21-09-10

U2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Overmorgen is het zover! Iets waar ik al heel lang naar uitkijk. Het moet zowat een jaar geleden zijn dat we de tickets voor dit evenement al moesten kopen. 'Moesten kopen' is wat licht uitgedrukt want op een paar uur tijd waren toen op die dag alle 140000 tickets al uitverkocht, voor 2 concertdagen by the way, dus we moesten er snel bijzijn en een beetje geluk hebben en dat hadden we ook. En niet alleen ík had het geluk aan mijn zijde maar ook Sindy die op hetzelfde moment kaarten probeerde vast te krijgen. Wat waren dat toen die ochtend enkele spannende en zenuwslopende uurtjes zeg! Ikzelf geraakte hier thuis aanvankelijk zelfs niet op de TeleTicketService-site binnen maar met een andere computer lukte het op den duur dan wel. Na wat zenuwachtig heen en weer gemail met Sindy, kwam uiteindelijk ook van haar kant het positieve nieuws dat ze kaartjes had kunnen bemachtigen. Ze was echter niet zeker of het tickets voor woensdag of voor donderdag waren omdat ze langs verschillende wegen tegelijkertijd had geprobeerd om aan kaarten te komen. Het moet dan rond de middag geweest zijn dat ze met het verlossende en emotionele nieuws kwam dat we beiden op dezelfde dag zouden gaan namelijk donderdag 23 september 2010. Wat een opluchting! Ons geluk kon niet op!

Dus nu donderdag gaan we daar allebei op het gras van het Koning Boudewijn stadion naar de wellicht grootste rockband allertijden kijken! De rillingen lopen over mijn rug terwijl ik dit schrijf en ginder zal het vast en zeker een spectaculair en emotioneel spektakel worden. Omdat zowel Sindy als ikzelf met nog enkele andere mensen van de familie naar ginder komen, zullen we dus niet bij mekaar kunnen zijn en zullen we mekaar hoogstwaarschijnlijk ook niet zien maar de gedachte dat we daar beiden luid meezingend, roepend en springend staan te genieten van één van onze lievelingsgroepen, zal dit concert zeker een extra dimensie geven.

Ik hoop dat het weer een beetje meezit die avond en nacht en ik hoop stilletjes ook dat er ook bloglezers naar één van de twee concerten zullen gaan. Laat het maar weten als het zo is. Jullie mogen in ieder geval een uitgebreid verslag van mij verwachten. 

It will be a beautifull day!

Commentaren

Cada dia contigo fue, es y sera un dia marvilloso:)

Gepost door: sindy | 21-09-10

Ik ga woensdag naar U2.
Het is voor mij de 2de keer dat ik ze zie in Brussel.

Gepost door: fien | 21-09-10

oh tof, laat weten hoe het was hé
groetjes sindy:)

Gepost door: sindy | 21-09-10

Lieve lieve bloggers , ik ga er ook zijn op donderdag , spannend , ik ga een grote rode bloem opspelden , mss een spald in een hooiberg maar wie weet he
en elke dag met jou is een mooie dag he sindy its a beautiful day

groetjes en veel plezier

Gepost door: boostie | 21-09-10

Lieve lieve bloggers , ik ga er ook zijn op donderdag , spannend , ik ga een grote rode bloem opspelden , mss een spald in een hooiberg maar wie weet he
en elke dag met jou is een mooie dag he sindy its a beautiful day

groetjes en veel plezier

Gepost door: boostie | 21-09-10

Eso lo has dicho maravillosamente cariño :-)

Gepost door: Ron | 22-09-10

Whoaaaw Fien, dat is straf, dat jij ook gaat !!! :-)
Ik ben eigenlijk nog niemand tegengekomen die ook naar U2 gaat kijken. Ik begon mij al wat abnormaal te vinden ;-)
Ik heb bono en de zijnen al wel gezien maar nog niet in Brussel. Kunt ge geloven dat ik er sinds gisteren al zenuwachtig voor ben!?
Het doet me in ieder geval plezier dat er toch minstens één iemand van de bloglezers gaat kijken en ik ben eerlijk gezegd wel een tikkeltje jaloers op jou dat je vandaag kan gaan omdat ik vrees voor slechter en kouder weer morgen.
Ik ben eens curieus wat ze er vanavond op het nieuws over gaan zeggen.
Amuseer je vanavond Fien en laat het een onvergetelijke beautifull day worden hè. Wedden dat vanavond je haren rechtop komen staan als ze dat liedje spelen! ;-)

Ron.

Gepost door: Ron | 22-09-10

En als Bóostie mórgen ook nog naar het Koning Boudewijn stadion afzakt, zou ik dat nog straffer vinden maar ik weet niet of ze dat voor de grap zegt of dat ze het meent. Ik heb er mijn twijfels bij, sorry Boostie :-) Vertel eens ... ga je echt komen?

Ron

Gepost door: Ron | 22-09-10

ja hoor ron zal er zijn , dit is geen grap , ik ga er met een man of 2O naartoe , een bont gezelschap , , maar ik ga een grote rode bloem in mijn haar en mijn lippen vuurrrood maken , en doe een rode riem in , als we elkaar dan treffen , en wij hebben reklame op onze t shirts staan van ons stamkafee maar kan ik hier niet neerpennen he, ik heb geen scanner anders zou ik je mijn toegangsticket toe sturen.
groetjes en tot morgen hopelijk , die^p in mijnhart hoop dat wel elkaar kunnen herkennen , maar wel subtiel en discreet zijn.
En Ron en sindy , jullie kennen mijn gezicht toch of jij toch ron dus mss herken je me wel xx kijk er naar uit

Gepost door: boostie76 | 22-09-10

Zie er al naar uit!
Heb mijn knalrood regenjasje maar al uitgehaald...je weet maar nooit:)

Gepost door: sindy | 22-09-10

Amai dames, rood, de kleur van de liefde :-)

Mocht ik jullie herkennen, dan zou mijn hoofd misschien dezelfde kleur krijgen als Sindy haar regenjasje :-) Maar ik kan er helaas niet zijn. Je moet voor zo'n dingen ook altijd zo oneindig veel vooraf je tickets kopen, en ik weet nooit vooraf of ik dan wel zou kunnen vrij zijn...

Gepost door: Jaak | 23-09-10

Hier heel veel spijt dat ik er niet kan bij zijn, ik heb er al veel aan gedacht :-( Om dezelfde reden als Jaak heb ik geen tickets durven kopen.

Gepost door: Sheila | 23-09-10

Het was super, genieten van het begin tot het einde.
Beste optreden dat ik ooit heb gezien, en ik heb er al wat gezien. Hij, Bono, kan het zeker live en het podium wauw...

We hadden idd geluk want het weer was prachtig en 's avonds niet eens koud.

Ron en Sindy, het wordt genieten vanavond, amuseer jullie!!

Gepost door: fien | 23-09-10

Gewoon fantastisch!

Gepost door: sindy | 24-09-10

Nat tot tussen mijn benen , maar ja das anders ook zo , super , en bij mij stopte het nog niet na het optreden , mijn man was mee maar hij wou nog niet terugkeren samen met mij en ben dan maar met mijn vriendin naar huis gereden , onderweg sms gestuurt , concert was super , maar had er liever met jou gestaan , zoals op werchter, onmiddelijk , kreeg ik een sms terug , ben je alleen mss , want hij weet dat ik enkel sms als ik alleen , zeg ja , ben nu in antwerpen ga mijn vriendin afzetten en rij dan huiswaarts , sms terug ik vertrek ben alleen , ben er binnen 20 min , wat een man , wat een pik en wat een uithouding , helemaal in een roes kroop ik in mijn bed , en geniet nu nog na terwijl ik dit schrijf , maar mijn man word zo wakker , groetjes iedereen en een fijn weekendXX

Gepost door: boostie76 | 24-09-10

Wel wel, ik wist echt niet dat Boostie al op Werchter gestaan had met Bono en dat ze hem zo maar kan smsen na een concert :-)

Of heb ik de reactie van Boostie verkeerd geïnterpreteerd en slaat mijn fantasie te veel op hol?

Volgens de pers en de media was het super. De afwezigen (waaronder helaas ik dus) hebben iets gemist, maar ja, je kan niet alles hebben in het leven, zullen we maar denken he...

Gepost door: Jaak | 24-09-10

De commentaren zijn gesloten.