11-08-10

Ze wou hard en diep geneukt worden.

Ik moet danig onder de indruk geweest zijn van de gebeurtenissen; misschien verkeerde ik zelfs een beetje in een soort trance want ik kan me niet herinneren of Sindy nu een rok of een broek aan had. Meestal kan ik onze vrijpartijen nadien terug haarscherp voor de geest halen maar nu heb ik toch het gevoel dat er af en toe een gaatje in zit. Sindy zei me achteraf dat ze bedenking gemaakt had dat ik toch geen hartinfarct zou krijgen.

Enfin, ik herinner me dat, nadat we mekaar loslieten voor die spiegel, ik niet snel genoeg de veters van mijn schoenen kon losknopen maar dat ik hierbij werd gehinderd door mijn lange broek die op tot op mijn schoenen was gezakt en er bijna voor zorgde dat ik tegen de grond viel. Toen mijn schoenen, broek en slip uiteindelijk toch uit waren, zag ik dat Sindy alleen haar hoge hakjes en bloes nog aanhad. Ze wou hard geneukt worden? Wel, ik zóu ze hard neuken en ik deed iets wat ik nog nooit op deze manier gedaan had. Ik pakte ze vast, draaide ze om zodat ze met haar kont naar mij stond, duwde ze voorover op het bed, schoof haar bloes naar boven, trok met mijn beide handen haar schaamlippen uit elkaar en pookte mijn harde paal onmiddellijk diep in haar nauwe kutje. Oooooo jaaaaaaaaa, wat deed dat deugd! En ook Sindy liet door haar gekreun horen dat ze gek was op wat ik deed. Eens een keer verkracht worden door mij, zal wel altijd al één van haar fantasieën geweest zijn en ik denk dat het toen zo ongeveer wel moet aangevoeld hebben. Met een prachtig zicht op haar naar boven stekende kont, beukte ik ritmisch op haar in, hard en diep en minuten aan een stuk. 

 

Sindy draaide zich om, kuste me passioneel en ontdeed zich van haar laatste kledingstukken. Toen ze ook haar schoentjes wou uitdoen, zei ik haar: "laat die maar aan schat, ik vind je nog geiler zo met die hoge hakken". Je had ze daar moeten zien liggen. Wat een verrukkelijk sexy lijf heeft ze toch! En als ze zo mooi gebruind is, ziet ze er nog 'appetijtelijker' uit. Ik bekeek haar van boven tot onder en mijn handen volgden al strelend mijn ogen. Al gauw echter laaiden mijn lusten terug zodanig op dat ik haar opnieuw moest neuken. Terwijl mijn genotsstaaf voor de tweede keer haar lustgrot ramde, greep ik haar borsten vast en zoog ik haar grote bruine tepels zo diep mogelijk naar binnen.  Net voor ik bijna klaarkwam, trok ik mijn penis met een ruk uit haar naar meer verlangende kut,  wachtte een paar seconden en wierp me dan opnieuw op haar als een tijger op zijn prooi. En ze genoot ervan, ooo jaaaa, ik voelde het, zag het, hoorde het, dat ze er minstens even hard van genoot als ikzelf, ook al raakte ik niet rechtstreeks haar clitje aan. Telkens opnieuw haalde ik mijn pik terug uit haar kut om haar vervolgens weer diep en hard te penetreren ... Maar toen haar kutje oververhit dreigde te geraken, werd het tijd voor wat anders ...

 

Commentaren

Hey ,
het is hier zo rustig? Iedereen in zomerslaap?
Dat ons weerzien super was hoef ik jullie al niet meer te vertellen zeker:) Een maand zonder elkaar te zien of te horen....pffff vuurwerk die eerste keer!
Aan het voorspel idd niet teveel tijd gespendeerd maar vooral heel veel verlangen, genot, hoogtepunten en passie....om nadien uitgeput in mekaars armen uit te rusten.

Gepost door: sindy | 12-08-10

Ja, rustig he? Is al een paar weken zo, in blog-land. Iedereen is op vakantie denk ik en heeft minder behoefte of tijd om te bloggen. Ik ga volgende week, maar de laptop gaat mee! Ik wil blijven lezen en genieten. En misschien schrijf ik terplekke wel een fantasietje naar aanleiding van een Oostenrijkse schone, LOL

Gepost door: Jeroen | 12-08-10

Inderdaad, rustig door de vakantieperiode. Misschien lezen we na de vakantie een aantal ontroerende weerziensverhalen, zoals Ron er al eentje schreef.

Gepost door: jaak | 13-08-10

Mijn schatje is op verlof voor drie weken , hoe ik die moet gaan doorkomen amai , veel afpraken vastgelegd om maar niet constant aanhem te denken; dus vanaf begin september terug een weerziensverhaaltje , kan wel een afscheidverhaaltje neerpennen.....

Gepost door: boostie | 15-08-10

Bij mij was het ook tijd om na te denken tijdens de vakantie. Hoe houden jullie het vol? Van iemand houden... maar toch niet bij elkaar kunnen zijn... dit is toch een onleefbare situatie. Het heeft allemaal geen zin want we zullen toch nooit samen oud worden. En het beheerst volledig je gedachten. In de voorbije 4 jaar is er geen dag voorbij gegaan zonder dat ik aan hem gedacht heb. Jezelf verliezen, dat vind ik zo erg.
Dus overweeg ik om er ofwel volledig mee te kappen... maar dan ook een zeer goeie vriend kwijt zijn :-( Ofwel afstand nemen, minder contact onderhouden en hem alleen nog als een 'extraatje' beschouwen, een goeie vriend waarmee men af en toe eens seks heeft maar geen 'minnaars' meer. Zou dat laatste eigenlijk mogelijk zijn? Kan een mens zichzelf dwingen om zo'n knop om te schakelen in zijn hoofd? Of is het daar allang te laat voor? Kan de controle nog teruggevonden worden of is volledig breken de enige oplossing? Weet iemand een remedie, altijd welkom.
grtjs

Gepost door: sheila | 16-08-10

He Sheila,
ik las net je berichtje en kan je uit eigen ervaring vertellen dat de overgang van lover naar goeie vriend of soul-maatje een ontzettend zware stap is. Misschien dat ik voor een voldongen feit geplaatst werd en het daarom zo zwaar is... Het voelt alsof ik aan de kant geschoven ben, alhoewel me verzekerd is dat dit niet het geval is. Pijnlijk, heel pijnlijk... En nee, ik weet geen remedie...

Gepost door: Jeroen | 16-08-10

Hey Sheila,
wees er maar zeker van dat je niet alleen bent met deze gevoelens. Het 'knopje' omdraaien en hem alleen als extraatje te beschouwen lijkt voor mij zeker geen optie. Je kan je sterke gevoelen die je voor iemand voelt toch moeilijk aan de kant schuiven en negeren hé! De vakantieperiode is natuurlijk wel een hele beproeving....mekaar bijna niet kunnen zien owv de kinderen, verlof,...ik heb het daar ook heel moeilijk mee. Soms stel ik me ook die vraag hoor: waarom ben ik toch emotioneel zo afhankelijk van hem? Dromen van een toekomst samen doen we wel maar de realiteit is anders hé.
Ik heb dus ook geen remedie voor jouw probleem ........anders had ik het zelf al uitgeprobeerd:)

Gepost door: sindy | 17-08-10

Lees ik hie rnet hoe ik me voel , zo herkenbaar , maar wil en kan niet stoppen , moet me eroverheen zetten en genieten maar hoe doe je dat he.

Gepost door: boostie | 17-08-10

Lees ik hie rnet hoe ik me voel , zo herkenbaar , maar wil en kan niet stoppen , moet me eroverheen zetten en genieten maar hoe doe je dat he.

Gepost door: boostie | 17-08-10

hallo allemaal
ik ben er terug na een zware operatie.....alles goed verlopen hoor, nu nog wat uitrusten en herstellen.
maar ik ben een beetje verdrietig...;kheb al een hele tijd niet meer gehoord van mijn vriend en als ik dan toch even uit frustratie of boosheid een smsje zend dan krijg ik ofwel een antwoord maar heb het gevoel dat het leugens zijn ofwel helemaal geen reactie.
Ik begrijp er totaal niets van en ja dag en nacht denk ik aan hem omdat ik dit eigenlijk es wil uitklaren maar er de kans niet toe krijg.
ik probeer in mijn hoofd al afscheid van hem te nemen maar jullie weten wel dat dit niet zo simpel is hé........

Gepost door: hoenyponey | 18-08-10

We zouden beter massaal eens afspreken om afscheid te nemen, misschien lukt het ons dan toch om het door te voeren :-)
Ik ben alvast van plan om een ferme stap terug te nemen, mijn koppeke heeft de knop omgedraaid! Nu volhouden...

Gepost door: sheila | 18-08-10

Afscheid nemen, afscheid nemen ... Helaba! Niks daarvan! Ik wil mijn schatje voor niks of niemand kwijt!

Gepost door: Ron | 18-08-10

Straks loopt jouw blog hier helemaal leeg Ron :-p

Gepost door: sheila | 18-08-10

idd afscheid nemen , hoeveel weken loop ik hier al niet mee rond , ben op enkel weken al 7 kilo verloren omdat ik me zo goed en zo slecht voel , nu hij op vakantie is denk ik wel aanhem maar voel ook rust , kan het niet uitleggen , maar stoppen met hem hoe ga ik dat doen , hij weet het wel hoor hoe ik me voel , maar kan me niet loslaten , ben zijn droomvrouw , ole , maar das dan ook alles , over gevoelens praten maar neen das te moeilijk en maakt het te gecompliceerd , maar niks voelen kan toch niet he , hij is er aan begonnen om niet verliefd te worden , maar wil wel heel veel bij mij zijn , antwoord alle smsen uren aan een stuk , msn uren tot kot in de nacht , luiterst naar mijn gezaag , laat me toein zijn prive , dat doe je toch zo nie tmaar he of benik echt naief.....

Gepost door: boostie | 20-08-10

De commentaren zijn gesloten.