28-08-10

Kiezen voor Els of voor Sindy?

Het is raar maar gisteren heb ik zowel een mail gekregen van een dame die me afraadde van voor elkaar te kiezen als een andere mail van een andere dame die me net aanspoorde om er voor te gaan en voor Sindy te kiezen. De eerste dame beweerde dat er nu alleen de rozen zijn en dat de doornen pas achteraf tevoorschijn zouden komen; de tweede dame beweerde dat ze ervan overtuigd was dat ik gelukkiger zou zijn als ik voor Sindy zou kiezen en zou scheiden van mijn vrouw. Zo zie je maar hoe meningen kunnen verschillen en dat Sindy en ik moeten oppassen met het interpreteren van reacties op deze blog. 

Hoe langer deze relatie met Sindy duurt, hoe meer ik ervan overtuigd geraak dat ik vroeg of laat toch ga moeten kiezen en dat de kans groter wordt dat ik niet voor Els maar voor Sindy zou kiezen. Langzaam maar zeker groeien Els en ik toch uit elkaar en wordt de band tussen Sindy en mij alsmaar groter. Het uit elkaar groeien gebeurt zeer traag maar ik heb het gevoel dat het onomkeerbaar is en dat ook Els niet van plan is van daar iets aan te veranderen. Er wordt gezegd dat er altijd 'signalen' zijn die worden uitgezonden door de vreemdgaande partner. Dat is ook zo. Ik merk bij mezelf dat ik al dan niet bewust signalen uitzend, ook als mijn kinderen of zelfs andere mensen erbij zijn. Maar deze signalen worden vreemd genoeg genegeerd door mijn vrouw. Meer en meer begin ik te denken dat ze het eigenlijk al een hele tijd wel doorheeft dat ik een affaire heb maar dat ze het niet wil weten. 

Nee, ik vind mezelf geen zielepoot ook al zou Els vast en zeker het tegendeel beweren. Hetgeen er de voorbije jaren gebeurd is -en ik spreek nu niet over de laatste vijf jaar maar over het grootste deel van mijn leven- bekijk ik als een vorm van 'lotsbestemming'. Het is het einde van een lange zoektocht die in feite al bezig is van toen ik nog een twintiger was. Er is altijd een groot en permanent gemis geweest in mijn leven maar dat gemis heb ik nu gevonden. Sindy is een vrouw die niet alleen als een zielsverwant aanvoelt maar ik zie haar ook echt graag en iemand die je echt graag ziet laat je toch zomaar niet vallen. Natuurlijk dat ik ook Els graag zie maar dat is toch een andere liefde. 

De volgende dagen, weken en zelfs maanden beloven zeer bijzonder te worden voor Sindy en mij. We gaan mekaar meer kunnen zien dan normaal en we gaan dingen kunnen doen die we nog nooit gedaan hebben. We gaan mekaar nog beter kunnen leren kennen en misschien wordt deze tijd wel een keerpunt in mijn leven.

 

25-08-10

Mijn hoofd bonkte tegen de bedstee.

"Kom maar eens efkens naast mij liggen" zei ze terwijl ze me wegtrok van haar kut. Wetende wat er ging gebeuren, liet ik me gewillig op mijn rug in het bed zakken en plantte ik een kussen stevig onder mijn hoofd zodat ik goed zou kunnen zien hoe Sindy met haar mond mijn penis zou verwennen.  Deze was al in volle erectie toen ze zachtjes aan het topje van mijn eikel begon te likken. Hmmmmmmmm ...  niet alleen het uiteinde van mijn voorhuid maar ook mijn spleetje beroerde ze zeer voorzichtig met haar lippen en het puntje van haar tong. Oooooh wat was dat zalig! Langzaam en zonder haar handen te gebruiken, zoog ze mijn piemel dieper en dieper in haar mond. 

Net zoals Sindy vooraf had gezegd hoe ze het liefst wilde verwend worden, had ik haar gevraagd van mijn vriendje langdurig en uitgebreid oraal te verwennen maar dan wel zonder hem aan te raken met haar handen. Het is te zeggen, ze mocht hem wel aanraken maar zonder haar vingers over mijn schacht te bewegen.  Ik was echter zo opgewonden dat ik het deze keer niet lang kon verdragen dat ze mijn penis op deze manier afzoog. Ik moést klaarkomen en liefst zo snel mogelijk. Sindy moet het gemerkt hebben dat ik meer wilde dan alleen maar haar lippen en tong en ze begon mijn penis krachtig af te trekken terwijl ze mijn eikel bleef bewerken met haar mond. "Ooooooooooo jaaaaaaa schat ... zooooooo jaaa .... zo doe je het perfect, doe zo verder ja ..."  Het was een kwestie van een paar seconden vooraleer een tsunami van heerlijke gewaarwordingen mijn lichaam overspoelde en ik het zaad in haar mond voelde spuiten. Wat een ontlading! Ik wou naar Sindy's gezicht blijven kijken terwijl ik klaarkwam maar het lukte me niet. Mijn lichaam verkrampte, mijn ogen werden dichtgedrukt en ik hoorde mijn hoofd tegen het hout van de bedstee bonken ... 

Terwijl het orgasme zachtjes wegebte en mijn luid gekreun geleidelijk veranderde in emotioneel gesnik, verminderde Sindy langzaam de druk op mijn piemel terwijl ze aan mijn eikel bleef zuigen en likken tot het allerlaatste druppeltje sperma in haar mond was verdwenen. Zo perfect als ze mij oraal had bevredigd, zo perfect voldaan voelde ik mij achteraf. Wat is ze hier toch bedreven in geworden, mijn schatje! Niet te geloven eigenlijk. Mochten ze me dat 10 jaar geleden verteld hebben, dat dit me nog ooit zou overkomen, ik zou het nooit geloofd hebben.   

Sindy vlijde zich in mijn armen en zonder woorden genoten we van mekaars warme lichaam op een heel andere manier dan zo-even ... Na enkele minuutjes draaide ze zich op haar rug en zei "Kom maar op mij liggen." Op mijn ellebogen steunende legde ik me in een klassieke neukhouding over haar en nestelde ik mijn ondertussen heel klein en slap piemeltje tegen haar schaamlippen. De gedachte dat ze waarschijnlijk wel opnieuw zou willen geneukt worden met een tweede orgasme als kers op de taart, kwam wel bij me op maar het zou zeker nog een hele poos duren vooraleer mijn penis terug zin kreeg om te groeien. Voor mij hoefde het alleszins niet meer en ik vond het zalig van zo met een slappe piemel tegen haar kut op haar te liggen zonder de behoefte naar meer. Zeker toen ze begon te vertellen over haar kinderen en me met die lieve stralende oogjes aankeek, werd ik helemaal vertederd. Ik zei het haar niet maar ze zal het wel aan me gezien hebben. 

De klok tikte ondertussen genadeloos verder en het werd stillaan tijd om terug huiswaarts te keren maar omdat ik haar toch wou geven wat ze vooraf had gevraagd, vroeg ik Sindy of ze niet graag had dat ik haar nog eens liet klaarkomen. "Nee schatje, voor mij hoeft het ook niet meer, het is goed geweest zo" antwoordde ze al glimlachend.

 

18-08-10

Uitstel 2de orgasme.

Eerst hard neuken, nadien haar al beffend laten klaarkomen en vervolgens haar nog eens een tweede keer laten klaarkomen maar dan met mijn penis in haar kut, nadat ze mij eerst uitgebreid oraal zou verwennen; zo zag haar verlanglijstje eruit die ochtend. Er was dus geen tijd te verliezen Knipogen.

Hoe moeilijk en vermoeiend het soms ook is van haar alleen met mijn tong tot een hoogtepunt te brengen, ik was vastberaden om mijn vingers deze keer niet te gebruiken, tenminste toch niet om haar clit te stimuleren.

Ik legde me in een 'soixante-neuf-houding' en bekeek haar schaamzone. Haar clitje stond pal overeind tussen haar grote opgezwollen schaamlippen, wachtend op mijn tong. Toen míjn lippen al plagend dichter bij de hare kwamen en ze vast en zeker mijn warme adem moet gevoeld hebben, versnelde Sindy's ademhaling. Ik wist dat ze smachtte naar mijn hete tong op haar clit maar stout als ik kan zijn, liet ik ze nog even wachten. Wanneer ik dan na enkele seconden de aanval op haar schaamzone inzette, voelde ik ogenblikkelijk dat een orgasme niet ver meer af was.  Zonder al te veel druk op en rond haar knopje te moeten zetten, kwam ze al al na enkele minuten luid kreunend klaar.

Maar ik stopte niet met mijn likbewegingen. Ik wist wel dat haar clitje overgevoelig werd na een orgasme maar toch likte ik verder. Eerst even rónd haar clit, over haar lippen, maar al heel gauw ging ik tot een tweede aanval over op haar nog steeds gezwollen genotsknobbeltje. Sindy liet me begaan en begon opnieuw te kreunen. Dit vind ik zo zalig hé, dat ik, nadat ze net is klaargekomen, gewoon mag doorgaan met het masseren van haar clit. Bij Els is dit uitgesloten en ik denk bij heel veel andere vrouwen trouwens. 

Om haar genot nog te vergroten, bevochtigde ik mijn wijsvinger en middenvinger met wat speeksel, schoof ze gelijktijdig bij haar naar binnen en masseerde het licht gezwollen kussentje achter het schaambeen dat haar G-plek zou moeten voorstellen. Ze zou er nooit kunnen door klaarkomen, door enkel die plek te stimuleren, maar ik was er van overtuigd dat het lekkerder aanvoelde mét die vingers erbij dan zonder. Ze kreunde en pufte alsof ze nog niet klaargekomen was en ik deed mijn uiterste best om haar met mijn mond en vingers naar een tweede orgasme te leiden.

Plots echter vroeg Sindy me van even te stoppen omdat ze haar tweede hoogtepunt nog efkens wou uitstellen. A jaaa, natuurlijk, ze had het me toch vooraf verteld, dat ze de tweede keer wou klaarkomen met mijn penis in haar kut Knipogen ...

 

 

11-08-10

Ze wou hard en diep geneukt worden.

Ik moet danig onder de indruk geweest zijn van de gebeurtenissen; misschien verkeerde ik zelfs een beetje in een soort trance want ik kan me niet herinneren of Sindy nu een rok of een broek aan had. Meestal kan ik onze vrijpartijen nadien terug haarscherp voor de geest halen maar nu heb ik toch het gevoel dat er af en toe een gaatje in zit. Sindy zei me achteraf dat ze bedenking gemaakt had dat ik toch geen hartinfarct zou krijgen.

Enfin, ik herinner me dat, nadat we mekaar loslieten voor die spiegel, ik niet snel genoeg de veters van mijn schoenen kon losknopen maar dat ik hierbij werd gehinderd door mijn lange broek die op tot op mijn schoenen was gezakt en er bijna voor zorgde dat ik tegen de grond viel. Toen mijn schoenen, broek en slip uiteindelijk toch uit waren, zag ik dat Sindy alleen haar hoge hakjes en bloes nog aanhad. Ze wou hard geneukt worden? Wel, ik zóu ze hard neuken en ik deed iets wat ik nog nooit op deze manier gedaan had. Ik pakte ze vast, draaide ze om zodat ze met haar kont naar mij stond, duwde ze voorover op het bed, schoof haar bloes naar boven, trok met mijn beide handen haar schaamlippen uit elkaar en pookte mijn harde paal onmiddellijk diep in haar nauwe kutje. Oooooo jaaaaaaaaa, wat deed dat deugd! En ook Sindy liet door haar gekreun horen dat ze gek was op wat ik deed. Eens een keer verkracht worden door mij, zal wel altijd al één van haar fantasieën geweest zijn en ik denk dat het toen zo ongeveer wel moet aangevoeld hebben. Met een prachtig zicht op haar naar boven stekende kont, beukte ik ritmisch op haar in, hard en diep en minuten aan een stuk. 

 

Sindy draaide zich om, kuste me passioneel en ontdeed zich van haar laatste kledingstukken. Toen ze ook haar schoentjes wou uitdoen, zei ik haar: "laat die maar aan schat, ik vind je nog geiler zo met die hoge hakken". Je had ze daar moeten zien liggen. Wat een verrukkelijk sexy lijf heeft ze toch! En als ze zo mooi gebruind is, ziet ze er nog 'appetijtelijker' uit. Ik bekeek haar van boven tot onder en mijn handen volgden al strelend mijn ogen. Al gauw echter laaiden mijn lusten terug zodanig op dat ik haar opnieuw moest neuken. Terwijl mijn genotsstaaf voor de tweede keer haar lustgrot ramde, greep ik haar borsten vast en zoog ik haar grote bruine tepels zo diep mogelijk naar binnen.  Net voor ik bijna klaarkwam, trok ik mijn penis met een ruk uit haar naar meer verlangende kut,  wachtte een paar seconden en wierp me dan opnieuw op haar als een tijger op zijn prooi. En ze genoot ervan, ooo jaaaa, ik voelde het, zag het, hoorde het, dat ze er minstens even hard van genoot als ikzelf, ook al raakte ik niet rechtstreeks haar clitje aan. Telkens opnieuw haalde ik mijn pik terug uit haar kut om haar vervolgens weer diep en hard te penetreren ... Maar toen haar kutje oververhit dreigde te geraken, werd het tijd voor wat anders ...

 

05-08-10

Wat deed het goed haar terug te voelen.

Onze vakanties overlapten deze zomer nauwelijks; Erger nog, mijn vakantie volgde bijna pal op die van Sindy met als gevolg dat de tijd dat we mekaar niet gezien hebben dit keer wel erg lang was.

Gisteren konden we dan eindelijk voor de eerste keer sinds lang terug eens chatten met mekaar. Ze was juist wakker en zat nog met een slaapkop achter haar computer. Ik wou haar wel graag zien op de webcam maar ze was niet om aan te zien, lachte ze. Na een paar minuutjes echter zei ze dat ze rap iets ging eten -de kinderen waren immers al op- en dat ze zich een beetje ging opmaken zodat ze 'toonbaar' was voor de camera.

 

Vol spanning wachtte ik op de eerste beelden van mijn schatje. En dan ..., ja ..., toen dat lieve bruine snoetje met die altijd stralende lach van haar onder die lange mooie blonde lokken te voorschijn kwam, smolt ik weg. Ik had haar wel gemist maar na een bepaalde tijd onstaat er toch een zekere, laat het me maar "vervlakking" van je relatie noemen. Je weet dat je haar graag ziet maar je weet ook dat je haar een hele tijd gaat moeten missen en dat daar niks aan te doen is. Het hoort erbij, bij vreemdgaan. En dat knopje vinden om "ons" even op "off" te zetten, kan ik meestal vrij goed vinden. Maar bij zo'n moment als gisterenochtend, wanneer ik haar gezicht dan terugzie, ook al is het maar op de webcam, ja dan gebeurt er iets in mij wat ik moeilijk kan verwoorden.

 

Een  golf van warme gevoelens overspoelde mijn lichaam. "Wat ben ik nog steeds gek op die vrouw!" moest ik denken, "wat zie ik haar graag!" Niet alleen gevoelens van liefde maar ook een onweerstaanbaar verlangen naar haar maakten zich bijna gelijktijdig meester van mijn lijf. Het verbaasde me enigszins dat ik, ondanks het feit dat ik alleen haar gezicht maar zag, het testosteron door mijn aderen voelde stromen. Ik drukte mijn benen tegen elkaar. Hmmmm schat, wat had ik nu graag de sterren van de hemel met je gevreeën! Hetzelfde moet Sindy de dag ervoor overkomen zijn toen ze even met me belde. Na dat telefoontje en nog vóór ze naar haar werk vertrok, kon ze niet aan de behoefte weerstaan om zichzelf te bevredigen.

Hoe geil we echter ook waren, we hebben het relatief netjes gehouden tijdens onze lange chat.  Ík was immers niet alleen thuis en ook Sindy zat met pottenkijkers. We zouden moeten wachten tot vandaag.

 

Vanmorgend was het dan zover. Al in de auto kon ik me nog maar moeilijk beheersen. Tijdens de rit naar ons liefdesnestje leidde ik Sindy's hand naar mijn openstaande gulp. Het gefriemel van haar vingertjes met enerzijds mijn onderbroek en anderzijds mijn halfslappe penis maakte me nog geiler dan ik al was. Ritmisch drukte ik mijn benen samen terwijl ik zacht kreunend probeerde van me te concentreren op de weg. Halverwege kwam er een vrachtwagen ons tegemoet gereden. Ik keek naar omlaag en net zoals ík Sindy's hand in mijn broek zag zitten, kon die vrachtwagenchauffeur dit misschien eveneens zien maar het kon mij niks schelen. Ik genoot mateloos en liet haar begaan. Spijtig dat het autoritje zo kort was want ze had nog veel langer met mijn pietje mogen spelen.

 

In de hotelkamer aangekomen, schoot ik zo snel mogelijk mijn hemd uit, pakte Sindy vast en duwde ze al kussend tegen de spiegel. Net zoals je dat in de film ziet, trok ik bij wijze van spreken haar kleren van haar lijf. Ik had amper gezien wat ze aanhad. Terwijl onze tongen zich passioneel verstrengelden in onze monden, knoopte ik ongeduldig haar rok open, trok die wat naar beneden en wriemelde ik mijn hand in haar slip op zoek naar haar clit. Ik voelde hoe Sindy ondertussen even gedreven míjn broek opende, mijn keiharde penis uit mijn onderbroek haalde en stevige aftrekbewegingen maakte. Sindy's schaamzone was vochtig en als een vibrator masseerde ik met mijn vingers haar stijve clitje. Jongens, wat waren we opgehitst! Maar plots schoten de woorden van gisteren terug door mijn hoofd: Sindy had laten verstaan dat ze eerst geneukt wilde worden, hárd geneukt en dit zonder klaar te komen. Ze had graag dat ik haar pas nadien al beffend liet klaarkomen. Ik haalde mijn hand dus terug uit haar slip en nog steeds tegen die spiegel geplakt, pakte ik met beide handen die heerlijke stevige blote kont van haar vast. Mmmmmmmm wat deed het goed haar terug te voelen ...   

 

02-08-10

Mijn excuses.

 

Beste lezers,

 

Ik ben net terug van vakantie en had gehoopt dat mijn blog er terug een beetje beter had uitgezien dan enkele weken geleden, na die ingrijpende en onbegrijpelijke wijzigingen van Belgacom, maar spijtig genoeg is de situatie nog steeds dezelfde. Ik had vóór mijn vakantie al geprobeerd van wijzingen aan te brengen maar tot hiertoe is me dat nog steeds niet gelukt. De minichat is blijkbaar definitief verdwenen en het feit dat de commentaren afgesloten zijn bij het laatste blogske, is buiten mijn wil gebeurd.

 

Dus mijn excuses aan iedereen en vooral aan de trouwe lezers die zich ongetwijfeld hebben afgevraagd wat er aan de hand was en tevergeefs geprobeerd hebben om te reageren. Maar wees gerust, met Sindy en mezelf is alles in orde en spoedig mogen jullie terug een vers verhaaltje van mij (of Sindy) verwachten.

 

Groetjes en nog veel leesplezier.

 

Ron en Sindy.