25-08-10

Mijn hoofd bonkte tegen de bedstee.

"Kom maar eens efkens naast mij liggen" zei ze terwijl ze me wegtrok van haar kut. Wetende wat er ging gebeuren, liet ik me gewillig op mijn rug in het bed zakken en plantte ik een kussen stevig onder mijn hoofd zodat ik goed zou kunnen zien hoe Sindy met haar mond mijn penis zou verwennen.  Deze was al in volle erectie toen ze zachtjes aan het topje van mijn eikel begon te likken. Hmmmmmmmm ...  niet alleen het uiteinde van mijn voorhuid maar ook mijn spleetje beroerde ze zeer voorzichtig met haar lippen en het puntje van haar tong. Oooooh wat was dat zalig! Langzaam en zonder haar handen te gebruiken, zoog ze mijn piemel dieper en dieper in haar mond. 

Net zoals Sindy vooraf had gezegd hoe ze het liefst wilde verwend worden, had ik haar gevraagd van mijn vriendje langdurig en uitgebreid oraal te verwennen maar dan wel zonder hem aan te raken met haar handen. Het is te zeggen, ze mocht hem wel aanraken maar zonder haar vingers over mijn schacht te bewegen.  Ik was echter zo opgewonden dat ik het deze keer niet lang kon verdragen dat ze mijn penis op deze manier afzoog. Ik moést klaarkomen en liefst zo snel mogelijk. Sindy moet het gemerkt hebben dat ik meer wilde dan alleen maar haar lippen en tong en ze begon mijn penis krachtig af te trekken terwijl ze mijn eikel bleef bewerken met haar mond. "Ooooooooooo jaaaaaaa schat ... zooooooo jaaa .... zo doe je het perfect, doe zo verder ja ..."  Het was een kwestie van een paar seconden vooraleer een tsunami van heerlijke gewaarwordingen mijn lichaam overspoelde en ik het zaad in haar mond voelde spuiten. Wat een ontlading! Ik wou naar Sindy's gezicht blijven kijken terwijl ik klaarkwam maar het lukte me niet. Mijn lichaam verkrampte, mijn ogen werden dichtgedrukt en ik hoorde mijn hoofd tegen het hout van de bedstee bonken ... 

Terwijl het orgasme zachtjes wegebte en mijn luid gekreun geleidelijk veranderde in emotioneel gesnik, verminderde Sindy langzaam de druk op mijn piemel terwijl ze aan mijn eikel bleef zuigen en likken tot het allerlaatste druppeltje sperma in haar mond was verdwenen. Zo perfect als ze mij oraal had bevredigd, zo perfect voldaan voelde ik mij achteraf. Wat is ze hier toch bedreven in geworden, mijn schatje! Niet te geloven eigenlijk. Mochten ze me dat 10 jaar geleden verteld hebben, dat dit me nog ooit zou overkomen, ik zou het nooit geloofd hebben.   

Sindy vlijde zich in mijn armen en zonder woorden genoten we van mekaars warme lichaam op een heel andere manier dan zo-even ... Na enkele minuutjes draaide ze zich op haar rug en zei "Kom maar op mij liggen." Op mijn ellebogen steunende legde ik me in een klassieke neukhouding over haar en nestelde ik mijn ondertussen heel klein en slap piemeltje tegen haar schaamlippen. De gedachte dat ze waarschijnlijk wel opnieuw zou willen geneukt worden met een tweede orgasme als kers op de taart, kwam wel bij me op maar het zou zeker nog een hele poos duren vooraleer mijn penis terug zin kreeg om te groeien. Voor mij hoefde het alleszins niet meer en ik vond het zalig van zo met een slappe piemel tegen haar kut op haar te liggen zonder de behoefte naar meer. Zeker toen ze begon te vertellen over haar kinderen en me met die lieve stralende oogjes aankeek, werd ik helemaal vertederd. Ik zei het haar niet maar ze zal het wel aan me gezien hebben. 

De klok tikte ondertussen genadeloos verder en het werd stillaan tijd om terug huiswaarts te keren maar omdat ik haar toch wou geven wat ze vooraf had gevraagd, vroeg ik Sindy of ze niet graag had dat ik haar nog eens liet klaarkomen. "Nee schatje, voor mij hoeft het ook niet meer, het is goed geweest zo" antwoordde ze al glimlachend.

 

Commentaren

Het is ondertussen al weer enige tijd geleden dat we dit avontuurtje hebben beleefd, maar als ik jouw beschrijving lees herbeleef ik alles opnieuw en geniet ik een tweede keer:)
Voel mij onrustig vandaag en wil bij je zijn schatteke!
@boostie: nog maar eens het bewijs(stond deze week trouwens in de krant) dat vrouwen beter zijn in het verbergen van een geheime relatie.

Gepost door: sindy | 25-08-10

Beter zo, die lay-out van de blog ?

Ron.

Gepost door: Ron | 26-08-10

Ja hoor, zo leest het weer lekker weg!

Gepost door: Jeroen | 26-08-10

Hallo iedereen,
Het is al lang geleden dat ik nog eens iets geschreven heb.
Het gaat van kwaad naar erger bij mij thuis.
Ik zie mijn vrouw niet graag meer en zou het liefst met mijn minnares een nieuwe toekomst opbouwen.
Maar die durft de stap niet te nemen omdat ze haar kinderen dan maar om de twee weken zal zien.(ik versta dat moeders een hechtere band hebben met hun kinderen)
Zo zie je maar dat het niet altijd de minnaar is die zijn minnares aan het lijntje houd zoals in een vorig blogje verscheen.
Vandaag heb ik iets gedaan waarvan ik misschien later spijt krijg.
Ik heb mijn vriendin na twee jaar gezegd dat we er beter mee stoppen omdat ik haar te graag zie en haar niet alleen voor de vlugge, spannende en lekkere sex wil maar ook voor gezellig samen in de zetel te zitten en uitstapjes te doen. Het doet pijn niet bij haar te kunnen zijn.
Elke keer opnieuw afspraakjes maken die op het laatste moment gedwarsboomd worden. Ik kan dit niet meer aan.
Wat zijn we toch een bende zielepoten denk ik soms. Waarom overkomt ons dat toch?
Ik zie mijn vriendin heel graag maar ik zie mijn verdere toekomst niet als eeuwige minnaar.
Ongeveer een half jaar geleden heb ik het voor mekaar gekregen op hetzelfde bedrijf te gaan werken als mijn vriendin als dirrect collega. Iets beters kon ik me niet voorstellen maar toch is het elke avond een beetje doodgaan als ik weer naar huis moet zonder mijn vriendin en naar een vrouw moet die ik niet graag meer zie.

groetjes

Gepost door: Hans | 28-08-10

@honeypony , bedankt voor je steun , ik hoop voor jou dat je elke moment iets van hem gaat horen , in mijn geval ik weet het niet , ikweet uit eigen ervaring dat ik er wel een tijdje over zoulaten gaan om contact te zoeken , maar ik ben al blij dat hij me van de week gesmst heeft , wat denk jij gaat hij terug contact opnemen , in mijn hoofd ben ik al afscheid aan het nemen maar mijn hart zegt dat ik niet mag dat hij terug komt ....

Gepost door: boostie | 28-08-10

De commentaren zijn gesloten.