21-06-10

De 1ste wandeling van het jaar (2)

Terwijl Sindy me omhelsde, tilde ik haar kleedje op en liet ik mijn hand in haar slip verdwijnen. Al bij de eerste aanrakingen van haar opgewonden clitje, liet ze kreunend merken hoe geil ze wel was. Ik wou haar eigenlijk liever neuken en ik wist dat ook zij liever ergens was gaan zitten of liggen, maar hoe we ook rondkeken en zochten, het was te lastig op deze plek. Plots hoorden we stemmen aan de andere kant van de plas. We zagen niemand maar zijn veiligheidshalve toch maar verder gestapt.

Naarmate we verder wandelden, werden we ons nog meer bewust van de rust en de schoonheid van dit domein. Er zijn van die parken waar je op een paar minuten doorgewandeld bent en waar je mekaar nog geen kus mag geven of iemand heeft het gezien; maar dit park was in dat opzicht toch wel heel bijzonder. Je kon echt op talloze plaatsen even 'verdwijnen' bij wijze van spreken en dingen doen die niet door anderen mochten worden gezien. "Hier sè schat, een bank, willen we hierop gaan zitten?" vroeg ik haar. Alsof het verboden was om samen op een bank te zitten, antwoordde Sindy al rondkijkend: "Hier nie schat, hier kan iedereen ons zien!" Er was daar wel zo goed als geen levende ziel te zien maar die bank stond aan de rand van een grote uitgestrekte vlakte en ik kon me inbeelden dat Sindy zich niet op haar gemak zou voelen als ik haar daar zou vingeren.

Een beetje verder op een heuvel zag het er beter uit. Het wandelpaadje splitste zich in wat enerzijds 'de normale te volgen weg' kan genoemd worden en anderzijds in een weggetje dat doodliep op een zanderige plek die omgeven werd door enkele bomen. In het midden van die plek stond een bank alsof ze daar speciaal voor ons was geplaatst. Terwijl Sindy zich al op die bank neerzette, verkende ik de omgeving om te zien of het hier wel degelijk zo veilig was als het eruit zag. En ja hoor, het zag er prachtig uit. Ik schatte de kans dat er, ondanks het mooie weer, hier iemand zou voorbijkomen, heel klein in en voelde mij dadelijk op mijn gemak wanneer ik  naast Sindy ging zitten.

Woorden waren overbodig. Geil als we waren, zouden we mekaar bevredigen. Ik eerst haar en dan zij mij. Sindy draaide zich naar mij toe en trok één been op zodat ik goed bij haar kutje kon. Zonder mijn vingers te bevochtigen met wat speeksel, deed ik haar slip opzij en begon ik haar clit hevig te masseren. Ze kreunde en sloot haar ogen. "Schatje, hou je ogen een beetje open zodat je kan zien wat er achter mijn rug gebeurt hé!" Jaja, knikte ze maar het genot dat ze ervaarde, woog blijkbaar loodzwaar op haar oogleden zodat die om de haverklap terug toevielen.

"Maak dat daar eens wat natter schat!" gebood ze mij, smachtend naar meer. Ik trok de vinger, waarmee ik haar clitje aan het bewerken was, weg en stak hem zo diep als ik kon in haar kletsnatte kut. Haar lichaam schokte. Met diezelfde vinger, die ondertussen lekker glibberig was door haar warme kutgeil, 'attakeerde' ik haar clit met snelle en krachtige bewegingen. "Zo heb je het graag hè schat, lekker nat en hard!" "Oooh ja schat ... hmmmmmmmm ... doe zo verder jaaa ... oooooo ... ppffffff .... Ooooooooohhhhh ..." Ze klemde mijn hand tussen haar billen en kwam schokkend klaar ...

Nog steeds was er rondom ons geen spoor van leven. We zagen niks of niemand en we hoorden niks tenzij het getjilp van enkele vogels. Zou ik het riskeren van Sindy me hier te laten pijpen? Ik was ondertussen danig opgewonden geraakt van haar te vingeren en voelde de stijfheid van mijn penis in mijn broek. Ja, ik wou ook klaarkomen. "En nu ik!" zei ik overtuigend tegen mijn schatje terwijl ik vol verwachting mijn benen tegen mekaar drukte. Sindy aarzelde en keek nog eens in het rond. "Doe maar schat, ik hou het wel in het oog of er niemand aankomt." Ik ritste zelf mijn gulp open en bevrijdde eindelijk -mijn naar Sindy's mond smachtende pik- van die spannende broek. Onmiddellijk stond hij pal overeind en en ik voelde hoe het afkoelend lentebriesje nog voor een extra erotische dimensie zorgde. ......................................................................................................

De rest van het verhaal kunnen jullie wel raden Knipogen maar diegenen met veel fantasie (waaraan jullie 'allemaal' vast en zeker geen gebrek zullen hebben Lachen), mogen hier zelf een einde aan breien ...   

07-06-10

De 1ste wandeling van het jaar.

"Hier is dat T-shirtje van Erik sè" zei Sindy glimlachend terwijl ze me in haar auto een plastiek zakje overhandigde. "Heb je dat echt bij?" vroeg ik haar verbaasd. "Doe het maar aan" vervolgde ze. Met het portier geopend deed ik mijn T-shirt uit, stopte het in dat zakje en liet ik vervolgens dat van Erik over mijn naakte bovenlijf glijden. "Het past!" Thuis had ik me al afgevraagd of het wel zou passen maar ik had Erik al naakt gezien; hij is magerder dan ik dus ik was er vrij gerust in. Het paste perfect. Toch wel even een raar gevoel, in een T-shirt van Sindy's man rondlopen.

Het was prachtig weer die dag. Lekker warm, geen wolkje aan de hemel en een staalblauwe lucht. We waren hier beiden nog nooit geweest. Het was een soort park dat ik toevallig ontdekt had op het internet. Ik vreesde voor drukte, zeker met dit weer maar niets daarvan. Toen we aan onze wandeling begonnen, viel me onmiddellijk de rust op die het domein uitstraalde. Hier en daar was een enkele wandelaar of zonnebader te zien maar er was vooral veel groen: uitgestrekte grasweiden, waterplassen en loofbomen en overal gezellige wandelpaadjes die ertussen liepen. Sindy en ik hebben al verscheidene keren op plaatsen in de natuur geweest waar het lastig en riskant was om even stiekem te vrijen maar hier had ik direkt het gevoel dat het wel zou lukken.

Hand in hand en soms arm in arm volgden we een paadje dat veelbelovend naar de rand van een vijver slingerde die volledig omzoomd was door een strook kleine dicht op elkaar staande loofboompjes. Al snel vonden we een plekje waar niemand ons kon zien; dat dacht ik toch. Een staande omhelsing en een passionele tongzoen volgden. Zonder dat ik iets vroeg, ritste Sindy mijn gulp open en trok ze mijn reeds gezwollen lid uit mijn onderbroek. Ze keek nog even rond om te zien of er echt wel niemand in de geburen was, bukte zich dan en nam vervolgens zonder dralen mijn eikel tussen haar lippen. Ik ken ze nu al zolang, mijn schatje, maar toch kan ik het maar niet gewoon worden dat ze zulke fantastische dingen doet. Hoe vaak heb ik vroeger niet hevig verlangd naar zulk een spontaan vrijpartijtje als ik met mijn lief, die nadien mijn 'vrouw' werd, aan het wandelen was. Hoeveel ontelbare keren heb ik niet vergeefs gehoopt dat Els me eens vastpakte en me intiem kuste wanneer we helemaal alleen waren in de vrije natuur. Ze hoefde me zelfs niet te pijpen. Ik was toen met veel minder kontent geweest. En nu, met Sindy, is het de vanzelfsprekendheid zelve. Het wordt me allemaal aangeboden op een presenteerblaadje. Wat een wereld van verschil!

Eerst likte ze wat aan het topje van mijn ondertussen keiharde knobbel maar al gauw zoog ze hem dieper in haar mond. Terwijl ze mijn paal met haar kleine handje verder aftrok en ondertussen met haar mond mijn eikel likkend en zuigend berwerkte, realiseerde ik me tenvolle de mooie en keiharde werkelijkheid van het moment. Nee, dit was geen droom, dit was echt. Als ik me niet vergis, was dit de eerste keer dat ik rechtstaand gepijpt werd in volle natuur. Gelijkaardige beelden  van andere koppels die ik op filmpjes op het internet had gezien, flitsten door mijn hoofd. Tot voor enige tijd waren zulke beelden slechts wilde fantasieën voor mij. Nu stond ik hier zelf zo met mijn penis in de mond van een vrouw die ik bovendien graag zie en die het zelf leuk vindt en het vol overgave doet! Moest ik het tegen Els vertellen, ze zou er geen bal van geloven. 

Sindy weet de laatste tijd als geen ander hoe ze me snel naar een orgasme kan leiden. Het duurde dan ook niet lang voor ik mijn hoogtepunt voelde naderen. Maar ik wou eigenlijk nog niet klaarkomen. We waren hier nog maar pas en ik weet hoe ik me meestal voel na een orgasme. Ik wou eerst Sindy doen genieten. "Stop schat!" fluisterde ik net vóór het 'point of no return' en ik trok snel mijn broek terug over mijn stijve piemel. "Ik kwam bijna klaar maar wil nog niet," zei ik al glimlachend, "ik zou graag eerst jouw kutje verwennen." ...