18-08-10

Uitstel 2de orgasme.

Eerst hard neuken, nadien haar al beffend laten klaarkomen en vervolgens haar nog eens een tweede keer laten klaarkomen maar dan met mijn penis in haar kut, nadat ze mij eerst uitgebreid oraal zou verwennen; zo zag haar verlanglijstje eruit die ochtend. Er was dus geen tijd te verliezen Knipogen.

Hoe moeilijk en vermoeiend het soms ook is van haar alleen met mijn tong tot een hoogtepunt te brengen, ik was vastberaden om mijn vingers deze keer niet te gebruiken, tenminste toch niet om haar clit te stimuleren.

Ik legde me in een 'soixante-neuf-houding' en bekeek haar schaamzone. Haar clitje stond pal overeind tussen haar grote opgezwollen schaamlippen, wachtend op mijn tong. Toen míjn lippen al plagend dichter bij de hare kwamen en ze vast en zeker mijn warme adem moet gevoeld hebben, versnelde Sindy's ademhaling. Ik wist dat ze smachtte naar mijn hete tong op haar clit maar stout als ik kan zijn, liet ik ze nog even wachten. Wanneer ik dan na enkele seconden de aanval op haar schaamzone inzette, voelde ik ogenblikkelijk dat een orgasme niet ver meer af was.  Zonder al te veel druk op en rond haar knopje te moeten zetten, kwam ze al al na enkele minuten luid kreunend klaar.

Maar ik stopte niet met mijn likbewegingen. Ik wist wel dat haar clitje overgevoelig werd na een orgasme maar toch likte ik verder. Eerst even rónd haar clit, over haar lippen, maar al heel gauw ging ik tot een tweede aanval over op haar nog steeds gezwollen genotsknobbeltje. Sindy liet me begaan en begon opnieuw te kreunen. Dit vind ik zo zalig hé, dat ik, nadat ze net is klaargekomen, gewoon mag doorgaan met het masseren van haar clit. Bij Els is dit uitgesloten en ik denk bij heel veel andere vrouwen trouwens. 

Om haar genot nog te vergroten, bevochtigde ik mijn wijsvinger en middenvinger met wat speeksel, schoof ze gelijktijdig bij haar naar binnen en masseerde het licht gezwollen kussentje achter het schaambeen dat haar G-plek zou moeten voorstellen. Ze zou er nooit kunnen door klaarkomen, door enkel die plek te stimuleren, maar ik was er van overtuigd dat het lekkerder aanvoelde mét die vingers erbij dan zonder. Ze kreunde en pufte alsof ze nog niet klaargekomen was en ik deed mijn uiterste best om haar met mijn mond en vingers naar een tweede orgasme te leiden.

Plots echter vroeg Sindy me van even te stoppen omdat ze haar tweede hoogtepunt nog efkens wou uitstellen. A jaaa, natuurlijk, ze had het me toch vooraf verteld, dat ze de tweede keer wou klaarkomen met mijn penis in haar kut Knipogen ...

 

 

Commentaren

Sheila,

Als ik van iemand zeker ben dat ze deze blog gaat blijven volgen, wat er ook in haar privéleven moge gebeuren, dan ben jij het wel ;-)

Ron.

Gepost door: Ron | 19-08-10

Ah ja, Ron? En waarom ben je dat dan zo zeker?

Gepost door: Sheila | 20-08-10

Wauw..wat een sexbeleving zeg!!! Sindytje jij bent een gelukkige vrouw zulle. Hier valt dan niks maar dan ook niks over te zeggen.
Ron, amaai wat een prestatie.......zelf het lezen ervan maakt me heeet.....

Gepost door: honeyponey | 22-08-10

betrapt

bijons is het afgelopen , zijn vrouw heeft een sms gelezen , tijdens zijn vakantie , jongens wat voel ik me ellendig en hoe moet hij zich voelen en zij , pff , rustig blijven , maar geen contact meer nu wil weten hoe het daar gaat ....

Gepost door: boostie | 22-08-10

Wauw....boostie niet zo slim van hem om zijn gsm te laten rondhangen hé. Maar ja op vakantie! En mannen kunnen aan geen twee dingen tegelijk denken hé...hahahaahah en nu alle mannen van deze blog op mijne kop !!!!!
Laat de zaken nu maar rustig betijen en w8t een berichtje af van hem.
ik denk dat ie momenteel wel in de rats zit en misschien voor voldongen feiten zal komen te staan.
Stel jezelf es voor als vrouw in dergelijke situatie. Wat zou jij doen???
Nu eerlijk gezegd kheb het ook al meegemaakt maar na een tijdje..en ik bedoel een hele lange tijd komt alles terug goed hoor maar hou rekening dat er een grotere afstand kan/zal komen. Hou je sterk meiske

Gepost door: honeyponey | 23-08-10

was al bezig met wat meer afstand tenemen maar elke keer als wa dat zeggen , zagen we elkaar precies meer dan anders , even alles laten betijen , ik weetniet welke sms ze gelezen heeft he , verdorie , zeg altijd direct wissen die handel , ik ben nu zo zenuwachtig , mag niks sturen he , ik ga maar afwachten , en we hadden net afsproken voor zijn vakantie om elkaar minder te gaan zien maar praktischer , ja klinkt gek he , hoop dat het goed komt en dat hij een van de weken even laat weten hoe is met hem en haar . voel me wel schuldig hoor en mis hem nu maar wil dat huwelijk niet stuk zien.

Gepost door: boostie | 23-08-10

@boostie, ik begrijp je en herken dat verhaal. het kan zo lastig zijn hé....probeer toch maar niet te smsen boostie. Laat hem het eerste contact zoeken.
Je zal tijdig wel weten hoe de situatie daar is....maak je daar vooral niet teveel zorgen over. Een minnaar kiest ALTIJD maar dan ook ALTIJD voor zijn vrouw en gezin!!

Gepost door: honeyponey | 24-08-10

heb al sms gekregen , stil nu komt wel goed hier maar gsm moet nu heel stil blijven , xx, ben blij dat ik al iets gehoord heb

Gepost door: boostie | 24-08-10

Hey boostie leuk voor jou...blijf erin geloven!
Ik doe dat ook ondanks ik alweer een tijdje niets meer gehoord heb van hem.....en ja het is lastig maar ik geef mezelf moed zoals ik dat aan jou geef.

Gepost door: honeyponey | 25-08-10

zo te horen hebben jullie nog een spannend sexleven.

Gepost door: Escort Amsterdam | 01-10-14

De commentaren zijn gesloten.