle partijen toe, en ik kan echt geloven dat iemand van twee mensen houden kan... maar al dat gelieg en bedrieg... zegt dat niet iets over onze eigen waarden, onze integriteit? Ik moet niemand met de vinger wijzen hoor, ik heb zelf mijn (intussen ex-)man twee jaar bedrogen... maar ik ben bewust uit die leugen gestapt, heel erg opgelucht nu, en ik wil volop en eerlijk genieten van mijn voor mij niet langer "verboden" relatie... maar dat kan niet zolang hij in die leugen blijft zitten... wat de reden dan ook is, het wordt steeds moeilijker en de discussies stapelen zich op... vakantie voor de deur, ik hoef het je niet uit te leggen hoe dat voelt... en toch, geen enkele twijfel aan wat ik voor hem voel... maar heel veel twijfel over hoe lang ik nog op deze manier wil leven... de toekomst zal het uitwijzen? Tja... dat zal wel zo zijn denk ik. Ik wens jou in elk geval heel veel sterkte toe, echt fantastisch dat je je verhaal met ons wilde delen... je bent een dappere vrouw, en zoals Boostie zegt, je verdient die echte liefde die niet stiekem van je hoeft te houden!

Hou je goed,
Marie x

Gepost door: Marie | 06-07-10

Ik denk dat wij het allemaal verdienen , te zijn bij de man of vrouw van wie je houd , als het wederzijds is natuurlijk, ik geraak het stilaan beu om altijd te liegen en mezelf op de tweede plaats te zetten , het is nieuw het is spannend , maar ben gewoon al dat stiekeme gedoe beu , ook de pijn , het verdriet , het verscheurend gevoel , ik wil niet de reden zijn dat iemand bij zijn vrouw weggaat , of andersom , ik wil die keuze zelf maken en volledig voor mezelf gaan kiezen. Natuurlijk gaat het niet makkelijk zijn maar nog niet direct moet even toch nog veel op een rijtje zetten en dan moeten er ook over heel belangrijke dingen worden nagedacht , maar daar is het nog te vroeg voor , ik moet eerst inmijn hoofd alles recht krijgen en zolang deze "realtie" zo intens blijft verlopen zal dat niet gaan, of ik of hij moest er een einde aan maken.maar zoals het er nu uit ziet gaat dit nog lang duren en dan mss denk ik er weer anders over , had hem niet mogen toelaten in mijn leven , het was net allemaal terug een beetje op orde aan het komen en komt een vent in je leven die zo maar even je hele leven door elkaar schud , maar zoals hij zegt , rustig schat gaat toch goed tussen ons , rustig houden en genieten , niet te hard van stapel lopen. Maar intussen maar dubben en dubben , we kennen het allemaal he toch , iedereen geniet maar van jullie zomer , samen , alleen , met je minnaar , je minnares , je kinderen en al je andere geliefden.
Ik ga genieten , zoals ik nog nooit gedaan heb en de rest relativeren maar zeker.


ps is ron op vakantie , want het is hier wel heel erg stil vind ik

Gepost door: Boostie | 06-07-10

2 weken zijn nog maar voorbij van de 8 weken dat ik mijn minnaar niet kan zien. Het afscheid was enorm zwaar. Af en toe wordt er wat gemaild maar dat verzacht niet echt de pijn.
Ik loop chagrijnig rond en ieder die bij me in de buurt komt krijgt een scherp woord. Thuis beginnen ze vragen te stellen. Ik heb soms echt zin om het mijn man te vertellen, ik ook ben dat stiekem gedoe beu, het vreet aan je niet eerlijk kunnen zijn...maar ik wil thuis ook niet kwetsen dus zwijg ik...

ik weet wat ik wil maar ik krijg het niet en net als een klein kind loop ik vervelend rond, wat is het moeilijk om tevreden te zijn met wat je hebt en niet te denken aan wat je zo graag zou willen...ik schaam me erover en voel me kinderachtig...
Ik ben benieuwd hoe we eruit gaan komen na die lange periode bijna nul-contact zowel mijn affaire als thuis...

Gepost door: fien | 08-07-10

Ach Fien...8 weken...ik moet er niet aan denken..wij proberen elkaar iedere week te zien. Dat lukt ook meestal wel..

Is hij 8 weken op vakantie?

Gepost door: Nanna | 08-07-10

Ik kan Fien heel goed begrijpen. Als ik voor mijn werk weg moet naar het buitenland, mis ik er twee, en dan moet ik soms ook wel opletten voor mijn humeur... 8 Weken is een eeuwigheid op de tijdslijn van de liefde...

Gepost door: Jaak | 09-07-10

Nee Nanna, eerst is hij 3 weken op vakantie en dan ben ik 5 weken thuis, verlof en ouderschapsverlof. We hebben er niet aangedacht bij het plannen van ons verlof dat we elkaar 8 weken niet zouden zien, normaal zien we elkaar 3 keer per week...

Gepost door: fien | 09-07-10

@ Fien, van 3x per week naar 8 weken niet is een hel..

Wij konden elkaar deze week niet zien, en ik ben ook al erg humeurig...en zo labiel als het maar zijn kan...

We bellen wel dan, en chatten en SMS'en, maar dat is niet hetzelfde hé...
We hebben ook nog het probleem dat we allebei een eigen zaak hebben, thuis werken met onze partners de hele dag rond ons..is ook niet makkelijk..

Gepost door: Nanna | 09-07-10

@Nanna

Lijkt mij moeilijk om het geheim te houden in jouw situatie. Nee, gemakkelijk is het niet, ik denk bij niemand die hier schrijft behalve dan Jaak.

Ik hou het nu 2 jaar vol deze geheime relatie maar het begint toch te wegen.
De ene moment loop je op wolkjes, de andere moment ben je niet te genieten. Ik begin te hunkeren naar interne rust en ik weet wat ik moet doen maar het doet me heel veel pijn dat ik de moed niet vind om een streep te trekken onder mijn affaire. "Probeer te genieten van onze momenten": zegt m'n minnaar maar als het intern zo voor conflicten zorgt, dan kunnen die momenten van genot er niet meer tegenop.

En als zoals nu er geen genotsmomenten meer zijn dan blijft er alleen nog maar pijn over.

Ik wil anderen niet kwetsen maar ik zondig wel aan het kwetsen van mezelf, meer en meer...

Gepost door: fien | 09-07-10

Is er leven na de relatie?

dit heb ik me vroeger zo dikwijls afgevraagd. Hoe zou mijn leven er uit zien nadat de relatie is afgelopen?

Wel, in het begin is het keihard, je binnenste lijkt maar niet te stoppen met bloeden en elke minuut zwemt hij door je hoofd.

Maar nooit is een nadeel zo groot of er is wel een voordeel aan verbonden.
Bij mij dus ook.

Voordeel 1: ik ben zeven kilo afgevallen en dat volledig probleemloos, zonder honger te lijden.
Ik was al niet dik, maar nu zie ik er in bikini weer super afgetraind uit.
Mijn haar is cool geknipt en ik krijg veel complimentjes dat ik er goed uitzie.

Voordeel 2: er komt geleidelijkaan een grote innerlijke rust in me die zo'n deugd doet dat ik er elk moment van geniet: eindelijk sta ik mezelf toe weer op de eerste plaats te staan.
Ik ben weer nummer 1!!!!!

Voordeel 3: de tijd die ik vrij heb door niet langer meer achter de computer op berichtjes van hem te wachten en daarna urenlang te chatten, gebruik ik om mijn vrienden te verwennen, met ze uit te gaan, plezier te maken.
Ik begin weer de fun in het leven te krijgen.
Hoef me nergens zorgen om te maken en ontdek plots dat de wereld rondloopt vol interessante mannen.....

Voordeel 4.

Het woord jaloesie ken ik niet meer, het is ongemerkt uit mijn woordenboek geslopen.
Zelfs op zijn tweede minnares ben ik geen sikkepit jaloers, ook niet meer op zijn vrouw.
Raar maar waar, ik heb eigenlijk stiekem wat medelijden met ze. De ruzies en jaloerse gevoelens die bij een dubbele relatie horen, zijn nu voor hen en niet langer voor mij.


Voordeel 5.

Mijn gsm kan ik zorgeloos laten slingeren, mijn computer blijft openstaan, de angst om betrapt te worden is weggevallen.
En dat is het meest heerlijke gevoel dat ik tot nog toe heb ervaren, geen angst meer!!!!
Ik heb vijtien jaar zoveel angst gekend, dat ik veronderstelde dat dit bij mijn leven hoorde, nu plots die angst is weggevallen, ervaar ik dit als een wonder die mij is overkomen.
Innerlijk voel ik me nu veel sterker.

Besluit: hoe raar het ook klinkt, het leven na de relatie is super, heerlijk zorgeloos en zit vol onverwachte leuke momenten.
Een serieuse dip af en toe hoort er ook bij maar is meestal snel weer over.

lieve groetjes van Suzy xxx

Gepost door: Suzy | 09-07-10

Suzy, misschien een rare vraag, en hopelijk neem je mij dat niet kwalijk, maar jij lijkt herboren, je lijkt weer geluk af te stralen. Ben je nu niet bang dat die uitstraling vroeg of laat een ander exemplaar van die wereld vol interessante mannen gaat aantrekken en dat m.a.w. jouw gevoelens opnieuw gaan ontwaken, zadat alles weer van voren af aan begint?

Gepost door: Jaak | 09-07-10

lieve jaak,

natuurlijk neem ik jou dat niet kwalijk!

En met interessante mannen bedoel ik : mannen die een leuk gesprek kunnen hebben, mannen waarmee je kan sporten, joggen, zwemmen, mannen met een visie, grappige mannen, intelligente mannen, lieve mannen, ....
Er zijn zoveel fantastische mannen!
Een man als maatje is toch super!

Maar halsoverkop verliefd worden op een gebonden man met alle miserie, geheimdoenerij en ellende erbovenop, neen, daar pas ik voor!
Dat heb ik vijtien jaar gehad! Never again!

liefs van Suzy
xxx

Gepost door: Suzy | 10-07-10

Ach en wat jullie zo lang kunnen verbergen...is hier na 3 maanden uitgekomen...heb een minnaar..en zoonlief die een kind heeft van 3 maanden (en die nooit veroordeelt) wordt nu in het dspel gezet door mijn man (zoon is 25, ik ben pas 7 jaar gehuwd)

Die 7 jaar zijn met drank van mijn man, nooit sex...en dan vind je iemand, ook iemand die je echt wel begrijpt...maar het blijft een minnaar...en we kennen elkaar pas 3 maanden..wat moet ik?

Er is ook een kleindochter die me nu ontzegd wordt door mijn zoon..terwijl ik er altijd was voor mijn zoon...ook toen ik kanker had...borstkanker..ben verminkt..mijn minnaar vind het niet erg..terwijl hij kickt op borsten..maar hij heeft nu ook zoiets..wauw..wat is dit allemaal..

Gepost door: Nanna | 14-07-10

Nanna, wat een situatie... Het leven is niet steeds even eenvoudig he. Sterkte!

Gepost door: jaak | 14-07-10

Sterkte, Nanna, misschien vind je ook wel (minuscule) voordelen zoals Suzy ze gevonden heeft en kan je je daaraan optrekken.

Gepost door: fien | 15-07-10

Suzy,

Dank je om je voordelen te delen, vooral dat "ik ben weer nummer 1" moet je je een enorm goed gevoel geven.

Geniet ervan!

Gepost door: fien | 15-07-10

De commentaren zijn gesloten.